Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : SonnyEricsson (info+nasveti) [Brez reklam]


dobrcan
03.03.2006, 17:53
Mislim kupit sonyericsson k750i pr simobilu pa bi proso kerga go že ma tt mobitel de kaj napiše pa če se ga splača kupit


thnx


:dontknow:
:2thumbs:

brejk
09.03.2006, 00:37
lahk ti sam rečem da si se pravilno odloču! kupi se k750i! boš zadovoljen

Esis
03.04.2006, 15:25
Ali kdo ve, kje se da kupit ohišja za ta telefon? Pa še cena me zanima...:blush:

mrjerry
18.04.2006, 09:44
Telefon: Sony Ericsson w800i, v njej 512MB MemoryStick

Mocno imam na sumu, da z MemoryStickom nekaj ni v redu. Ce nanjo preko USB ali Bluetootha shranjujem podatke (bodisi poljubne datoteke, bodisi uvoz mp3jev preko Disc2Phone programa), se mi pogosto zgodi, da podatkov potem sploh ni na Sticku. Nekatere datoteke so (in delujejo brezhibno), drugih pa ni. Pri prenosih ne javlja nikakrsnih napak, prenesejo pa se vsi podatki (to vidis po kolicini prenesenih podatkov oziroma drugih prikazovalnikih prenosa).

A se da te sticke na kaksen nacin diagnosticirati (neke vrste scandisk), al morm kar direktno zatezit na mobitel, dokler je se v garanciji?

popka
18.04.2006, 16:52
hm...mal po navodilih poglej (str. 18, 19). drgač pa, a si pogledu pod "other" folder, ker telefon kao tja shranjuje vse fajle k jih ne prepozna:dontknow:

mrjerry
19.04.2006, 08:32
Vse sem pregledal. Na prejsnjem telefonu sem uporabljal isto proceduro in je delalo tiptop. Tud software sem na novo instaliral, probal na dveh racunalnikih, poskusil z dvema USB kabloma... Ni problem v tem, da ne bi prepoznal datoteke - datoteka nikamor ne shrani, se pa prenese.

Matjaz26
19.04.2006, 10:24
Jaz bi odnesu na Mobitel.

mrjerry
19.04.2006, 11:45
Ja sej najbrz bom res... Sam zanimalo me je, ce obstaja kaksna varianta a la `disk keeper' za mobitele... Trotlzihr programje pac

popka
19.04.2006, 15:36
Vse sem pregledal. Na prejsnjem telefonu sem uporabljal isto proceduro in je delalo tiptop. Tud software sem na novo instaliral, probal na dveh racunalnikih, poskusil z dvema USB kabloma... Ni problem v tem, da ne bi prepoznal datoteke - datoteka nikamor ne shrani, se pa prenese.


aha. ja, pol bo pa verjetn spominska kartica fuč. kr na centr nes pa bojo stestiral.

mrjerry
20.04.2006, 12:12
Bom :)

tadelegendara
12.09.2006, 21:24
lp! zelo se zanim za ta dva SE in newem za kerga naj se odloćim na nekaterega me vlece kapacitete telefono na drugega zmogljivosti itd.. prosim naj mi kdo svetuje za boljšo odloćitev. hvala..

temp64
23.09.2006, 12:14
....sonny-ericsson k500, star eno leto se mi je začel sam ugašati in prižigati, zgublja signal, menu včasih zašteka na sredini, če je tipkovnica zaklenjena se odklene sama in zaklene nazaj, ob vsem tem silnem dogajanju pa baterija zdrži samo 5 - 6 ur.....ali je fuč software, baterija ali kaj tretjega?

popka
23.09.2006, 12:23
i'd blame software:shy:

HOLLAND
09.11.2006, 16:09
Živjo!
A mogoče kdo ve kdaj bo pršu ta telefon k nam in cena?

popka
22.11.2006, 21:35
je že

ervin34
15.12.2006, 19:30
Mape igre in aplikacije sploh ne morem odpret. Napiše mi: Postopek ni uspel. kaj bi bilo narobe? :(

popka
15.12.2006, 22:20
pokvarjen telefon?:shy:

ervin34
16.12.2006, 10:39
Kaj pa vem :dontknow:

Trillian
18.12.2006, 09:10
torej, ali morebiti kdo ve kje bi se dal staknt dotični mobitel? Preko Mobitela. Ker načeloma vsi pravjo da ga ni več.Hvala.

