Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Terorizem....


mataj
16.08.2006, 14:19
http://www.craigmurray.co.uk/archives/2006/08/the_uk_terror_p.html

For those who don't know, it is worth introducing Reid. A hardened Stalinist with a long term reputation for personal violence, at Stirling Univeristy he was the Communist Party's "Enforcer", (in days when the Communist Party ran Stirling University Students' Union, which it should not be forgotten was a business with a very substantial cash turnover). Reid was sent to beat up those who deviated from the Party line.

Očitno ima tudi Blairova Anglija svojo Udbo. Edina razlika je ta, da namesto "gnile buržoazne miselnosti" preganja "teroriste". :evil:

In ko smo že pri tem, ne smemo pozabiti kje sta dobila službe bivša šefa zloglasnega vzhodnonemškega STASIja in sovjetskega KGBja Wolfe in Primakov.

mataj
16.08.2006, 17:30
Vsekakor je borba proti terorizmu prva na prioritetni listi. Moje mnenje pa je, da so Blairovci preveč mehki do tega pojava. Če bi bila Thatcherjeva naokoli, bi bilo tole precej bolje urejeno...

Skratka tovariš Reid je "skeptičen, zelo skeptičen". Njegova vera (ali ne-vera) je seveda njegova pravica. Gotovo pa ne bom njemu verjel stvari, do katerih je "skeptičen". V borbi proti terorizmu 100% podpiram politiko ZDA in VB. Tako bo tudi v bodoče, pa če so levakarji še tako "skeptični do razrednega sovražnika".:evil:Torej podpiraš stalinistično politiko.

Me prav zanima, koliko bi imel za povedat, če bi pri nas kdo ustanovil kak Home(land) Security, oziroma po naše Službo državne varnosti in tam zaposlil bivšega šefa Udbe.

mataj
16.08.2006, 20:38
Ni lih, da bi jo podpiral. Drži pa, da sem pripravljen potrpeti marsikaj in narediti karkoli, da bi se zmanjšala nevarnost terorizma. KARKOLI!Karkoli? Se pravi tudi uvesti stalinistični režim? Rusi so imeli včasih ta problem zelo učinkovito rešen. Če so naprimer na Bližnjem vzhodu pomotoma ugrabili kakega njihovega, je KGB enostavno izvohal kdo so ugrabitelji in tamanil njihovo žlahto toliko časa, dokler svojega človeka niso dobili nazaj.

Najbolj zaprmej pa bi odpravili nevarnost terorizma tako, da bi teroriste postavili na oblast. Potem bi zagotovo nehali rogoviliti. Če bi bil res pripravljen narediti KARKOLI, potem je to to.

http://travelnewsblog.latimes.com/dailytraveler/images/airportscreening_i4gpgykf_1.jpg

cactus
17.08.2006, 02:31
Džis. He-he, vestern demokrasi!

Za Nimdine očke onli, drug lahko pa preberete.....

Afghan opium cultivation hits a record

KABUL, Afghanistan - Opium cultivation in Afghanistan has hit record levels — up by more than 40 percent from 2005 — despite hundreds of millions in counternarcotics money, Western officials told The Associated Press.


The increase could have serious repercussions for an already grave security situation, with drug lords joining the Taliban-led fight against Afghan and international forces.

A Western anti-narcotics official in Kabul said about 370,650 acres of opium poppy was cultivated this season — up from 257,000 acres in 2005 — citing their preliminary crop projections. The previous record was 323,700 acres in 2004, according to the U.N. Office on Drugs and Crime.

http://news.yahoo.com/s/ap/afghan_opium_boom

mataj
17.08.2006, 08:39
Po nekaterih teorijah zarote je bilo to, da so Talibani skoraj popolnoma zatrli proizvodnjo opija, eden od razlogov za invazijo na Afganistan. Trgovina z drogami je namreč eden od glavnih virov zaslužka nekaterih obveščevalnih služb.

