Poglejte polno različico : Koncerti, ki nas bodo razveseljevali
Jutri so Red Sparowes v Ortu. Fajn muzika za glaz piva ob sanku.
Vstopnina bo 10 ojrov. Rezervacije priporocljive, glede na to, da je stvar misja luknja.
FUTURISTING MUSIC
07.05.2007, 19:34
EXTRAWELT
http://img76.imageshack.us/img76/7574/extraweltlx5.jpg
Soopertrack, Doch Doch, Last Past, Drehfehler, Fernweh in Titelheld so le nekatere himne, s katerimi sta potomca bojevitih Tevtonov in Cimbrov, Arne Schaffhausen in Wayan Rabbe, spravila plesne bogove v nebrzdan trans. Zaradi sodelovanj s plemeni kot sta Border Community in Cocoon, ju enciklopedi radi umeščajo v novi minimalizem, a sta za kaj takega zvočno prebogata. Njuno glasbeno izročilo napolnjujejo debeli, težki basi, značilno robati srednji toni in glasbene zanke, s katerimi gradita neskončne tople atmosfere in z njimi sprožata čudenje pri modernega elektronskega zvoka neukih divjakih.
Člana začetne odprave Umekovega novega glasbenega popotovanja sta talent po padcu berlinskega limesa pilila kot producenta goa tranca. Nato sta kot Midimiliz pol desetletja jadrala v tršem tehnu. Ko pa je Arne domače ognjišče zamenjal za kozmopolitski Hamburg in sta z Wayanom zagnala nov projekt Extrawelt, so njune piščali in tolkala zaigrala v novem ritmu. Etiketa, ki sta jo zaradi ujetosti v založniška zavezništva zagnala kot stranski projekt (Extrawelt = dodaten svet), je postala njun sveti gral. Kriv je bil Wayan, ki je brez Arnejeve vednosti eno od skladb poslal čez morje in osvojil ušesa otoškega šamana Jamesa Holdna. Tri mesece kasneje je globalni imperij osvojila oda Soopertrack, s katero sta osvojila tudi germanskega kneza Svena. Ta ju je povabil, da se mu pridružita v poletnem osvajalskem pohodu po iberskih ozemljih, kjer sta pustila pečat z bojno temo Titelheld, ki je tandem Extrawelt zabetonirala med novimi elektronskimi guruji in mu prislužila vozovnico za odpravo 1605.
magnolia
07.05.2007, 20:47
17.6. plidejo k nam ISIS!!!
Kolk pa so karte in a so ze v prodaji?
Najprej je bilo receno, da startajo danes, zdaj so pa prestavili na jutri
"PREDPRODAJA VSTOPNIC ZA KONCERT ISIS, BORIS in OXBOW Presents Love's Holiday, KI SE ZGODI V NEDELJO, 17.6.2007 V CVETLICARNI MEDIAPARK V LJUBLJANI, SE PRIČNE V TOREK, 8. MAJA!
CENA VSTOPNICE V PREDPRODAJI: 16 EUR, 18 EUR NA DAN KONCERTA"
Glej si ga glej, Ivo Papasov nas bo obiskal v petek v Skofji Loki. To bi se skoraj moralo videti...Pisda, moram nehat laziti na koncerte...
tolstoyed
08.05.2007, 02:54
nekej jazza lahko pa tudi v cerknem slišiš kmalu; http://www.jazzcerkno.si/slo07.html
Boh pozegni take kot si ti, da nam, rednim obiskovalcem, vazelinskih tub na vhodu ne zmanjka.
Jap, jutri je ze. Garbarek je kul. Fajn chilout. Ni glih Esbjorn Svensson Trio, ampak naj mu bo...
To mislis na kompanjona od Nika? Eh, kaj pa vem :)
Jazst si se ta teden dajem duska, potem se bom pa vrgel v abstinencno krizo, ker tolelel nikamor ne pelje
Evo, se link za Ivana naklikusi me sos mis (http://www.grajski-vitraz.si/podstrani/papasov.php)
nekej jazza lahko pa tudi v cerknem slišiš kmalu; http://www.jazzcerkno.si/slo07.html
Vem, ampak eventualno bi sel samo na Renaud Garcia-Fonsa...ampak se mi najverjetneje za to ne bo dalo do Cerkna.
tolstoyed
08.05.2007, 03:29
aja sej res..festival pomladi si bom tud pogledal..madona, sm skor pozabu.
bad seedsa sta tista dva res..vse odvisno če dobim zastonjski vstop ker karte si seveda ne morem privoščit.
tega saharinskega jazza (z nekaj izjemami) jest ne porajtam preveč moram rečt..kej bolj odpičenega je pa že druga zgodba.
nekateri od tistih turkov ki so harali po cdju zadnjih nekej mescov so bli tud fajn!
drugače so ble pa v zadnjem času zame to predvsem izice tipa fennesz in triosk..to nam starcem pomiri duha.
Tistih par evricev bos pa ze naklepal, ni vrag...
Inzulinski dopi cool đeza prav zapasejo kdaj. Snami si EST plays Monk, got to love it. Od skrajno odpicenih jazst prisega na Zorna. Ravno "kupujem" njegov diskografijo, mi je par raritet falilo :cool: Nasplosno Tzadik rulz.
Jazst sem bil na Burhan Okcalu in moram reci, da je bilo fantasticno. Norci, res.
Fennesz meni po kratkem poslusanju ni upalil. Prevec stroma izgleda :)
tolstoyed
08.05.2007, 03:56
burhan je bil supr se strinjam!
bom načekiru plato od esborn tria čeprou moram rečt da me njihova muzika hudo dolgočasi..za v živo slišat je še za zdržat, ampak tkole doma je pa skor škoda časa : ) mimogrede meni bolj kot kakšen thelonius sede denimo meredith : )
meni je od odpičencev všeč sun ra! na zorna pa nikoli nisem preveč padu..pa tzadik tud ne, čeprou so tud dost fajn zadev vn dali.. marc ribot mi je blazbo fajn..sploh tisti koncert s spirital unity..NJAM
Fantasticno bolece pocasna plata je, ja :d
Meredith Monk vem (se) ne :shy:
Sun Ra je itak legenda. Poizkusi z Barry Guy-em, ce bos zdrzal. Orgazmicen koncert, ampak da bi to poslusal ob prostem casu ne pride v postev.
FUTURISTING MUSIC
08.05.2007, 21:30
GREGOR TRESHER
http://img211.imageshack.us/img211/3944/gregortreshernp6.jpg
30-letni German se je v dobrem letu prebil med vodilne krotilce glasbenih muz. Za seboj ima dolg niz uspešnic, s katerimi je navdušil največje arene v vsej glasbeni galaksiji (The Now People, Battery, Neon, Black Sorcery in The Mad Real World z Billy Natyjem Open The Gates z Guyem Gerberjem), njegov kronski dragulj pa je oda Full Range Madness, ki jo je v glasbeno orbito izstrelila Cocoonova zbirka Kompilation F. Letni obračun je bil neizogiben: v analih Raveline so Gregorja okronali za producenta leta, mu podelili peto mesto v kategoriji novincev, njegova Norost pa je bila uvrščena v žlahtni sonični nabor. Ob tem pa ne smemo pozabiti, da se je Gregor tudi soavtor glasbenih mojstrovin sonarodnjaka Karotteja in saksonskega prijatelja Billyja Nastyja.
Gregor se glasbenemu hedonizmu predaja pravljičnih sedem let, a so mu šele izdaje pod lastnim imenom prinesle status enega tistih eklektikov, ki na novo definirajo meje tehna in elektra. Da se v tem borcu skriva izjemen talent, so glasniki razbobnali že ob predstavitvi pesnitve Still, Raveline pa je njegovo prearanžiranje skladbe Komm (Sven Väth in Anthony Rother), razglasil za drugi najboljši remiks leta 2005. Gregorjevi nastopi so žanrsko raznolika popotovanja po tech-housu, elektru in trancu, pri čemer elektra ne razume kot trdno definiranega žanra, ampak osrednjo iztočnico, v kateri povezuje glasbo preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Sodelovanja s plemeni Datapunk, Terminal M, Cocoon, Great Stuff in Elektrix lepo ponazarjajo ta pristop, ki ga bo še pred poletjem skušal ujeti v svoj prvi ep. Tega bo v drugi polovici leta promoviral kot "live-act", svoje bogate harmonije pa bo razdajal tudi v okviru odprave 1605.
File Name: Gregor_Tresher_-_Session_Deluxe-18-02-2007.mp3
Size: 70MB | Description: Gregor_Tresher_-_Session_Deluxe-18-02-2007_reupload
http://www.sendspace.com/file/ghfrgt
Tracklist:
01. skat nightlife - droplets - karat
02. ralph sliwinski - freak and muscle - morris audio
03. dole & kom - the f.o. - sk
04. guy gerber - belly dancing - cocoon
05. jussi pekka - lost - frozen north
06. hot chip - no fit state - audion remix - emi
07. johnny future - perfect world 01 - perfect world
08. hug - heroes - kompakt
09. man to man - chords of love (pierre jerksten rmx) - q
10. salt city orchestra - the book (gregor tresher rmx) - excentric
File Name: Guy_Gerber_-_Live_at_Pulse_Factory_(First_Anniversary)-20-01-2007.mp3
Size: 109MB | Description: Guy_Gerber_-_Live_at_Pulse_Factory_(First_Anniversary)-20-01-2007_reupload
http://www.sendspace.com/file/uazyey
Tracklist:
00:00 Radio Slave - Screaming hands
04:00 Shlomi Aber - Tel Aviv Garden (Shlomis Twisted Dub)
10:00 Pier Bucci - Hay consuelo (samim remix)
19:00 Par Grindvik - Do us apart
30:00 Guy Gerber - X-Factor
48:00 Marc Houle - Bay of Figs
51:00 Joey Beltram - Energy Flash
57:00 Johnny Arthur - Evil Edna (Deetron rmx)
60:00 Len Faki - Die Rumpelkammer
85:00 Guy Gerber & Shlomi Aber - Sea of sand
92:00 Zidan Style & K300 - Bedolff (Guy Gerber Rmx)
V soboto plidejo v Zagreb đapanski "Ghost"! Fantasticna glasba, skoda ker jih ne bom videl...
EDIT: Sosedje bodo na festivalu fasal tudi FONDA/STEVENS GROUP, ki se slisi jako intrigantno...
URG! HAMID DRAKE & WILLIAM PARKER !!! *slin**slin* Oh, must resist...be strong...
Pa se BREWED BY NOON...ZMAGA!
Fak, Purgerji so nam pobral ves kul in poceni đez to leto :(
Danes nas bo orgazmiral Ivek Papasov, ce ste slucajno pozabili :cool:
http://shrani.si/files/koncert103kx.jpg
Vljudno vabljeni vsi!
lp
a gre kedo slučajno na radar festival?
QUEENS OF THE STONE AGE (ZDA)
PLACEBO (VB)
KAISER CHIEFS (VB)
ANAVRIN (SLO)
OVERFLOW (HR)
mene itak sam placeboti pa mogoče qotsa zanimajo
a gre kedo slučajno na radar festival?
QUEENS OF THE STONE AGE (ZDA)
PLACEBO (VB)
KAISER CHIEFS (VB)
ANAVRIN (SLO)
OVERFLOW (HR)
mene itak sam placeboti pa mogoče qotsa zanimajo
šnelca, placeboti so 21. 6. v trstu tud :shy: klik (http://www.koncerti.net/k_concerts/viewConcert/313)
Evo neki za bluzija: Sonic Youth na Dunaju, na moj rojstni dan. Skoda, ker mi nikoli niso bili kaj prevec vsec :d
tolstoyed
15.05.2007, 03:27
oj!! kako to misliš ti nikoli niso bili preveč všeč?? najboljši bend ever!
pravjo.
mnja.
FUTURISTING MUSIC
15.05.2007, 10:19
http://img254.imageshack.us/img254/7137/clip1ud0.jpg NAVIGATORhttp://img508.imageshack.us/img508/1079/clip2dr2.jpg
+ Dan Elektronike je celodnevni festival za nočne ptiče. Poletimo ob 12.05, zamudnikov ne čakamo. Pridi pravočasno, saj je nekaj vrhuncev na sporedu že popoldan.
+ Križanke se nahajajo v središču Ljubljane, v bližini NUK in Kongresnega trga, 15 minut hoje od glavne železniške in avtobusne postaje. V bližini ustavljajo avtobusi št. 1, 3, 6, 9, 19 (Drama), 2, 10, 11, 13, 17, 20 (park Zvezda), 3 (Križanke).
+ Če se boš v Ljubljano pripeljal z vlakom, se pozanimaj o možnostih cenejšega nakupa vozovnic (dijaški, študentski, skupinski popusti, povratne vozovnice).
+ Alkohol in droge so spoštovanja vredni sovražniki – uničuj jih previdno! Alkohol in energijski napitki pospešuje dehidracijo, zato ne pozabi piti vode, sokov in izotoničnih pijač. Informacije za zdravo zabavo nudi ekipa DrogArt.
+ Misijo 1605 bomo lansirali v vsakem vremenu. V naprej se zahvaljujemo za preganjanje oblakov.
+ Upoštevaj navodila rediteljev. Pridružujemo si pravico prepovedi vstopa osebam, od katerih je pričakovati, da bodo kršile red na prireditvi.
+ Pridržujemo si pravico do nenapovedanih sprememb programa. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da do njih ne bo prišlo.
+ Ker je cilj Dneva elektronike enakovredna umestitev plesne elektronike ob bok drugim glasbenim žanrom, smo dogodek postavili v izjemno arhitekturno kuliso. Prosimo, da med glasbenimi užitki ne uničuješ Plečnikove umetnine.
tolstoyed
15.05.2007, 20:31
V Ljubljano po dolgih letih spet prihaja skupina Disciplin A Kitschme, tokrat v Cvetličarno (Mediapark) 17. maja 2007. Zasedba sodi med najbolj progresivne in zvočno brezkompromisne glasbene skupine z območja nekdanje Jugoslavije. Temu gotovo botruje tudi dejstvo, da je glavni član skupine Dušan Kojić – Koja, ki je v veliki meri vplival na zvok novega vala in rocka v zgodnjih 80-ih, nato 90-ih kot tudi danes. The best of koncertu skupine Disciplin A Kitschme iz serije novodobnih Limited edition koncertov bo sledil še tematski after party.
res čudna stvar s to promocijo..
Jaka ti promocija, ce niti jazst tega nisem nikjer zasledil :shy:
Kedo je organizator? Mogoce se bo pa nasel cas in se oglasim na koncertu...
Aja, cena?
tolstoyed
15.05.2007, 20:43
ne vem kdo je organizator..cvetličarna sama mogoče - tnt events al neki podobnega
Predprodajna mesta:
črpalke Petrola, Kompasove poslovalnice, poslovalnice Big Banga,
Globtour, Modri študentski servisi, blagajna Hale Tivoli in blagajna Križank.
Internetna prodaja; www.eventim.si in www.vstopnice.com
Naročilo po telefonu: 031 349 000
Cena vstopnic: 15 EUR v predprodaji/18 EUR na dan koncerta
Jaka ti promocija, ce niti jazst tega nisem nikjer zasledil :shy:
Kedo je organizator? Mogoce se bo pa nasel cas in se oglasim na koncertu...
Aja, cena?
ehm, v dveh mesecih so dal skoz ze Crvena Jabuka, Partibrejkerse in Psihomodo pop...
Ehm, Crvena jabuka je imela solidno internetno promocijo, za Partibrejkerse sem izvedel sele ko sem videl flyer v Mediaparku (wau!, fantasticna promocija, res!), Psihomodo pop pa sem videl taisti izbrani trenutek. Za Disciplino Kitchme slisim danes prvic. Ce bi promovirali mene, bi jih premlatil, predno bi umrl od suhega kruha.
http://shrani.si/files/koncert103kx.jpg
Vljudno vabljeni vsi!
lp
KAM smo že vabljeni?
FUTURISTING MUSIC
16.05.2007, 11:57
http://futuristing.moj-album.com/slike/248257/qQRT2Lv6UKus_SlL.t.jpg
UMEK-2007_05 (www.matthewhoag.com/umek/umek_20075.mp3)
1. INTRO
2. MARC ANTONA - SAVE ME “FREAK N’CHIC”
3. TIGERSKIN – FRESCO “SHORT”
4. WATER LILLY R ARNAUD REBOTINI’S (BLACK STROBE REMIX) – INVISIBLE INK “METAL GROOVE”
5. TONZ ROHR – LOVES YOU ALL “WEAVE”
6. CHRISTIAN QUAST – ELIZAVETA “NEOPREN”
7. SHLOMI ABER – WALKING IN MY SLEEP “BEASONE”
8. SUPERTUSCAN FEAT.MONO – ENOTEQUE “REWIND”
9. ALEX KID – LOVE LETTERS (MARC ROMBOY RMX) “ F-COM”
10. MATTHIAS TANZMANN – NIS SLIP “MOON AARBOR”
11. REDSHAPE – DOG DAY “MILIONS OF MOMENTS”
12. BODZIN – LIEBE IST “HERZBLUT”
13. MATZAK – GIRL IN WATER “ BOYER SPORT”
14. MUSIC IN MINDS – LIFE “MUSIC 4 LIFE”
15. JEFF BENNETT – GAMMA RAYS “JESUS LOVED YOU”
16. OUTRO
Set bo mozno poslušati do sobote 19.05.07 do 12:00.
OB 12:00 se prične glasbena terapija 1605 v Križankah!
FUTURISTING MUSIC
18.05.2007, 04:38
http://sharkastique.shramba.com/OBJAVA-1605-finall.jpg
Leningrad Cowboyjsi bodo v Križankah 3.6., če se ne motim ...