Rusy
19.12.2006, 10:36
iščeš ta mobitel ga dobiš pri Debitelu....

evo ti še link http://www.debitel.si/ponudba/mobilniki/sonyericssonk610i

Teo
19.12.2006, 11:45
ga mam in ga ne dam:D

lp1
09.01.2007, 09:45
Pri tem telefonu mi noče naložiti gonilnika za usb. Telefon lahko normalno vidim v raziskovalcu (kot izmenljiv disk), nanj lahko tudi kopiram glasbo. Mi pa ob vklopu usb kabla teži čarovnik za namesitev nove opreme, češ da bo namestil neke usb gonilnike. Ti usb gonilniki se mi nočejo namestiti, ker se mi vedno znova zaganja čarovnik, zaradi tega ne morem opraviti sinhronizacije. Naložil sem pa vse programe, ki so na priloženem cd, tud usb gonilnik sem poskušal zagnat s cd a vseeno ne gre.
Imam pa sonyericsson Z 610 i, ki je isti kot k 610 i, le da se odpira.
Kako pa je vam uspelo naložit te usb gonilnike?

Teo
09.01.2007, 12:46
poglej si na mobisuxovem forumu temo o tem gsmju. tam je link do enega drugega softwarea, ki omogoča sinhronizacijo brez problemov.

deepsplash
10.01.2007, 19:35
A kdo ve kako se izklopi tisti nadležni zvok, ki ga oddaja K700 pri slikanju. Sem prebrskal vse nastavitve pa nisem našel za izklop tega.

Trillian
17.01.2007, 06:36
mam ga mam ga mam ga..jeeeeeeeeeeeeeej:approve:

Scudder
21.01.2007, 13:34
Ip1: fora v tem da se ti gonilniki vedno znova nalagajo je v tem da jih je več. Ne zaganja se ti samo en in isti carovnik temvec vec njih.

Poskusi se enkrat in pusti da se nalozijo vsi.

lp1
22.01.2007, 14:28
Sem zadevo uredil tako, da sem namestil originalni program PC suite iz sonyerissonove domače spletne strani. Vse se je namestilo in inštaliralo brez težav.
Problem je bil v gonilnikih na cd, če preneseš z neta dela vse kot mora.

lp1
22.01.2007, 14:33
Me pa zanima zakaj ne morem prenest nobene igrice niti ozadja na svoj mobitel iz sonyericssonove spletne strani preko wapa. Ko me vpraša če želim prenesti program npr igrico pritisnem DA nato pa napiše "Neveljavna aplikacija".

Kje pa vi dobite JAVA igre in programe?

izzymb
22.01.2007, 18:18
http://www.myw300.lasyk.net/

Na tej strani imaš vse kaj si zaželiš

lady_lucifer
22.01.2007, 20:03
jao jao:nonono: ugotovila sem, da mi zvonjenje ne dela, ce me kdo klice iz anonimne stevilke. ponavad je tako, da se za anonimne stevilke itak ne zmenim, ampak trenutno mam zelo velik zelo pomembnih klicev z anonimne in sm ful jezna, da ne dela zvok!:nonono::mad: niti mal mi ni jasno zakaj, ker telefon (SE F500i) drgac dela cist normalno. a je se kdo mel take probleme? kaj mi je za nardit? nov telefon ni opcija.

popka
22.01.2007, 23:13
weird....poglej v nastavitvah profilov, če maš mrbit kako opcijo, da loh v kak seznam daš skrite št. in da ne nastaviš zvonjenja.....drgač pa edin, če maš skupine narjene pa ti ubistvu samo za posamezne skupine zvoni za ostalo pa ne?:dontknow:

lady_lucifer
23.01.2007, 08:55
nope, nimam nobenih skupin, profilov si ne stimam, mam sam enga...sm cisti anti-mobitel tip cloveka, tko da se mi s takimi zadevami ne da ukvarjat.

sam to je pa res totalno brezveze, k morm met mobitel direkt pred nosom, da VIDIM, ce me kdo klice z anonimne :nonono:

pinky
23.01.2007, 09:29
kaj pa če vibro vklopiš - mogoč bo pa to tud za anonimne delal?

lady_lucifer
23.01.2007, 09:30
dobra ideja! :approve:

zeriX
26.01.2007, 14:14
če gdo rabi:
sporoči mi na pm od kje si in ti ga zrihtam, preko pm
original od mobitela, aneks boš moral podaljšat itd vse to, legalno

orpal
09.02.2007, 21:29
a gdo ve ker format mora bit da bo lahk video posnetki na mobiju(npr. iz bs playerja v en format sam za ta mobič)
hvala za odgovor

popka
09.02.2007, 21:52
a gdo ve ker format mora bit da bo lahk video posnetki na mobiju(npr. iz bs playerja v en format sam za ta mobič)
hvala za odgovor

