|
|
|||
|
Citat:
|
||
|
|||
|
|
||
|
brezžično? sem prej pozabil napisat, da mi je edino to opcija
če se ti da obrazloži ob priliki |
|
|
||
|
|
|||
|
Citat:
Na android marketu je app dvblink. Potegneš dol inštaliraš, vpišeš IP od serverja in dela. Slabost je ker mora biti prižgan WMC na PC-u da zadeva deluje. |
||
|
|||
|
|
||
|
Aja, prek PC serverja.
Rad bi direkt iz TV serverja, ker sem zaenkrat zelo zadovoljen z desktopom svojih PC na tabli. Edini problemčič je doseči hot spote na robu namizja. |
|
|
||
|
|
||
|
Hvala uporabniku PAL na Paylisti.Zdaj sem usposobil da lahko gledam ko je računalnik priklopljen na kabel.Ker v bratovi sobi ni žične povezave,edino wireless pride v poštev.A je kakšna možnost gledati IP TV preko wireless-a na prenosniku?Najlepša hvala za odgovore in pomoč,PAL-CAR SI!
|
|
|
||
|
|
||
|
Preko Sagema ne bo šlo. Omisli si nakup Ruckus-a.
|
|
|
||
|
|
||
|
Če se je un Sagem nanašal name -Imam Iskrin Sinope modem....Drugače sem pogruntal da se preko Wirelesa NE MORE prenašat TV in Interneta kar je čista bedarija.Pri T-2 sem imel TV in internet hkrati.Mam pa problem da ko priklopim prek kabla tv mi dela,ko pa še vžgem wireless da bi meu internet poleg,pa mi ne dela.Mislim če bi blo omrežje T-2 v bližini me Siol nikol v življenju nebi vidu,ker bol bednega operaterja nisem v lajfu vidu.
|
|
|
||
|
|
||
|
Maš na forumu natančno vse obrazloženo...boš mogu malo prebrat, ker ne mislim pisati še enkrat kar je že napisano.
Pa lp |
|
|
||
|
|
||
|
Mnjenje in vprasanje. Nisem teleban, samo zivcev nimam.
Mnenje: SiolTV prek wirelessa sem sam dokaj kvalitetno usposobil z iskrinim modemom in linksysom wrt54gl. Delal cez 2 stuka skoraj brez kockanja..na par metrov bi verjetno delalo ok. Mogoce kdaj ponovno poskusim. Vprasanje: Dobil sem nov modem na optiki, aktiviral sagem STB na servisnih straneh. Samo aktiviral. Rabim pa tv na pc, izkusnje mam z bakrom, z optiko ne. Na bakru si priklopim pc na video port, nastavim ip oblike 10.150.x.x, nastavim vlc in dela. Vedno. Na optiki mi ne uspe. Testiram multicast tv brez uspeha. Poskusil z fiksim ipjem in z dhcp (ki nic ne pridobi na video portu), pobral zadnje 3 playliste iz tega threada (sem prebral zadnjih 30 strani), neuspesno. Prosim za nasvet. Kolkor prebiram na optiki rabim: video port - kartico na dhcp - multicast z default nastavitvami - playlisto. Kaj mi manjka? Sicer bom sam pogruntal cez par dni samo me res nervira...please help. |
|
|
||
|
|
||
|
se tudi jaz tem vprašanjem pridružujem
|
|
|
||
![]() |
| Značke |
| kako, nedelovanje, preko, prevelikega, programovsioltv, računalnika, računalniku, siol, spremljat, telebana, telebane, večine |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
| Orodja za teme | |
|
|
Podobne teme
|
||||
| Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
| Siol TV na računalniku | bluemax | SiOL TV | 75 | 05.02.2008 20:18 |
| SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 00:22 |
| SiOL tv na računalniku nehala delovat | rocco199 | SiOL TV | 2 | 22.09.2006 10:14 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:40.