|
|||||||
| Potovanja potovanja, izleti, nasveti, potopisi ... |
![]() |
|
|
Orodja za teme |
|
|
||
|
ali kdo pozna to agencijo (firstminuteponudbe.com), ali je že kdo letoval z njimi, kako ste bili zadovoljni z njimi,
ali so resni (mislim te ne nategnejo, pa naj mi oprostijo to bo namreč prvič da bi kaj rezerviral preko interneta), kje se dobijo karte, voučerji, in tako dalje . za odgovore bi vam bil zelo hvaležen. lp |
|
|
||
|
|
|||
|
Citat:
Sem danes končno poklicala Street Tour v Portorož, ki je "kao" neki posrednik Sunshine Touristika. Zanimali so me termini za odhod na Costa Bravo, brez problemov so mi jih poslali na moj mail, seveda brez cen zraven :-( Najbolj sumljivi so mi tile priimki (Baljković in podobno...) v švicarskem podjetju: http://www.sunshine-touristik.ch/sys...am&order=order Res je zanimivo, da se RES NIHČE ne more javiti in reči, ja jaz sem tudi dobil takšen bon in sem šel, in sem bil zelo zadovoljen... Prosim, če ima kdorkoli kakršnekoli izkušnje s to agencijo (+ ali -), naj se čimprej javi.... |
||
|
|||
|
|
|||
|
Citat:
http://www.hznet.hr/ Npr. za jutri: 6.2.2007 ODHOD: 08:57 PRIHOD: 18:05 09:08 18:05 |
||
|
|||
|
|
||
|
Lepo pozdravljeni
Mogoče malce nenavadna želja. Letos gremo z dvema jadarnicama po hrvaškem morju. Destinacija še ni določena, ampak gremo v smeri Paga , Krk .... Stvar je v tem, iščemo še dve dekleti za družbo. Od 18 do recimo 25 let. Naša leta se tudi gibljejo okoli teh let. Cena se giblje tam do 100.000,00 oz. 420 € No tole je bilo zelo na hitro napisan. Če katerokoli zanima kaj več, me naj kontaktira. Oblak David - d_oblak20@hotmail.com Hvala za vaš čas ... |
|
|
||
|
|
||
|
Lani sem letoval z guletom preko agencije sonček v Tuniziji v Port el Kantaoui hotel Selima. Ščurki v sobah in v jedilnici.Oddaljenost do plaže 700 m,umazanija na vsakem koraku.Takšen hotel bi v Sloveniji takoj zaprli. Ali je sploh mogoče, da ga tudi letos tržijo? Če je imel še kdo takšno avanturo naj sporoči.
|
|
|
||
|
|
||
|
Sam sem prebiral njihov katalog; meni se zdijo nekam *****, kaj pa vem... Menda gre za avstrijsko agencijo ?
|
|
|
||
|
|
||
|
Zanima me, če gre kdo v Turčijo, 24.3. 2007, All +2 izleta za 199 evrov. Agencija Ilirika. Let iz Graza.
Če kdo gre naj se prosim javi. |
|
|
||
|
|
||
|
Lep pozdrav!
Našaša družbica treh išče še enega souživača za smučanje (imamo prosto mesto v apartmaju) v Puy St. Vincentu, Francija, v terminu 10-17.3.2007. Cena je zelo ugodna, apartma tudi, v hotelu je dostop do savne in bazena. Možen je dostop tudi do drugih smučarskih centrov kot so Les 2 Alps, Alpe d'Huez, Sestriere, Serre Chevalier. Če si zainteresiran/a, mi čim prej pošlji pm ali piši na mail (shu@email.si) Gremo kmalu. |
|
|
||
|
|
||
|
Hej,
lepo prosim, če kdo ve; kakšna je najboljša opcija priti iz železniške postaje v Mestrah (Venezia) do letališča Treviso. Baje vlaki vozijo na četrt ure?? Je potrebna predhodna rezervacija (zaradi prostega mesta ter nižje cene)?? Časa, da ujamem avion bom imel dovolj; ne bi se pa rad lovil in zgubljal živcev za brez zveze. Hvala vsem za pomoč.. |
|
|
||
|
|
||
|
Nagradno potovanje v Španijo - Costa Brava v vrednosti 589.-EUR / Sunshine touristik
Pozdravljeni, ker je skoraj pol Slovenije dobilo nagradno potovanje od zg. navedene agencije, bi prosila VSE, ki ste na potovanju ŽE bili, da poveste svoje vtise. Zanima me tudi NATANČEN PROGRAM OGLEDOV 4. dne, ko je po programu ogled BARCELONE. Ste si z vodičem ogledali : - park Guel ??, - ste se sprehodili po živahni Rambli ??, - ste se povzpelu na grič Motjuich ??, - ste bili pri Sagradi Familii, pri Casi Mila' ???? Točen program me zanima, ker je možno naslednji dan baje izbrati fakultativni izlet v Barcelono (ob doplačilu baje 20.-EUR), pa bi si radi za ta dan vnaprej pripravili plan, saj je to izlet brez prisotnosti vodiča. Ali vozijo na relaciji - Barcelona - Lloret de Mar avtobusi rednih linij (cena?) Sporočite tudi, ali ste bili z izletom zadovoljni, je vse štimalo ???, itd.... Ker se čas za našo odločitev kar hitro izteka, vas VSE prosim za ČIMPREJŠNJE dobrodošle informacije !!! PRIJETNA IN NAVDUŠUJOČA potovanja želim vsem, ki to berete. Lp popotnica |
|
|
||
![]() |
| Značke |
| iran, iščem, kompas, narava, nasveti, obramba, offroad, opozorila, popotnike, potopisi, psi, raid, razočaranje, rekreacija, sopotnik, sopotnike, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
| Orodja za teme | |
|
|
Podobne teme
|
||||
| Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
| vprašanja: iščem, kje se kupi, ima kdo, pozna kdo ... | Sebbi | Prosti čas in igre | 141 | 09.03.2013 10:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:28.

res, k bi mi to fuuul pomagalo pr odločitvi