3gp mogoče

ervin34
09.02.2007, 21:59
in kakšen model je ta mobi :dontknow:

orpal
09.02.2007, 22:28
k610 i
a obsjtaja kkšna stran k bi lahk daunloudov kkšn konvrter da bi spremenu :D

tomaz_1991
13.02.2007, 10:07
Ali se že da sony ericsson dobit kje v prosti prodaji al tudi za naročnino ? Kje bi ga lahko dobil ?

d_streets
21.02.2007, 13:17
Zgleda da pri sonyjih to ne gre, pri mojem tudi ne.
Pomaga edino, če maš tihi profil.

swizc
24.02.2007, 15:46
Mam samo eno vprasanje. Kolk gre lahko najvecja spominska kartica v SE z800i? Ce ma kdo ta telefon ce slucajno ve?

orpal
26.02.2007, 16:53
jst mam pa ne problem.zakaj lahko pr sms pišem samo nekje do 50 znakov ?nekaj napišem pa mi že napiše da je to sms 2.to sm upazu že pri prejšnemu sony ericssonu
hvala za odgovore

Wabb
24.03.2007, 07:15
Mogoce zato, ker pises s sumniki? :)

mrjerry
12.04.2007, 08:26
Instalacija Sony Ericsson PC Suite na Windows Vista
http://thinkabdul.com/2007/04/08/tutorial-howto-install-mrouter-and-sony-ericsson-pc-suite-for-smartphones-on-microsoft-windows-vista/

Uradnega PC Suitea pri SE se ne ponujajo (obljubljajo za Q2, suslja se, da bo se kasneje), kar je za tako velikega proizvajalca nedopustno.

USB driverji, sneti iz uradne strani pa delujejo B/P.

arturius
26.04.2007, 22:44
Instalacija Sony Ericsson PC Suite na Windows Vista
http://thinkabdul.com/2007/04/08/tutorial-howto-install-mrouter-and-sony-ericsson-pc-suite-for-smartphones-on-microsoft-windows-vista/

Uradnega PC Suitea pri SE se ne ponujajo (obljubljajo za Q2, suslja se, da bo se kasneje), kar je za tako velikega proizvajalca nedopustno.

USB driverji, sneti iz uradne strani pa delujejo B/P.

Saj niso edini, BlackBerry tudi ne ponuja BlackBerry Desktop Connect za Visto, pa je iz vidika poslovnih uporabnikov bržkone pomembnejši kot Sony Ericsson. Skratka rekel bi, da je Vista problem in ne rešitev:veryevil:

Guliwer
23.07.2007, 12:50
zanima me ce bi se dalo dobit kaksno tipkovnico k ma pač use znake kot navadna (črke) za v610i vendar manjša...lahko je za priklopit ali btoes

amaze646
02.08.2007, 10:25
Vceraj sem nabavil Sony Ericsson K790i in lahko recem, da je super telefon. Fotoaparat je pa res tud u nulo.

Srce
08.08.2007, 14:13
No jaz si ravno tega mislim kupiti sedaj pri simobilu...
Moj fant in njegov brat ga imata in st oba zadovoljna...

Jaz mislim iti iz Nokie 6680 na tega k 790i...Upam, da bom nardila pametno odločitev...
Me pa mika k850, ki ga pa še zunaj ampak bo drag kajne?

.:WoLf:.
24.08.2007, 11:41
Mam SE W810 in me zanima, kje lahko pogledam, kater software je naložen (verzija)? In če se ga da nadgraditi (mam kabl pa vse..)?

Wanted
24.08.2007, 14:28
Sam tega ne delat, ker določene serije SE se ponavad pol ne pržgejo, če jim zapečeš v flash nov software, tud backup (če si ga naredil) ne prime več.

Če ti dela ta trenutna verzija, potem se tega podstopka raje ne loti.


Odloči pa sem sam

Tanja
01.09.2007, 11:55
čaw!

