Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : 192.168.1.1 problem


Swiper
25.02.2007, 21:06
Ne dela 192.168.1.1 in ne morem nastaviti ruter.. Kaj da naredim? Firewall je isklopljen.. Delal je nekoć in potem je virus bil na računalniku, tudi se je negdo remote-al in tak napred.. A je možno da je negdo spremenil IP ruterja?
Help, please :(

Veron
25.02.2007, 22:40
Naredu "hard-restart" ruterja ampak prej preveri če so v tvojem kompu pravi ipji nastavljeni...

start - run/zaženi - cmd - ipconfig

ip adress moraš met 192.168.1.X
default gateway 192.168.1.1

Cavallo
26.02.2007, 06:09
Prvo povej za ker router/modem govoris ? Predvidevam da za sagem ? Ce imas sagem potem je gateaway ip: 192.168.2.1 v kolikor jaz vem ....

MrBoombastic
27.02.2007, 18:05
Ne dela 192.168.1.1 in ne morem nastaviti ruter.. Kaj da naredim? Firewall je isklopljen.. Delal je nekoć in potem je virus bil na računalniku, tudi se je negdo remote-al in tak napred.. A je možno da je negdo spremenil IP ruterja?
Help, please :(

Poglej nastavitve mrežne kartice.