V vsakem primeru pa je drogeraška mafija gotovo zastavila kako besedico ali pa dve invaziji v prid. Tipi imajo ogromno denarja kar pomeni, da imajo tudi politike.

freya
17.08.2006, 12:34
Prosim, da teme naslavljate v slovenščini.

cactus
17.08.2006, 13:10
"Prosim, da teme naslavljate v slovenščini," s trona zagrmi naš moderator.

osat pa bo reku takole: jest nism džinijus. A znaš ti morde taprau izraz za "high" po drogeraško?
Al pa, preved cel naslov, da bo imel enk pomen....

Na konc prštukanu:
k veš, d te bo mou osat čedale bl rad....

cactus
17.08.2006, 13:11
"........Talibani skoraj popolnoma zatrli proizvodnjo opija........" nagajivo napopa naš mataj.

osat bo pa vprašu: kva pa če je le za taprave zmanjkalo, a?

buba
17.08.2006, 13:36
Gotovo pod Talibani tudi ni bilo toliko nadzora s strani United Nations, se vam ne zdi, tovariši modrijani?!:rolling:o katerih Unatid Nations, pa ti govoris...:dontknow:

freya
17.08.2006, 13:40
"Prosim, da teme naslavljate v slovenščini," s trona zagrmi naš moderator.

osat pa bo reku takole: jest nism džinijus. A znaš ti morde taprau izraz za "high" po drogeraško?
Al pa, preved cel naslov, da bo imel enk pomen....

Na konc prštukanu:
k veš, d te bo mou osat čedale bl rad....

Avtor teme najbolje ve, kaj je želel sporočiti, zato želim, da se vsak sam potrudi in napiše nedvoumen, jasen naslov...in to v bogatem in lepem materinem jeziku. Naslove lahko spreminjam jaz, vendar, v izogib vašim pritožbam prosim, da to storite sami, po vaših željah.
:)

buba
17.08.2006, 13:40
naj poiskusim--- " ne ubijaj, jih --- boljs, da jih ZADANES"---;)

cactus
17.08.2006, 14:01
Čaki freya, sej se jest s tabo čist strinjam, sam vlikokrat se pomensko ne dá prevesti, izgubi tako smisel ali arogantni pomen.
Sleng je na to stran atlantika način izražanja izpilil do potankossti.
Je pa sila enostavno igrati boga in se jeziti. Pa vendar nam je vsem na forumih značilna približna slovenščina.

cactus
17.08.2006, 14:05
Čaki buba, "get 'em high" velik bolj pomen, da jim to omogočiš, jim pripelješ na način, ko se temu ne morejo izogniti.
)Ha, isto k cenzura v cajtengah al pa na TV. Brejnvuoš)

Saj pravim, ne vem, če v slovensščini lahko napišemo tako, da ne bomo naredili dolge, opisne in nepregledne klobase.

Ameriška angleščina je polna okrajšav, je pa izrazno veliko bolj trda kot slovensščina. Ukrasnih pridevkov je sila malo in sončni vzhod enga zadetga Talibana boš laže opisal v slovenščini.

mataj
17.08.2006, 14:06
o katerih Unatid Nations, pa ti govoris...:dontknow:Nekaj je pač moral zinit, toliko da ima zadnjo besedo. Kar se mene tiče- naj mu bo. :dontknow:

buba
17.08.2006, 14:09
Čaki buba, "get 'em high" velik bolj pomen, da jim to omogočiš, jim pripelješ na način, ko se temu ne morejo izogniti.
)Ha, isto k cenzura v cajtengah al pa na TV. Brejnvuoš)

Saj pravim, ne vem, če v slovensščini lahko napišemo tako, da ne bomo naredili dolge, opisne in nepregledne klobase.

