|
|||||||
| SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV... |
![]() |
|
|
Orodja za teme |
|
|
||
|
Jaz sem za enkrat s storitvijo zadovoljen, ne dela le internetni radio ki pa me ne interesira kaj prevec.
LP Matej |
|
|
||
|
|
||
|
Internetni radio dela,samo ne vse postaje.
Me pa zanima,kaj bo z zeleno tipko,ker še vedno ne omogoča ničesar?? |
|
|
||
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|||
|
Citat:
|
||
|
|||
|
|
||
|
Po tedenskem testiranju pozitivno presenečen, zamik se je več ali manj porihtal, zdaj samo še čakamo razširitev sheme (športklub in filmski programi).
|
|
|
||
|
|
||
|
Koliko kanalov je vključenih?
|
|
|
||
|
|
||
|
Torej vsi opažate, da se vsebine sicer začnejo snemati 5 minut prej, vendar se snemanje tudi 5 minut prezgodaj konča? Načeloma bi moralo biti tako, da se začne snemati 5 minut pred začetkom oddaje in 5 minut po koncu oddaje glede na spored. Bomo posredovali tehnikom za preveritev in ureditev te težave.
V kolikor gre za večje odstopanje glede na uraden spored pa žal nikoli ne bo to možno urediti popolnoma in bo tako vsebina na voljo pod drugim imenom. Kot je že telex omenil je bil v časih videorekorderjev za to zadolžen VPS, vendar je tudi takrat prišlo do težav, ko ni bil pravočasno sprožen... @rock: Trenutno je vključen "časovni zamik" na 26 kanalih. To so tisti, ki imajo poleg rumeno piko, ko brskaš po kanalih (tipka gor/dol). lp Mitja |
|
|
||
|
|
||
|
Ne vidim potrebe, da se oddaje začnejo snemati prej, ker kvečjemu zamujajo. Je pa pametno, da se snema še 5 minut po koncu oddaje glede na spored.
|
|
|
||
|
|
|||
|
Citat:
|
||
|
|||
|
|
||
|
zamik dela odlično.
pri parih programih sem preizkusil - stavr kar dobro dela! Dejansko se posnetek začne kako minuto prej in konča minuto kasneje. Radio - preizkusil tiste, ki so mi zanimivi - in delajo. Pohvale za to PS: tudi mene malo moti da ni DD na HBO ali na HBO OD lpm |
|
|
||
![]() |
| Značke |
| ekskluzivno, novosti, siol, testiranje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
| Orodja za teme | |
|
|
Podobne teme
|
||||
| Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
| Kdaj bodo obljubljene novosti na siol tv | mravlja | SiOL TV | 9 | 05.05.2009 21:46 |
| Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O SiOL storitvah | 2 | 31.10.2008 07:17 |
| Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O SiOL storitvah | 4 | 28.11.2007 00:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:20.