Jest grem pa na Tošeta v Križanke 1.6.
oh, pa sem mislila, da imam JAZ zaupne vire :nonono:
Kakšne zaupne vire, to so prejšnji mesec že praktično vsi hrvaški mediji obelodanili :)
a za INXS v ZG že vemo?
ne ne, jst sem mislila na to, da maile gledam enkrat na mesec, medijev pa itak ne spremljam več :(
drugače pa inxsi ne interesirajo, sem pa vesela, da se muse vračajo, takisto pa bo še björk nekaj prepevala v vidmu :o
The Ponys (Čikago/ZDA) pridejo 1.6.2007 v KUD Franceta Prešerna
The Ponys so ameriški odgovor na britanske skupine kot sta Franz Ferdinand in Arctic monkeys.
Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji The Cure, Joy Division, New Order, My Bloody Valentine.
Preverite:
http://www.myspace.com/theponys
Predskupina bo Podžlejbn (Dolenjske Toplice).
Jelengar
21.05.2007, 18:32
Bunny Rabbit :2thumbs: ...7.junija ob 22h v (pajzlu) Gromka na Metelkovi.
Leningrad Cowboys
03.06.2007 - Križanke - Ljubljana (20:30)
cena karte
29.00 eur (6.949,56 sit)
Snowblind
23.05.2007, 15:29
Iron Maiden:)
Jelengar
26.05.2007, 12:40
Schneider Tm, Celovec, 16. Junij @ Kwadrat
...Iron Maiden so vedno bližje:2thumbs:
PoisonIvy
26.05.2007, 20:30
a kdo ve a je blagajna v križankah pred koncertom odprta? sm zajeebala, karte kupla za marizo prek neta, in sm jih pozabla jet dvignt:mad:
Kolikor vem, je odprta. Če ne drugače, je zunaj pri vratih okenček.
Sicer sem pa lih danes v Vikendu prebrala, da 4. septembra k nam v Križanke pridejo Sugababes :d
Aldebaran
28.05.2007, 11:57
3.6. ob 20.30 v ljubljanskih Kriožankah : the one and only: Leningrad Cowboys...
Tool bodo spet turirali, tokrat plidejo nam blizje naj; Hrvaska prestolnica, 4. september.
Spet idealna sansa, da se koncno spravim na njih...in po moznosti spet ne bom sel :)
Jelengar
29.05.2007, 00:02
Leningrad Cowboys, 02.06. Varazdin, Croatia - Glavni Gradski TRG - Korzo.
Morda je pa celo zastonj. :veryevil: Pa ziher se bo dalo na korzu pit pivo in vodko med konceretom. V Krizankah vsega tega ni. :nonono:
7.junija Zabranjeno pusenje v Cvetlicarni... za Smauga :kisses:
se vidimo na dirty three danes.
Jelengar
30.05.2007, 16:43
Koncert INXS, Zagreb, 3. junij 2007, je prestavljen iz Hale sportova v klub Boogaloo (Ulica Grada Vukovara 68) (verjetno zaradi ogromnega zanimanja) :d
Neuromancer
30.05.2007, 17:36
31.5. gledamo Bareta, kako si v Cvetličarni razbije flašo na glavi, predskupini Polska malca in Dicky B. Hardy.
IndiJanez
01.06.2007, 14:00
Koncert: SHANTI NILAYA (Slo), JUST SWALLOW (Slo) - gothic/dark
09-Jun-2007 (Sobota)
22:00 @ Klub Mc-Pekarna, Maribor
VSTOP PROST!
Atmosferična, mistična in zelo "močna" glasba bo pospremljena z vedno originalnim nastopom, kjer ne manjka dramatičnih vložkov. Mariborčani Shanti Nilaya so eni redkih slovenskih predstavnikov "temačnega" metala, njihov imidž in energičen nastop pa sta še razlog več, da obiščemo koncert.
:)
Piše se leto 2007 (http://www.revija-sport.si/zivljenjski_stil/dogodki/pise_se_leto_z_moneto_2007.html) ... Končno malo večja in vsaj poslušljiva prireditev v Mariboru, kjer ne bo nastopila Saša Lendero. :sleepy: :d
DarkBloom
04.06.2007, 16:34
Nightwish v Helsinkih 1.1.2008..danes naročila karto ..yay
Silencia špila 22.6. v metliki, pol pa še 29.6. v postojni!!!
A jih gre še kdo poslušat? Super so!!!
To morte slišat, jst sm bil na newcomerju kjer so bli najbolši slovenski bend in so res carji!!!
magnolia
06.06.2007, 13:26
Se ze veselim koncertov Isis, Tori Amos in RHCP. :approve:
Jelengar
06.06.2007, 20:40
..... jst sm bil na newcomerju kjer so bli najbolši slovenski bend in so res carji!!! Kaj pa je newcomer sploh? :dontknow: (samo, ne mi prosim besede prevajat)
newcomer je avstrijski festival neuveljavljenih bendov iz vse evrope (največ pa se prijavljajo avstrijci, slovenci, nemci in madžari če se ne motm) v dvorani Orpheum v Gradcu... vsako leto je par predizborov in pa finale, kjer se u bistvu slovenski bendi zelo visoko uvrstijo - ponavadi je vsaj en med prvimi tremi... benda naio ssaion (zmaga mislm da leta 2004) in leaf-fat (drugo mesto leta 2005 - popravte me če se motim) sta se lih na ta račun kar dobro prebila v tujini.. :2thumbs:
ka sem že povedla da grem drug tedn na Aerosmithe:d
19. 6. ob 20h je v slovenski filharmoniji nastop tiki-no-niwa. za vse japanofile :d
hari mata hari
jutri križanke
lady_lucifer
15.06.2007, 11:30
the killers naslednji vikend! :p :p
mwwaaaaaa... končno neki zame
http://www.koncerti.net/k_concerts/viewConcert/364
to mi deli:)
the killers:veryevil: naslednji vikend! :p :p
kje? še jaz uprašam ker iri še ni dobila odgovora?:rolling:
Sicer nikoli nisem bil fan, ampak bi sel na Bjork; tamala ma karizmo :approve:
Jst bi pa šel zelo rad na Sonic Youth če bi jih naši organizatorji kdaj po kakšnem čudežu uspeli spraviti na domača rodna tla, namesto da samo na Dunaj prevoze rihtajo ipd. Pa če je to zadnji domači koncert ki ga vidim. Potem pa lahko v miru umrem :d
Drugače pa Turbonegro avgusta.... :cool:
tolstoyed
19.06.2007, 03:32
sej sonic youth imas v zagrebu kmalu.
Uf, jazst moram priznat, da sem prav vesel, da se mi letosnja koncertna turneja koncuje za nekaj casa; za konec me caka se ljubljanski đez festival (Shipp/Colman), potem pa imam mir za nekaj casa. Vsaj zdi se mi :)
kje? še jaz uprašam ker iri še ni dobila odgovora?:rolling: iri je dobila odgovor ;)
Luksemburg.
Jelengar
19.06.2007, 13:08
Sicer nikoli nisem bil fan, ampak bi sel na Bjork; tamala ma karizmo :approve: Potem pa kar pot pod noge v Videm (Udine), 21. julija v Villa Manin - No Borders Music (http://www.ticketone.it/newsComplete.jsp?idCat=51&cdNews=152636)Festival. :approve:
jz bi šla.....pa časa nimam......na naslednjega blizu...definitivno grem:approve:
http://www.koncerti.net/k_concerts/viewConcert/62
hej
prodam katro za Red hot chili peppers (Udine, 28.6.2007)
Za info.pisi na bojana.petan@email.si
FUTURISTING MUSIC
19.06.2007, 17:14
Časovni razpored nastopajočih na dogodku Festival za LJubljano (petek 22.06.07.Park Tivoli):
12:00 - SKYLINE ARCADE
12:30 - NINJA vs SUPERSTAR
13:00 - NODUS
13:45 - 6 PACK ČAKUR + dj NIKA
14:30 - LEAF FAT
15:10 - SPYKEE
15:30 - MEGIBOY + gosti
16:10 - ALYA + band
17:00 - KOCKA
17:40 - GUŠTI in POLONA
18:25 - KLEMEN KLEMEN
18:55 - SYLVAIN ft. PETRA
19:30 - DA PHENOMENA
20:20 - EDO MAAJKA
21:10 - NEISHA
22:10 - DAN D
kje? še jaz uprašam ker iri še ni dobila odgovora?:rolling:
drugače ponavadi take stvari pišejo na strani od bendov ... itak je pa evo kje: June 23, 2007 @ Glastonbury Festival : Glastonbury, UK Glastonbury Festival
Cvetličarna v četrtek - Kal
Smaugi, greve?
Ste gledali Dirty Three v Ortu?
V Ljubljano pride se en avstralski rock bend z violino!
Baseball iz Melbourna
28.6. v Chanel 0 na Metelkovi
http://www.myspace.com/baseballtheband
Isti vecer igrajo se italijanke The Intellectuals
in Kweefpossum iz Murske Sobote
Njuška Trap
22.06.2007, 21:22
Ste gledali Dirty Three v Ortu?
V Ljubljano pride se en avstralski rock bend z violino!
