Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Vse o MSN messenger - FAQ

Strani : 1 2 [3] 4

teh Pwner
17.09.2006, 21:12
ce kdo rab msn slikce-emotians- naj gre na to stran http://www.msnskins.be/emoticons/ :P

PeTe
28.09.2006, 21:15
LP
Mene pa zanima, če je kdo slišal že za moving avatars? se pravi avatarji, ki se premikajo v onem oknu za sliko ...res fletna zadeva...sem jo videl pr enim..nism mogu verjet:) anyone knows?

PeTe
28.09.2006, 21:59
Mogoc sm mal narobe povedu...niso lih moving avatars..pac pa..animated avatars...? Gif slike ane...sam ce to kr tko vstavis v msn kot sliko..je tam vse pri miru...nekak drgac se more to zrihtat.. :dontknow:

modelko
01.10.2006, 18:38
kk dobiš še 1x tist mail za verify email adress? oz. da preveriš enaslov od msnja?

BettyLu
02.10.2006, 17:09
Spet mam eno težavo:blush: Vnesem osebno sporočilo ali zamenjam prikazno sliko in ko se vpišem sporočila ni, slika je pa tudi ni tista, na novo zamenjana. Mi lahko kdo pomaga??:)

Rusy
02.10.2006, 18:17
Spet mam eno težavo:blush: Vnesem osebno sporočilo ali zamenjam prikazno sliko in ko se vpišem sporočila ni, slika je pa tudi ni tista, na novo zamenjana. Mi lahko kdo pomaga??:)

Meni to diši po ukradenemu geslu probaj zamenjat geslo pa boš vidu če se ponavla..oz če bo isto...;)

nbadrafter
02.10.2006, 21:21
js mam pa en problem, zdle sm se probu vpisat v msn messenger pa mi napiše da seznam stikov ni na voljo in da naj poskusim kasneje. Še pred pol ure mi je vse vredu delal.

BettyLu
02.10.2006, 21:33
Meni to diši po ukradenemu geslu probaj zamenjat geslo pa boš vidu če se ponavla..oz če bo isto...;)
Zamenjala sem geslo, pa je še vedno isto:dontknow: Še kakšen predlog?

mckeky
11.10.2006, 11:03
js mam pa en problem, zdle sm se probu vpisat v msn messenger pa mi napiše da seznam stikov ni na voljo in da naj poskusim kasneje. Še pred pol ure mi je vse vredu delal.

start/zaženi in kopirajte ali napišite noter tole:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
....Za odpiranje uporabite wordpad(beležnico) in odspodaj dodajte še te dve vrstic (ne pozabit shranit)i:
65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net
65.54.239.80 messenger.hotmail.com

Tako, da bo potem use skupaj zgledalo takole:

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net
65.54.239.80 messenger.hotmail.com

Nets_3
11.10.2006, 13:54
Caw, mam en kr velk problem...

Moj internet brskalnik mi noce odpreti nekaterih strani kot so recimo www.hotmail.com, najdi.si, microsoft.com, msn.com --> internet se mi nalaga vendar nikoli ne odpre strani ( uporabljam windowse xp pro, imam kabelski internet)
Prav tako pa se ne morm povezati na noben msn messenger, lahko pa se povezem prek web messengerja na nekaterih straneh...za brskalnik uporabljam mozillo in microsoftovo razlicico vendar je ucinek povsod enak....PROSIM ZA POMOC, za uspesno resitev sem pripravljen tudi placati;)

bejba020
13.10.2006, 07:53
a mi kdo razloži kako z voip telefonom kličem preko msn...da se pogovarjam preko slušalke, ne znam :(

Wiper
13.10.2006, 18:21
Caw, mam en kr velk problem...

Moj internet brskalnik mi noce odpreti nekaterih strani kot so recimo www.hotmail.com, najdi.si, microsoft.com, msn.com --> internet se mi nalaga vendar nikoli ne odpre strani ( uporabljam windowse xp pro, imam kabelski internet)
Prav tako pa se ne morm povezati na noben msn messenger, lahko pa se povezem prek web messengerja na nekaterih straneh...za brskalnik uporabljam mozillo in microsoftovo razlicico vendar je ucinek povsod enak....PROSIM ZA POMOC, za uspesno resitev sem pripravljen tudi placati;)

Virus al pa spywear, ker sm meu js isti problem...preskeneri komp pa je!

dlx
18.10.2006, 15:59
iščem kakšen soroden program s katerim bi se lahko pogovarjal s MSN računom in bi bil precej bolj oskubljen. recimo da ne bi bilo nobenih emotinonov, mežikov, avatarjev in drugega otročjega sranja.... pa recimo še, da bi lahko sam določal prikazna imena. nekaj v tem smislu...

al1981
18.10.2006, 23:08
Haj!

Nujno bi prosil za pomoc - namrec msn live 8.0 se mi noce povezat ne net, povezuje tudi po pol ure in ne javi niti ene napake (kar mi je najbolj cudno).... sem ga tudi deinstaliral, na novo dal gor, pregledal firewall,... sem preveril tudi uporabnisko ime in geslo na drugem kompu....

prosim, pomagajte...

ps: normalno pa deluje windows messenger...

HVALA za pomoc

rockstar1707
20.10.2006, 08:25
iščem kakšen soroden program s katerim bi se lahko pogovarjal s MSN računom in bi bil precej bolj oskubljen. recimo da ne bi bilo nobenih emotinonov, mežikov, avatarjev in drugega otročjega sranja.... pa recimo še, da bi lahko sam določal prikazna imena. nekaj v tem smislu...

Mogoce kaksen od sledecih:
- Trillian
- Miranda
- Psi

mckeky
22.10.2006, 20:04
Imam en problem.... Vsem ko posiljam kako datoteko nimam kakih tezav. lavfa tk ko mra.. Le pri eni kolegici je nekam cudno use skup. Od nje mi pa posilja oz. prijema kot bi mela oba dial up :) ...Najprej sem mislo, da ma ful zasedeno linijo al pa kaj... pa sploh ne wlaci kaj dol pa to, tk da ma fraj linijo. Pol sem pa pomislo, da mogoce kriw njen router al pa kaksni porti al pa kaj takega, ampak je powedla, da ko komur koli drugim posilja oz. prijema da lavfa ko šus. Tudi sam mam odprte porte za msn na routerju, ampak mi ni razlike, tudi ce jih mam zaprte gre normalno use ko komurkoli drugem posiljam...

Ka bi se kaj biw lahko razlog za to???

Turbo...
05.11.2006, 20:32
pozdravljeni!

ker sam ne najdem rešitve za moj problem, se obračam na vas...
torej, uporabljam msn live, vse mi deluje dokaj normalno, le moj msn space mi ne odpre...
kot mi je znano, je bil msn space nakaj časa nedosegljiv za vse zdaj pa ga le meni ne odpre...
ko kliknem na ogled kartice stika, se tam normalno naložijo teme msn space, če ga stik ima, ko pa kliknem na naslov, se ne zgodi nič...
isto je tudi pri poštnem pradalu, a to me niti ne moti, saj ga ne uporabljam, če pa že lahko dostopam nanj prek interneta...
sadaj me zanima: ali ima kdo med vami podobne težave, ali pa veste kako bi se jih dalo popraviti...
nisem še poizkusil namestiti msn 7.5, vendar ga bom če res ni rešitve, pa vseeno mi je ljubši live, toda če ne gre drugače...
hvala za odgovore...

LP

Roks
07.11.2006, 08:30
jaz pa imam naslednji problem: registrirani sem imel dve uporabniški imeni, uporabljal sem večinoma eno. Drugo ime nism uporabil že več kot eno leto in ko sem jo hotel preverit če sploh še aktivirano, se mi je zgodilo, da mi je zablokiralo tudi uporabniško ime, ki sem ga redno uporabljal. zdaj mi napiše kot da imam napačno uporabniško ime oz. geslo, ko se hočem prijaviti na prvotno ime... ko sem se registriral nism dodal nadomestnega emaila, tako da ne morem resetirati passworda.. a morda ve kdo, kako bi lahko spet uporabljal to uporabniško ime? aja, pa tudi na msnjevi strani mi ga zazna kot napačnega. LP, in vnaprej hvala za pomoč

amadej
07.11.2006, 22:44
mogoče je problem v tem da tine pokaže SPACE ker nisi vpisan ?! Ko ti odpre stran za SPACE imaš desno zgoraj ikono ali nekaj temu podobnega in ti piše SignIN
če zdaj ne gre potem pa nevem obrni se na njihove servisne strani =)

keegan
12.11.2006, 23:04
Zanima me zakaj ne morm odpreti msn-mesengerja.Ko prižgem računalnik se mi pokaže sporočilce" msn00 error".Kaj je na tem?

mckeky
13.11.2006, 09:45
za začetek ga poskusi le ponovno naložit (msn) .

axlrose
15.11.2006, 18:48
Imam en problem. Ko pošljem sporočilo se mi kdaj zgodi da mi napiše:"Tega sporočila ni bilo mogoče dostaviti vsem prejemnikom". To se je zgodilo tudi drugim ljudem ki jih poznam in me zanima zakaj se to zgodi.

danijel2
15.11.2006, 18:59
JA msn ima pač težave..:)

.:WoLf:.
15.11.2006, 20:36
Imam en problem. Ko pošljem sporočilo se mi kdaj zgodi da mi napiše:"Tega sporočila ni bilo mogoče dostaviti vsem prejemnikom". To se je zgodilo tudi drugim ljudem ki jih poznam in me zanima zakaj se to zgodi.

http://forumi.siol.net/showthread.php?t=12089

Majchee
18.11.2006, 19:22
Že nekaj dni imam probleme z MSN messengerjem. "The following message could not be delivered to all recipients" Javlja mi isto napako :nonono: .

Rešite me muk :rolling:

ooops... se opravičujem, nisem vidla da podoba tema ze obstaja :)

Majchee
18.11.2006, 19:25
oh nismo edini http://msn-errors.blogspot.com/2006/11/following-message-could-not-be.html :rolling:

chaser
19.11.2006, 10:47
Že nekaj dni imam probleme z MSN messengerjem. "The following message could not be delivered to all recipients" Javlja mi isto napako :nonono: .

Rešite me muk :rolling:

ooops... se opravičujem, nisem vidla da podoba tema ze obstaja :)
Menda ponovna reinstallacija messengerja pomaga. Poiskusi s tem. ;)

mckeky
23.11.2006, 00:07
čepraw imam najnowejšo verzijo msn (msn live 8.0) mi izpise tole.....

Vaše povabilo ni bilo poslano, ker potrebujete najnovejšo različico programa Windows Messenger, da bi lahko uporabljali funkcijo »Skupna raba aplikacij«. Pojdite na stran s posodobitvami za Windows Messenger in namestite najnovejšo različico tega programa.

Vaše povabilo ni bilo poslano, ker potrebujete najnovejšo različico programa Windows Messenger, da bi lahko uporabljali funkcijo »Oddaljena pomoč«. Pojdite na stran s posodobitvami za Windows Messenger in namestite najnovejšo različico tega programa.

