Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Najboljši glasbenik


trotl
24.03.2006, 19:26
Zanima me mnenje posameznikov, kdo je največji glasbeni umetnik, oz kdo je vaš naljubši glasbenik. Ni nujno da je govora o solo izvajalcu, lahko je tud le član kakšnega banda ali celo več bandov. Govora je o kreativnosti,raznovrstnosti, vplivu na glasbo nasploh, izvedba in avtorska glasba. In seveda potrebno je utemeljiti svoje mnenje:2thumbs:

ervin34
24.03.2006, 19:28
Fredy Miller :rolling:

pawijan
24.03.2006, 19:29
Joe Satriani


Moje mnenje ker model zelo dobro obvlada zadevo

trotl
24.03.2006, 20:44
Moj izbor je STEVE LUKATHER. Gre za kitarista, ki je širšim množicam pri nas verjetno neznan.
Gre za muskonterja, ki je od sredine 70 let naprej poskrbel za neverjeten doprinos k glasbi.
V sredini 70. let je začel ustvarjati kot sesion (studijski) glasbenik. Ko ni imel še niti 18 let, je sodeloval že z velikimi legendami tistega obdobja. Leta 1977 je postal član novo ustanovljene zasedbe Toto, ki je bila in je sestavljena iz samih vrhunskih studijskih glasbenikov.
Zelo težko bi v drugi polovici 70. in skozi 80. leta našli kakšnega izvajalca s katerim ni sodeloval. Možno ga je slišati na albumih izvajalcev kot so Paul McCartney, Eric Clepton, Joe Cocker, Michael Jackson, Hancock Herbie, Henley Don, Chicago, Quincy Jones, Lionel Richie, Eltohn John, Aretha Frenklin, Donna Summer, Boz Scags, Cher, Alice Cooper, Earth Wind and Fire, Diana Ross in mnogih drugih. Po nekaterih podatkih bi naj sodeloval na več kot 3000 albumih. Na njegovi spletni strani je objalvjena discographija, ki razumljivo ni popolna, vendar obsega kljub temu velik del njegovega ustvarjanja.......... Skratka pred slabima dvema letoma je bil proglašen za Sesion quitar kinga.
Zraven studijskega dela in dela v zasedbi Toto je ustvarjal tudi v ogromno drugih glasbenih projektih. Kot sam pravi je to počel bolj za dušo. Takrat preigrava predvsem jazz in fushion zadeve. Do sedaj sem ga imel možnost v živo na koncertu videti 6 krat in ne morem se znebiti občutka, da je iz turneje v turnejo boljši.
Tudi po mnenju marsikatere glasbene legende gre za najbolj univerzalnega kitarista. Po snemanju z Miles Davisom,ga je ta na vsak način hotel zvabiti v svojo zasedbo, vendar je Lukather to ponudbo žal moral zavrniti.
V svoji dosedanji karieri je prejel 7 gramyev. Podatek da so ob njegovem igranju brez besed ostanejo kitaristi kot so Vai, May, Carlton, Al di Meola, Van Halen in mnogi drugi tega kova pove ogromno.
Zraven vsega tega je sodeloval tudi pri precej soundtrackih in v studiju je dostikrat sodeloval kot basist, klaviaturist ali producent
Jaz sem ga nazadnje imel možnosti videti pred 6 dnevi v Milanu in še danes nisem čisto pri sebi:D

Ok...da nebom preveč nakladal z raznimi podatki in mojimi mišljenji.....tako nekako sem si jaz predstavljal to predstavitev vašega izbora. Verjetno se bo ob branju tega posta 99 procentov folka spreševalo o čem bluzi ta tip in kdo je model o katerem piše. Mislim pa, da je lahko enkrat na enem forumu kakšne tema namenjena takšni tematiki in bluženju o teh zadevan in ne vedno samo o kakšnih patetičnih primerkih iz našega okolja. Skratka moje mnenje je, da se na temu podobnih forumih, kar se glasbe tiče pojavlja preveč nesmiselnih tem.
Vsa mnenja so dobrodošla;)

SPAM
25.03.2006, 00:34
Blacky:D drgač pa... joe satriani

tolstoyed
25.03.2006, 00:46
v preteklosti miles davis. ne vem ce je potrebna kaksna razlaga..

v sedanjosti (zadnjih 15ih letih) aphex twin. z ozirom na to da je popularna elektronska glasba nekako tisti zanr ki je v zadnjih 20 letih ponudil najvec inovativnih pristopov pac izbiram iz tega podrocja kjer pa je po mojem mnenju richard d james vsekakor tisti najbolj upraviceno izpostavljen posameznik. tko glede kreativnosti kot raznolikosti ali vplivov na sodobno elektronsko produkcijo.

Snowblind
25.03.2006, 07:57
Black Sabbath ali pa Iron Maiden
se ne morm odločt ampak mi je ta stari metal še najboljši:rolling:

trotl
25.03.2006, 08:41
Super....še ena izredna utemeljitev:veryevil:

trotl
25.03.2006, 08:43
Ja Miles Davis pa prav gotovo sodi v ožji izbor in pri njemu res ni treba posebej razlagat okoliščin.

Njuška Trap
25.03.2006, 20:07
Zadnje čase (zadnjih ... 5 let?) se navdušujem nad Sonic Youthi - ker ustvarjajo (in to precej zgoščeno) že kakih 20 let (če ne več) in so še vedno sposobni eno idejo razviti v par komadov, pri čemer se niti ne trudijo (ker jim ni treba, saj je vsaka izvedba skriti, da so npr. trije komadi nastali iz ene ideje (ker jim ni treba, saj je vsaka izvedba toliko izvirna, toliko drugačna, da komadi funkcionirajo popolnoma samostojno).
So eni izmed bandov, ki so pustili močan vtis na prenekater band, pa so še vedno enako brezkompromisni, vsakič znova pustijo občutek, da v tem, kar delajo (pa naj gre za precej melodične pesmice ali pa skorajda neposlušljive nojzerske eksperimente), ker so na odru tako "močni", da mi vzamejo dih ...

Besedilno me pa vedno znova pretrese poetika Michaela Stipe-a (REM).

Smaug
25.03.2006, 21:00
Trenutno: Mike Patton. Raznolikost, fenomenalen glas, sodelovanje v najrazlicnejsih projektih, prakticno celotno svojo kariero nam je prinasal ground breaking glasbena presenecenja in stile.

Overall: definitivno Robert Johnson. Njegov vpliv na vso glasbo, ki se ustvarjala se pol centurije po njegovi smrti je enostavno nedosegljiv. Njegov opus kljub svojemu bornemu naboru ponuja genialne ideje, tehniko igranja, pri vkupmetanju komadov ga pa se dandanes ni junaka, ki bi mu lahko pariral.

Mozart in Beethoven - Prvi ker ima cokoladne kugle, drugi pa, ker so po njemu posneli film

Satchmo, Miles, Tatum, Elington, Ella, Mingus, Đango... za optimizem, lahozivno igrivost, perfekcijo in lahkoto, s katero so vse skupaj to poceli.

Sej bi se, samo se mi mudi na pir. Btw, tema je jako nesmiselna, je pa vsekakor mala pozivitev tega sklopa.

d_streets
26.03.2006, 12:11
Verjetno Patton.
Pa Nick Cave.

bico
26.03.2006, 14:16
Robie Wiliams, Pavaroti.:rolling: :rolling:

matt
26.03.2006, 14:35
Zanima me mnenje posameznikov, kdo je največji glasbeni umetnik, oz kdo je vaš naljubši glasbenik. Ni nujno da je govora o solo izvajalcu, lahko je tud le član kakšnega banda ali celo več bandov. Govora je o kreativnosti,raznovrstnosti, vplivu na glasbo nasploh, izvedba in avtorska glasba. In seveda potrebno je utemeljiti svoje mnenje:2thumbs:
Cak mal, kaj zdej? Po mojem mnenju najvecji, al meni najljubsi?

Verjetno je najvecji WA Mozart (ceprav jest sam vecine del razen parih komadov ne maram ... )

plague
26.03.2006, 21:53
najbolši glasbenik.......osebe ki sestavljajo skupino metallica. zakaj? ker majo odličen stil, dobro glasbo, besedila, najbol pa sem navdušen da so vsi albumi ki so jih izdali različni med sabo
ne znam kej bolšga povedat, zakon so :D :2thumbs:

tolstoyed
27.03.2006, 00:00
pa še smisel za biznis imajo, slava jim!

pujsika
28.03.2006, 14:49
john cage: 4'33'' :D

ker tišina ne obstaja :D

Pablo
28.03.2006, 15:02
Robie Wiliams, Pavaroti.:rolling: :rolling:


Čim se posmehuješ Pavarotiju vidim, da imaš dosti pojma o muziki. Sam ga ne poslušam, ga pa zelo cenim.

bico
28.03.2006, 22:59
Ne posmehujem se ne enmu, ne drugemu, temveč dvema totalno različnima stiloma, ki jih rad poslušam. Po navadi to ne gre najbolj skupaj a ne?:2thumbs:

Njuška Trap
29.03.2006, 10:24
john cage: 4'33'' :D

ker tišina ne obstaja :D

:eek:

Kapo dol. :drop:
Zgolj za informacijo: obstaja projekt, poimenovan po tem "komadu" ( :rolling: ), imenovan Ensemble 4'33''. In je super. :approve:

bico
09.05.2006, 09:48
NEISHA :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

bluesy
10.05.2006, 23:26
Glenn Branca. Od zgodnjih kitarskih "inštrukcij", sodelovanja in vpliva na premnoge glasbenike (SY, Swans) do orkestralnih del, simfonij in koncerta za 100 kitaristov, pravi glasbeni genij :approve:

Noise wouldn't be the same without him, klanjam se mu http://war3.replays.hu/var/smileys/worship.gif

roxa
11.05.2006, 06:23
no da pristavim še svoje (nisi vsi tu) ljubljence:)

- BOB DYLAN (izjemen tekstopisec in glasbenik:approve: )
-MILES DAVIS (ob njegovi glasbi sem se naučila strpnosti)
-Trilok Gurtu (najboljši tolkalist-:) )
-Paco De Lucia (z eno besedo...ko ga slišim padem v EKSTAZO)
-Carlos Santana (nikoli nihče ne bo več izvabil takega zvoka, kot ga on s svojimi prsti)
-Maria Joao (izvrsten ženski vokal)
-Michael Stipe (dober pisec tekstov)
-Gibonni (car je...izvabi mi solze,njegova besedila so božanska)

(če se spomnim še koga, pa dodam;) )

silence
11.05.2006, 17:16
A morem sploh pisat :rolling: :blush:

Roger Waters :cool:... ..pa ni edini, da ne bo pomote :approve:

korenje
11.05.2006, 17:29
mozart

matt
11.05.2006, 17:30
A morem sploh pisat :rolling: :blush:

Roger Waters :cool:... ..pa ni edini, da ne bo pomote :approve:

Khm... mnjam .. sur, on je v tistem clashu izpadel noble knight, gilmour pa pogoltna svina .. ampak ce omens rogerja, mors tud davida - ipak je on najbl zasluzen za njihov sound .. roger je bl pesnikaril. .. (no, pa nicka in richarda tud) .. da o sydu splooooh ne govorim.

silence
11.05.2006, 17:33
Khm... mnjam .. sur, on je v tistem clashu izpadel noble knight, gilmour pa pogoltna svina .. ampak ce omens rogerja, mors tud davida - ipak je on najbl zasluzen za njihov sound .. roger je bl pesnikaril. .. (no, pa nicka in richarda tud) .. da o sydu splooooh ne govorim.Agree!!:2thumbs: Sem napisala, da ni edini ;) :approve:
Mal sem zejle pod vplivom pričakovanja koncerta! :shy:

Abronsius
11.05.2006, 21:20
Khm... mnjam .. sur, on je v tistem clashu izpadel noble knight, gilmour pa pogoltna svina .. ampak ce omens rogerja, mors tud davida - ipak je on najbl zasluzen za njihov sound .. roger je bl pesnikaril. .. (no, pa nicka in richarda tud) .. da o sydu splooooh ne govorim.
Se strinjam tudi jaz. Syd je bil takrat v zgodnjih začetkih njihov "driving force", čeprav kdo ve kaj bi danes bili Floydi, če se Sydu ne bi zmešalo. Waters je bil po odhodu "norega diamanta" primoran stopit v ospredje kot kreativni vodja, prišel je David s svojo kitaro in vokalom + ne pozabimo Storm Thorgerson s svojo vizualizacijo banda. Ubijalska kombinacijo samih genijalcev, ki je rodila sound in pa imidž Floydov, ki navdušujeta še danes.
FLOYD REACH A MILESTONE

