Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Teorija zarote ali demokracije?


anarchy
06.06.2006, 21:01
Mene zanima, v katero teorijo verjamete? Nekateri pravijo, da kdor verjame v teorijo zarote, da je nek paranoik in ne vem kaj. Kaj pa vsi ostali ljudje? Jaz raje verjamem v teorijo zarote, kot v vse ostalo. Kdor verjame v teorijo zarote v, da je nekaj narobe z drzavo, itd...

Kdor ne verjame v teorijo zarote in verjame v vse ostalo, kar slisi na medijih, torej verjame v svojo drzavo, je pomojem, ne paranoicen, temvec izgubljen clovek, ki mu ni pomoci, saj se sploh ne zaveda, kaj se dogaja okoli njega. Nekateri praijo, da je amerika demokraticna drzava. Kdor zares verjame v to teorijo demokracije, ne verjetno ne verjame v teorijo zarote, kdor pa ne verjame v demokracijo, sigurno verjame v teorijo zarote, ceprav morda on tega ne ve.

buba
09.06.2006, 13:28
Mene zanima, v katero teorijo verjamete? Nekateri pravijo, da kdor verjame v teorijo zarote, da je nek paranoik in ne vem kaj. Kaj pa vsi ostali ljudje? Jaz raje verjamem v teorijo zarote, kot v vse ostalo. Kdor verjame v teorijo zarote v, da je nekaj narobe z drzavo, itd...

Kdor ne verjame v teorijo zarote in verjame v vse ostalo, kar slisi na medijih, torej verjame v svojo drzavo, je pomojem, ne paranoicen, temvec izgubljen clovek, ki mu ni pomoci, saj se sploh ne zaveda, kaj se dogaja okoli njega. Nekateri praijo, da je amerika demokraticna drzava. Kdor zares verjame v to teorijo demokracije, ne verjetno ne verjame v teorijo zarote, kdor pa ne verjame v demokracijo, sigurno verjame v teorijo zarote, ceprav morda on tega ne ve.eh Kropotkin -- tole si pa zakompliciral, kar preveč -- vsaka teorija, nekoč postane praksa -- samo dovolj dolgo moraš čakat --- če je pa to tudi resnica - eh to bi blo vprašanje za bogove....;)

anarchy
09.06.2006, 21:37
eh Kropotkin -- tole si pa zakompliciral, kar preveč -- vsaka teorija, nekoč postane praksa -- samo dovolj dolgo moraš čakat --- če je pa to tudi resnica - eh to bi blo vprašanje za bogove....;)

Ni nujno, ceprav po tvojih trditvah sledec, upam, da se bo izkazalo prakticno, da je leta 1947 res trescilo nezemeljsko plovilo v rosvelu, ter, da so oni dobili nezemeljsko tehnologijo in imeli posle z nezemljani, itd..., da so delali eksperimente z casom, prostorom, nadzorovanjem misli, ter, da imajo baze na Luni in Marsu.

Pa smo pozabili omeniti 911 in nov svetovni red?
Ce se bo stvar izkazala za resnicno, je res moznost, da pride do 3 SV, ali nodo ljudje kar tako opravicili ameriko, za svoje zlocine?

galeb
09.06.2006, 21:56
Pa ja ne mislis, da bi imeli nezemljani kaksne posle z vrhovnimi bedaki na zemlji. Ce je kdorkoli karkoli pobral kaj od njih in izrabil za svoje sektaske namene, to ni storil s podporo nezemljanov.
Nezemljani sodelujejo z nekaterimi znanstvenimi skupinami, toda ti ljudje so bolje izbrani. Ko bo prisel cas bodo lahko ti znanstveniki predali kar so z njihovo pomocjo razvili.

mr cina
10.06.2006, 08:56
Ni niti teorij zarote, niti teorij demokracije.
Vsak, ki ima dovolj moči, hoče imeti kontrolo nad čim večjo površino, nad čim več ljudi, lahko pa to doseže s silo, spletkarjenjem, manipulacijo, pa verjetno še kako. Demokracija spada pod manipulacijo, zarota pa pod spletkarjenje.

buba
10.06.2006, 10:32
Ni niti teorij zarote, niti teorij demokracije.
Vsak, ki ima dovolj moči, hoče imeti kontrolo nad čim večjo površino, nad čim več ljudi, lahko pa to doseže s silo, spletkarjenjem, manipulacijo, pa verjetno še kako. Demokracija spada pod manipulacijo, zarota pa pod spletkarjenje.:rolling: -toliko o napredku človeštva - :rolling: :2thumbs: