Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Paranormalno


sJavorshek
07.03.2006, 11:36
Hm, tole je pa za vse tiste mal bol, k verjamejo v kaj več
Torej, se vam je že kej zgodil, česar si ne znate razlagat, oz, ni znanstvene razlage?
Od sanj, kjer ste neki sanjal in se je točno to uresničl, pa do razno raznih videnj, česarkoli, od duhov, do flashov o prihodnjih dogodkih. :eek:
v glavnem, vpište vse, kar se vam je zgodil in ne znate razložit.
Pa prosm, bolj resni vpisi, ne kako ste vidl kej po parih flašah alkohola itd.

Pa da sam začnem, večkrat sem sanju (začel se je pri 6 letih, ko sem sanju ob trugi, v kateri je ležala stara ženska, zbrano našo familijo - čez en teden je umrla moja prababica), pa do novejših, ko sanjam neki čist brezveznga v povezavi z mano in nato čez kak mesec do pol leta v resničnosti podoživim isto in me fleširajo dejžavuji. :dontknow:

Prosm, če ma še kdo kake podobne izkušnje?

Luka2k
07.03.2006, 11:58
Vedno kadar sanjam da mi izpadajo zobje (hudo realne, že skoraj lucidne sanje - okušanje krvi, zavedanje izpadanja, bolečina, itd...), mi kdo umre v familiji. Seveda to ne pomeni, da se to zgodi dan po sanjah, ampak sanjam te sanje neko obdobje (mesec, dva), po smrti pa se takovrstne sanje prenehajo.
Lahko da je zgolj slučaj, lahko pa ne... Kakorkoli že, s tem se ne obremenjujem, je pa zanimivo...

Luka2k
07.03.2006, 11:59
aja, s tem, da so deja-vuji na sporedu vsaj enkrat tedensko. Znajo trajat tudi do ene minute...

castor
07.03.2006, 12:02
Nekoč sem tako živo sanjal, da lebdim in sebe gledam spati, da je bilo ornk zastrašujoče... nisem se mogel zbuditi , le gledal sem po sobi in lebdel. Kako? Zakaj? ne vem.

Cifra
07.03.2006, 12:04
A niste mal zašli... tema je paranormalno, ne pa pomen sanj :shy: :angel:

sJavorshek
07.03.2006, 12:10
Ja, kar se tiče zob, je baje tudi po sanjskih knjigah to precej o tem napisano, da pomeni to smrt.
Pri meni je situacija, da sanjam kak plac, ali človeka, ali celo situacijo in potem to ponovno podoživljam, kar je precej kripi.:confused:
Osnovna šola, sedmi razred - pisali so kemijo (sam sem bil odsoten) in sta me v sanjah sošolca naštimala, da naj prfokso vprašam, če bo vrnila na dotični dan teste. v sanjah sem šel res do prfokse, ki pa me je na****la, kaj se vsajam, da nisem pisu.
Potem pa čez en teden vse isto, ista sošolca, isti prostor in sem enostvno reku "Ne, sej jest nisem pisu testa".
Dogajalo se je še, da sem sanju lokacije ljudi, ki jih prej nisem poznal in sem v roku najkasneje pol leta bil ali na teh lokacijah, ali spoznal te ljudi in podoživljal sanje. :nonono:

sJavorshek
07.03.2006, 12:11
A niste mal zašli... tema je paranormalno, ne pa pomen sanj :shy: :angel:

Napiš, kaj se je teb zgodil kej kripi, ali paranormalnega. :2thumbs:

Sej sem napisu, od sanj, pa do videnj... Kar pač smatrate za to pod to temo.

Cifra
07.03.2006, 12:21
Napiš, kaj se je teb zgodil kej kripi, ali paranormalnega. :2thumbs:

Sej sem napisu, od sanj, pa do videnj... Kar pač smatrate za to pod to temo.
Jest nisem taka srečnica, da bi se mi kaj takega dogajalo :big:
Razen kakih dejavu-jev, mislim da se mi ni zgodilo nič kaj pretresljivega

chichita
07.03.2006, 13:50
tega je pa pr men VELIK! pa se mi trenutno ne da nakladat...dam samo en primer...z kolegico sva hodile v Potok(to je igrišče z gugalnicami) vsak večer, približno 2 leti. in en dan k je bla polna luna okol 11 zvečer pač se je kt da bi se "utrgal" kak kamen pa se zvalil po pobočju...sam ful bol naglas...in to 6 krat v dobi 5 minut...to se nikol ni zgodilo...in to v vseh strani(Potok je obdan z gozdom)...a je možno da gre za naključja?