Bernie
30.11.2006, 14:27
Pozdravljeni,

mogoče kdo ve kje bi lahka dobu messenger 8.1 (slovensko verzijo). Ker angleško mam sam rabm slovensko, vem pa da obstaja slovenska verzija.

mckeky
30.11.2006, 23:34
Pozdravljeni,

mogoče kdo ve kje bi lahka dobu messenger 8.1 (slovensko verzijo). Ker angleško mam sam rabm slovensko, vem pa da obstaja slovenska verzija.

http://ideas.live.com/

bolj natanki :) ... http://g.live.com/1rebeta/Mess80_SL

milan1
01.12.2006, 21:24
Jaz imam na mojem messenger 8.1 BETA, in imam nastavljeno, da mi NE shranjuje zgodovine pogovorov! Kako lahko torazveljavim? :dontknow:

anarchy
02.12.2006, 01:42
a ve kdo, ce je mozno dati animiran avatar v live MSN?

Katyusha
02.12.2006, 11:06
Živijo! Imam MSN 8 in mi je nenadoma začel delati težave. Napiše, da storitev začasno ni na voljo. Napiše tudi kodo napake : 800401f3 in nikakor neče povezati-tudi z drugim vpisom gesla :( A je kdo tako dober, pa mi pomaga s kakim nasvetom? Res bom hvaležna! :rolling: Hvala in....bodite plidni

chaser
02.12.2006, 11:41
Mislim, da bo tole v pomoč:

http://www.asksomeone.net/forums/index.php?showtopic=6427

Katyusha
02.12.2006, 14:33
Hmmmm...to sem že sprobala in iščem KARKOLI drugega, novega... :) Ampak ti hvala, k si se potrudil pa malce pobrskal :) Če ima še kdo kakršno koli pomoč-hvala!

chaser
02.12.2006, 16:49
Če si to že sprobala, potlej bi stvar morala funkcionirati, kajti vsem je uspelo z omenjeno solucijo rešiti ta problem. Če pa imaš beta verzijo, downloadaj končno, če bo kaj več sreče.

jannyy
03.12.2006, 18:45
No MSN LIVE MESSENGER mi ne dela.....
se ne morm prijavit.... :nonono: :nonono: :dontknow:
tudi sošolcu isto ne dela...ima isti msn ko jaz....
MSN je pa 8.0 ...

napiše pa da je narobe geslo pa e-mail. ???
na windows msn mi dela ... :dontknow:

DelDoc
08.12.2006, 11:59
:dontknow:

Tommy Kebab
09.12.2006, 19:05
Ali ima kdo zdaj mogoče probleme z povezovanjem na msn strežnik?

andraz.sajn
11.12.2006, 19:12

ne:2thumbs:

milan1
15.12.2006, 19:57
Živijo!!!
Imam nameščen dodatek za MSN live Messenger, ki se imenuje PLUS! :D

Sedaj imam pa težavo!!! ::::::: :nonono:

Deluje vredu!!! Ampak ko rač. ugasnem in ga naslednjič prižgem, pa tega dodatka več ni ina ga moram ponovno naložit.:nonono:

Kaj je za storit???:dontknow:

Hvala za odgovore!!!!!!!!!
:2thumbs:

Tanatie
16.12.2006, 06:14
kam je sla moja tema o hekerskih otrokih?

jannyy
17.12.2006, 14:15

ja meni se noče prijavit... :nonono: :nonono:

Rusy
17.12.2006, 17:48
nobenih problemov ni s MSN..:rolling:

Roks
19.12.2006, 09:47
mogoče ve kdo v katero mapo se shranijo zvočni posnetki poslani preko msn plus?

doody
22.12.2006, 13:54
Brez problemov dela Live MSN.Če imaš pa težave s prijavo,ti da možnost za pomoč.Enostavno tam klikneš in te vodi skozi cel postoopek.Če ti najde napako,ti jo tudi skuša odpravit.Mislim ,da je zadeva dobro urejena.

amadej
26.12.2006, 14:31
pozdravljeni
mene zanima če mogoče katerii ve za kakšen forum ali kaj podobnega ki opišuje barvanje z nickami in tote fore pa če ve kdo za stran kjer bi lahko dobo preobleke za msn live.
imel sem že 1x to stran in tudi za barvanje nickov ampak sem formatiral rač. zdaj pa več ne najdem strani.

lp

Dragon
29.12.2006, 10:14
Ali obstaja program za sledenje pogovorov na mreži za program MSN Messenger ?

mckeky
29.12.2006, 13:32
Moj MSN live 8 je retard :) ...Zmeri ko ga cist prvic zazenem mi napise "priprava na namestitev" pa mi ga vn ***ne ... Pol ko ga pa drugic zalavfam pa dela.. Druga tezava pa je, da mi na dolocene stike ne gre posiljat in prejemat datotek,.... prenos kr pri miru stoji. Wendar to le na dolocene stike, kateri pa prawijo da drugje nimajo težav...

Seweda sem poskuil z uninstalom in ponowno instalacijo, pa so nastavitve tako ali tako ostale taksne kot so ble, problema pa neresena..

Nato sem zbrisal se z SmartyUninstallerPro in tako pocistil se zadnjo sled z registra... Namestim MSN liwe in nastawitwe so spet use ostale PM ... Mogoce kaksna resitew, kako bi popolnoma zbrisal MSN da bi pol mogoce blo uredo...

Ce pa bi kdo drugace znal resit moja problema pa se bols.

tnx

april
31.12.2006, 10:37
Tudi meni msn zadnje dni dela težave. Ne morem se vpisat nikakor. Do sedaj je dela BP. Kuga naj nardim??:dontknow:

amadej
09.01.2007, 22:23
to te virusi za***avajo msn je znan pri sprejemanju vsega sra*nja

Majchee
10.01.2007, 01:51
Tudi mene, po tem ko sem instalirala Stuff Plug3 Windows Live Messenger **** :veryevil:

ps:

http://msn-errors.blogspot.com - Tu je večina rešitev povezanih z MSN Messengerjem (LIVE). :2thumbs:

Pozdravček :rolling:

bejba020
10.01.2007, 23:12
meni javi koda napake 81000314 in se ne morem povezati, z drugim imenom pa lahko, kako je to mogoče kaj je narobe hvala!

russher
12.01.2007, 21:27
Imam težavo! :nonono:

Ne prijavi me namreč v messenger in mi javi naslednje:

Napaka 80048820: V Windows Live Messengerja se ne morete vpisati
Vpisati se ne morete zaradi povezave z internetom, požarnega zidu (Varnostna funkcija, namenjena zaščiti računalnika pred nepooblaščenim zunanjim dostopom. Lahko je strojna oprema, programska oprema ali oboje.) , nastavitev datuma in časa, nastavitev za proxy, varnostnih nastavitev ali varnosti SSL. Tudi strežnik morda začasno ni na voljo.

Požarni zid je izklopljen-preverjeno, tako da to ne more biti vzrok da me ne vpiše v messengerja.
Šel sem že čez vse tiste korake za odpravljanje težav, pa ni nobenega učinka.

Če ima kdo kakšen nasvet oziroma ve kako se da odpraviti omenjeno težavo , bi lepo prosil za pomoč.:)

Scudder
13.01.2007, 19:48
A ma kdo kaksno idejo oz. pozna kaksen app ali plugin, ki bi omogocil postavljanje MSN kanalov tako kot na IRCu, kjer ne bi bilo potrebno vsakega na novo povabiti v pogovor in se pogovor zaradi neaktivnosti ne bi zaprl..

mckeky
14.01.2007, 10:21
Imam težavo! :nonono:

Ne prijavi me namreč v messenger in mi javi naslednje:

Napaka 80048820: V Windows Live Messengerja se ne morete vpisati
Vpisati se ne morete zaradi povezave z internetom, požarnega zidu (Varnostna funkcija, namenjena zaščiti računalnika pred nepooblaščenim zunanjim dostopom. Lahko je strojna oprema, programska oprema ali oboje.) , nastavitev datuma in časa, nastavitev za proxy, varnostnih nastavitev ali varnosti SSL. Tudi strežnik morda začasno ni na voljo.

Požarni zid je izklopljen-preverjeno, tako da to ne more biti vzrok da me ne vpiše v messengerja.
Šel sem že čez vse tiste korake za odpravljanje težav, pa ni nobenega učinka.

Če ima kdo kakšen nasvet oziroma ve kako se da odpraviti omenjeno težavo , bi lepo prosil za pomoč.:)

poskusi takole..... Start-->Nadzorna Plošča-->Internetne možnosti-->Dodatno(čisto desni jeziček)-->Spusti se dol do "Varnsot"-->preveri če imaš obkljukano "uporabi SSL2 in SSL3" .......Če nimaš to stori.

mckeky
14.01.2007, 10:26
Sicer sem težavo že omenjal ..vendar jo bom še enkrat, ker sem razlog u bistwu ugotowil, le da ne vidim rešitve...

..Mam čuden problem in prosim kogarkoli ki bi že slišal za kaj takega, če mi lahko pomaga.....
In sicer uporabljam Ganymede822+ kot router. In v MSN Live skoraj eni tretjini stikov ne morem pošiljati datotek oz. gre tako pocasi ali pa z zatikanjem da je zelooo moteče..

Ni mi treba svetovati naj odprem porte saj imam to narejeno...in sicer 1891-1900TCP ....
(pa tudi glede softwarskega firewall je vse ok )

Vem pa, da je kriv router, saj ko se povežem direktno z računalnika (ganymede uporabim le kod modem) gre pošiljati vsem "z polno paro".
Zanimivo pa je, da če pa se povežem s starim Windows MSN in pošiljam tam prek routerja pa prav tako gre s polno paro...
Problem je zelo težko razumevajoč vendar zelo moteč ... Hvaležen bom za vsak nasvet, ker js sem poskusil praktično že use kar mi je prišlo na pamet (izklopil DHCP,.....) . Mogoče odprem še kakšen port itd,...

mckeky
14.01.2007, 23:42
Sicer sem težavo že omenjal ..vendar jo bom še enkrat, ker sem razlog u bistwu ugotowil, le da ne vidim rešitve...

..Mam čuden problem in prosim kogarkoli ki bi že slišal za kaj takega, če mi lahko pomaga.....
In sicer uporabljam Ganymede822+ kot router. In v MSN Live skoraj eni tretjini stikov ne morem pošiljati datotek oz. gre tako pocasi ali pa z zatikanjem da je zelooo moteče..

Ni mi treba svetovati naj odprem porte saj imam to narejeno...in sicer 1891-1900TCP ....
(pa tudi glede softwarskega firewall je vse ok )

Vem pa, da je kriv router, saj ko se povežem direktno z računalnika (ganymede uporabim le kod modem) gre pošiljati vsem "z polno paro".
Zanimivo pa je, da če pa se povežem s starim Windows MSN in pošiljam tam prek routerja pa prav tako gre s polno paro...
Problem je zelo težko razumevajoč vendar zelo moteč ... Hvaležen bom za vsak nasvet, ker js sem poskusil praktično že use kar mi je prišlo na pamet (izklopil DHCP,.....) . Mogoče odprem še kakšen port itd,...