Baseball iz Melbourna
28.6. v Chanel 0 na Metelkovi
http://www.myspace.com/baseballtheband
Isti vecer igrajo se italijanke The Intellectuals
in Kweefpossum iz Murske Sobote
Pridem. :approve:
Njuška Trap
22.06.2007, 21:31
Jst bi pa šel zelo rad na Sonic Youth če bi jih naši organizatorji kdaj po kakšnem čudežu uspeli spraviti na domača rodna tla, namesto da samo na Dunaj prevoze rihtajo ipd. Pa če je to zadnji domači koncert ki ga vidim. Potem pa lahko v miru umrem :d
Drugače pa Turbonegro avgusta.... :cool:
To sem jaz po Pixies rekla, pa sem se hitro popravila, da čakam še na SY.. No, tri mesece zatem sem jih - v Bologni. Zdaj imam glede SY ekstra željo - rada bi jih videla v klubu. Grrrr, grem sanjarit. :approve: :)
DarkBloom
23.06.2007, 16:05
V torek pa Tori Amos...komaj čakam
DarkBloom
23.06.2007, 18:33
@ Iri - mogoče veš kako setlisto ima Tori?
drgač pa tukaj si lohk pogledate njen koncert na Aol http://sessions.aol.ca/?id=629&xtraid=AOLMUS00050000000013
včeraj je bil v Bratislavi njen setlist takšen:
Act I – Clyde
Bouncing Off Clouds
Black Dove (January)
Juarez
Rattlesnakes
Beauty of Speed
Roosterspur Bridge
Interlude
Professional Widow
Act II – Tori
Big Wheel
Crucify
Glory Of The 80s
Cornflake Girl
Bells For Her
General Joy
Solo
improv
Happy Phantom [interrupted]
Winter
Yes, Anastasia
Band Returns
Lust
God
Code Red
First Encore
Precious Things
Bliss
Second Encore
Tear In Your Hand The Waitress
Hey Jupiter
sicer imajo pa vse setliste do sedaj tukaj (http://www.toriset.org/t.php?t=10).
magnolia
24.06.2007, 10:50
Jaz grem tud!!! :p
LOL a gre se kdo sam na koncert? (oz. a kdo dans hodi sam na koncerte?)
DarkBloom
24.06.2007, 12:08
Ja, jst grem sama verjetno, ker noben od mojih kolegov ni glih njen fan hehe
Jelengar
24.06.2007, 13:56
Videl Tori pred tremi tedni. Meni je bila v začetku na momente malce dolgočasna, ko je zvenela skoraj tako, kot da bi jo spremljal kak terasa band. No, potem so se stvari (zvok) poštimale. Še najmočnejša je (vsaj meni) takrat, ko je sama s svojimi klaviaturami. Rad poslušam njene albume, ampak njen koncert me nekako pusti mlačnega. Verjetno zaradi razdalje do odra. Po moje jo je treba videt od blizu, drugače je brezveze. Skratka, tudi Hala Tivoli ni nič kaj primerno prizorišče zanjo. Sem veliko bolj užival v koncertu za katerega link je podala DarkBloom.
Ja, jst grem sama verjetno, ker noben od mojih kolegov ni glih njen fan hehe
jst grem tudi sama :approve:
magnolia
24.06.2007, 18:27
jst grem tudi sama :approve:
Sem mislila, da mam samo jaz frende, k ne vejo, kaj je "dobra" glasba. :d
Aja sej res, kdaj se odprejo vrata Tivolija? Jaz bom sedela na tribuni in bi rada mela dober sedez. :shy:
DarkBloom
24.06.2007, 20:47
A bo Tori imela kako predskupino?
ne da bi vedela.
jst sem sicer tudi na tribuni, zdi se mi neumno plačevati dražjo karto, ker so tako ali tako sedeži v parterju in se mi vseeno zdi, da se bolje vidi s tribun.
no, sej na koncertu tako ali tako nihče ni v bistvu sam. :)
Njuška Trap
25.06.2007, 17:31
...v bistvu res, še če odmisli folk (like I do), je tam glasba... :approve:
Mene Tori sicer mika, ampak ... no, do jutri se bom že odločila... :d
tolstoyed
25.06.2007, 17:58
a ma zdej že kej novga za povedat al še zmer iste frustracije vn zliva? : )
ne vem, če sodiš po sebi, potem očitno tudi ona še vedno iste frustracije ven zliva.
magnolia
26.06.2007, 00:47
Jaz sprasujem, ce ostali sami hodite na koncerte sami, ker mam ponavadi tezave, kako prit na koncerte. :shy: No ja, pa fino mi je po koncertu mal predebatirat vse skupi.
kako pridemo na koncert? peš, na kolesu, z busom ali z avtom. :d ;)
magnolia
26.06.2007, 09:35
kako pridemo na koncert? peš, na kolesu, z busom ali z avtom. :d ;)
ROFL :rolling:
Jaz sem nekak odvisna od avtomobilskega prevoza, in glede na to, da ne vozim ravno veliko, zna bit problem. No ja, do zdej mi je vseen nekak uspeval. :d
DarkBloom
26.06.2007, 10:59
Jst pridem z vlakom
Jst pridem z vlakom
odideš tudi?
:d
DarkBloom
26.06.2007, 13:20
Ne, prespim pri prjatlci..
jaz danes pridem in odidem z busom. :approve:
magnolia
26.06.2007, 13:41
Zdej me pa zanima, ce dandanasnji se kaksen organizator (oz. kdorkoli ze daje te podatke) pred koncertom sporoci, kolk kart je blo prodanih. Jaz mam namrec obcutek, da zna bit dans tivoli precej prazen... :(
Jelengar
26.06.2007, 13:47
Objavljajo samo, ko je koncert razprodan. Drugače pa ne. Sicer v tem tudi ne vidim smisla, razen, če je razprodan seveda. :dontknow:
DarkBloom
26.06.2007, 15:25
Pomoje bo tut Tivoli bolj kot ne prazen..kaj hočeš, večina ne ve sploh kdo je Tori Amos
prej ponavadi ne sporočijo števila prodanih kart, ampak naknadno pa ponavadi povedo, koliko je bilo obiskovalcev.
zdej sem na hrbtni strani karte odkrila, da piše, da notri ne smeš nositi steklenic, kozarcev in pločevink, nič pa ne piše za plastenke. Torej bi mi morali po vseh pravilih pustiti mojo vodo. :approve: i wish ... :(
In kako je s fotiči? jst ga imam ponavadi vedno s sabo, za koncerte ga pa posebej doma pustim, da ne bi imela kakšnih problemov. Ampak na Mansonu so itak vsi imeli fotiče, kar je v bistvu normalno, ker sicer bi nam morali vsem še mobitele zaplenit.
magnolia
26.06.2007, 15:58
Ah, zakaj pa bi nosila vodo s sabo, sej jo bojo tam mel za ene 4 evre.
Jaz ne bom mela nc s sabo, ker sem pol samo zivcna, kaj mi bojo iz torbice ven povlekli. :clown:
Drugac sem pa ugotavljala, da sem v bistvu zasledila zlo mal reklame za Tori. Se mi zdi, da je za vsak koncert nekih obskurnih lokalnih pjevacev vec reklame... :sleepy:
Sej, glupo mi je dajati jurja za eno vodo :rolleyes: ja, sem še vedno na tolarjih :shy:
Tudi jaz nisem videla niti enega plakata ali kaj podobnega. Ah, Križanke bi bile tako zelo bolj kul ...
Njuška Trap
26.06.2007, 17:28
Ne glede ne to, da plastenke na hrbtni strani kart niso na "črni listi", ti jih vzamejo, tako da... No, tako je bilo na REM-ih, na Pearl Jamih itd, ne glede na to, da smo varnostnike/ce opozarjali na to, da plastenke niso navedene - njihov odgovor je bil kratek in jedrnat: take so naše direktive. :dontknow:
Križanke so pa itak idealen ambient za koncerte, milijonkrat primernejši in prijetnejši kot Hala Tivoli, itak.
Njuška Trap
26.06.2007, 17:32
Jaz sprasujem, ce ostali sami hodite na koncerte sami, ker mam ponavadi tezave, kako prit na koncerte. :shy: No ja, pa fino mi je po koncertu mal predebatirat vse skupi.
Če je kje izven SLO, ponavadi v grupi prijateljev (avto, deljeni stroški za bencin in cestnine, eventuelno tudi park plac), po SLO na štop (po potrebi tudi sama), po LJ pa večinoma sama (težko, da ne bi srečala vsaj enega poznanega človeka).
magnolia
27.06.2007, 09:22
Ne glede ne to, da plastenke na hrbtni strani kart niso na "črni listi", ti jih vzamejo, tako da... No, tako je bilo na REM-ih, na Pearl Jamih itd, ne glede na to, da smo varnostnike/ce opozarjali na to, da plastenke niso navedene - njihov odgovor je bil kratek in jedrnat: take so naše direktive. :dontknow:
Križanke so pa itak idealen ambient za koncerte, milijonkrat primernejši in prijetnejši kot Hala Tivoli, itak.