Ameriška angleščina je polna okrajšav, je pa izrazno veliko bolj trda kot slovensščina. Ukrasnih pridevkov je sila malo in sončni vzhod enga zadetga Talibana boš laže opisal v slovenščini.-mah - Osatov - sej jest se s teboj strinjam -- nekaterih stvari se pac ne da tocno prevajat -- kolikor poznam slovenske dzankije ( in sceno poznem zeloooo dobr ), drugega izraza, ki bi se redno uporabljal ni kot "zadet" --- da, pa le ta ne opise dovolj "get high", je pa tudi jasno...;) ---p.s. --- sem pa ze nekoc na Dnevnikovem forumu razlozil, koliksen je letni promet samo s horsom ( cca 70 - 80 miljard $ ) -- tako, da je brezpredmetno, razlagati, kdo je v tej zgodbi omastil brk...

buba
17.08.2006, 14:10
Nekaj je pač moral zinit, toliko da ima zadnjo besedo. Kar se mene tiče- naj mu bo. :dontknow:--mah se mi zdi - da mu zadnje case, kar nekaj prevec popuscamo---:veryevil:

buba
17.08.2006, 14:14
Hvala.:2thumbs:

U.N. Office on Drugs and Crime je bil mišljen. Kar le dokazuje, da sem članek prebral, v nasprotju z Bubo.:approve::rolling: :veryevil:

mataj
17.08.2006, 14:27
Hvala.:2thumbs:

U.N. Office on Drugs and Crime je bil mišljen.Heh... Od kdaj pa ima ta pri drogah in kriminalu kaj besede? Združeni narodi so samo toliko dobri kot države članice in čisto nič bolj.

Si mogoče namigoval na to, da pod Talibani ni bilo kontrole? V tem primeru te moram spomniti, da U.N. Office on Drugs and Crime dobi svoje podatke o količini posejanih makovih polj natanko od tam, kjer vsi ostali: Iz satelitskih posnetkov.

mataj
17.08.2006, 14:29
A, se mi je zdelo.

Pregled nad posevki je danes zelo enostavna reč.

buba
17.08.2006, 14:31
A, se mi je zdelo.

Pregled nad posevki je danes zelo enostavna reč.:rolling: -- posebno izven kroga 30 km zunaj Kabula...:veryevil:

Medved Pu
17.08.2006, 15:23
http://www.craigmurray.co.uk/archives/2006/08/the_uk_terror_p.htmlOčitno ima tudi Blairova Anglija svojo Udbo. Edina razlika je ta, da namesto "gnile buržoazne miselnosti" preganja "teroriste". :evil:

In ko smo že pri tem, ne smemo pozabiti kje sta dobila službe bivša šefa zloglasnega vzhodnonemškega STASIja in sovjetskega KGBja Wolfe in Primakov.
Ej Mataj..
Zdajle pa si ga v kamen...
V Angliji je vendar na oblasti Labour party, delavska stranka, stranka, ki bi bila še kako potrebna pri nas, seveda če je ne bi takoj pohopale Zdrave sile, ko bi vzniknila.. ...:veryevil:

mataj
17.08.2006, 15:53
Ej Mataj..
Zdajle pa si ga v kamen...
V Angliji je vendar na oblasti Labour party, delavska stranka, stranka, ki bi bila še kako potrebna pri nas, seveda če je ne bi takoj pohopale Zdrave sile, ko bi vzniknila.. ...:veryevil:Saj že imamo Janšo in Bajuka, najzdravejše od vseh Zdravih sil.

mataj
17.08.2006, 15:55
Toliko okoli zadnje besede in "nej mu bo".:evil:http://forumi.siol.net/showpost.php?p=956777&postcount=18

Medved Pu
17.08.2006, 16:06
Saj že imamo Janšo in Bajuka, najzdravejše od vseh Zdravih sil.
Pravi vernik..
Mislim, da bo po vsakih volitvah politična slika nekoliko drugačna, vmes pa tudi..:)

mataj
17.08.2006, 16:59
To smo že imeli. Potem ti teroristi ratajo razposajeni in si prično zmišljevat stvari, ki nimajo blage veze z Realnostjo in to samo zato, ker jim je dolgcajt. Recimo delavsko samoupravljanje je ena takih izmišljotin...:evil:To je normalno. Vsak, ki je na oblasti zaščiten ko medved z raznimi patriotičnimi protiterorističnimi zakoni in ga nihče ne kontrolira in ne odgovarja nikomur, čez čas postane razposajen.

mataj
17.08.2006, 17:03
Aha, OK.
Tisto iz satelitov je dobro le za obseg, torej dejansko število plantaž. Kvaliteta letine, gostost posevkov in drugi agronomski parametri, pa so najbolje ocenjeni na terenu.

