Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Steam Games


IceY
10.04.2006, 17:15
Tako na željo sem vam naredu temo ampak še ni sticky zdej je na vas kok bo aktivna...
Pomen te teme je pa, če imate kaksne napake na steamu v igrah ki jih uporablate preko steam-a


BREZ SPEMANJA, ČE VIDM SAMO ENGA, DA SE KREGA SE TEMA ZBRIŠE!


:2thumbs:

lp

IceY
13.04.2006, 18:46
Vidim, da je temo zelo popularna...

XxSystemxX
13.04.2006, 21:01
WTF, da ne bo tema kao ne-popularna: Kar naenkrat ne vidim čez vodo? Npr. da bi videl orožje ki je na tleh na npr. Aztec?
Sej vem da je ena cmd komanda, sam ne vem kera. Hilfe?

shino-tintenkiller
24.04.2006, 19:55
no, sam za eno vprasanje sm se registriral... torej, vprasal bi rad, kje se kupi spil half life 1, v katerem je CS 1.6 steam. v big bangu sm bil v ljubljani v dveh, pa v celju ga tut ni... ga majo kje v skladiscu?

vglavnem, kje se da kupit? je kaka spletna trgovina? na igabibi in mimovrste ga ni... torej, kje zv se da ta spil dobit?

chaser
24.04.2006, 20:26
Če se ne motim je CS 1.6 brezplačno na voljo preko Steama...

XxSystemxX
25.04.2006, 08:58
Motiš se. Še vedno je plačljiv. Lahko ga dobiš v Silver ali Gold paketu igre HL2 oz. je plačljiv preko kreditne kartice v obliki dowloada na PC (oz. namestitve na Steam račun).

ghotic
27.04.2006, 08:26
ej sistemxX a mi das tvoj msn ker vidim da se še kar spoznas na counter strike :P

ghotic
27.04.2006, 08:27
prosim

_Es_
03.05.2006, 16:38
V Big Bangu majo CS 1 Anthology (CS 1.6+CS Condition Zero);)

PS meni se zdi da se igre, ki uporabljajo Steam, splača kupiti

G3nius
09.05.2006, 20:03
Res je, so zelo kvalitetne, pa tudi sam steam vmesnik je dober.
Meni ni žal tistih nekaj tisočakov (mislim da 3), ki sem jih pred 2 letoma dal za HL1 (cs 1.6).

ŽeŽo
23.06.2006, 23:16
Jz mam en problem v CS:Source, no... sm ga imel, zaradi tega sm že 3x zbrisal in na novo ga naložil, v večini primerov se mi je pojavil problem ob prijavi v slovenski strežnik, spodaj mi začne prikazovat fps, packets in, packets out, in ne verm kaj vse, obstaja kakšne ukaz da se to ugasne???

firemen
24.06.2006, 08:13
////

chaser
24.06.2006, 08:26
Pameten...

ahmed
24.06.2006, 13:52
ka mi kdo lahko pove ki čite dobim za css(aimboth WH)
dejte banat take debile prosim

Srt
10.07.2006, 20:30
Joj kere stare igrice igrate, to marate nove igrat Counter-Strike Source pa take nove pa OBLIVIJON pa F.E.A.R. :2thumbs: :veryevil: komi čakam CALL OF DUTY 3 ste gledali posnetek ful hud:angel:

chaser
10.07.2006, 20:34
S tem, da CoD 3 zaenkrat še ni odšel v razvoj kot PC različica in vprašanje če sploh kaj bo z njim...

WOLF_AND_RAVEN
17.07.2006, 02:34
jst osebni igram CS:S vendar me zelo moti da s ov to igro dali AWP ker je poplnoma neuna puška...
1 shot 1 kill in knee...
pa full ljudi haxa pri CS:S kar poplnoma pokvari cel špil...

stari
22.07.2006, 00:29
Jz mam en problem v CS:Source, no... sm ga imel, zaradi tega sm že 3x zbrisal in na novo ga naložil, v večini primerov se mi je pojavil problem ob prijavi v slovenski strežnik, spodaj mi začne prikazovat fps, packets in, packets out, in ne verm kaj vse, obstaja kakšne ukaz da se to ugasne???

net_graph 0
cl_showfps 0

stari
22.07.2006, 00:30
jst osebni igram CS:S vendar me zelo moti da s ov to igro dali AWP ker je poplnoma neuna puška...
1 shot 1 kill in knee...
pa full ljudi haxa pri CS:S kar poplnoma pokvari cel špil...

za awp rabis bistveno vec znanja ko pa za ostale puske, katere delujejo na principu spray and pray.. awp uber alles jas pravim ;)

stari
22.07.2006, 00:31
ka mi kdo lahko pove ki čite dobim za css(aimboth WH)

mrs govedo

_Es_
22.08.2006, 17:59
http://www.mimovrste.com

ni je igre brez popusta :2thumbs:

PS majo še druge stvari res se splača registrirat

ron
25.08.2006, 06:44
Jaz pa ze par dni igram Red orchestra: ostfront 41-45:)

®ip®
27.08.2006, 12:40
mene zanima kk nastavm kri da ne bo bla zelene al sive neki take ampak rdece barve ve kdo to

Veron
01.09.2006, 21:13
Nevem ampak na teh treh straneh ne najdem ipjev od siolovih CS source strežnikov?

_Es_
02.09.2006, 18:50
en je samo ne dela

Ni updatean :mad:

Tolben
05.09.2006, 13:54
Zakaj, ko se želim connectati na Siolov CS 1 server, mi napiše, da me je disconnectalo, razlog pa: Bad file?