Congratulations to Pink Floyd. Their seminal 1973 album 'The Dark Side Of The Moon' has now clocked up an astonishing 1500 weeks on the 'Billboard' charts in America. No other record comes even close to matching that achievement.

vir: totalrock news, 10.05.2006

Tole bi bolj spadalo pod koncerte pa vseeno... na Watersovi turneji, ki je tik pred vrati, se nam obeta izvedba celotne Dark Side Of The Moon plate :drop: Verona bo kmalu razprodana, tako da morte pohitet. Čeprav mene osebno še posebej navdušujejo Watersove solo zadeve, upam da jih zašpila ene par... recimo Perfect Sense, Amused To Death, Miracle, Lost Boys Calling, Every Stranger's Eyes...

Mislim, da sem vsaj malo nakazal, kdo je moj naj glasbenik. :D

beavis
21.05.2006, 17:44
men je kakšn Mark Knopfler, ampak samo tist k igra z Dire Straitsi. pol pa rečmo seveda Guns N' Roses pa še Iron Maiden seveda.

trotl
21.05.2006, 19:53
Nisem vedel da obstaja več Markov Knopflerjev:O

roxa
22.05.2006, 05:39
Nisem vedel da obstaja več Markov Knopflerjev:O
dej no...hotu je povedat, da mu je Mark bolj všeč ko igra z Dire Straits-i:approve:

*tyra*
23.05.2006, 08:20
Eden in edini...:love: ROBBIE WILLIAMS!!!!!!!!! On mi je pa res najboljši....;) pesmi ma supeeeer.. on je cel supeeer....:blush: pa še julija grem na njegov koncert!!!!!!!!:D :D :D :lala: :happy: :

Njuška Trap
23.05.2006, 14:03
No, spet sem v Pixiese padla - super so, ker si upajo biti blesavo preprosti. :approve:

Verbal
23.05.2006, 14:27
Thom Radiohead od Yorkeov, trenutno...

mrjerry
23.05.2006, 15:22
no da pristavim še svoje (nisi vsi tu) ljubljence:)

- BOB DYLAN (izjemen tekstopisec in glasbenik:approve: )
-MILES DAVIS (ob njegovi glasbi sem se naučila strpnosti)
-Trilok Gurtu (najboljši tolkalist-:) )
-Paco De Lucia (z eno besedo...ko ga slišim padem v EKSTAZO)
-Carlos Santana (nikoli nihče ne bo več izvabil takega zvoka, kot ga on s svojimi prsti)
-Maria Joao (izvrsten ženski vokal)
-Michael Stipe (dober pisec tekstov)
-Gibonni (car je...izvabi mi solze,njegova besedila so božanska)

(če se spomnim še koga, pa dodam;) )

Za info in ce mas cas, Paco De Lucia igra zacetek julija nekje v Istri, samo ne vem tocno, kje in kdaj. Lahko mal pobrkljas po internetu, nek festival se bo zgodil, najverjetneje v Puli.

mrjerry
23.05.2006, 15:34
Sicer pa:

Jean-Michel Jarre
Ni prvi in ni edini, je pa sigurno najuspesnejsi skladatelj elektronske glasbe, ki se ni spustil v klubsko sceno. Njegovi komadi so se danes, 20 do 30 let kasneje (letos je 30. obletnica izzida albuma Oxygene) aktualni. Clovek, ki je u bistvu definiral delo skladatelja na sintesajzerjih in zgodaj zasejal nekaj glasbenih zvrsti, predvsem trance, ceprav mu za to lahko pripisem samo tihe zasluge.

Leta 1986 ga je ameriska vesoljska agencija NASA zaprosila, naj ob njeni 25. letnici in hkratni 150-letnici mesta Houston priredi koncert. Posebnost koncerta je bila ideja, da bi astronavt in ljubiteljski saksofonist Ron McNair igral eno izmed skladb z albuma Rendez-Vous igral v zivo, v orbiti. To bi bila prva skladba, posneta v vesolju. Ron McNair je bil zal eden izmed smrtno ponesrecenih kozmonavtov na Chalengerju, zato do taksnega snemanja ni prislo. Na albumu Rendez-Vous pa danes lahko poslusamo skladbo Ron's Piece, posveceno zrtvam Chalengerja - meni osebno najboljsi Jarreov komad sploh, ceprav ni elektronski. Mimogrede, koncert v Houstonu je obiskalo 1.5 milijona ljudi.

Jarre je sicer znan po svojih velikanskih koncertih, ki se odlikujejo po izjemnih specialnih ucinkih. Ognjemeti, light show in podobno. Julija 1990 je postavil nov rekord v velikosti koncerta: 2.5 milijona (v Parizu), leta 1997 pa jih je v Moskvo prislo 3.5 milijona. Je eden redkih tujih glasbenikov, ki je imel koncert v Prepovedani palaci na Kitajskem.

Ena zanimivosti je tudi ta, da je bil zarocen z Isabele Adjani.

summer
25.05.2006, 13:21
jih je toliko da brezveze, ker bi rabila pol strani da jih napišem...so pa vsi rockerji al pa metalci....no....večina je...
od Joe Satriani, lars ulrich, Tico Torres, Eric Clapton, Sambora..Edge, James Hetfiled, Bono, John Bon Jovi, vsi Floydovci...., Jack Johnson...Sting....pa še jih je velik no...:D

Njuška Trap
08.06.2006, 13:32
Fugazi. Ker so močni za po****it, vsega spoštovanja vredni, ker na odru niso nikoli igrali po domenjenjem repertoarju, vedno po navdihu, ker so enostavno hud band. Mene ganejo 600 na uro.

(nimam časa argumentirat, zato je tole precej čudno napisano)

nadda
21.06.2006, 16:10
Po moje je najboljši pevec Serj Tankian ... ki poje pri skupini System of a down ...!! ajde ...

rockstar1707
22.06.2006, 06:41
Radiohead, pa Coldplay.

No sicer sem Radiohead pred leti poslušal, še celo originalen cd Amnesiac mam.

Radiohead in Coldplay je pa kot noc in dan. Kot bi po velikosti primerjal slona in mis. :nonono: :nonono: :nonono:

Se bodo Coldplay se malo ucili. Ceprav bi se do sedaj ze lahko naucili. Njihova dalec (z ogromnim naskokom) najboljsa plosca je Parachutes. Vse ostalo je bolj ko ne zavijanje v celofan.

partibrejker
22.06.2006, 08:26
Zanima me mnenje posameznikov, kdo je največji glasbeni umetnik, oz kdo je vaš naljubši glasbenik. Ni nujno da je govora o solo izvajalcu, lahko je tud le član kakšnega banda ali celo več bandov. Govora je o kreativnosti,raznovrstnosti, vplivu na glasbo nasploh, izvedba in avtorska glasba. In seveda potrebno je utemeljiti svoje mnenje:2thumbs:

zame osebno jimi hendrix:)definitivno je pa vplival na veliko glasbenikov iz razl. glasbenih krogov

roxa
22.06.2006, 08:36
jimi hendrix:)
:approve:

WRC555
22.06.2006, 08:52
Martin L. Gore...glavni pisec tekstov, pevec, glasbenik in komponist pri Depeche Mode...:approve:

roxa
22.06.2006, 08:53
Paco de Lucia....:approve:

partibrejker
22.06.2006, 09:01
Paco de Lucia....:approve:

pa al di meola ane:shy:

roxa
22.06.2006, 09:02
pa al di meola ane:shy:
bot tih....to so moji ljubljenci.....:approve: :P

partibrejker
22.06.2006, 09:05
bot tih....to so moji ljubljenci.....:approve: :P

+John McLaughlin ane:approve:

roxa
22.06.2006, 09:08
+John McLaughlin ane:approve:
:tenx:

jaaaaaaaa......ma kralji....

Njuška Trap
23.07.2006, 12:17
Radiohead in Coldplay je pa kot noc in dan. Kot bi po velikosti primerjal slona in mis. :nonono: :nonono: :nonono:

Se bodo Coldplay se malo ucili. Ceprav bi se do sedaj ze lahko naucili. Njihova dalec (z ogromnim naskokom) najboljsa plosca je Parachutes. Vse ostalo je bolj ko ne zavijanje v celofan.
Njuška se strinja. :ja:

tolstoyed
23.07.2006, 14:40
v cem pa so si tako razlicni?

tolstoyed
23.07.2006, 14:42
"Jean-Michel Jarre
Ni prvi in ni edini, je pa sigurno najuspesnejsi skladatelj elektronske glasbe, ki se ni spustil v klubsko sceno. Njegovi komadi so se danes, 20 do 30 let kasneje (letos je 30. obletnica izzida albuma Oxygene) aktualni. Clovek, ki je u bistvu definiral delo skladatelja na sintesajzerjih in zgodaj zasejal nekaj glasbenih zvrsti, predvsem trance, ceprav mu za to lahko pripisem samo tihe zasluge."