POGRUNTAW REŠITEV:

Kljub temu da je modem nastajt kot router sem se z istim geslom še enkrat powezo na mojmu računalniku posebej z mojo mrežno normalno z geslom.. tk da u bistwu gre mimo routerja zdej moja powezawa... Prvo sem mislo da se bodo IP ji kaj stepli oz. da me nebo spustilo na internet, ker je že router s tem geslom povezan... ampak ne.. ostali računalniki normalno delujejo prek routerja.. moj pa pač kot da sem prek modema...

modelko
15.01.2007, 18:19
kako zbrišem vse podatke od enega msn profila z računalnika?

danijel2
16.01.2007, 18:42
Tudi jz rabim eno pomoč, torej msn se mi vpisuje v nedogled..sploh se ne vpiše...piše vpisujem in ne vpiše...
PROSIM ZNA KDO TA PROBLEM REŠIT?

HVala..:)

giko97
17.01.2007, 19:14
Ali kdo igra tiste 4 igre na windows live messenger (dama, pasijansa, drgulji in minolovec). Pri zagonu napise kriticna napaka 2 oz. obrazloženo: ni dostopa do kritične datoteke. Poskušal sem že razne verzije messengerjev pa nič. Ker imam na istem routerju dva PCja (na enem delajo igre normalno), se mi to zdi malo čudno. Ali kdo ve za rešitev? Hvala.

amadej
20.01.2007, 00:59
Nekaj za tiste kateri imate probleme z smeški ko npr. formatirate rač. ali kaj podobnega in potem izgubite vs esmeške.
Torej kako priti do smeškov:
Če imate XP-je: C:\Documents and Settings\$uporabniško ime$\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

Tu bi morala biti mapa '3348479036', in notri mapa 'custom emoticons'
Če ni mape ''3348479036'' mora biti vsaj podobna saj ni težko najsti

lp

poZo
23.01.2007, 17:37
mene pa zanima kaj naj naredim javla mi napako ***306 in 314 probal že vse načine od tistega kopiranja v etc pa to... že 2 dni ne dela edino drugi račun dela. Zanima pa me tudi če se da stike iz starega računa prinesti na drugega? :dontknow: tnx

Lokostrelec
24.01.2007, 21:39
Imel sem nameščen MSN Live Plus, zarad katerega mi je vs računalnik blokiral :(
Ko mi je to že presedalo, sem ga izbrisal(tudi IM pa podobne reči)
Pobral sem 7.0, ko poskusim inštalirat pa napiše, da je nameščena že novejša verzija programa...
Kako bi lahko namestil 7.0?

Hvala za odgovore:)

Rusy
25.01.2007, 08:47
Imel sem nameščen MSN Love Plus, zarad katerega mi je vs računalnik blokiral :(
Ko mi je to že presedalo, sem ga izbrisal(tudi IM pa podobne reči)
Pobral sem 7.0, ko poskusim inštalirat pa napiše, da je nameščena že novejša verzija programa...
Kako bi lahko namestil 7.0?

Hvala za odgovore:)

Kot prvo moreš vse zbrisat kaj je od nove verzijo pol kumi lahko naložiš 7.0...:approve:

Lokostrelec
25.01.2007, 18:06
Kot prvo moreš vse zbrisat kaj je od nove verzijo pol kumi lahko naložiš 7.0...:approve:

sej sem povedu da sem.....:nonono:

Rusy
25.01.2007, 18:43
sej sem povedu da sem.....:nonono:

Očitno nisi če ti javla da maš novejšo različico not od 7,0 tko da moreš poiskat kaj nisi zbrisal...:rolling:

Lokostrelec
25.01.2007, 19:57
Očitno nisi če ti javla da maš novejšo različico not od 7,0 tko da moreš poiskat kaj nisi zbrisal...:rolling:

vse inštalirane reči so:

Abdobe flash player 9 activex
Abdobe reader 7.0.8
Arena 0.93
Java
Kaspersky
Vse reči od microsoft(encarta,word....)
Nero
power DVD
unlockerVLC player
Winmap
Windows defender
WMP (+upgradi)
Winrar arhiver
Veliko iger
inCD
hp diskjet 656c series

Rusy
25.01.2007, 21:14
vse inštalirane reči so:

Abdobe flash player 9 activex
Abdobe reader 7.0.8
Arena 0.93
Java
Kaspersky
Vse reči od microsoft(encarta,word....)
Nero
power DVD
unlockerVLC player
Winmap
Windows defender
WMP (+upgradi)
Winrar arhiver
Veliko iger
inCD
hp diskjet 656c series

Pol že nisi prov zbrisal prejšne verzije...drgo ti nezam povedat..

amadej
25.01.2007, 22:27
težko je reči d aboš lahko naložil starejšo verzijo ker neka umazanija ostane od Live msn-ja
Moraš znati kje in kako in s čim zbrisat nezaželjeno umazanijo:2thumbs:

bejba020
26.01.2007, 22:27
a se da na kakšen način ugotoviti, kdo te je blokiral na msn?

Lokostrelec
27.01.2007, 17:21
težko je reči d aboš lahko naložil starejšo verzijo ker neka umazanija ostane od Live msn-ja
Moraš znati kje in kako in s čim zbrisat nezaželjeno umazanijo:2thumbs:

no, kako?:angel:

raufnk
27.01.2007, 19:00
a se da na kakšen način ugotoviti, kdo te je blokiral na msn?

lahko vidiš kdo te ima med kontakti:
Tools -> Options -> Privacy -> See who has added you to their contact list
(za slo verzijo pa pojma nimam kako je prevedeno)

mark'o
27.01.2007, 21:19
hello, mene pa sm zanima, če kdu ve, če se da, pa kaku, da bi vse smajlije k sm si na en računalnik shranu spravu na druzga. da mi ne bi blu treba vsazga posebi prek mesenđerja pošilat
thnx

Lana5
28.01.2007, 19:06
Jst mam tut eno vprašanje. nek kolega ma na msnju pisano pisavo (barva se spreminja npr. v besedi al pa v stavku recmo iz roza v modro, to j sam primer) pa me zanima ker dodatk je treba dt, da bom jst tut to mela. Fora je, da mi on noče povedat in mi tut ne bo, tko da se obračam na vs. Hvala.

pinky44
28.01.2007, 21:27
Zanima me, kako naj zbrišem prejšnji msn naslov, ker sm si ustvarla novega?

kuj
28.01.2007, 21:38
Prosim za pomoč
Ko hočem zagnati MSN-ja mi napiše

Runtime Error!
Program:C:/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr.exe
R6025
- pure virtual function call
HVALA za pomoč

amadej
01.02.2007, 16:08
lana 5 za tebe imam rešitev sai to tudsi ja suporabljam
tole je dodatek za live msn
imenuje se message gladiator saj si narediš začetno barvo in končno in potem se v besedah preliva
vpiši v google message gladiator in poišči

amadej
01.02.2007, 16:10
pinky 44 zakaj bi ga pa brisal saj msn naslov predstavlja v bistvu email na hotmail.com
pač ga ne uporabljaj več ali pa blokiraj vse stike ali pa celo izbriši vs ena tistem računu sila preprosto

amadej
01.02.2007, 16:11
kuj pač izbriši vse kar je na rač. vse kar s etiče MSN in potegni z neta drugega in potem sprobaj
kot zgleda z napake ti manjka .exe ali pa je nekaj narobe z njo

amadej
01.02.2007, 16:13
mark'o za tvoi problem sem pa že nekajtem nazai omeno kaj anrediti če hočeš shraniti smailije ki ijih uporabljaš zdai
pač je tam ena datoteka in jo samo prekopiraš
nekaj se jih pa tudi shranjuje v mapo my chat logs/images
tam s etudi najde nekaj

KryptonMonster
02.02.2007, 17:41
Imam problem, danes sem se prijavil v messenger in se začel pogovarjati. Ko sem hotel poslati moj čustven simbol, sem odkril, da jih sploh ni!! (to so simboli, ki si jih narediš sam in si jih dodajaš, ko ti jih drugi pošljejo) Poskusil sem tudi na novo shraniti te simbole ampak mi napiše: ''Izbrana datoteka ni veljavna slikovna datoteka. Izberite drugo datoteko.'' To se mi je prvič zgodilo in upam, da kdo lahko pomaga.

Že vnaprej hvala

amadej
02.02.2007, 18:50
Hm si ziher da so pravi smeški oz. če si že imel dodane je najbolje da zbrišeš totalno MSN live in ga znova inštaliraš.
Če ga uporabljaš na Win. XP se to pogosto dogaja kr Live msn na XP ne deluje pravilno tudi jaz sem imel kup težav z njim.
Ampak sedaj na Win. Vista deluje brezhibno.

Za tiste kateri imate probleme z smeški ko formatirate rač. ali kaj podobnega.
torej kako priti do smeškov in si jih shraniti predenj formatirate ali zbrišete mesenger:
Če imate XP-je: C:\Documents and Settings\$uporabniško ime$\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

Tu bi morala biti mapa '3348479036', in notri mapa 'custom emoticons'

Če ni mape '3348479036' mora biti vsaj neka podobna,saj je ni težko najsti.
veliko sreče
lp

to mapo najdi in si jo shrani ko inštlirašznova samo skopiraj.
Mislim pa tudi če zbrišš mn paznova nožiš msn d bi smeški morali ostati.

poskusiti ni greh

lp

amadej
20.02.2007, 12:38
Mam eno butasto vprašanej glede iger ki so na mesengerju.
Torej že nekaj čas ame dekle spodbujajo naj igram zastavice minolovca seveda za kar nisem imel volje tudi nisem nikoli igral.
Ampak v zadnjem času imam precej čas ana pretek in sem se odločo to malo poiskusit.
Že nekaj krat sem igral in visoko zgubljal proti deklam.
Zanima me če mi kateri lahko pove kake strategije ali kake finte pri tej igri,saj sem že sam nekaj študiral in ne morem dojet bistva.

upam da sem bil dovolj jasen :P

petra1234
24.02.2007, 14:54
Mam eno butasto vprašanej glede iger ki so na mesengerju.
Torej že nekaj čas ame dekle spodbujajo naj igram zastavice minolovca seveda za kar nisem imel volje tudi nisem nikoli igral.
Ampak v zadnjem času imam precej čas ana pretek in sem se odločo to malo poiskusit.
Že nekaj krat sem igral in visoko zgubljal proti deklam.
Zanima me če mi kateri lahko pove kake strategije ali kake finte pri tej igri,saj sem že sam nekaj študiral in ne morem dojet bistva.

upam da sem bil dovolj jasen :P

:nonono: men tud ni jasn ka je fora tte igrce

Pirotehnik
24.02.2007, 15:22
fora je v tem, da če se ti pojav številka 1, pomen da je okrog tiste 1ke le 1 bomba. okrog enke ni dveh bomb. zato morš pazt...

simpl k goveja juha :O

petra1234
24.02.2007, 17:27
hehe men useen nč jasn hehe....
ka sn htela uprašat....pr live msn ne se zgodovina pogovorov avtomatsko shranjuje,zato k mam naštiman da se mi ne pa se mi useen shranjuje a ve kdo kak to naštimat...al ne gre drgač ,k mi ni glih fajn d lahka usi berejo ka si pišem,usak pogovor sprot se mi pa tud ne da brisat...

amadej
25.02.2007, 22:06
pojdi tam zgoraj in klikni plus! ter Preferences in potem tam nekje poišči.Moreš odkljukati zgodovino shranjevanja :rolling:

simch
26.02.2007, 13:08
Ve kdo če se da bit hkrati prijavljen v msn z dvema e-mail naslovoma?

lp

king_m
26.02.2007, 19:13
Na istem računalniku ne.