Zanima me koda za odkodiranje ericssona K700i, ki je trenutno v simobil omrežju, rada pa bi da bi bil v mobitelovem omrežju....hvala za rešitev:)

Guliwer
10.09.2007, 16:32
zanima me koliko je vreden SE v630i še 1 let garancije z 256mb kartico lepo ohranjen

ih8fake
14.10.2007, 10:41
Živ,

imam en problemček z zagonom java gmail app-a (http://www.gmail.com/app)
kadar gmail app zaženem, me vedno vpraša:

a MIDlet in the untrusted MIDlet suite Gmail is atempting to connect to the internet
Do you want to allow this?
- No, not at this time
-Yes, this time only
- No not this session
- Yes this session only
-No, never

Karkoli od potrditvenega kliknem (mislim na Yes), mi na koncu vedno napiše:
Gmail for mobile can't access the server until you grant it permision to send and receive data over the network.

Do gmail accounta se sicer lahko skonektam po klasični messaging opciji, ki jo SE p990i ponuja, ampak je okorna.

Zanima me, kje in kako za vraga se nastavi ta permission?
Pri simobilu mi drugače glede prenosa podatkov vse štima, ne vem pa kako in kje naj spravim to aplikacijo, da bo delovala.

Lepo prosim za pomoč.
Hvala :2thumbs:

toni
14.11.2007, 17:23
Imam telefon Sony Ericsson K530i, ki ga ne morem povezati z racunalnikom. Povezavo zelim ustvariti preko orig. USB kabla. Sumim, da je temu vzrok to, da nimam spominske kartice. Bo zadeva delovala, ce jo dodam?
Pa se to: na pc ne morem nalozit PC Suite od Sony Ericssona. Dobim opozorilo, da aplikacija ni zdruzljiva z mojim racunalnikom, ceprav le-ta izpolnjuje vse zahtevane pogoje. Morda kdo ve kaj je narobe?
Hvala za odgovore

fazan
14.11.2007, 19:36
Imam telefon Sony Ericsson K530i, ki ga ne morem povezati z racunalnikom. Povezavo zelim ustvariti preko orig. USB kabla. Sumim, da je temu vzrok to, da nimam spominske kartice. Bo zadeva delovala, ce jo dodam?
Pa se to: na pc ne morem nalozit PC Suite od Sony Ericssona. Dobim opozorilo, da aplikacija ni zdruzljiva z mojim racunalnikom, ceprav le-ta izpolnjuje vse zahtevane pogoje. Morda kdo ve kaj je narobe?
Hvala za odgovore

Preko usb ne vem kako deluje sicer verjetno je treba namestit goinilnike iz cd.Deluje pa prav perfektno preko blutuja.In še to v klikor ga imaš je dobra naložba vsaj s slikami kristalno čiste primerljive z digitalnim fotoaparatom cenovnega razreda okoli 130€.Vendar jaz ga ne bi menjal za digitalni fotoaparat.

spartan
16.11.2007, 08:23
kaj pravite...a je bolši v smislu slik in videa od N95:shy:

Stane
16.11.2007, 11:45
Poglej http://www.gsmarena.com in najdi review od obeh in primerjaj posnetke.

misswho
24.12.2007, 09:27
A ima slučajno kdo Sony Ericsson K850i, ki je zdaj v Mobitelovi akciji? Nekam majhne tipke ima, pa me zanima, če se da z njimi normalno operirat... :shy:

Hrushka
25.12.2007, 19:59
A ima slučajno kdo Sony Ericsson K850i, ki je zdaj v Mobitelovi akciji? Nekam majhne tipke ima, pa me zanima, če se da z njimi normalno operirat... :shy:

jaz imam sicer se k610i, ampak imam včasih kar malo težav s tipkami. :blush:
pri k850i tipke zgledajo izbočene (čeprav so majhne) in niso preveč skupaj - mogoče je lažje za uporabo. :dontknow:

Stane
26.12.2007, 00:17
A ima slučajno kdo Sony Ericsson K850i, ki je zdaj v Mobitelovi akciji? Nekam majhne tipke ima, pa me zanima, če se da z njimi normalno operirat... :shy:

Tipke so čisto vredu - ker so majhne je celo manjša verjetnost, da po pomoti pritisneš na sosedo.

misswho
23.01.2008, 10:47
Tipke so čisto vredu - ker so majhne je celo manjša verjetnost, da po pomoti pritisneš na sosedo.

Pa je funkcionalno gledano v redu model?

dragos
08.02.2008, 10:46
Imel bi vprašanje, zakaj mi pri gsm-u SonyEricsson k320i le tega ob vklopu kajkmalu izklopi, tako da ga ni možno priklicat. Gledal sem nastavitve pa nič takega zasledil. Ve kdo v čemu je stvar? Zadeva je nova.