haha

Marduk1
23.07.2006, 17:07
Definitivno Steve Harris. Kar pa ta človk počne je pa res nemogoče ponovit.

zverina
23.07.2006, 20:35
Jaz imam dva- Cat Stevens in g.Lemmy Cilmister(motorhead).

roxa
24.07.2006, 08:39
jerry garcia:approve:

mrjerry
24.07.2006, 10:03
"Jean-Michel Jarre
Ni prvi in ni edini, je pa sigurno najuspesnejsi skladatelj elektronske glasbe, ki se ni spustil v klubsko sceno. Njegovi komadi so se danes, 20 do 30 let kasneje (letos je 30. obletnica izzida albuma Oxygene) aktualni. Clovek, ki je u bistvu definiral delo skladatelja na sintesajzerjih in zgodaj zasejal nekaj glasbenih zvrsti, predvsem trance, ceprav mu za to lahko pripisem samo tihe zasluge."

haha

Me veseli, da sem te nasmejal.

Nincha II.
24.07.2006, 17:45
Max Cavalera. :approve:

Moj glas mu gre pa brez dvoma, za vse kar so nardil s Sepulturo in za vse, kar dela zdej s Soulfly ...

Tip je zame enostavno ziveca metal legenda. :approve:

spela26
18.09.2006, 11:47
vsekakor Elton John:)

roxa
19.09.2006, 09:53
Goran Bregović:approve:

Alneo
20.10.2006, 00:22
Metallica oni trgajo še dan danes this rocks!!!!!

Wiper
31.10.2006, 18:16
Bono-U2

MERLIN
31.10.2006, 18:31
w.a. mozart

vsi vemo zakaj

Kawalsky
10.11.2006, 10:47
Moji "naj" so:

Queen
Anouk
Pink Floyd
Evenescence

Od Queenov se ne morem odtrgat, me spremljajo že od otroštva:) ....Anouk sem pa šele letos spoznal.

Jimmy Page
06.12.2006, 16:19
Jimmy Page and Roger Waters

Samoplant
13.12.2006, 21:57
Za mene so najboljši Led Zeppelin!!!!!!!!!:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:Virtuozi, majo dobre tekste, ful dobre in zapleten instrumentalne dele komadov, tudi melodije so dovolj močne,
nekatere pesmi so zelo melodične, čeprav imajo ful specifične melodije in komade nasploh, pa pevec ima ful razpona!!


Skratka Led Zeppelin so moja obsesija, jih tudi špilam in pojem in iščem band za igranje takšne in podobne glasbe in tudi avtorskih komadov.


Evo link do moje izvedbe komada Zeppelinov, Going to California, iz mojega koncerta na Ptuju:

http://freeweb.siol.net/kodela48/california.mp3

summer
14.12.2006, 06:55
OPROSTI....ampak res slabo poješ.......................:).....
res nisem nesramna...sam tole je grozno

pinky
14.12.2006, 07:04
ojoj ... ne mi tko zeppelinov uničvat :nonono:

3nity
15.12.2006, 05:17
jst pesmi sploh nisem prepoznala. še dobr, da si prej napisal, kaj naj bi bila

ClintEastwood
28.12.2006, 15:40
Definitivno Fredy Mercury. Vsestransko talentiran.

Octapus
28.12.2006, 15:44
Samoplant poskusi z čim lažjim:)

Drugače pa najboljša zame je Metallica

Njuška Trap
28.12.2006, 23:05
v cem pa so si tako razlicni?
Medtem, ko Coldplayi vlečejo isto linijo čez vse plošče, imaš pri Radioheadih precej več fleksibilnega valovanja. Tako čez posamezne plošče, kot tudi če z distance pogledaš na celoten opus ustvarjanja.

Upam, da bom jutri vedela, kaj sem hotela povedat. :D :blush:

žućo
29.12.2006, 07:54
Najboljša je Fergie, ki poje LOndon Brige

Pogue Mahone
06.01.2007, 18:16
Ko Tuliotov glas obarva Mefova besedila in Kocijančičevo glasbo nastane HALO, še vedno presežek v slovenskem prostoru.