m24u50
12.03.2006, 22:41
No, ne vem, če to tudi spada v to temo... Men se je približno v 7. razredu zgodilo, da sem se začela dušiti z bonbonom- to je trajal kakih 10-15 sek (meni se je zdelo da traja celo večnost), nato sem se zaletavala v steno s hrbtom, da sem se rešla... v glavnem ni pomembno. Hočem rečt, da v tistih nekaj sekundah, ko nisem mogla dihat se mi je odvrtela slika celega otroštva, od pribljižno 2-h let naprej. Zanimivo pa je, da sem se v tistih nekaj trenutkih zavedala in spominjala samo lepih stvari- čeprav je bla to grozna izkušnja.
Vsekakor pa verjamem v zadeve ki so zelo težko razložljive...

billie joe
25.05.2006, 21:27
men se je enkrat na bicikli najprej zajla strgala na klanci, pol so mi vse obcestne lampe pocrkale, pol sm pa š en temne postave vidu bliz hoste...in to na petek 13.

naklučje???

:nonono:

ježek
25.05.2006, 22:29
no jst mam že neki časa problem s tem da sanjam vedno iste sanje, čisto vsako noč, dokler se 1. ne zbudim... sm že poskušu s tem da sm si budilko naštimu in skoz prtisku tipko za dremež da bi takoj potem ko sm zaspau se spet zbudu prej kot običajno (ker se vedno zbudim na istem koncu) ampak čeprou sm spau samo največ 8 minut so ble sanje isto dolge kot takrat ko sm spal 4 ure skupi :S (ne bom povedu katere sanje so to pa če se na glavo postavte) in vedno se knčajo na isti način... vedno je vse isto... le začne se včasih mal drugač...
te sanje naj bi bile moja prihodnost (resnične al samo sanjane nevem) in resno hočm enkrat prit mal naprej od tistega mesta kjer se sanje končajo... pa mi ne rata...
ko sm to povedu frendu je reku da sicer neve a nj mi vrjame ampak če je to res je itak samo naklučje
ko sm povedu bivši punci je vse skupi vzela zlo resno pa sm pol raj nehu da je nbi skrbelo..
pol nism povedu nobenmu več
in zdej to povem vam

ma kdo kaki nasvet kak bi pršu naprej v sanjah??
al pa kajbi to pomenilo?

sJavorshek
25.05.2006, 22:49
Poanta je v podzavesti, kaj ti sanje pomenjo in kaj ti predstavlajo. najprej razišč pomen sanj. :2thumbs:
Če boš vedu, kaj pomenjo, si boš tut lahko razlagu, kaj bi se lahko zgodil naprej, so pa pol še določene fore, s katerimi bi se lahko sprogramiru, da sanjaš naprej, samo je možnost, da je bi blo to umetno (bi sam sprožu željene sanje) in nebi bil resničn potek.

Najprej spoznej pomen sanj. :approve:

Kivi ti pa nehi ponujat robe. :mad: ;)

čudežni
26.05.2006, 03:08
Javorshek, dobra tema.
Zanimivo je to, da kot opažam, jih veliko omenja sanje kot najpogostejšo obliko videnja.
Tudi meni se je dogajalo ( zadnje čase zelo zelo redko ), da sem preko sanj videl vnaprej določene dogodke, ki so se uresničili. Ne vsi! Nekateri so bili "popačeni", čeprav sem verjel, da je mogoče še eno izmed videnj.Sem pa pri nekaterih videl točo določen čas ( celo izpisan ), sam dogodek ( bežno ) in posledico, ki je sledila.Nič nenavadnega, če ne bi 2 kolegom to tudi omenil. Kasneje se je izkazalo za pravilno. Imel sem dva takšna primer, katerim se še sam ne morem načuditi.
Ne ukvarjam se s parapsihologijo niti je ne poznam.Mogoče pa je nekatere nerazsikovane pojave bolje pustiti neodkirte....

sJavorshek
26.05.2006, 09:23
je legalna na recept:angel:

In ti kot kemik maš tega na pretek :D , recepte pa izdajaš za pravilno izpolnjeno prošnjo pacientov (če je zadost nul na papirju, ne? ;) ) :D

Sanje so vrjetn najbolj pogost tip izražanja takih pojavov pr normalnih ljudeh, ker niso tolk občutljivi na druge stvari. Kako pa se v njih lahko napove prihodnost? :dontknow: Nimam pojma. Bo treba kazga strokovnjaka na tem področju vprašat. :blush:
Sam sem stvar preučvou glih tolk, da poznam bežno, kaj vse se lahko pojavlja pod temi procesi. :approve:

Sicer mate pa zdej na Discovery chanel vsak dan ob desetih zvečer posebne oddaje, k se ukvarjajo s paranormalnimi pojavi. ;)

Neuromancer
26.05.2006, 10:01
Enkrat sem sanjal, da sem pozabil odprto taborniško plinsko bombico v rukzaku na avionu. Avion je zato eksplodiral po pristanku (mene ni blo več gor :D ).
Tisti dan je eksplodirala plinska jeklenka v Mostah in porušila hišo. Spooky.