Ne ti meni, da prej niso mamil prodajali, zdej pa jih. Po mojem so U.N. podpisane pod to novico iz kakšnih drugih, ne nujno altruističih, razlogov. Recimo, da bo potrebno bistveno povečat kontingent modrih čelad tam, ali kej podobnega.:dontknow: Heroinašev ne bo nič več.:evil:Zakaj točno so Talibani udarili dol pridelovanje opija, ne vem. Najprej so ga spodbujali, češ da bodo na ta način škodovali Zahodu, potem pa so si tam okoli leta 2000 kar naenkrat premislili in v letu dveh spravili proizvodnjo skoraj na nulo.

mataj
17.08.2006, 18:49
Morebiti so hoteli pokazati svetu, da so dobri in da nočejo nikomur škodovati.Če je to res, so dosegli ravno obratno. Vsi veliki svetovni voditelji so po****ili, ker so ostali brez svojih procentov. Obveščevalne službe pa verjetno tudi.

mataj
17.08.2006, 21:32
Ni čudno, da so dobili Tomahawke za sisat med Clintonovo vladavino.:evil:Obema, tako Clintonu, kot Bushu so predvolilno kampanjo plačale (Bushu pa tudi glasove preštele) iste "sile". Bi si upal trditi, da je med enim in drugim je razlika samo v stilu, če neokoni Clintona ne bi tako besno aurelizirali. Kdo ve, kaj ga je špičil. Mogoče se ni hotel dovolj zapufati pri Svetovni banki, kaj pa veš.

freya
18.08.2006, 06:45
Čaki freya, sej se jest s tabo čist strinjam, sam vlikokrat se pomensko ne dá prevesti, izgubi tako smisel ali arogantni pomen.
Sleng je na to stran atlantika način izražanja izpilil do potankossti.
Je pa sila enostavno igrati boga in se jeziti. Pa vendar nam je vsem na forumih značilna približna slovenščina.

Vse se da prevesti, ampak ljudje najraje zavijejo po najlažji liniji in udobno uporabijo izraz v angleščini, ki se lepo prime, slovenščina se pa siromaši.
Naj bo to zadnjič.
p.s. je moj predlog pomensko šibkejši ( žal ne poznam izrazov iz narko scene)?....Teroristi- Ne ubij jih: Daj jim šus!
;)

Iron Maiden
18.08.2006, 06:51
Obema, tako Clintonu, kot Bushu so predvolilno kampanjo plačale (Bushu pa tudi glasove preštele) iste "sile".

Pa Blaira si pozabu, pa Merklovo...

Samo še Chavez in teheranski klošar Ahmadin se ne pustita ugranati tem zlobnim silam:veryevil:

mataj
18.08.2006, 07:36
Pa Blaira si pozabu, pa Merklovo...

Samo še Chavez in teheranski klošar Ahmadin se ne pustita ugranati tem zlobnim silam:veryevil::dontknow: Ni neverjetno. Prej ali slej vsak politik pade na denar. Vsak ima svojo ceno. Vprašanje je samo to, kako visoka je.

cactus
18.08.2006, 08:06
"Naj bo to zadnjič," nekako prijateljsko zažuga naš moderator.

osat pa bo reku: ja močno boglonej, ............

Watamaro
19.08.2006, 10:56
Luis Posada Carriles


Na kratko:

Tip obtožen bombnega napada na Cuban Flight 455 na katerem je umrlo 73 ljudi.
Danes v ZDA uživa politični azil in pričakuje se, da dobi ZDA državljanstvo.