A kdo ve, zakaj mam vse smajlije miniaturne ko jih dodam v msn? Recimo mam slikco .gif velikosti 50x50, ko pa jo dodam je čisto drobcena, da se sploh ne razloči kaj je na sliki. Zakaj to? Kje ga lomim?

milan1
27.02.2007, 20:30
Živijo!

Imam program MSG Discovery. Z njim bi rad "vkradel" slikico, a je ne znam. :dontknow: Je treba morda kaj v nastavitvah nastavit ali kaj drugega?

Hvala za odgovore!

®ip®
01.03.2007, 16:53
no tako potegno sm si a-mac changer (mac ip changer) in kr na lepem mi ne dela vec msn oz javla mi napako da mam vkljucen firewall in mi ne prepusti da bi se vpisov mam antivirus kaspersky pa sm ga sklopo nic drgac

tko da predvidevam da je blo zarad tega k sm si mac ip spremeno zdej pa me zanima kaj naj nardim da mi bo normaln delal??

®ip®
01.03.2007, 17:49
ok sm postimo :D je blo treba sam configuration restor nardit :D lhka zaklenete al pa kr hocte

trinajstka
04.03.2007, 22:57
Tale error vrže če želim kliknti na stik, torej načeti pogovor..to dela nonstop, sem probu z ponovno odstranitvijo & instalacijo msnja

http://shrani.si/files/msnerror2uzue.jpg

rose22
05.03.2007, 10:15
Oj!

Mene pa zanima kje lahko dobim MSG Discovery 2.1?A to je novejši kot 1.1?
Trenutno imam 1.1 pa ne morem videt kdo me je zbrisal al pa blokiral.

trinajstka
06.03.2007, 18:58
Tale error vrže če želim kliknti na stik, torej načeti pogovor..to dela nonstop, sem probu z ponovno odstranitvijo & instalacijo msnja

naj še omenim da pri msn 7.5 npr. ni te napake. Samo pri Live :shy:

gogo
10.03.2007, 14:33
a mi lahk kdo pove ke bi dubu tist program al kar kol je ze, da bi nekomu sklico na msnju "ukrau"

Rusy
11.03.2007, 09:12
a mi lahk kdo pove ke bi dubu tist program al kar kol je ze, da bi nekomu sklico na msnju "ukrau"

tukaj maš link pa si potegni........http://www.msgpluslive.net/

toben
12.03.2007, 22:47
sej vem ,da je verjetn bil že odgovor na tole vprašanje,ampak je res tega tukaj gor preveč in je preeeedolgo za iskanje:
Rrad bi v zagonu onemogočil conecktanje MSNmsg-ja ; sem probal v zagon-msconfig-pa sem tam odkljukal omenjeni msnmsg,pa se mi potem ,ko naslednjič prižgem računalnik,znova vsiljeno pojavi in coneckta....je zelo moteče,programa pa nebi rad zaradi tega deinstaliral!
pomoč!
hvla vnaprej

toben
12.03.2007, 23:27
že vem..hvala

sakic12
14.03.2007, 19:27
Kaj MSN live je najnovejši ne?

los angeles kings
20.03.2007, 18:08
ja je.
vsaj do zdaj

hey! itz me!
20.03.2007, 20:48
jst sm pa slišala da se s programom discovery lahko vpišeš na več majlov na istem računalniku hkrati, na isti različici msnja. ampak še zmeri neznam? KDO ZNA?? naj opiše postopk prosm? hvala

amadej
22.03.2007, 09:24
to kar si omenila je možno že na msn live.
tale discovery je še samo dodatna šminka...
ja greš tam zgoraj !plus potem klikneš Preferencesin mesenger ter tam daš kljukico kot piše po naše prevedno ''poveži s ena več računov hkrati''
potem še samo odpreš en msn oz. tude več pa se konektaš

modelko
24.03.2007, 14:44
je kako mogoče zbrisat stike iz Možnosti - Zasebnost?

Digl
24.03.2007, 21:12
Meni pa javi neko čudno napako pri inštalaciji novega messenger live-a. Naredim kar piše, a mi vsakokrat javi isto napako. Kaj narediti? :dontknow:

Screenshot napake:
http://shrani.si/files/errorwjin.png

dmorec
24.03.2007, 22:38
Kar naprej mi javlja na računalniku neko "napako" MSN CONTECT PLUS.Ali ker ve kje se da tole unistalate,sem že vse poskusil??:D :D :2thumbs: :2thumbs:

fazan
24.03.2007, 23:03
Sicer malo otročje pa vendar me zanima če je kdo toliko da bi povedal kako igrati igre preko msn predvsem šah in da ostane v msn pod igre .Kje dobiti več iger za msn prosim za odgovor.

PrincessOfTheSeas
27.03.2007, 23:17
Ok, takle mamo... Sem prečekirala vseh 61 strani, pa tega problema nisem zasledila...

Imam MSN live.
Vse normalno deluje.
Samo pri določeni osebi, ki sem jo poskusila dodati v stike, sploh ne registrira - ne pošlje vabila za stik. Potem je ta oseba poskušala meni poslati povabilo in spet nič. Sploh nisem prejela povabila. Zakaj? Oseba ni blokirana in njegov msn naslov se pojavi v MSN-jevem okencu, to pa je tudi vse.
V čem je joke???
In to samo pri tej osebi - ne moreva se povabiti med stike.
Čudno.
Kdorkoli, ki ima izkušnje s to težavo???

Vsemogočni
30.03.2007, 17:53
Se sicer opravičujem, če je tole že bilo napisano, pa če kdo ve da je bilo že zapisano, naj samo napiše: Že blo napisano! Potem bom že ipoiskal sam, ampak čez 60 lsitov pregledovat, pa še če ne vem al kje že piše al ne, je pa mal kruto.

Ampak odkar imam verzijo 8.1, oziroma odkar sem naložil vse skupaj na nov disk, me beštija smotana, stalno meče dol, ko ne delam recimo 15 do 20 minut. Po domače me diskonekta. Sem preiskal že vse nastavitve, kjer bi bil mogoče vpisan čas diskonekta za primer neuporabe messengerja, ampak ne najdem nikjer nč kej takega.

Tko da, če kdo ve, zakaj me diskonekta po daljši neuporabi in kje so to da uredit, prosim za nasvet. Ker na prejšnjem disku ista verzija tega ni delala, pa če sem bil recimo cel popoldan od doma.

Hja internet normalno deluje, linija je brezhibna, tko, da mi ga sam MSN mal biksa s tem diskonektanjem v času večminutnega posta!

Hvala!

fazan
30.03.2007, 18:32
moje mišlenje je da ga odinštaliraj pobriši vse okoli msn 8.1 potem si pa ponovno inštaliraj msn.Tak sem jaz naredil in dela naormalno zdaj.Sicer jaz imam windovsa live msn.

Vsemogočni
05.04.2007, 01:05
No vidiš, zadevo sem rešil brez, da bi deinstaliral in na novo instaliral. Deluje pa sedaj picikato.
Fora je bila le v tem, da nisem imel označenega nobenega stanja. Ko sem odkljukal v Mojem stanju - Dosegljiv, sem stalno konektan, tudi če me cel dan ni doma. :2thumbs:

milan1
05.04.2007, 15:23
Pozdravljeni!

Imam en VELIK problem!

Imel sem MSN messenger 8.0 in dodatek MSG Plus! ... Ko sem se vpisal, se mi je messenger naenkrat zaprl... poskusil sem se vpisat še večkrat, a kosem se, se je to spet ponovilo... Izbrisal sem ga in ponovno naložil... a žal brez uspeha... :nonono: Sem ga izbrisal in naložil messenger 7.5 in dogaja se enako! :(

Ne vem kaj naj še naredim... pogldal sem, če ga morda blokira AV ali pa požarni zid, ampak ga ne...

Prosim za pomoč!

HVALA!

AlienW
08.04.2007, 12:34
LOL. Vam kar nikol nič ne dela. Jaz skoraj nimam problemov z messengerjem:approve:

sara86
08.04.2007, 14:40
lep pozdrav,... rabim eno pomoc, ce mi bo znal kdo kaj povedat glede tega...
ko sm inštalirala program (skype) mi msn ne dela vec...pač, da nimam povezave z NET.messenger service(napaka 8004888),.... tud vse spletne strani od msn-ja mi noce vec odpret... od tkrt mi tud gmail vec ne dela tam pa mi pise neznan ponudnik zaupanja.... prosim, ce bi vedu kdo za kaj se gre naj mi odgovori...
hvala

Vsemogočni
10.04.2007, 16:38
Očitno je skype povozil nastavitve MSN-ja. Zato bi bilo verjetno dobro narediti instalacijo preko MSN-ja. Da bo zadeva delovala.

Sam pa sem zdaj prišel še do ene ugotovitve, zakaj mi je MSN "metalo ven". Namreč pogled v
- Orodja ALT+O
- Internetne možnosti
- Povezave,
- Nastavitve omrežja na klic in navideznega zasebnega omrežja (delam preko lastnega serverja)
mi je pokazal, da je v okencu vpisan MSN in nastavljen na: Nikoli ne vzpostavi povezave.

Mogoče je po določenih časih preverjal stanje in ga upošteval, ne vem, mogoče.
Zdaj sem zapis MSN izbrisal iz okenca, vse nastavitve so se posivile (jih ni možno več nastavljati, ker nimajo kaj) in zaenkrat mi povezava drži.

Zanimivo tudi, d mi je spletni radio, ves čas metalo dol, po tem posegu pa nič več. Kakšne skupne povezave naj bi imala, mi ni čisto jasno, pa me tudi zaenkrat ne zanima.

zeriX
10.04.2007, 17:00
prešaltajte na AIM/ICQ/...
karkoli ;)
ali pa inštalirajte aMSN, če že mroate ostat na msn :P

Majchee
12.04.2007, 18:42
A sem edina, ki ji msn ne dela? :nonono:

Ta error mi javlja.. http://msn-errors.blogspot.com/2006/11/solving-error-80048820-unable-to-sign.html

bejba020
12.04.2007, 19:34
jaz tud danes ne morem nikakor na msn.....

sara86
12.04.2007, 20:12
ma meni ne dela ze cel tedn.... tko da ne vem...

sara86
12.04.2007, 20:39
hvala tebi k si dala to spletno stran od napak od msn-ja ker sm se jst danes po enm tednu končno spet povezala gor :) dobra stran :)

LuNiCa88
12.04.2007, 20:45
Meni isto msn ne dela...:nonono:

sakic12
13.04.2007, 22:03
Meni isto msn ne dela...:nonono:

Tud meni ni nekaj časa delav pa sem potem malo pogledal kaj je narobe pa sem popravo.
ne spomnim se več...

