Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Ganymede 822+ geslo


pascal2
29.06.2006, 11:50
Dva tedna nazaj sem si na Ganymed 822+ nastavil svoje geslo za http dostop, ki je bilo pravzaprav passphrase (uporabil sem stavek iz 20 znakov ki vsebuje presledke). Sedaj pa se ne morem prijaviti preko httpja, kot da bi bilo geslo napacno (pa ni) :mad: . Ali slucajno obstaja nacin kako bi naredil password reset? Ali pa kako vsaj `naracunati` kaj si je kot geslo shranil Ganymede?

drnovurb
29.06.2006, 12:57
Probaj narediti erase flash...nazaj na tovarniške nastavitve...

pascal2
29.06.2006, 13:42
HW reseta se nekako ne upam narediti, ker Siol v navodilih grozi da se s tem popolnoma izbrise nastavitve in da bi nato bila potrebna ponovna nastavitev naprave, kar koli ze to pomeni (verjetno se s tem zbrisejo vse IP nastavitve, potem pa pridi zraven skatle ce mores :D . Zdaj iscem ce bom slucajno dobil kje admin geslo, ali pa kje na IskraTelovih straneh postopek reseta gesla :( Tako je ce je clovek prevec paranojicen ;) Se pa kistica oglasa tudi na telnet portu.

storz
30.06.2006, 09:44
HW reseta se nekako ne upam narediti, ker Siol v navodilih grozi da se s tem popolnoma izbrise nastavitve in da bi nato bila potrebna ponovna nastavitev naprave, kar koli ze to pomeni (verjetno se s tem zbrisejo vse IP nastavitve, potem pa pridi zraven skatle ce mores :D . Zdaj iscem ce bom slucajno dobil kje admin geslo, ali pa kje na IskraTelovih straneh postopek reseta gesla :( Tako je ce je clovek prevec paranojicen ;) Se pa kistica oglasa tudi na telnet portu.

naredi erese flash.

pascal2
30.06.2006, 10:07
Kako pa? Z RST tipko na zadnji strani prehoda?

storz
01.07.2006, 09:14
Kako pa? Z RST tipko na zadnji strani prehoda?

ugasneš modem. držiš tipko reset in medtem ko držiš priklopiš nazaj na napajanje. Šele ko začne lučka alm utipati spusti tipko reset.

pascal2
01.07.2006, 09:34
Najlepsa hvala za pomoc... :)

kriko
22.09.2006, 11:44
Mene me pa zanima če si tale zadeva lahko zapomni vse nastavitve ob izpadu elektrike. Namreč po izpadu se mi je poleg vseh nastavitev tudi username in geslo resetiralo.

oleo
22.09.2006, 18:18
Tudi jaz sem opazil, da se mi ni shranjevalo kar sem nastavljal na ganymede. To pa lahko vidis tako da optres telnet okno na ganymede in ti sicer pokaže login za katerega ne veš geslo. Vendar izpisuje tudi izpise konzole. In če se vse normalno shranjuje, potem piše nekako takole. Saving settings.. done. Če pa ja kaj narobe pa napiše: Failed saving settings.

Ker se mi ni shranjevalo sem enostavno naredil factory settings v menuju in potem vse znova lepo počasi nastavljal in gledal preko telneta če se shranjuje. In je šlo BP, ker sem vedno počakal, da je izpisalo, da so uspešno shranjene nastavitve.

kriko
22.09.2006, 18:23
oleo: Hvala za nasvet.