Mislim, da so vcer clo dovolili prinasanje plastenk v dvorano, nisem pa ziher.
lol Sicer sem se pa uspela vcer z avtom odpeljat v Ljubljano. Na sreco, lahko recem, ker ce bi sla z busom/vlakom, bi zadnjega zamudila. Poznanega pa niti nisem nikogar videla. :dontknow:
ja sej, mene sploh pogledali niso, jst sem se pa že sprijaznila s tem, da bom notri kupila drago vodo in zato nisem imela ničesar s sabo. Notri pa potem niso prodajali pijače, ali pa nihče razen redkih priviligirancev ni odkril šanka (ker sem videla ene tri plastične kozarce, šanka pa nikjer). :evil:
Meni tudi ni jasno, zakaj iz Cvetličarne ne smeš med pavzo nesti ven plastenke vode?
Njuška Trap
27.06.2007, 13:55
Meni tudi ni jasno, zakaj iz Cvetličarne ne smeš med pavzo nesti ven plastenke vode?
Ker bi bilo parkirišče drugače v rekordnem času smetišče? (ker lahko postaviš ogromno košev za smeti, pa se vedno znova najdejo junaki, ki smeti raje odvržejo zraven)
Njuška Trap
27.06.2007, 13:57
Ulan Bator. Danes. Menza pri koritu.
Neuromancer
27.06.2007, 14:20
Bi šel kdo jutri v Udine na Red Hot Chili Peppers? Mamo eno karto odveč.
punkrock show na letnem gala odru
na metelkovi ,5.JULIJ 2007
STRUNG OUT
http://www.myspace.com/strungout
http://www.strungout.com/
+guests
zakon ane! :) se vidmo!!!
penso positivo
03.07.2007, 13:42
ORGANIZRAJ DOMAČO ZABAVO ZA ČISTEJŠE OKOLJE
IDEJA
7. julija se bo več kot 2 milijardi ljudi zbralo ob spremljanju Live Earth koncertov in s tem sporočalo in opozarjalo na klimatske spremembe ter stanje našega planeta.
Kjerkoli že boste na ta dan, ste lahko del tega procesa. V tisočih domovih, lokalih in trgih po svetu bodo ljudje povabili svoje prijatelje in sosede k gledanju koncertov in se s tem pridružili gibanju.
Pridruži se pobudi Al Gora in Avaaza in organiziraj svojo zabavo za čistejše okolje.
ZA KAJ GRE?
7.7.07 je dan, ko se bomo ljudje po vsem planetu združili v skupnem namenu, da v duhu dobre volje in zabave skupaj naredimo premik v zavesti ter odnosu do planeta na katerem živimo.
7.7.07 je dan, ko se bodo po vsem svet odvijali koncerti Live Earth in bodo v podporo zmanjšanju vpliva klimatskih sprememb nastopili top izvajalci svetovne glasbene scene.
7.7.07 je dan, ko se lahko z družino, prijatelji, sosedi družite in zabavate s prav posebnim namenom in ste del največje zabave na svetu.
7.7.07 je dan, ko se bo po večini slovenskih radijskih postaj ob istem času (pet minut do 12) odvrtel isti komad
7.7.07 je dan za spremembe
5 DO 12ih
Si predstavljaš, da po celi tvoji ulici igra ista pesem?
Si predstavljaš, da s spusčenim oknom v avtu čakas pred semaforjem in da iz sosednjega avta prihaja isti komad?
Si predstavljaš, da je iz stanovanj blokovskega naselja prihajajo iste vibracije?
Si predstavljaš, da celo Slovenijo prežame ista glasba?
Si prestavljaš, da cel planet objame ena pesem, eno sporočilo, ena vibracija?
Ob 11.55 in 23.55 se bo po vsej Sloveniji odrolal Madonnin Hey You (video si lahko ogledaš na www.live-eco.org (http://www.live-eco.org))
S tem, ko boš pet do 12h preklopil na radijske valove boš del spremembe, ki se zaveda, da smo šli z uničevanjem planeta že skoraj predaleč, vendar obstaja rešitev, če se odzovemo takoj.
KAJ LAHKO NAREDIŠ?
7.7.07 organiziraj house party na domačem vrtu, v dnevni sobi, lokalu, parku, ob reki, na plaži ...
Povabi nekaj prijateljev, če je možno se priklopi na internet, prižgi TV ali radio in spremljaj svetovni dogodek Live Earth 2007.
Skupaj z družino, prijatelji, sosedi, ...ustvarite zabavo z namenom – naredimo premik v odnosu do okolja.
Začnimo vsak pri sebi – v svojem domu, v službi, na poti, zabavi …
Saj veš!
10 STVARI, KI JIH LAHKO NAREDIŠ TAKOJ
Ugašaj luči
Zamenjaj žarnice z energetsko varčnimi
Recikliraj
Več se vozi s kolesom ali pojdi peš
Porabi manj vroče vode
Temperaturo v stanovanju znižaj za kakšno stopinjo
Ne kupuj nepotrebne embalaže
Ugašaj elektronske naprave izogibaj se stand byu
Posadi drevo??Pomagaj nam dopolniti zgornji seznam in skupaj z nami na www.live-eco.org oblikuj osebni ekološki kodeks.
POFOČKAJ SE!
Na www.live-eco.org (http://www.live-eco.org) prijavi svojo zabavo z NAMENOM.
Ko se prijaviš, na interaktivni mapi naredi zaznamek tvoje zabave. Pusti še številko mobilca, da se vam pridruži še kdo ...
Napolnimo zemljevid Slovenije z zabavami od Kopra do Maribora in tako prispevajmo k zmanjšanju vpliva klimatskih sprememb!
PRIDRUŽI SE
Dogajanju se lahko pridružiš v 8 večjih mestih po vsem svetu. Poleg tega pa se bo dogajala tudi obilica manjših festivalov, kjer boš lahko začutil utrip skupnega zavzemanja za čistejše okolje.
V Sloveniji se lahko pridružiš zabavi z namenom na festivalu Rock Otočec,www.rock-otocec.com (http://www.rock-otocec.com), kjer bo potekala ena izmed največjih zabav na prostem z javljanjem v živo iz Londona ter na Kongresnem trgu v Ljubljani, ker bo potekal Rock za prihodnje generacije z zvezdami slovenske glasbene scene (www.planet-zemlja.org (http://www.planet-zemlja.org)).
SKUPAJ Z VAMI ŽURAMO Z NAMENOM
www.pozitivke.net (http://www.pozitivke.net)
www.gibanje.org (http://www.gibanje.org)
www.umanotera.org (http://www.umanotera.org)
www.svet-je-lep.com (http://www.svet-je-lep.com)
Make poverty history Slovenija
www.rock-otocec.com (http://www.rock-otočec.com)
www.planet-zemlja.org (http://www.planet-zemlja.org)
Pridruži se tudi ti!
POVEJ IN POŠLJI NAPREJ!
Vpiši še ti svojo zabavo na www.live-eco.org (http://www.live-eco.org)
Pridruži se pobudi in zabavi z namenom, pomagaj širiti sporočilo in postani del spremembe!
Helou vsem skupaj!
Zanima me gre kdo letos na gučo?:d Dobrodošli tudi komentarji tistih,ki so že bli :2thumbs:
hvala
Jutri Metallica na Dunaju.
Njuška Trap
05.07.2007, 20:50
Helou vsem skupaj!
Zanima me gre kdo letos na gučo?:d Dobrodošli tudi komentarji tistih,ki so že bli :2thumbs:
hvala
Nisem bila in ne grem, ampak komentarji od kakih 20-ih ljudi, ki so bili, so vsi vsebovali besede gužva za po****it. Ampak ja, vsem je bilo ludo i nezaboravno...
... oookej, najprej Metalcamp, mesec za tem pa ponovno metalsko doživetje na Češkem : Brutal Assault. :veryevil:
... --> http://brutalassault.edgedesign.cz/index.php?pge=1&lng=en
manjka nam še kakih 6 brutalno razpoloženih oseb :rolling: ...in áhoy zo Slovinska :)
Klub mladih Vransko vas vabi na tradicionalno glasbeno prireditev VRANSKO SUMMER NIGHT 2007.
Prireditev bo potekala v petek 10.avgusta in soboto 11. avgusta ob 20.uri pod velikim šotorom na Vranskem.
Program:
Petek, 10.avgust TURBO VEČER
• SKATER
• ATOMIK HARMONIK
• ZAKA' PA NE
Sobota, 11.avgust ROCK VEČER
• APERION
• DAN D
• ŠANK ROCK
• PERO LOVŠIN
www.sedmica.si
9. oktobra v Zagrebu končno potrjeni MUSE. :approve:
res...........jz bi šla....sam Zagreb
magnolia
31.07.2007, 14:40
Jaz bi sla tud Muse gledat, pa mi verjetno ne bo zneslo... :(
Gre kdo?
Kolegica je ze cist nora in me sili zraven :)
Ka je to kaj dobra muzka? ;)
da malo reklame za domače kraje naredim: ta vikend bo že petič potekal Gra(n)d Rock Sevnica. Več informacij na domači strani: http://www.grandrocksevnica.com/.
http://www.grandrocksevnica.com/images/plakat/plakat_rdeci_velik.gif
:)
27.10 Sleepytime Gorilla Museum. Spet. In spet gremo :D
31.8. petek -Maribor-Brunšvik rock koncert Tabu, žurdou, utrip.
Danes Zagreb Tool.
komičakam...
(Dne 07.09.07 ob 17:00)
NOČ RADIA BELVI 2007
Vabimo vas na najboljši zabavni dogodek leta. V Kranju se bodo zvrstila največja glasbena imena iz Slovenije in tujine.
NOČ RADIA BELVI 2007
PETAR GRAŠO, SAŠA LENDERO, OMAR NABER, REBEKA DREMELJ, KARMA, KINGSTONI, PETRA SLAPAR, SANJA GROHAR, TANJA ŽAGAR, ...
Noč, ki je tudi letos ne smete zamuditi bo v petek, 7. septembra ob 18:00 na parkirišču Vrtnega centra Sloga v Kranju.
VSTOP JE PROST
Za vse frike slovenske glasbene scene s popestritvijo hrvaškega melosa.
:angel:
magnolia
04.09.2007, 13:39
^ :nonono:
Tele noči radia Belvi in radia Kranj bi blo treba z zakonom prepovedat, ker onesnažujejo zrak.
Danes Zagreb Tool.
komičakam...
Dej povej kako je blo...?
moji viri so bili navdušeni :)
Zmenjeni smo bili ob sedmih in voznik je (kot ponavadi) zamudil pol ure. Ampak okej, kot je pri kocertih v navadi, se ti začnejo s standardno zamudo, standardnim nastopom predskupine, standardno pavzo in s pričetkom kako uro in pol po objavljeni uradni uri. Pot do Zagreba je potekala relativno gladko s spremljajočimi kletvicami, ki so letele na dars in idiotske voznike, ki se na ovinkih ne znajo umaknit iz prehitevalnega na vozni pas.
V Zagrebu smo se seveda dvakrat izgubili a smo po res kratkem lutanju prišli do doma sportova. Ura je bila deset zvečer. Koncert naj bi se pričel ob devetih. Po rutinskem checku prišli v halo, kjer so Tooli že veselo nažigali. Zaradi moje fizične lastnosti, sem se premaknil na tribuno, se namestil in začel gruvat (mahat s čupo). Po celih dveh komadih, se je bend odločil zaključit koncert, kar je v mojih možganih naredilo celo zmedo. Nekaj minut kasneje smo izvedeli, da so Tool kot nestandardni bend začeli igrat nestandardnih pet minut pred uradnim začetkom. Standardne predskupine niso imeli, so pa vseeno igrali standardno uro in pol. Za dva komada sem stran vrgel ne-faking-standardnih 40 evrov.
Tako sem se odločil bit zamorjen cel večer, ali pa vsaj do vnosa določene količine alkohola v telo. Kolega je poklical dve mladoletnici in tako smo do treh zjutraj bluzili po Zagrebu, pili kar nam je prišlo pod roke, kleli kune in bankomate, ki ne sprejemajo ne maestro, ne visa kartic, pričali po švedsko (kok je ta jezik bolj kul, ko si malček pijan) in se imeli kar fletno. Doma smo prišli ob polpetih zjutraj.
Ergo - največja popušiona evah. Evah.
bo?
:d, zdaj mi je pa zal, ker nisem sel z vami :p
džizs, dobr, da ne hodim s tabo na koncerte :d
aja, hrvaški bankomati nimajo nič proti moji maestro kartici in mirno pljunejo denar. mogoče si na kakšnega čudnega naletel :)
Luka, se pravi da si bolj kot ne zamudil cel koncert (razen dveh štiklov) :) . Car, hehe.
Meni je izredno žal, da nisem mogel it, bog ve kdaj bodo spet v taki bližini (čez šest let ko bodo spet novi album ven vrgli). Nisi nič omenil katera dva štikla si ujel in kak je kaj vizualno izgledalo vse skupaj. Je Maynard spet neki odzadaj skakal s kako čudno zadevo na glavi ?
Končno se bo priplazil v našo deželico dobri stari Bryan, pa tudi mi malo starejši bomo prišli na svoj račun.:2thumbs:
Kabala, več info dobiš tukaj --> KLIK (http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/glasba/20070913_3105482.php?ar=nsn&dateid=1189680667)
Na isti dan kot Muse bodo v Zagrebu tudi Unsane. :evil:
Alexander Robotnick - 21. september v Trstu
Pozdravljeni!
V Ljubljanskih Križankah bo v petek, 28.9.2007 ob 20.00 uri dobrodelni koncert – Daruj življenje.
Sredstva se bodo zbirala s prodajo vstopnic, z donacijami in SMS akcijo. Stekala se bodo v sklad Hipokrat in bodo porabljena za nakup transfuzijskih črpalk.
Na koncertu bodo nastopili:
Alenka Godec
Nuša Derenda
Jadranka Juras
Perpetuum Jazzile
Gal in Galeristi
Eva Černe
Katica
AFS France Marolt
The Poušters
Trio Kranjc
Mljask
Mestna Godba Ljubljana
Sodelujete v SMS akciji:
Pošljite sporočilo s ključno besedo ZIVLJENJE na številko 1919 in prispevali boste 0,96 Eur za preiskave krvi, ki rešujejo življenja. Sodelujejo lahko uporabniki Mobitel GSM/UMTS in Simobil.
Levkemija.
Nekateri jo poznate, vsi pa ste slisali za to bolezen. Nekateri tudi poznate zivljenjsko pot Benjamina Babica, saj smo pred letom in pol izvedli akcijo in organizirano sli darovat vzorce krvi, namenjene za tipizacijo in kasneje za vpis v register darovalcev kostnega mozga. Zbralo se nas je vec kot 100. Od tega je preteklo leto in pol.
Nasi vzrorci krvi pa se vedno niso tipizirani. Ne sluzijo nobenemu in nicemer. Vzrok pa je premalo denarja za tipizacijo vzorcev.
Beno je 14. septembra 2006 dobil darovalca in prestal presaditev. Med svojim bivanjem v Klinicnem centru, je bila njegova najvecja zelja preziveti. In takoj naslednja misel, da organizira velik koncert - v zahvalo vsem, ki so pomagali in mu stali ob strani in predvesem zato, da pomaga Hematoloskemu oddelku Klinicnega centra narediti bivanje bolnikov bolj znosno ter pospesi drago tipizacijo vzorcev krvi.
In Beno je prezivel. V petek je slavil svoj "1. rojstni dan". Izpolnil bo tudi svojo drugo zeljo - 28. septembra se bo, ob 20.00 uri, v Krizankah zgodil koncert Daruj za zivljenje!
Zabavno bo!
Ce pa niste navduseni nad koncerti pa lahko pomagate tudi drugace:
posredovanje maila in vabila cim vecim ljudem; objava napovedi ali kakrsna koli oblika promocije koncerta v medijih; sms-donacija, donacija na trr; sponzorstvo v kakrsni koli obliki; lepa, vzpodbudna beseda ...
V upanju, da se srecamo na koncertu, posiljam lep pozdrav!
Klavdija
:o
Chick Corea&Bela Fleck bodeta imela skupni koncert 2.11 v Zagrebu. Mene pa ne bo tjakaj :(
whoa... mr. bassman himslef?
vredno ogleda...
DarkBloom
26.09.2007, 01:32
4.marec 2008 Hala Tivoli - Ljubljana Nightwish
Concert Freak
27.09.2007, 23:18
Chris Rea - 05.02.2008 - Hala Tivoli
Chris Rea - 05.02.2008 - Hala Tivoli
a ni za dan žena napovedan v Zagrebu?
Travelatix
01.10.2007, 17:12
Otvoritev nove sezone Mostovne (Nova Gorica) - Razstava in koncerti
5. oktober 07
Razstava Tanje Nataše Moškrič in koncert skupin Bubble Fish (ITA), Kannybal Smith (SLO) in Al and the Black Cats (ZDA)
Otvoritev razstave: 20.00
Začetek nastopov: 21.30
Galerija Tir, Otvoritev razstave Moj svet, Tanje Nateše Moškrič
Otvoritev: 20.00
Tanja Nataša Moškrič je mlada slikarka, tik pred diplomo na ljubljanski ALU. V Galeriji Tir se bo predstavila s ciklom slik Moj svet, skozi katerega izpoveduje svoj pogled na življenje in svet okrog sebe.
Velika hala, koncerti, Bubble Fish (ITA), Kannybal Smith (SLO) in Al and the Black Cats (ZDA)
Koncerti začnejo točno ob 21.30!
Z nastopom v veliki hali bodo začeli Bubble Fish, sledili bodo Kannybal Smith, otvoritev sezone pa bodo zaključili Al and the Black Cats.
V mali hali vas bo zabaval DJ Tadej.
Al and the Black Cats
Eksploziven rockabilly; od Misfits do Johnyja Casha!