Živago
17.04.2007, 14:21
Ali kdo ve, kje Windows Live Messenger shranjuje smeške (v meniju so to čustveni simboli), ker bi jih rada prenesla iz enega računalnika na drugega oz. dala na internet?

sakic12
25.04.2007, 15:28
TAko dolgo od tega ko sem si naredo MSN naslov...pa sem že pozabo kje.
mi lahko prosim poveste kje.

mckeky
17.05.2007, 10:40
lp..... ne dela mi tale gumbek, ki bi moral odpreti okno z izbiranjem novih "slikic"......
http://shrani.si/files/msn10ng0.jpg

Mogoce kdo ve, kako bi to odpravil... ?ali pa je mogoce se kaksna druga pot to tega?

mckeky
17.05.2007, 10:49
lp..... ne dela mi tale gumbek, ki bi moral odpreti okno z izbiranjem novih "slikic"......

Mogoce kdo ve, kako bi to odpravil... ?ali pa je mogoce se kaksna druga pot to tega?

evo sn ze naso ;)

http://www1.us.mypersonalexpression.com/moods/index.pd

axlrose
21.05.2007, 15:55
Imam naslednji problem: Na Windows Live Messenger 8.0 se mi je spremenila pisava. Vsi šumniki ne delajo in vsi
znaki so se spremenili. Abeceda je srednje evropska pa vseeno ne piše pravilno. Mogoče kdo ve kaj je narobe?

axlrose
21.05.2007, 18:05
Napaka popravljena. Med pogovorom sem uporabil bližnjico za zamenjavo jezikov SHIFT + ALT.

Snowblind
21.05.2007, 18:18
Meni Problem dela druga stvar...Vedno ko ga naložim in z njim program Messenger Live Plus! mi stvar deluje stabilno.Po nekaj časa pa računalnik začne crashati.Vem, da je pomembno pri plusu NE inštalirati dodatnega progyja, in ga tudi nisem.

Sem pa opazil, da se to zgodi samo, ko začnem četat z določeno osebo na stiku.Kakpna težava v scriptu?:dontknow:

Vnaprej hvala za uprašanja in se opravičujem za 7 5 0 0 oziroma hijack:rolling:

Snow

miha-b
21.05.2007, 19:33
js ti svetujm da se sploh ne bavt s tem msn plusom
men se je tut že komp zapacou z virusi zarad tega programa,
razen če ti je res tok ušeč da maš barvne nicke in zvoke

milan1
22.05.2007, 23:09
Pozdravljeni!

Zanima me, če je kak free program, da bi nastavil blokato za ugotovitev mojega gesla (hekerjem) in blokato, da mi ne morejo vdret v msn?

L.p.

Mičo

miha-b
23.05.2007, 15:11
kkšn firewall bi ti koristu
http://www.personalfirewall.comodo.com/
ta je free, da bi biu pa kkšn program prov za to pa nebi vedu

pprimozzz
24.05.2007, 14:43
Pozdravljeni!

Sem nov na tem forumu in je sigurno že bilo govora o tem vendar se mi ne da brati vseh 63 strani :rolling:
Vglavnem zanima me kako si lahko spremenim pisavo za moj nick v messengerju, naprimer da imam sedaj nick z pisavo Times new roman rad bi pa imel v Curlz MT ali kaj podobnega.
Imam naložen MSN live messenger 8.1 in pa MSN Plus live. je treba kakšno dodatno scripto oz. plugin?:dontknow:

hvala za odgovore
lp

andreja_1
09.06.2007, 14:44
joj, neda se mi brati toliko strani...zato če je že kdo kej podobnga vprašu, se opravičujem za ponovljeno vprašanje...

moj kolega ma msn live plus in do nadaljnega mu je delal brezhibno, zdej ma pa probleme ker mu nedelajo več šumniki...v mailu ko pa piše pa vse dela normalno, ma kdo idejo na kakšen način bi se lahko to popravl?? pisavo ima nastavljeno na times new roman in tudi abeceda je ok naštimana...

sakic12
10.06.2007, 18:41
Mene zanima kako se v MSN-ju naredi nov uporabnik?
LP

TetraPak
15.06.2007, 09:53
POMOOC PROSM!!!!
Sem formatiru racunalnik in ko sem instaliru MSN mi noce vec se povezat na MSN, vedo je narobe IE-jeva nastavitev brez povezave-80048820. Pol sem se dvakrt formatiru in se vedno mi javlja isto napako

axlrose
20.06.2007, 17:36
andreja_1 ko si v pogovornem oknu pritisni alt+shift

doody
01.07.2007, 19:47
:dontknow: Težava se mi je pojavila včeraj,ko se ni zgodil avtomatski vpis v Windows Live Mesenger.Izbrisalo mi je vse nastavitve za vpis.Ko se skušam ponovno vpisati mi javi tole napako:http://shrani.si/thumbs/napaka134cd.jpg (http://shrani.si/?napaka134cd.jpg)
Poizkusil sem že vse mogoče nastavitve preverit,pa nič bolje.Obnovitev sistema mi pa tudi ne naredi na zgodnejši čas kot na včeraj.Ali ima kdo še kak nasvet za odpravo te napake?To javljanje,da storitev začasno ni na voljo traja že predolgo,po mojih izkušnjah sodeč.Ko skušam odpravljati napake v MSN-ju,jih sploh ne najde.Vse je ok.Pa vendarle.

doody
02.07.2007, 13:19
Zadevo sem rešil tako,da sem odinštaliral Windows Live Messenger 8,1 in naložil Beta 7,5.Pa dela.Ne vem sicer zakaj je tako.

kico
03.07.2007, 12:15
imam težavo, noče se mi povezati v msn :mad:, piše mi: MSN messenger vas ni bilo mogoče vpisati,ker Internet Explorer nemore vspostaviti povezave z internetom. Preverite možnosti brskalnika za vspostavljanje povezave in se nato poskusite vpisati v Messenger. 81000363.

finta je pa v tem, da jaz sem povezan na internet in lahko delam na internetu kaj hoče, na MSN pa se mi noče povezat :mad:

PROSIM POVEJTE MI V ČEM JE TEŽAVA

Lp :)

bluemax
03.07.2007, 12:48
Reštartej MSN. Desn klik na ikono v tray-u - exit nato ponovn zagon. To bi mogl zadostvt.
Lp B

nejcvajda
09.07.2007, 13:18
Mene pa zanima kako se lahko zbriše Mapa za izmenjavanje datotek. če je že kdo to vprašal se opravičujem ker se mi res ne da brati 65 strani. thx:2thumbs:

mishel
09.07.2007, 19:41
Mi lahko kdo pove,zakaj se mi ziraj pojavi ko kliknem na prijavo MSN,in se ne morem reg.
Imamo 3 rac.priklopljene na Router v 1 in 2 rac.dela MSN normalno bratu pa ne zmiraj se pokaze to okno?
http://www.imgwelt.de/uploads/GQJL1FUQ834.jpg (http://www.imgwelt.de/show.php?code=GQJL1FUQ834)

mishel
10.07.2007, 06:50
Mi lahko kdo pove,zakaj se mi ziraj pojavi ko kliknem na prijavo MSN,in se ne morem reg.
Imamo 3 rac.priklopljene na Router v 1 in 2 rac.dela MSN normalno bratu pa ne zmiraj se pokaze to okno?
http://www.imgwelt.de/uploads/GQJL1FUQ834.jpg (http://www.imgwelt.de/show.php?code=GQJL1FUQ834)

dkivi
10.07.2007, 07:39
v bodoče poglej temo vse o msn;)
drgač pa probaj tole
Start->Nadzorna Plošča->Internetne možnosti->Dodatno->Varnost-> obkljukaj "uporabi SSL2 in SSL3"
včasih je v tem problem

mishel
10.07.2007, 11:54
SSL2 in SSL3 sem obkljukal,,,MSN mi še zmiraj ne dela...kaj bi lahko bil vzrok?:dontknow:

dkivi
10.07.2007, 12:00
hm,čekiri še firewall,porte itd....zmanjkuje mi idej...al pa vrž dol pa še enkrat inštaliri

mishel
10.07.2007, 15:01
Sem ga še enkrat na NOVO naložil MSN,enako mi kaže..ko prej
Ja tu bi moralo bit neki narobe "firewall" in kako čekiram firewall porte?

dkivi
10.07.2007, 16:43
Sem ga še enkrat na NOVO naložil MSN,enako mi kaže..ko prej
Ja tu bi moralo bit neki narobe "firewall" in kako čekiram firewall porte?prvo firewallu dovoli msn,to bi moralo zadostovati
potem pa še pejt v router in tam pod advance poglej
Defolt IP za dostop do modema je 192.168.2.1
User in geslo za oboje je pa: user.

doody
10.07.2007, 18:33
Routerja sicer nimam,pa mi vseeno zavrne instalacijo Windows Live Messenger 8,.0 ali 8,1.Windoes Messenger Beta 7,5 pa naloži brez problema.Tudi nastavitve požarnega zidu so ok,kjer ima dovoljen WLM 8.Do pred enim tednom sem imel namreč naložen WLM 8.1 in je delovalo vse ok.

mishel
10.07.2007, 21:13
dkivi Hvala ti sem uredil napa bila v firewallu ...

Whitezero
18.07.2007, 10:52
Rabim pomoč! Kje bi našel link do slovenske strani, kjer ti pokaže navodila za ustvarjanje računa. Ustvariti moram nov msn račun, ker se ne spomnim gesla za prejšnega, ***at ga.

gre se pa za nov msn nalsov tipa @hotmail.com, in hvala.

LP

Rusy
18.07.2007, 16:29
Rabim pomoč! Kje bi našel link do slovenske strani, kjer ti pokaže navodila za ustvarjanje računa. Ustvariti moram nov msn račun, ker se ne spomnim gesla za prejšnega, ***at ga.

gre se pa za nov msn nalsov tipa @hotmail.com, in hvala.

LP

Kaj nimaš slovenščini msn-ja če maš bi ti moralo takoj vržt na stran za ustvarjanje novega naslova.....Meni odpre ta naslov in je v slovenščini upam da bo tut tebi odprlo v slo.... http://get.live.com/getlive/overview :2thumbs:

toben
20.07.2007, 11:46
to temo sem odprl zaradi zlorabe MNS-ja
ali res obstaja program za odkrivanje gesla na MSN-ju in če ga lahko z lahkoto uporabi (oziroma zna )11 letna smrklja?
prosim za odgovor

.:WoLf:.
20.07.2007, 12:16
ČE obstaja, ga zna verjetno tud 11 letna uporabljat.

fazan
20.07.2007, 12:51
Obstaja malo poguglaj pa ga boš našel.kolikor vem pa lahko samo na svojem pc oziroma samo svoja gesla iščeš z njim,če ga pozabiš.

toben
20.07.2007, 13:04
:nonono: mogoče naj bi bilo na oddaljenem računalniku!
Res neverjetno,gesla odkrivajo 11 letniki ,mi "starine" pa programov niti ne poznamo

bluemax
20.07.2007, 14:55
Programov za odkrivanje gesel je kr nekej... Keyloger-ji snemajo vse kr prtisneš na tipkovnco, poleg tega so na voljo screenshot-i k slikajo desktop na poljuben razmak sek itd itd...To vse lahko program pošlje prek mejla na poljubno destinacijo...Vse pa poteka inkognito(skorej;)) .
Mal poguglej, če te zanima...
Kr se pa msn-ja tiče pa pomoje obstaja nek snifer, sam kokr se spomnm deluje samo na lokalnem omrežju...
Lp B

toben
20.07.2007, 22:35
no do zlorabe (oziroma prevzema gesla)je prišlo vsaj 2 km oddaljenega računalnika...

toben
20.07.2007, 22:59
no v kolikor ni konkretnih informacij o omenjenemu programu (in ali z gotovostjo obstaja) bi rad izvedel,kako preprečiti zlorabljanje tega MSN-jevega računa oziroma,kako bi ga blokiral?

toben
22.07.2007, 01:06
še eno vprašanje,čeprav mi nobeden ne odgovarja:dontknow: ,pa vendarle:
kam se shranjuje zgodovina pogovorov,v katero mapo?
Pri ircu je bilo nekaj kao log files ,kamor se je beležil vsak pogovor...

zeriX
22.07.2007, 20:51
Ne vem na pamet. Imaš pa v nastavitvah. Nekje v mojih dokumentih

toben
23.07.2007, 00:37
Programov za odkrivanje gesel je kr nekej... Keyloger-ji snemajo vse kr prtisneš na tipkovnco, poleg tega so na voljo screenshot-i k slikajo desktop na poljuben razmak sek itd itd...To vse lahko program pošlje prek mejla na poljubno destinacijo...Vse pa poteka inkognito(skorej;)) .
Mal poguglej, če te zanima...
Kr se pa msn-ja tiče pa pomoje obstaja nek snifer, sam kokr se spomnm deluje samo na lokalnem omrežju...
Lp B

ja sedaj mi je po tvoji zaslugi vse kristalno jasno:approve: :2thumbs:
No po drugi strani pa ,ko sem s pomočjo tvojih namigov bluemax odkril odgovore na svoja vprašanja ,pa od sedaj vem,da če 11 letna smrklja lahko vdre v tvojo zasebnost ,da nisi na drugem računalniku popolnoma več varen:o GROZA!!!!!
šKODA LE,DA SE VEČINA UPORABNIKOV TEGA SPLOH NE ZAVEDA

karmenselan
26.07.2007, 00:37
Bi mi prosim dali stran da bi dobila dol msn pa prosim slovensko?:) :( :(

Aldebaran
26.07.2007, 00:44
evo MSN Slo (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e010f88f-8574-4562-af6d-48dd23026b9d&DisplayLang=sl)

_Anja_
31.07.2007, 13:17
brat mi je zbrisal Windows Messenger, pa me zanima, ali ga lahko in kje dolpotegnem?

sakic12
01.08.2007, 11:54
Kje lahko ustvarim novega uporabnika?

3nity
14.08.2007, 10:59
mogoče je že kdo to vprašal, vendar se mi res ne da vse za nazaj brati :shy:

kje lahko dobim nastavitve za msn za telefon Nokia N73.
server name,
access point in use
web address :dontknow:

SimonaSS
19.08.2007, 18:18
Kako stik popolnoma odstraniti iz msnja...ok da kliknes na njega in ga zbrises,s tem tudi blokiras to razumem.,...vendar pod Orodja, Moznosti, Zasebnost : stik je se vedno tukaj med blokiranimi...kako ga tudi iz tukaj izbrisem ??

chaser
19.08.2007, 18:44
Po moje ne bo šlo. Sicer nekatere lahko izbrišeš, ampak nisem še čisto pogruntal po kakšnem sistemu msn omogoča/onemogoča to funkcijo. Če te je oseba blokirala ali izbrisala s seznama, je ne moreš izbrisati, v nasprotnem primeru pa. Vsaj po moje je nekaj v tem stilu. Tako, da je nov account verjetno ultimativna rešitev, če se ti kdo res tako hudo gnusi. ;)

Igor20
21.08.2007, 04:50
Lp vsem
Mam eno vprašanje v zvezi z instant messengerji.Imam že poun k..c:mad: MSNja k mi ga ne rata usposobt da bi delal ,
nek error v zvezi z firewallom ,......:rolling:
Kerga multi protocol instant messengerja mi predlagate (dober , *varen* itd) razern triliana k mi tud ne dela , skoz nekej disconnekta

Tnx vnaprej vsem

nani
21.08.2007, 07:30
Kako stik popolnoma odstraniti iz msnja...ok da kliknes na njega in ga zbrises,s tem tudi blokiras to razumem.,...vendar pod Orodja, Moznosti, Zasebnost : stik je se vedno tukaj med blokiranimi...kako ga tudi iz tukaj izbrisem ??

Če ga tudi tukaj ne moreš zbrisati (desni klik nanj in Briši), pomeni da te ima on med stiki in brisanje ne gre.

nani
21.08.2007, 07:34
še eno vprašanje,čeprav mi nobeden ne odgovarja:dontknow: ,pa vendarle:
kam se shranjuje zgodovina pogovorov,v katero mapo?
Pri ircu je bilo nekaj kao log files ,kamor se je beležil vsak pogovor...

Če sploh imaš odkljukano to možnost v nastavitvah, potem v mapo: C:\Documents and Settings\xxx\My Documents\Moje prejete datoteke.

XXX pomeni ime tvojega računalnika, mesto datotek pa lahko v nastavitvah tudi spremeniš.

Kyrra
21.08.2007, 09:18
Lp vsem
Mam eno vprašanje v zvezi z instant messengerji.Imam že poun k..c:mad: MSNja k mi ga ne rata usposobt da bi delal ,
nek error v zvezi z firewallom ,......:rolling:
Kerga multi protocol instant messengerja mi predlagate (dober , *varen* itd) razern triliana k mi tud ne dela , skoz nekej disconnekta

Tnx vnaprej vsem

Gaim sedaj Pidgin.

manc
23.08.2007, 16:55
Zakaj se mi, ko v windows messenger kliknem pošlji pošto odpre moj outlook, ne pa hotmailov, ki sem ga vpisal ob prijavi

nejcvajda
04.09.2007, 15:40
Kako se imenuje program, da jih je lahko več vpisanih na istem compu? tnx

milan1
04.09.2007, 21:24
A-patch... daj mi tvoj email, pa ti ga pošljem... ;)

milan1
04.09.2007, 21:26
ne, ni ti treba... ti dajem link za download... KLIKNI TUKAJ!!!;) (http://apatch.org/files/index.php?ACT=dl&id=3)

nejcvajda
06.09.2007, 13:46
hvala:2thumbs:

milan1
06.09.2007, 19:05
ni problema... :);)

nejcvajda
07.09.2007, 21:50
samo kak pa se zdaj to naredi? da sta dva vpisana?:2thumbs:

BettyLu
13.09.2007, 09:13
Nujno rabim nasvet!
Zjutraj se prikopim na Msn...imela sem msn 7.5 Plus...in če sem se hotela vpisat je bilo treba namestit posodobitve...no, in tako se mi je namestil Live Messenger...zdaj imam pa en velik problem, ker nimam več svojih stikov:( ...kaj naj naredim, da jih dobim nazaj????

hvala :)

milan1
13.09.2007, 14:18
na novo jih upiši... ali pa sistem restore...

_Es_
13.09.2007, 15:06
Probaj dat System restore

Start->Vsi programi->pripomočki->sistemska orodja->system restore (neven slovensko ker mam ang windowse)
(Start->All programs->Accesories->System Tools-> System Restore)

potem pa iz starega msnja kopiraj datoteko contact.dll in contactsUX.dll in jo shrani nekam (na namizje npr.). Potem inštaliraj nov msn in prepiši datoteki contact.dll in contactsUX.dll s starimi. Mogoče bo delovalo mogoče pa ne probat ni greh :2thumbs:

BettyLu
13.09.2007, 19:37
Hvala! :2thumbs:
Zdaj me pa še nekaj zanima. V prejšnji verziji msn 7.5 Plus so imeli dosegljivi stiki na desni strani svojo sliko...v Live msn so pa samo tisti zeleni pajaci ob strani...lahko kaj naredim, da bom videla njihove slike???

Whitezero
13.09.2007, 23:35
Mene me zdaj zelo zanima, zakaj od mene zahteva, da nadgradim msn messegner verzijo 7.5 na novejši šrot, ki je poln nekoristne krame in je ne rabim :mad: Ne mislim nadgrajevat messegnerja na live messegner, ker mi verzija 7.5 deluje čisto v redu.

Pismo, od mene prisilno zahtevajo da nadgradim in ni opcije - ne želim nadgraditi, hvala lepa. Kaj je s tem microShitom? Kaj zdaj stare verzije ne podpirajo več, bemti. Čisto dobro funkcionira, oni pa hočejo da jaz uporabljam požrešno in nekoristno novo sranje.

Se da to zaobisti? Če ne bom pa primoran nadgraditi in izklapjat nepotrebne dodatke.
Hvlaa za čimprejšni odgovor

LP

milan1
14.09.2007, 14:14
MSN messenger je brezblačen program in imajo pravico od tebe zahtevati, da ga nadgradiš... sicer je pa Live messenger vredu, in ni porešen

xx-rays
14.09.2007, 17:23
Mene me zdaj zelo zanima, zakaj od mene zahteva, da nadgradim msn messegner verzijo 7.5 na novejši šrot, ki je poln nekoristne krame in je ne rabim :mad: Ne mislim nadgrajevat messegnerja na live messegner, ker mi verzija 7.5 deluje čisto v redu.

Pismo, od mene prisilno zahtevajo da nadgradim in ni opcije - ne želim nadgraditi, hvala lepa. Kaj je s tem microShitom? Kaj zdaj stare verzije ne podpirajo več, bemti. Čisto dobro funkcionira, oni pa hočejo da jaz uporabljam požrešno in nekoristno novo sranje.

Se da to zaobisti? Če ne bom pa primoran nadgraditi in izklapjat nepotrebne dodatke.
Hvlaa za čimprejšni odgovor

LP

Jst sm žal nardil napako pa kliknu na nadgraditev in so se pojavil enaki problemi kot jih opisuje nekdo zgoraj. Poleg tega paket plus ne deluje več, pa fotk ne prikazuje in še dost bol počasn je od verzije 7.5, ki mi je do včeraj delovala popolnoma brezhibno. Tud men gre to blazno da živce da ti kr vsilijo nekaj in sploh nimaš možnosti izbire :mad:

_Es_
14.09.2007, 21:04
Zdaj me pa še nekaj zanima. V prejšnji verziji msn 7.5 Plus so imeli dosegljivi stiki na desni strani svojo sliko...v Live msn so pa samo tisti zeleni pajaci ob strani...lahko kaj naredim, da bom videla njihove slike???

To je celo delalo??

chaser
15.09.2007, 12:57
Joj, a je msn sploh lahko še bolj obupen?:mad:

Whitezero
16.09.2007, 10:51
Nič drugega nisem naredil kot da sem prisilno nadgradil na 8.1 - grozen je...

baje je bolje da namestimo verzijo 8.0, ker je ta 8.1 še vedno beta.

moon4sun7
16.09.2007, 11:01
Jst se tud ze par dni zafrkavam z messengerjem. Do zdej je bila montirana verzija 7.5 vendar moram, ce zelim nadaljevat obvezo nadgradit messenger na windows live messenger. In ko to naredim, se sicer vse lepo nalozi, pise da sistem delije in vidim vse stike. Ko pa hocem zacet pogovor z enim od stikov, mi napise, da povezava s tem stikom oz. pogovor s tem stikom ni mogoc. Pa tudi vsi stiki me vidijo, ko se prijavim v messenger in ko hocejo zacet pogovor z mano, spet meni napise, da ''ne moremo zaceti pogovora z osebo xxx'', pac s stikom.
Kaj naj naredim????
Prosim za pomoc!!!! Nujno!!!!

