Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nevrodermitis


gupika
25.04.2006, 12:33
Kot otrok sem imela nevrodermitis (težave s kožo) - huda oblika, in potem dolga leta samo bronhalno astmo. Zadnjih 5 let pa se spet borim s to boleznijo. že po prvem letu sem poskusila s homeopatijo in po enem letu pustila, bila sem razočarana, ker se mi ni izboljšalo. Verjetno bi morala vztrajati. No in 4 leta sem brez vsega, ne klasične medicine, ne alternativne medicine, v upanju da se mi samo od sebe izboljša. Vidim da od tega ni nič, zato sem se odločila za ukrep.

Klasična ali alternativna medicina??????

kdo mi zna odgovoriti na vprašanje? Prosim vas za čim več infomacij o nevrodermitisu, kako ste se zdravili, ali je zdravljenje uspešno???

Pomagajte mi prosim, ker se mi bo zmešal od tega.........

Lp Gupika

solsikke
25.04.2006, 12:46
Meni je v nazadnje najbolj pomagala bioresonančna terapija združena z jemanjem histaminiov in seveda tudi kortikosteroidno kermo, ker je bil pač ND izjemno hud.
Po dveh letih nimam več nobenega večjega žarišča, tako da lahko rečem: juhu!

Drugače je trenutno v Nemčiji najbolj prijazna fototerapija s svetlobo, ker teh zadev pri nas še ni, ti svetujem čimprej na jadransko morje in bodi čimdlje tam. Meni je vedno držalo nekje do konca oktobra.
Držim pesti! :2thumbs:

gupika
26.04.2006, 09:43
Hvala za informacijo!

Kako pa zgleda zdravljenje z bioresonanco?

Drugač pa men tud morje pomaga in sem ponavadi po mesec in več na morju, sam mi se tud nazaj zlo hiter vrne.

Lp Gupika

ponga
27.04.2006, 17:48
meni in moji hčeri, ki je zgleda to nadlogo podedovala, najbolj pomaga morska voda. Oz.da se popravim - IZKLJUČNO pomaga morska voda. Čez dermatologe sem že zdavnja križ naredila... Probavajo eno, pa drugo, pa tretjo...kremo, učinka pa nobenega... :nonono: :nonono:

Valerija
28.04.2006, 17:13
Halo. Na spodnji strani sem vidla da priporočajo konopljino olje med drugim tudi za nevrodermitis. Poglej si majo kar nekaj čtiva
http://www.harmonija-narave.com

gupika
09.05.2006, 12:40
Hm!

Spet jaz. Ni kaj dosti osebnih izkušenj s tem, saj nihče kaj veliko ne napiše. No jaz še zmerom upam, da bom izvedela kaj več. Mogoče je kdo, ki se je zdravil pri kakšnem bioenergetiku????

Lp Gupika