|
|
||
|
Slikar prinese sliko v galerijo in galerist jo gleda:
"Sploh ni tko slaba, kak je pa naslov?" " Janša v Celju!" "A res ... kdo je pa ta naga ležeča ženska na sliki?" "Urška!" "Pa gol možakar?" "Njen fitnes trener." "??? ... ja, kje pa je Janša?" "Ja, v Celju!" |
|
|
||
|
|
||
|
Še ena:
Bosna. Rat je. Izgubio se Mujo na Trebeviću i sreće vod četnika na čelu sa vojvodom. Pita vojvoda : Znaš li ti ko smo mi? Mujo odgovara: Ako Bog da, skrivena kamera. |
|
|
||
|
|
||
|
Se srečata Tito in Janša in le-ta maršala pozdravi :
" Pozdravljen, veliki diktator!". Maršal mu odgovori: " Pozdravljen, mali imitator!" |
|
|
||
|
|
||
|
Pripelje ci-go tovornjak na >>šengensko<< mejo na Kolpi.
Carinik ga vpraša kaj vozi. "Knjige", pravi ci-go. Cariniku se zdi takoj sumljiv. Hmmm ci-go pa knjige. Vzdigne cerado in ima kaj za videti: Ročne bombe, kup kalašnikov, havbice, pištole ... "Knjige, a ?" carinik ironično do ci-ga,na. "Pa, zbrana dela Janeza Janše". |
|
|
||
|
|
||
|
"Vsa razkuštrana in neurejena gospodinja z vedrom smeti priteče k smetnjaku in vpraša smetarja:
"Ali sem prepozna?" "Ne, kar skočite noter .!" |
|
|
||
|
|
||
|
V jutranjem radijskem programu - voditeljica vpraša branjevko, ki prodaja svoje pridelke:
"Povejte mi prosim, zakaj so vaši pridelki tako dragi?" In branjevka odgovori: "Moji pridelki niso dragi, ampak si se ti slabo poročila!" |
|
|
||
|
|
||
|
Ena Mujova, Haso je na dopustu:
Ulazi Mujo u kafanu s puškom u ruci. - Ko je imao seks s mojom Fatom? Sa kraja kafane čuje se glas: - NEMAŠ TI TOLIKO METAKA, JARANE... |
|
|
||
![]() |
| Značke |
| nove, stare |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
| Orodja za teme | |
|
|
Podobne teme
|
||||
| Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
| Novosti od 1.6.2009 naprej | krenUporabnik | SiOL TV | 885 | 29.08.2009 12:22 |
| Stare knjige v star papir: da ali ne | malin | Kultura in literarni kotiček | 18 | 17.08.2009 17:17 |
| Siol (razlicni) paketi - razlicne cene - stare stranke! | Duh | O SiOL storitvah | 41 | 12.03.2007 15:36 |
| Nateg - Neusklajenosti cen za stare in nove pakete | pcs | O SiOL storitvah | 40 | 18.11.2006 08:41 |
| Nove cene paketov tudi za stare naročnike?? | Ursuss | Tehnična pomoč | 1 | 26.09.2006 12:42 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:52.