Aldebaran
16.09.2007, 11:29
čudno... meni stvar deluje normalno... Nobenih težav, nobenega sranja, vse dela kot mora:)
uporabljam pa Windows Live Messenger verzija 8.1... Res pa je, da nisem nek u ibr zahteven uporabnik...

tia27
16.09.2007, 12:12

jaz mam isti problem, a zna kdo to rešit????

milan1
16.09.2007, 15:15
to se ponavadi pojavi, če ima oni, s katerim želiš pogovor kakšno težavoo z povezavo

moon4sun7
16.09.2007, 15:39
milan1: ne, nihče nima težav s povezavo-ne jst niti ne ostali stiki na seznamu...
do sedaj mi je messenger deloval perfektno....nobenih težav, ne s povezavo, ne s čemerkoli drugim.
Tudi poskus z odstranitvijo programov in ponovnim nalaganjem (stare 7.5 in nove 8.1 verzije) messengerja ne pomaga!
Sem u temi in ne vem vec, kaj bi blo za naredit!!!!!

_Es_
17.09.2007, 14:49
jaz mam 8.1 pa dela čist vredu (mam pa windows live messenger (http://download.msgpluslive.net/setup/MsgPlusLive-423.exe) plus gor)

moon4sun7
17.09.2007, 16:45
Hvala!!!!!
Zdej z nadgradnjo na windows live messenger PLUS stvar deluje!!!!

milan1
17.09.2007, 18:42
zakaj bi lako MSH plus vplival na messenger?

_Es_
17.09.2007, 20:52
Zato ker to pač dela.

- Gregor Mraz

moon4sun7
18.09.2007, 09:41
Nimam pojma, kakšna bi bla povezava, zakaj to dela, in zakaj brez ''plus'' ne dela, vem samo, da ko se je naložil še ''plus'', je stvar začela delati...mislim lahko kontaktiram stike in oni lahko mene in stvar dejansko dela. Tko, da to je to in hvala še enkrat za pomoč!!!!!

_Es_
19.09.2007, 21:32
Ma ja sej važno da dela ane. Micro$oft ma pač svoje wickedass fore

Problems 24/7
20.09.2007, 14:09
V torek se mi je začel pojavljat en problem - Ko odprem računalnik, se mi zažene tudi Messenger (to ni problem), in ko ga zaprem, mi napiše napako :
http://shrani.si/f/E/J5/2Cd1T89q/msn.jpg
Kako bi se dalo to odpravit?:angel:
Hvala za odgovore :)

mckeky
24.09.2007, 19:49

Zgoraj desno vidis 2 zeleni puscici.. klikni gr pa obklukaj "pokazi podrobnosti"

Kristinch
25.09.2007, 20:34
čaw! zanima me nekaj glede slik na msn-ju. kako bi lahko jaz "ukradla" sliko stiku s katerim se pogovarjam? obstaja kakšna fora? pišite čimprej:D;) ;) ;) ;)

nejcvajda
25.09.2007, 20:46
Najprej si dol potegni plus! potem pa imaš tam v oknu, kjer se pogovarjaš, imaš tam zraven zvočnika(tam, kjer so smeški pa to...) scripts pa klikneš pa klikneš "Get new scripts" potem pa ti odpre stran v internetnem brskalniku. Tam pod search scripts vpiši Steal Contact. Dol potegni in odpri s Plus!-om. potem pa samo zaženi. Potem v oknu, kjer se pogovarjaš, klikni spet scripts pa maš save DP pa steal DP pa samo narediš steal DP. upam, da je dovolj podrobno:rolling: :2thumbs:

Kristinch
25.09.2007, 20:50
hvala sam mam 8.5 BETA a to ni dobr? če ni mi daš lahk prosm link od tistga ko je dobr:D:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

sem si že dala plus dol hvala useen si pa mi res zelo natančno opisal;)

mckeky
01.10.2007, 18:32
mene pa zanima, ce je mogoce.. msnlivespace (msn prostor s slikami) prestavit na drug acc oz. mail?je kaksna moznost?

nejcvajda
08.10.2007, 19:41
Se opravičujem, če je kdo že to vprašal...in sicer...kako, če sploh, lahko prekopiram vse stike(ne da bi vsakega posebej kopiral) iz enega accounta v drugega...da bi vse naenkrat prestavil(kopiral)...tnx:2thumbs:

milan1
08.10.2007, 20:44
vpiši se v msn - na tistega, kjer maš stike... in v meniju poišči IZVOZI STIKE in potem datoteko shrani v poljubno mesto... to le glej, da jo boš spet našel... nato se izpiši in vpiši tz acountom, v katerega bi rad preneel stike... pa zopet nekje v meniju izbereš opcijo UVOZI STIKE in izbereš tisto datoteko, ki si jo prej shranil... to je vsa umetnost ;)

nejcvajda
08.10.2007, 21:47
Hvala...:2thumbs:

Kaco
13.10.2007, 21:26
Mene pa neki matra. Osebe ne morem dodati na seznam stikov. Oseba me klikne in pošlje message. Zgoraj mi piše "Dodaj osebo na seznam stikov". Klikam gor in nič... Kaj narediti.
:(

keegan
16.10.2007, 12:13
Na računalniku imam naložen windows live messenger, že kar nekaj časa in dela vse normalno in brez kakršnihkoli problemov oziroma napak, ko sem v domačem omrežju.Ker pa sem čez teden v drugem kraju, kjer imam sedaj novo internetno omrežje (tudi siol), pa se msn noče povezati.Nekaj sem brskal po orodjih in tam samo piše, da nisem vzpostavljen z .NET Messenger Service.Kaj narediti?

Hvala!:dontknow: :dontknow:

doody
20.10.2007, 20:38
Na računalniku imam naložen windows live messenger, že kar nekaj časa in dela vse normalno in brez kakršnihkoli problemov oziroma napak, ko sem v domačem omrežju.Ker pa sem čez teden v drugem kraju, kjer imam sedaj novo internetno omrežje (tudi siol), pa se msn noče povezati.Nekaj sem brskal po orodjih in tam samo piše, da nisem vzpostavljen z .NET Messenger Service.Kaj narediti?

Hvala!:dontknow: :dontknow:
To se je dogajalo tudi meni.Enostavno odpreš NET MSN service in se vpišeš ponovno z obstoječimi podatki,pa bo delalo,kjer koli si.Tudi na drugem računalniku lahko to narediš.Iz domačega se tačas odjavi in pozkusi .

keegan
22.10.2007, 19:08
Sem probal vendar še vedno mi noče povezati.Sedaj mi pod povezavo piše naslednje:v omrežje ste povezani direktno preko net messenger service.Ali je še kakšna druga možnost?

Hvala

tejcy1
25.10.2007, 14:17
čaw :) mene pa zanima če obstaja kak program al karkol da zaščitš svojo prikazno sliko na msn ju da ti je nemore noben ukrast npr. kot se da smeškote zaščitet :d prosim za odg.:p hv

lov3rka
30.10.2007, 18:49
Hi! Mene pa zanima če lahko na kak način vseeno vidiš zgodovino pogovorov če tudi ne shranjujše pogovorov? lp papa

chaser
31.10.2007, 14:50
Če imaš disablano zgodovino sporočil pa res bolj težko. Torej ne.

nedamimira
25.11.2007, 12:59
lep pozdrav,

A mi lahko kdo pomaga, ko se hočem vpisat na messenger mi tole izpisuje, do sinoči pa je delal normalno.

Če kdo mogoče kaj ve naj pomaga, sem pa ga ponovno instalirala pa nič
hvala lp

amadej
25.11.2007, 13:18
sem malo pogooglal in opazil da bi naj bila napaka v geslu. če veš vsaj malo nagleški naredi naslednje:
1. Follow these steps to reset your password:

a. Visit http://account.live.com.

b. Click Sign in with a different account.

c. Enter the ID, and then click Forgot your password.

d. Follow the wizard to reset your password.

e. If you need help resetting your password because you forgot your secret question and answer or your "alternate" e-mail address, visit http://support.live.com to contact Windows Live ID support, and then select Windows Live ID.

2. If you successfully signed in to your account, follow these steps to remove the saved credentials and reenter the updated credentials:

a. In the Windows Live n window, select your e-mail address from the E-mail address drop-down list. If your e-mail address is not on the list, go to step c.

b. Click Forget Me, and then click Yes to confirm the deletion.

c. Type your e-mail address and your password.

d. Select the "Remember Me" and "Remember my password" check boxes to save your sign-in information, and then click Sign in.

Goku
27.11.2007, 20:42
Hola,
mi zna kdo pomagat? Ko se vpišem na MSN mi javi napako 80048820, in potem kao "Trenutno nimate vzpostavljene povezave s storitvijo .NET Messenger Service. V Internet ste povezani z ožičeno omrežno povezavo". Ko nardim check, je vse kao v redu, ko se ponovno želim vpisati, pa se cela štorija ponovi. MSN sem clo zbrisala in na novo naložila, pa ni blo nč bolš.
Za hitri odgovor in pomoč hvala. :-)

Rocky365
02.12.2007, 09:41
Živjo. Mene pa zanima, zakva se mi zmeri, kadar se hočem vpisat v MSN pojav un okn, k napiše d j MSN naletel na težavo, pa se mora zapret.
Kva nj nardim.
Hvala za odgovor.

la_stella
15.12.2007, 19:47
Meni včasih, ko me kdo klikne, odpre okence, da je prišlo do tehnične napake in me enostavno izpiše iz messengerja. Sem že večkrat zbrisala program in ga ponovno naložila, pa je še vedno isti problem.:dontknow: Kaj naj naredim?

tistiglih
23.12.2007, 20:20
Mene zanima kako zamenjati geslo na msn.....je kak ki je to že delal....do zdaj se mi ni zdelo potrebno sedaj pa bi bilo pametno zamenjat geslo......lp

raffy
26.12.2007, 22:00
Pozdravljeni!

Pomagajte mi prosim vas!

Hočem priti na MSN pa mi piše PROGRAM ZA ODPRAVLJANJE TEŽAV S POVEZAVO V WINDOWS LIVE MESSENGER. ( STISNEM POPRAVI ) IN MI VSE OKLJUKA ZELENO ( IP,PRIVZET PREHOD,DNS)...
SAMO NAREDI RUMENI KLICAJ NA (VRATA ZA KLJUČE) ZDAJ NE VEM PIŠE NEKAJ O POŽARNEM ZIDU TER NEKI PROXY POVEZAVI... IMAM PA ANTIVIRUS BITDEFENDER.

Kaj moram narediti,da mi normalno mora delovati?

Hvala!

TimiN
28.12.2007, 11:28
Najboljše če si dolpotegnete MSN live pa poleg MSN plus live. Jaz mam pa dela zlo vrei.

študent86
29.12.2007, 11:58
Pozdravljeni,

Zanima me če kdo ve kaj je narobe ko:

Dodam nov stik v moj msn. Vendar kljub temu, da me ta stik sprejme ga ne vidim kot dosegljivega..on pa mene vidi (je dosegljiv tudi on)

To pri vseh stikih je enako, ko jih dodam na novo.

Lp

amadej
30.12.2007, 00:35
študent86 tudi jaz sem imel ta problem včasih, napak je v samem mesengerju tako da potegni najnovejši msn: LINK (http://get.live.com/messenger/overview) ter msn live plus: LINK (http://www.msgpluslive.net/download/) , ter zbriši MSN z rač. Meni je naprimer bil problem ker je ostal na rač. star msn se pravi 7.5. Poskusi in javi kako je.
Sicer pa je tudi možno da te oni na drugi strani ne sprejme v stik?

raffy tvoj problem je v antivirusnem programu. Ni dobro nastavljen požarni zid v samem programu tako ne dovoli povezat MSN-ja . Tudi jaz sem imel težave stem programom, naloži NOD32 ter Super antyspyware , pa še kaki Tune up utilities 2008 in je rač. čist kot suza (to kombinacijo uporabljam že 4leta in brez problemov). Sicer pa nevem kako se kaj nastavlja v programu, nenazadnje sem tako dolgo sprobaval da se mi še internet ni hotel povezat.

la_stela potem je problem v OS po mojem ali pa če so kaki virusi.... najbolje da si dol potegneš Super antyspyware: LINK (http://www.superantispyware.com/) . Ta je kar lep programček za MSN viruse.

tistiglih
tvoj problem pa rešiš na tej povezavi: LINK (http://ask-leo.com/how_do_i_change_my_msn_hotmail_password_if_i_forgo t_it.html)

Sicer pa vsako težavo rešite s pomočjo GOOGLE ne da tukaj čakate v nedogled da vam nekdo pomaga.

Tukaj najdete vse napake ki jih javlja MSN in vam lepo pomagajo kaj narediti:
LINK (http://msn-errors.blogspot.com/2006/11/change-msn-password.html)

lp

ursy
01.01.2008, 19:02
hy
mene pa zanima, če bi vedo kdo povedati kaj o programu MSN Message Archive Decoder and Viewer oz. kako ga uporabljš.
LP

Gasperowsky
02.01.2008, 23:05
Moja prijateljica si je naredila novi Msn naslov na eni strani kjer si lahk osam nekaj izbereš tako da nimaš hotmail. Sedaj pa je težava da si nemore spremeniti Nicka ki ga uporablja na msnju to pa zaradi tega ker ji piše da ta e-poštni naslov ni preverjen! Veste kako to odpraviti? Obstaja kaj da bi to popravili? Ali ap morda kakšna druga stran da si ravno tako lahk oto narediš le da si lahko potem Nick spreminjaš!

LP,hvala

mckeky
03.01.2008, 03:45
Moja prijateljica si je naredila novi Msn naslov na eni strani kjer si lahk osam nekaj izbereš tako da nimaš hotmail. Sedaj pa je težava da si nemore spremeniti Nicka ki ga uporablja na msnju to pa zaradi tega ker ji piše da ta e-poštni naslov ni preverjen! Veste kako to odpraviti? Obstaja kaj da bi to popravili? Ali ap morda kakšna druga stran da si ravno tako lahk oto narediš le da si lahko potem Nick spreminjaš!

LP,hvala

jo....

https://account.live.com/verifysi.aspx?mkt=en%2Dus&rp=settingspage

vpise se naj tu pol ma pa tam Verification

Gasperowsky
03.01.2008, 13:35
jo....

https://account.live.com/verifysi.aspx?mkt=en%2Dus&rp=settingspage

vpise se naj tu pol ma pa tam Verification

Že že ampak kako naj da Verification če ji ne more poslati na mail ker ta mai lsploh ne obstaja:nonono:, napiše ji pa tole:

Verify ownership of xxx@xxxx.si

Why verify? Some Windows Live services require a verified e-mail address before you can use all features. Verifying also prevents unauthorized account creation and changes your account status to verified.

How do I verify? Verification is quick and easy. Request verification instructions in e-mail by clicking Send me verification e-mail, and then follow the instructions in the e-mail you receive. Get help with this

We'll e-mail your verification instructions to xxx@xxx.si
Send me verification e-mail

*xxx@xxx.si si vezmite kot njen naslov, in nima hotmaila ampak eno svojo izmišljotino!

amadej
03.01.2008, 13:53
zakai si pa hotmail ne registrira?

nevem jas sem si registriral xxxx@efnegunca.com in v programu lahko spreminjam nick in vse ostalo....nevem te je že neko napako naredila ob potrditvi emaila... ;)

gre se pa o tem da je dobila na email ki ga je navedla ob registraciji potrditveni naslov na katerga more kliknit d ase ji naslov potrdi ;)

Gasperowsky
03.01.2008, 13:55
zakai si pa hotmail ne registrira?

nevem jas sem si registriral xxxx@efnegunca.com in v programu lahko spreminjam nick in vse ostalo....nevem te je že neko napako naredila ob potrditvi emaila... ;)

gre se pa o tem da je dobila na email ki ga je navedla ob registraciji potrditveni naslov na katerga more kliknit d ase ji naslov potrdi ;)

V programu MSN ali kateri drug? Sicer pa bi rposil če mi daš link strani kjer si si naredil tale xxxx@efnegunca.com?!

Pravi pa tudi: da ga nemore potrditi ker nima več gesla, vprašanja za geslo pa tudi ne ve več, kaka rešitev sedaj?

tistiglih
06.01.2008, 10:08
študent86 tudi jaz sem imel ta problem včasih, napak je v samem mesengerju tako da potegni najnovejši msn: LINK (http://get.live.com/messenger/overview) ter msn live plus: LINK (http://www.msgpluslive.net/download/) , ter zbriši MSN z rač. Meni je naprimer bil problem ker je ostal na rač. star msn se pravi 7.5. Poskusi in javi kako je.
Sicer pa je tudi možno da te oni na drugi strani ne sprejme v stik?

raffy tvoj problem je v antivirusnem programu. Ni dobro nastavljen požarni zid v samem programu tako ne dovoli povezat MSN-ja . Tudi jaz sem imel težave stem programom, naloži NOD32 ter Super antyspyware , pa še kaki Tune up utilities 2008 in je rač. čist kot suza (to kombinacijo uporabljam že 4leta in brez problemov). Sicer pa nevem kako se kaj nastavlja v programu, nenazadnje sem tako dolgo sprobaval da se mi še internet ni hotel povezat.

la_stela potem je problem v OS po mojem ali pa če so kaki virusi.... najbolje da si dol potegneš Super antyspyware: LINK (http://www.superantispyware.com/) . Ta je kar lep programček za MSN viruse.

tistiglih
tvoj problem pa rešiš na tej povezavi: LINK (http://ask-leo.com/how_do_i_change_my_msn_hotmail_password_if_i_forgo t_it.html)

Sicer pa vsako težavo rešite s pomočjo GOOGLE ne da tukaj čakate v nedogled da vam nekdo pomaga.

Tukaj najdete vse napake ki jih javlja MSN in vam lepo pomagajo kaj narediti:
LINK (http://msn-errors.blogspot.com/2006/11/change-msn-password.html)

lp

......hvala za info ...l.p.:2thumbs:

http://forumi.siol.net/image.php?u=26952&dateline=1167775994

mckeky
06.01.2008, 15:43
Že že ampak kako naj da Verification če ji ne more poslati na mail ker ta mai lsploh ne obstaja

ah lepo te prosim. ce ma mail narejen in geslo potem ta mail mora obstajat!!! Ne mores si kr tk zmisli pri prijavi v msn neko geslo in mail. Nekje je in tudi Verificaion je moral nekam prispeti.

krompircek
23.01.2008, 09:28
http://www.pidgin.im/

shrekec
23.02.2008, 13:56
Imam eno vprašanje.

Ko blokiram stik v MSN-ju (samo trenutno), ali ta blokirana oseba na drugem koncu vidi da sem vpisan v MSN ali ne??

nejcvajda
27.02.2008, 21:51
Ne. Zato pa je "BLOCK" =)

lubec
03.03.2008, 14:47
mene pa še to zanima kam pri dicoveri napišem 1imitate in vse ostalo ke rče napišem v pogovorno okno pošlim to tejj osebi hvala za odgovor

bad
03.03.2008, 18:47
mene pa zanima kaj je narobe da mi je messenger kar na enkrat začel pisati znake:),;) in podobno namesto smilijev...sploh mi nobenega več ne pokaže...pa sem ga že ponovno naložel.

lp

angry..girl
14.03.2008, 12:07
živjo, rabim pomoč pri messengerju. Ma msn-ju imam en stik in če imam stanje dosegljivo in tisti stik kliknem ni msn zašteka. Samo msn, internet pa dokumenti, če jih imam odprte, mi ne zamrznejo. Če sem navidez nedosegljiva, se s tistim stikom lahko menim. Včasih mi uspe da mi msn ne zašteka, če sem zasedena ali pa odsotna (enkrat ali dvakrat mi je to uspelo). Mi lahko kdo pove, zakaj mi zašteka če ga kliknem?. Ker imam antivirus in sem si vse pregledala dokumente in računalnik pa je vse v najlepše redu. Pa če druge stike kliknem, pa mi vse normalno deluje. Pomoč?!

(p.s. zadovoljena helga? :censored: kaj bolj razumljivo? )

helga
14.03.2008, 18:20
Za nujno pomoč boš morala pa prvo tvoje vprašanje prevesti v slovenščino, ker se z tem skropucalom verjetno ne bo nihče ukvarjal.:mad:

doody
14.03.2008, 18:59
Za nujno pomoč boš morala pa prvo tvoje vprašanje prevesti v slovenščino, ker se z tem skropucalom verjetno ne bo nihče ukvarjal.:mad:
Štajerka pač.Sicer pe ,če se malo potrudiš,boš prav dobro razumel njeno težavo in ji tudi pomagal,če veš v čem je problem.

t_u_m_b_l
16.03.2008, 21:53
LP, sem lastnik routerja wl-500w in deluje vse lepo in prav, odkar sem namestil dd-wrt, mi preko wireless-a ne deluje msn, javi mi error 81000301?!

amadej
17.03.2008, 07:49
Z malce znanja angleščine si mogoče lahko pomagaš TUKAJ (http://msn-errors.blogspot.com/2006/12/error-81000301-you-cannot-sign-in-to.html)

_Es_
22.03.2008, 16:48
Pred kratkim me je messenger (windows live) začel rahlo j***t v glavo. Ko kliknem na ikono, se nič ne zgodi (PC sicer nekaj melje, vendar okno se ne pokaže). Če odprem Windows Task Manager, pod Applications ne vidim nič, pod Processes pa vidim msnmsgr.exe. Poskušal sem reinštalacijo, z accountom ni kaj narobe (v navaden Windows Mesenger se vpišem brez problema), skeniral sem z NOD32 in Ad-Aware 2007 in nič ni pomagalo.

Ima kdo kako rešitev?
(ps na support strani nisem našel nič o tem)

grega80
22.03.2008, 18:43
Imam problem.
nanovo sem naložil windovs.
Zdj pa si nmorm aložit msnja.
Iskal sm ga na netu sm našel vse sam nič nemorm inštalirat.
A mi lahko prosim kdo napiše direkten link za msn messenger.

peternelj
22.03.2008, 19:30
http://get.live.com/messenger/overview