Odličen, talentiran rockabilly bend, ki je veliko več kot samo to. Prihajajo iz Mitchigana, ZDA, da vi naredili vtis na Evropejce so se za pol leta preselili na Nizozemsko. V Veliki Britaniji in na drugih koncih Evrope so imeli odlične odzive. Prvič v sklopu večmesečne evropske turneje prihajajo tudi v Slovenijo, sledila pa bo tudi naporna ex-YU turneja.
Ne spreglejte nove atrakcije, ki je uspela še nadgraditi legendarne Stray Cats!
Video: http://www.youtube.com/watch?v=xsTnBTWLAFc
Kennybal Smith
Ekipa Kennybal Smith združuje štiri fante iz goriškega konca. Delujejo od leta 2001, z nekaj sprememb v zasedbi, strumno in pogumno prisegajo na njihov pozitiven in jezen punk rock s primesmi hardcora. Skozi leta so delili oder, tako v Sloveniji kot tudi v Italiji, Avstriji in Franciji, s skupinami, kot so Burning Heads (Fra), Mad Caddies, Break the silence (Usa), Beerbong (I), Amanda Woodward (Fra), Elvis Jackson...
Bubble Fish
Skupina Bubble Fish je nastala poleti leta 2003. Sprva so začeli s punk-rock stilom, ki se je nato prevesil v ska. Za sabo imajo okoli 50 koncertov, mini turnejo po Španiji, sodelovali pa so tudi na natečajih in festivalih. V svojem repertoarju imajo pretežno lastne komade. Na njihovo glasbeno ustvarjanje so vplivale skupine: Mad Caddies, Reel Big Fish, Shandon...
Vabim vas na koncert orkestra Savitre
več na:
http://www.matjaz62.eu/otvoritveni_koncert_savitra.html
Lep dan, ;)
Spet nas čaka en pravi rokerski festival!
Na FV festivalu bodo 12.10. v Menzi pri koritu (Metelkova) nastopile naslednje skupine:
iz Amerike prihajajo
The Fuzztones - preporoditelji rocka 60-ih
http://www.myspace.com/thefuzztones
in
naš stari znanec P.W.Long - pri nas že igral s skupino Mule
http://www.myspace.com/justdontseem
dva benda iz Hrvaške
The Welcomin' Comittee In Flames na čelu z energično Japonko Kazuko Kono
http://www.myspace.com/wcinflames
in country rock tradicionalisti My Buddy Moose
http://www.myspace.com/mybuddymoose
domačo sceno zastopajo veterani Indust-Bag
in njihovi mlajši kolegi Common Sense Society
http://www.myspace.com/cssoc
Pozor! Festival se začne ob 20:00 in vstopnina je do 21h 10 eur, potem pa 13 eur.
Podprite domače bende in pridite čim bolj zgodaj!!!
WildChild
18.10.2007, 16:31
Zaenkrat zame ni nič, mogoče, če bom šel kdaj v kak diskač, očitno bo treba čakat do 4.3.2008, ko pridejo v Ljubljano finci Nightwish.
DarkBloom
19.10.2007, 18:21
Within temptation 19.jan 07' Ljubljana VPK
Bo še kakšen koncert Majk v bljižni prihodnosti?
www.vstopnice.com
25.10.2007, 10:44
Pankrti, 01.12.2007
Vampirya
26.10.2007, 15:21
Vabljeni na ples krvosesov in praznik mračnih duš,
ki se bo pričel v sredo 31.10. ob 23h v klubu
Menza pri koritu na Metelkovi v Ljubljani.
Vrteli se boste ob zvokih eteričnega in temnega vala,
neofolka, gotskega in industrial rocka. V soju sveč in
pajčevin bosta diktirala tempo DJ Matilda in DJ Moonchild,
vizualno izživljanje pa bo v domeni VJ Bata.
DressCode
Vampire Black Leather Fetish Witch Dead Burried
Dekoracija kluba
Grave { Vampire } Yard
Iz grobov bodo vstali
Alien Sex Fiend ~ Anne Clark ~ Arcana ~ Asrai ~ Avaritia ~ Bach J.S. ~ Bauhaus ~ Behind the Scenes ~ Black Rose ~ Brian Eno ~ Camouflage ~ Cassandra Complex ~ Catastrophe Ballet ~ Christ Analog ~ Clan of Xymox ~ Cocteau Twins ~ Coil ~ Crüxshadows ~ Current 93 ~ David Bowie ~ Dead Can Dance ~ Death in June ~ Deine Lakaien ~ Depeche Mode ~ Diary of Dreams ~ Einsturzende Neubauten ~ Electric HellfireClub ~ Faith and the Muse ~ Fields of the Nephilim ~ Godhead ~ Goethes Erben ~ Incubus Sucubus ~ In Extremo ~ Joy Division ~ Killing Joke ~ Lacrimosa ~ Last Dance ~ London After Midnight ~ Lycia ~ Ministry ~ Mission UK ~ Moonspell ~ My Dying Bride ~ NewOrder ~ Nick Cave ~ Nightwish ~ Nine Inch Nails ~ Nosferatu ~ Oomph! ~ Orgy ~ Paradise Lost ~ Philip Glass ~ Rosetta Stone ~ Sanguis Et Cinis ~ Siouxie and the Banshees ~ Silence ~ Sirenia ~ Sisters of Mercy ~ Sopor Aeternus ~ Tanzwut~ Theatre of Tragedy ~ The Cult ~ TheCure ~ The Fair Sex ~ The House of Usher ~ To/Die/For ~ Tristania ~ Umbra et Imago ~ Within Temptation ~ Wolfsheim ~ Zeraphine ~ Zeromancer …
Se vidimo!
Sobota (10.11) RES NULLIUS v Ortu... Koncno! :approve:
Vljudno vabljeni da mi castite pir 13.11 (pojutrisnjem, ja), ko bodo Mediapark razdrmavali kanadski dedki NePomeniNe. Frikaut!
Ok...zdaj, ko sem prisel do zraka; gre kdo v Milano z menoj na OMG!, can it get any better!? (http://www.teatroarcimboldi.it/evento.php?evento=7)
hudichek
19.11.2007, 17:05
A je bil kdo na koncertu Dražena Zečiča?
chris rea - četrti februar (lj)
Ok...zdaj, ko sem prisel do zraka; gre kdo v Milano z menoj na OMG!, can it get any better!? (http://www.teatroarcimboldi.it/evento.php?evento=7)
Se dva dni, se dva dni, se dva dni....:p
Jutr, jutr, jutr...:p
Danes, danes, danes...:p
Tomideli, tomideli, tomideli...:p:blush:
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
zoooooooooorrrrrrnnnnnnnnnn
Jazst pocasi ze prihajam k sebi...:d
Aljaževa 19, Maribor ( za telekomom) nastopa vokalna skupina
Maran-Atha. 14.12.2007 ob 18:30
Gospel koncert-duhovna črnska.:):2thumbs:
Vstop je prost.
kva je, a gre kdo na Nigtwishe 4.3.08 v Halo Tivoli?
Magnifico v nedeljo, 23.12 :)
Danes zvečer Prospect Vs Metalsteel - Cvetličarna :p
Prospecti bodo nastopili z gosti/bivšimi člani banda ;)
marca pridejo v Halo Tivoli Tokio Hotel :veryfunny:
magnolia
22.12.2007, 18:29
D best. Mam lih dost časa, da se spremenim v pravo emo obsedenko!:d
si kr predstavljam, kako bo tist dan izgledala ljubljana ... :d
marca pridejo v Halo Tivoli Tokio Hotel :veryfunny:
Dobr d vem!
so mi kr neki!
Jih bom lohk use nekam poslou! :d :rolling:
magnolia
22.12.2007, 21:18
Upam, da bodo vsi zgledal tko k jaz. Se rada zlivam z množico. :approve:
2 lulija pridejo Judni Menihi v Purgerijo. Pa Smaug tudi :approve:
Mogoče bodo uprizorili kakšen skupinski samomor. :p
Judas Priest!!! :njami:
Judas Priest! Vi to resno ... ?? Pride monster garant ...
Emo suxxx big time
:shy:
http://www.planetsmilies.com/smilies/love/love0055.gif
29.12. Rdeča dvorana Velenje. Šank Rock, Zablujena generacija, Tinkara Kovač, Natalija Verboten, 6 pack Čukur, Cantemus, Housemouse.
BO ŽUR !!!!!
:2thumbs::2thumbs::2thumbs::2thumbs::2thumbs::2thu mbs:
...predskupina pa bodo Megadeth :d
Nekdo bo preigraval Johna Zorna (http://www.metelkova.org/gromka/fulltext.php?fulltext=00000001985)
Sweeet! :)
Ah, pa kod vse kaze se prvi "neck-breakerji" to leto :d:cool:
Fantje spilajo presenetljivo soliden sluđ...naklikusi me sos mis (http://www.myspace.com/perthexpress)
chris rea, tivoli, mislm da 5 februar...
Ne vem če je že kdo omenil. Marca, mislim da četrtega, bodo Nightwish v Ljubljani.
js bi sou pa na smashinge na dunaj al pa v beograd...
smashingi so v beogradu odpovedani, a niso?