Slowhand
08.02.2008, 12:16
podobni problemi z v640i....je šel na servis....zdej dela....do kdaj - bomo pa še vidl....

Stane
10.02.2008, 22:23
dragos: če prav razumem se ti takoj po vklopu telefona le-ta ugasne? Če je tako potem brž na servis.

stLARA
04.03.2008, 10:56
kupujem memory card za SE. Mora biti obvezno od ScanDisk-a? :blush:

Wanted
05.03.2008, 19:14
Ne, ni nujno da je od Sandiska, so tud Apacer pa Kingston dobre. Vglavnem te 3 firme so najbolj znane, čeprav je Sandisk najbolj izpostavljen

banAna_
16.03.2008, 20:41
hej!
ima kdo w580i...sm brala o tem da se ful lomijo tipke, pa me zanima če ima kdo s tem probleme oz. če je to res bila samo ena serija.

hvala....lp

Fritzt
17.03.2008, 00:54
banAna_: telefon ima moja punca in nič ne vem da bi se ji karkoli lomilo na mobilniku. Lahko pa je seveda izjema, ki potrjuje pravilo. ;)

bejba020
24.05.2008, 12:20
a kdo ve kdaj bo na prodaj in po kakšni ceni SE - XPERIA?

Fritzt
24.05.2008, 12:43
V drugi polovici leta, zaenkrat je znano samo to. Kar verjetno pomeni, da šele čez pol leta.

bejba020
25.05.2008, 15:18
ooo bed :(

Fritzt
25.05.2008, 22:09
Najbrž bo precej pred tem na voljo novi iPhone. Uiiii. ;)

Rusy
31.05.2008, 13:03
Kakšno mnenje mate o telefonu W710i? in kake izkušnje mate znjim tisti ki ga mate?

hvala za odgovore v naprej..:)

nani
13.06.2008, 06:34
Nabavil sem ta mobi, pa ne znam naštimati bližnic - najdem samo nastavitve za funkcijsko tipko, na ekranu pa ne. Tam imam Klici in Meni. Pomoč prosim :)

Rocky365
06.09.2008, 14:35
Kupu sm si Sony ericssona W760. Pol sm ugotovu d ma clo GPS. K sm pa GPS hotu sprobat sploh ne dela. Gor mam program Wayfinder navigator, in k dam recimo, d pokaže kje sm, mi vn vrže tole: Sprejemnik GPS ne sprejema signalov. Prepričajte se, da nič ne blokira signala GPS (npr. streha, stavbe, itd.) in poizkusite znova.
Stojim pa zuni, na cest, kjer ni okol nobene bajte.
Kva bi blo loh narobe?

Natttasaaa
07.09.2008, 07:13
Mogoče ga držiš ravno tam ob strani, kjer GPS lovi signal. Je pa to na levi strani.

Rocky365
07.09.2008, 13:42
Sm probu, pa je isto.

Trian
07.09.2008, 20:18
Točno za ta telefon ne vem, se pa dobro spomnim, da je pri N95 včasih trajalo tudi pet minut preden se je uspela povezati s kakšnim satelitom.

Fritzt
07.09.2008, 22:08
To se dogaja tudi pri drugih mobilnih telefonih. Pa tudi samostojne GPS naprave včasih rabijo nekaj časa...

Rocky365
08.09.2008, 18:23
Torej morm sm probavat, pa bo enkrat že ratal al kko?

Fritzt
05.10.2008, 22:55
A že kaj vemo kdaj se bo začela prodajati Xperia?

kremca
09.12.2008, 07:11
Eno malo pomoč bi potrebovala:
Imam SE K660i in ne znam zbrisati seznama zadnjih prejemnikov smsov.

Pri pošiljanju sms-ov, ko napišeš novo sporočilo, ti da možnost ali za vnos nove številke ali za iskanje številke iz imenika, spodaj pa je še seznam prejemnikov, ki sem jim nazadnje pošiljala smse . Kako zbrišem ta seznam?

Hvala

Fritzt
15.12.2008, 22:14
Se bojim da se sploh ne da. Ali pa ti je vendarle kako uspelo?

In -- zakaj se ti to sploh zdi koristno? ;)

kremca
16.12.2008, 13:31
Se bojim da se sploh ne da. Ali pa ti je vendarle kako uspelo?