XxSystemxX
05.09.2006, 15:06
Zakaj, ko se želim connectati na Siolov CS 1 server, mi napiše, da me je disconnectalo, razlog pa: Bad file?Mogoče SiOLov server ni na novem patchu, ali pa uporabljaš kak skin oz. kaj podobnega, ki CSju meša štrene.

_Es_
05.09.2006, 18:39
Zakaj, ko se želim connectati na Siolov CS 1 server, mi napiše, da me je disconnectalo, razlog pa: Bad file?

Če maš Half-Life ga inštaliraj

To je men delalo dokler nisem HL dal gor

teh Pwner
17.09.2006, 20:46
js mam conter strike source!:):2thumbs:
sam sm bil bennan k sm uporablju chite:mad:
jao,kva ces tak je lajf:D ..

fatso
18.09.2006, 21:55
low si kva pa citas glede bad fila pa das tele modele dol http://files.filefront.com/CS+16++model+fix/;4121887;;/fileinfo.html
in potem jih vrzes v x:\Program Files\Steam\SteamApps\acc.name\counter-strike\cstrike\models. Srt glede "starih" igric to je ena izmed igric k moras bit res mal naskilan da kej znas ne pa cod pa take spile k zna vsak igrat ce pa ne se pa nauci v 1 dnevu grafika pa tok spet ni pomembna.

minir50
19.09.2006, 16:43
Mene pa sam neki zanima: če kupim CS Source, rabim kupit še Halflife ali kaj drugega da bo CS delal v online načinu igranja?

Hvala za odgovore

Lp,
minir50

fatso
19.09.2006, 17:34
Kups hl2 paket ta vsebuje hl2 ki tud dela online pol vsebuje se cs:s za 1.6 rabis pa drug cd key

chaser
19.09.2006, 18:01
Mene pa sam neki zanima: če kupim CS Source, rabim kupit še Halflife ali kaj drugega da bo CS delal v online načinu igranja?

Hvala za odgovore

Lp,
minir50
V kolikor si meril na CSS pri vprašanju, potem se ni treba bati, da le-ta ne bi delal v mp načinu. Imaš pa na voljo dve opcije kar se tiče nakupa CSS-a pri nas in sicer Half life 2 (ki posledično vsebuje tudi CSS), ali pa dejanski CSS (ki pa vsebuje še DoD source, če me spomin ne vara ;)). S tem, da boš slednjega najverjetneje dobil po ugodnejši ceni v primerjavi z HL2.

minir50
19.09.2006, 20:34
Hvala za odgovore

Pol bom pa samo CSS nabavu. Za igrat cel Half Life mam tko premal časa in si bom tist denar rajš prihranil ;) Za kakšn CSS bi se pa že še našla kaka minutka :)

Lp,
minir50

T|c T4c
18.10.2006, 12:15
HeHe men so dobri spayi pr CSS in CS1.6 (igram obe) pa tut skini niso slabi in nekaterim pomagajo k boljsemu igranju kot je recimo Glock GANGSTA STYLE k drži pištolo poprek.. tuki je en link sam se bo treba registrirat www.fpsbanana.com.... sam ene stvari ne znam.. kako se instalirajo skini za rokavice pa za noz?

YunYi
18.10.2006, 16:50
In kva ma to veze z nakupom.........NIČ........
Minir50 kupi CSS se splače, kupil sam pred 1 mescom in zadovojen.......
za 6300sit se splača, če mene vprašaš

bls
07.11.2006, 21:04
ok jz sm kupu ono Half life 2 game of the year edition pa mi je napisalo tm ko upisem cd-key, da je nekdo drug ze napisal ovi cd-key in da morm poslat neki u ameriko da ga resetajo.
a bi se dalo to kako drugace narest?
al pa ce novo spilo kupim?

_Es_
13.11.2006, 19:56
Odvisno od tega kje si naročil

Pri mimovrste lahko vrneš v 30 dneh pa ti zamenjajo

(btw veliko preveč iger so dodali na Steam)

$ 4 |\| |) |2 0
19.02.2007, 11:43
Zakaj pr men tko laga:mad: pr cssju ko pa grem igrt dod:s pa mi ne laga



a ve kdo v kermu je problem:dontknow:

pro gamer
24.02.2007, 15:31
Živjo!
Danes se mi je pojavil en problemček.
Ko sem zaženu CS 1.6 (steam), mi je normalno prišlo not v igro.
Povežem se na en server in glih ko bi nehal loadat se mi PC resetira.
Ne resetira kot da bi kliknil gumb ampak ck in nekako kot v filmu se je ventilator počasi ustavljal. Ok, pridem v winse, mi javi da se je rešu serius error.
Grem spet igrat to igro in glih ko kliknem CS - se mi spet resetira.
V čem je problem?
CS mi normalno laufa že 2 leti, prej ni bilo problemov!
Vem samo da sem neki zaj. enkrat ko sem hotu več FPS v CSu in sem dal mislim da v procesu hl.exe priority na HIGH in se mi je resetiral, sam sem pogledal proces je sedaj na normal.
Virus ni, saj sem 2 uri preden se mi je to zgodilo PC pregledal z NOD32, SUPERAntispyware,
AD-Adware in xoftspyem.
mašina ma not Intel Celerona Williamete 1.7 Ghz, 786 Rama in grafično Nvidia mx 440.