Concert Freak
17.01.2008, 10:25
tako je.
dunaj 31.1. je najbližja destinacija.
če bi kdo šel, gre lahko z nami, mi gremo z busom! :)
kak je pa kej rezim? detajli pa to?
Concert Freak
20.01.2008, 19:48
tule si preberi:
http://www.koncerti.net/k_concerts/viewConcert/462
R'n'R vojaki prihajajo v Ljubljano!
Energična ameriška skupina Rock 'n' Roll Soldiers igra 30.1. na Metelkovi v Menzi pri koritu
Preverite!
http://www.myspace.com/rocknrollsoldiers
...judas?so še živi?pridem....
v četrtek 24.1. bojo TIDE v mediaparku, lj. !!!!
mater so ratal popularni v zadnjem cajtu, jst pa vs neiobrazen glede njih....
meni se ne zdi, da bi bili kaj popularni, samo forsirajo jih po vseh medijih :d
stirje klicaji so bli...to je al velik fan al pa znak kake ornk bolezni...
odlični britanci Gallon Drunk (http://www.myspace.com/gallondrunk)
bodo nastopili v Orto baru, dne 16.03.2008 ob 21:00:00 :approve:
Stavim, da bojo začel preigravat ob 21.00.07 :shy:
DarkBloom
05.02.2008, 19:38
Tega pa ne zamudim http://www.koncerti.net/k_concerts/viewConcert/544:2thumbs:
ej DarkBloom a se že kej ve kolk bo karta za Nightwishe
DarkBloom
05.02.2008, 19:55
ja seveda se ve..sej se že kr neki časa prodajajo . 35 eur je
kje?
a na blagajnah hale tivoli?
tnx
DarkBloom
05.02.2008, 21:10
Pa kaj se ti zaje.....? www.koncerti.net www.vstopnice.com itd..
27.4. menda pride Katie Melua.
ja 45 eurov......ne vem še..
a katie melua 45eur? mislm ta je pa dobra. kako so lahko eni tolk optimisti da misljo da bodo nafilal halo tivoli s katie melua?pa to ne bo prodanih sto kart. tori amos je bla 35 eur, ne more bit katie melua 45. pa tud a ni ona bolj za v kaksne male prostore? ne vem no, men je tale mal bosa.
ja sej.....to je tist kar je smešno...jz mam sicer 2 njena albuma in punca ni tk napačna..sam ni pa 45 eurov-300 km vredna...:d.....skratka, dvomim da bo več kot kakšne 300 ljudi...
45 eurou pri nas dam samo za Queene, ce se Freddie vrne....
ja:d...pa za Doorse če se Jim vrne.......
madona, jst sem pa mislila, da kej drugega misliš, da sem upadla vmes s postom in tvojih 45 evrov ni pasal k Melui :d
meni tudi ni napačna dečva, ampak ne vem, če bi lih šla na koncert tko da ... mislijo zafilat dvorano s folkom, ki mu je bila všeč podlaga za mobitel reklamo?
aja:d....
ne ne bojo nafilali dvorane...to sm ziher....ajd...če bi blo 10 eurov pa kako pivo.....mam koncert od nje doma...punca ok poje..melanhonično petje ob igranju kitare...ni slabo sam pač skratka..ni vredno 45 eurov in 300 km:d
hei. vem da je še daaaaleč avgust, pa vseeno. V Splitu bodo Mejdni (jeeeeej)...
...predskupina pa bodo Megadeth :d
Popravek: Cavalera Conspiracy :o:p
TEMAMAHHHYYY!!!
27.4. menda pride Katie Melua.
Definitivno grem
Pa na Michaela Bubleja tudi
Neuromancer
12.02.2008, 11:41
REM pridejo poleti na evropsko turnejo: http://remhq.com/news_story.php?id=668
Definitivno grem
Pa na Michaela Bubleja tudi
a Buble pride v Slo?
Aaa Gogol Bordello prihajajo 11. aprila, me so happy!!
http://www.ljubljana-tourism.si/en/events/11482/podrobno.html
http://www.myspace.com/gogolbordello
a Buble pride v Slo?
Ja, naj bi prišel junija. ne vem, kjer sem to prebrala.
upam, da ne bo preveč zasoljen, tako kot Katie. Njega bi jaz dala v Križanke. Pa njo tudi, v bistvu.
Mi je pa še vedno smešno, kako ljudje ne dojamejo, da se njegov priimek ne izgovori kot bubble, ampak kot pač Buble, s poudarkom na zadnjem e, ki ga ne najdem na tipkovnici :d
upam, da ne bo preveč zasoljen, tako kot Katie. Njega bi jaz dala v Križanke. Pa njo tudi, v bistvu.
Mi je pa še vedno smešno, kako ljudje ne dojamejo, da se njegov priimek ne izgovori kot bubble, ampak kot pač Buble, s poudarkom na zadnjem e, ki ga ne najdem na tipkovnici :d
Me too. Onadva pašeta v Križanke.
Sem pa karte za Katie že kupila:approve:
:) bon jovi - yeeeeeee - bon jovi - yeeeeeee
Neuromancer
18.02.2008, 23:06
Radioheadi Milano 17.6.!
Klub CD bo v prihodnjih mesecih gostil zelo lepo stevilo glasbenikov Tzadik zalozbe! Fantasticna novica za prenovljeno kultno đez prizorisce, res :approve:
:) bon jovi - yeeeeeee - bon jovi - yeeeeeee
sem bla 2006...super je blo
Massive Attack, 10.7., Križanke. :cool:
i am sooooo there :approve:
predprodaja se začne že v sredo, 27.2.
Joey "Killer" Baron naj bi se privlekel v CD to sredo :o:p
Ampak je stvar malo sumljiva, ker nikjer na njihovi strani ne pise, da naj bi se koncert res zgodil...bo treba poklicati in vprasati.
Popravek;
Stvar se ne bo zgodila v Kosovelovi dvorani, ampak Kosovelovem domu :d
Kar nam znese, da se bo treba odvleci v Sezano. Kar bomo tudi storili :approve:
OMG!OMG!OMFG!
Pazi zdaj to...
"Asva tours UK/EU
Asva is getting set to tour UK/EU in June and July in support of the new album 'What You Don't Know is Frontier' coming out on Southern Records April 8.
Fantastic line up!
Incuding:
G. Stuart Dahlquist
B.R.A.D.
Milky
Trey Spruance
Randall Dunn
and...
Stephan O'Malley
Edgy 59
Holy shit!"
*slin**drool**gurgle!*
Fajn bi bilo, da kidnem na njih direkt z Zorna :p
Massive Attack, 10.7., Križanke. :cool:
i am sooooo there :approve:
predprodaja se začne že v sredo, 27.2.
Saj ne morem verjet. Katie bo v Tivoliju, Massive Attack pa v Križankah.
Bedno
Križanke so po mojem skromnem mnenju primernejši avditorij za določen tip muzike (in meni celo ljubši od tivolija), kot tudi je razlog v lokaciji to koliko ljudi predvidevajo da bo obiskalo enega ali drugega in kdo je pač precej bolj popularen in kdo malo manj in Katie pač je bolj v tem trenutku. Jasno pa da tam kjer je res veliko povpraševanje in še ogromen delež tujih obiskovalcev (kar bo verjetno na obeh) je večji plac nuja in križanke kar premale ratajo glede na to koliko ljudi not se zrine lahko pa da je še varno...
to sam tko moje opažanje po skoraj 15 letih obiskovanja in spremljanja dogajanja pri nas in koncertov na vseh teh placih in poznavanje politike in razmišljanja naših organizatorjev, lahko se pa tudi motim :angel:
In na Massive Attack bom zagotovo šel ne glede na to kje bodo nastopili, zaradi mene so lahko v pajzlju :approve:
Tivoli sucks. Krizanke so najbolj kul koncertni plac pri nas. Konec debate.
Dron bendi naj pa se naprej prihajajo v Mediapark :d:approve:
Jazst bom sel na Massive sigurno samo, ce bodo v Krizankah...
magnolia
27.02.2008, 14:00
Ah ja, Massive Attack bomo letos preskocili. :(
Jazst bom sel na Massive sigurno samo, ce bodo v Krizankah...
itak, da bojo v križankah in jst bom tam prej kot ti :approve:
tolstoyed
27.02.2008, 16:14
za shellac in gang of four verjetno že veste? aprila in maja enkrat..
za shellac in gang of four verjetno že veste? aprila in maja enkrat..
kje?
tolstoyed
28.02.2008, 13:19
zaenkrat je mišljeno shellac v gali hali in gang of four v križankah (druga godba).
Vceraj je defiitivno razveselil Joey Baron z bendom :approve:
Shellac plus nemci Allroh so 08.05.2008 v Gali Hali (kot že omenjeno)
Miusow Kvartet (http://www.myspace.com/miusow), 4.3 na Metelkovi...
jutri...nightwishi:approve:
Kakor se jazst razumem v tehniko to pomeni, da bos jutri dala ....za pir :approve:
čist možno....čist možno , da se razumeš malo..:)