In -- zakaj se ti to sploh zdi koristno? ;)


Ni mi uspelo :nonono: :dontknow: , pa sem skoraj razstavila gsm :d. Zato sem tudi prosila tu za kak čudežen namig kakšnega junaka, ki aparat samo pogleda, pa je vse ok :)

In - kar se tiče koristnosti tega morebitnega odkritja - načeloma ga ni, razen tega, da bi se znebila cele kopice imen prejemnikov, ki so se mi nabrala v teh mesecih :) In seveda v morebiten izogib, da bi mogoče poslala kak nespodoben sms moji mami namesto mojemu najdražjemu :rolling: , ker bi se lotila bližnjice :)
ali pa, da slučajno v kakšnem kritičnem trenutku ne bi kaka nepooblaščena oseba :d :d videla, komu vse pošiljam smse :rolling:

Ma v bistvu je pa tako...jezilo me je, ker sem na prejšnjem ericssonu to lahko naredila, tu pa ne. In sem bila prepričana, da se da tudi tu ..samo da jaz ne vem, kako.

Fritzt
22.12.2008, 09:45
Heh, vse take "nespodobne" smsje, ki s(m)o jih poslali na napačne številke bi bilo zanimivo zbrati na kaki spletni strani.

Kot je recimo tale:
http://www.inquisitr.com/11059/elizabeth-frisinger-lost-her-virginity-and-texted-her-dad/

:D

Jakelj
26.04.2009, 19:07
Ker je že ravno tle tema o SE pa, da ne bom nove ustvarjal me pa zanima nekaj v zvezi s programom SE Media Manager za prenašanje glasbe ipd. na mobilni telefon. Imam W910i in ga priključim na USB kabel in, če odprem PC Suite normalno dela in tudi pokaže, da je telefon povezan z računalnikom, z Media manager programom ga pa nikakor ne morem povezat pa sem probal že odstranit in ponovno inštalirat vendar nič ne pomaga. Če pa že mogoče dela mi pa vedno napiše, da je spominska kartica polna kar pa seveda ni :S. Tako, da če je že mogoče imel kakšen tak problem bi prosu, če poveda kako bi to popravu, da bi normalno delalo.

cyborg077
18.07.2009, 14:22
Predkratkim sem kupil SE w760i, pa me zanima ima kdo kaka dobra video zvonenja, ali ve kje bi jih lahko našel, nekaj v stilu Gus african style:

http://www.youtube.com/watch?v=tAK8oIbS9A4

monster
13.08.2009, 18:16
Po 11ih letih zvestobe SE se od te firme poslavljam. w350i je crknu po pol leta, odlični slo serviser ga je štimal 25 dni (!) in pri tem seveda izgubil vse podatke ... ok, SE nikoli več.

Nej.kaa
22.08.2009, 10:22
Heh, vse take "nespodobne" smsje, ki s(m)o jih poslali na napačne številke bi bilo zanimivo zbrati na kaki spletni strani.

Kot je recimo tale:
http://www.inquisitr.com/11059/elizabeth-frisinger-lost-her-virginity-and-texted-her-dad/

:D
hahaha, hudo... In ja, tudi jaz sem že napačnemu fantu poslala majčkeno nespodoben sms.....on je bil sicer precej navdušen, jaz malo manj...;)

Fritzt
27.08.2009, 13:09
Nekdo je pa včeraj dobil smsm od zdaj že bivše punce, ki je bil namenjen njenemu zdaj ne več bodočemu fantu.

Nej.kaa
30.08.2009, 20:16
Nekdo je pa včeraj dobil smsm od zdaj že bivše punce, ki je bil namenjen njenemu zdaj ne več bodočemu fantu.

Auč!! :)

Fritzt
25.09.2009, 20:23
A kdo ve kdaj pride ven Xperia X2?

Nej.kaa
04.10.2009, 21:23
A kdo ve kdaj pride ven Xperia X2?
Hihi, nisem niti vedla, da sploh prihaja.. Sem pa pogooglala.. Nice zadevca!

Fritzt
28.10.2009, 15:30
Škoda da nima Androida. :)

primozib
04.02.2010, 20:20
Zanima me če se kje da dobiti kako alplikacijo za T715, da bi lahko pregledoval wordove ali pdf datoteke?

Lp

Fritzt
27.03.2010, 16:05
Žal za ta model ne.

ttoonnii
28.06.2012, 12:03
Pozdravljeni,
zanima me ce in kako lahko z mobilnika Hazel na Pc prenesem podatke zbrane z aplikacijo Sledilnik.
Hvala za odgovore