Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nemčija (legoland in ostale info)


nak6a
22.02.2006, 06:34
Odpravili bi se na izlet v nemški Legoland. Ima kdo kakšne izkušnje s parkom, s preizkušenimi prenočišči v bližini, priporočljiva starost otrok.... Dobrodošla vsakršna informacija, ki bo "nadgradila" informacije pridobljene s pomočjo interneta.

tayaoo
23.02.2006, 18:17
: Mi smo bili v Legolandu v lastni režiji. Legoland se nahaja v mestu Gunzburg, mi pa smo spali v 27 km oddaljenem mestecu Krumbach, v Gasthof Munding. Cesta je bila odlična, kar takorekoč naravnost smo se pripeljali na parkirišče Legoland parka.Rezervirali smo preko interneta paket , ki vključuje prenočišče z zajtrkom in vstopnice za Legoland.
www.legolandtours.de
Legoland ima z določenimi Gasthofi sklenjene partnerske pogodbe in tako tudi ugodne ponudbe...
Mi smo vse uredili preko interneta . :2thumbs:
Glede parka : odlično, mi smo bili navdušeni, posebno imenitna za otroka pa je bila pridobitev "vozniškega izpita" s svojimi podatki in sliko po opravljeni preizkušnji...:2thumbs: :2thumbs:

oli
24.02.2006, 12:08
lp
lani smo bili v legolandu bilo je super :2thumbs: :2thumbs:

mi smo legoland obiskali kar v enem dnevu. je za šoferja malce naporno, kajti od doma smo odšli že okoli 4 ure zjutraj in prišli na cilj okoli 10 h (pa nismo nič pretiravali v hitrosti, smo se tud mal vstvli za par minut) pač 6 ur vožnje je do cilja. Pot začneš po avstrijskih avtocestah (potrebno kupit vinjeto) nadaljuješ po nemški avtocesti (brezplačne) na koncu lepo označeno (ni problema se ne moreš zgubit:dontknow: :cool2: ).
v legolandu je bilo res super, tudi meni ki nisem več otrok. super super super ne bo vam žal :2thumbs:
ko so legoland zaprli mislim da ob 16h smo pojedli in se odpravli nazaj domov. mislim da smo bili doma do polnoči. dobro je, če maš še koga z vozniškim (gre lažje). pot sem sprogramiral tako da so otroci vglavnem spali. nazaj grede pa so bili itak tako utrujeni da ni bilo problemov.

mi smo bili v legolandu 27.aprila na naš praznik. tako da v parku ni bilo nikakršne gužve (bilo nas je res malo tudi nekaj slovencev).

evo en link: http://www.infoparks.com/flashfr/r_parcs/germany/index.htm

the best :2thumbs: :2thumbs:

perdi
29.03.2006, 09:05
LP

Ali lahko napišete kaj več kako izgleda obisk Legolanda, če kupiš paket prenočevanje + vstopnice? Ali Legoland obiščeš prvi dan, potem prenočiš in se vrneš domov? Aali prvi dan prispeš, prenočiš in drugi dan obiščeš Legoland? Nikjer na internetu nisem zasledil opisa kako to poteka.

Hvala :)

tayaoo
01.04.2006, 12:37
LP

Ali lahko napišete kaj več kako izgleda obisk Legolanda, če kupiš paket prenočevanje + vstopnice? Ali Legoland obiščeš prvi dan, potem prenočiš in se vrneš domov? Aali prvi dan prispeš, prenočiš in drugi dan obiščeš Legoland? Nikjer na internetu nisem zasledil opisa kako to poteka.

Hvala :)
Legolandtours ponujajo različne pakete, www.legolandtours.de - poglej PAUSCHALANGEBOTE - lahko vzameš eno nočitev z zajtrkom in enodnevno karto za park ali pa dvodnevno za park .. ali pa več dnevni paketi... mislim da je lepo , če si lahko 2 dni v parku , vsaj nam se je zdelo, da en dan je malo premalo. če že greš tja (razen če greš seveda z agencijo - prevoz) in če vam je seveda to všeč, nam je bilo zelo:2thumbs: :2thumbs:

perdi
03.04.2006, 08:04
Koliko pred odhodom ste vi naredili rezervacijo (vremenska napoved)? Ali so vam potem dokumentacijo in vstopnice poslali na dom? Kakšen način plačila ste izbrali?

tayaoo
07.04.2006, 07:09
Koliko pred odhodom ste vi naredili rezervacijo (vremenska napoved)? Ali so vam potem dokumentacijo in vstopnice poslali na dom? Kakšen način plačila ste izbrali?

Malo pozno , a vendar : mi smo rezervirali kakšen mesec pred odhodom preko računalnika. V nekaj dne h smo dobili po pošti račun za hotel in vstopnine, ter katalog vsa navodila.. Račun smo plačali kar na banki .
Kmalu sem prejela potrdilo (voucher) in s tem smo se zglasili v hotelu kjer so nam izročili še vstopnice za park. Lahko pa bi se dogovorili tudi , da bi karte dvignili v parku, če bi takoj zjutraj šli tja, mi smo pač prišli v hotel proti večeru in zjutraj šli v park.Mislim, da s plačilom preko interneta ta stvar gre še veliko hitreje.
:2thumbs: :2thumbs:

perdi
07.04.2006, 11:00
Hvala Lepa za Odgovor!:2thumbs:

Upam da v času našega obiska ne bo prav slabo vreme.:dontknow:

aleks1
11.07.2006, 21:55
pozdravljeni!
Zanimajo me vaše izkušnje glede obiska Legolanda v Nemčiji. Grem v lastni režiji in me predvsem zanima, kako je tam , je vredno obiska.Zanima me še ,če ste kje prespali, ali bi mi lahko glede tega tudi kaj svetovali.Hvala vam za nasvete!:approve: :approve:
LP ALEKS

nelli
12.09.2010, 19:28
Pozdravljeni
Prodam dve odrasli in dve otroški vstopnici za Legoland (Nemčija) po polovični ceni 65 evrov.
Vstopnice veljajo od 16.09-15.10.2010.Lahko vam še posredujem naslov apartmaja kjer stane
ena nočitev 80 evrv.
LP Nelli