ZDA zavračajo zahtevo, da omenjenega predajo Venezueli ali Kubi, kjer mu želijo soditi za bombni napad na Flight 455 in še nekatere druge teroristične akcije.

Še pomnite pritiska na Libijo zaradi zadeve Lockerby? Spremljate kaj, kako zapirajo "osumljene" za letalske napade v ZDA in VB?

Zanimiva je linija, ki jo povlečejo ZDA kadar gre za "freedom fighterje" in teroriste. :D

GWB: We will starve terrorists of funding, turn them one against another, drive them from place to place, until there is no refuge or no rest. And we will pursue nations that provide aid or safe haven to terrorism. Every nation, in every region, now has a decision to make. Either you are with us, or you are with the terrorists. (Applause.) From this day forward, any nation that continues to harbor or support terrorism will be regarded by the United States as a hostile regime.

KLAP, KLAP, KLAP :evil:

1knap
19.08.2006, 11:12
Pazi, da te nebo kakšen proameriški Taliban razglasil za islamokomunajzerskega propagandista...

ZDA se itak ne borijo proti teroristom ampak za izključno za svoje ekonomske interese ala nafta itd.

1knap
19.08.2006, 11:15
Še ena dvoličnost ZDA... namerno sestrelijo Iransko potniško letalo in potem se hvalijo nad korektnostjo sestrelitve... komu mar za tistio 86 Irancev...

Watamaro
19.08.2006, 11:20
Pazi, da te nebo kakšen proameriški Taliban razglasil za islamokomunajzerskega propagandista...

ZDA se itak ne borijo proti teroristom ampak za izključno za svoje ekonomske interese ala nafta itd.


Razglasit za islamokomunajzarja je najlažje naredit. :D

Malo težje pa je dati dobre kontraargumente ali argumentirati, zakaj omenjenega modela oblasti ZDA ne začuzirajo, če so jih že polna usta boja proti terorizmu. ;)

1knap
19.08.2006, 11:25
Naj te razočaram... od proameriških talibanov ne pričakuj argumentov... tipi sepri takšnih zadevah začno sprenevedat in preusmerjat temo češ poglej ONI so še večje barabe :)

Watamaro
19.08.2006, 11:28
Naj te razočaram... od proameriških talibanov ne pričakuj argumentov... tipi sepri takšnih zadevah začno sprenevedat in preusmerjat temo češ poglej ONI so še večje barabe :)

:2thumbs:

Medved Pu
19.08.2006, 11:37
Južna Amerika je njihovo dvorišče že več kot stoletje...
Pa saj je bila Evropa tudi od l.1945 navaden SSSR in US protektorat, delno celo od 1SV..
Evropejci šele sedaj dobivamo Evropo nazaj v svoje roke...
Od tod toliko vprašanj okoli EU, vse je potrebno redefinirati in prilagoditi nam..:) .

človek
19.08.2006, 15:38
Južna Amerika je njihovo dvorišče že več kot stoletje...
Pa saj je bila Evropa tudi od l.1945 navaden SSSR in US protektorat, delno celo od 1SV..
Evropejci šele sedaj dobivamo Evropo nazaj v svoje roke...
Od tod toliko vprašanj okoli EU, vse je potrebno redefinirati in prilagoditi nam..:) .


In kje je tu opravičilo za zganjanje takih kontradiktornih potez ameriške administracije!

Nikjer na koncu bodo še prosili naj jim kdo pomaga!

Medved Pu
19.08.2006, 16:18
In kje je tu opravičilo za zganjanje takih kontradiktornih potez ameriške administracije!

Nikjer na koncu bodo še prosili naj jim kdo pomaga!
Bi jih moral opravičevat..?
Zaenkrat so tako močni, da pomoč zahtevajo in dobijo..
Vsaka supersila plava na jezeru gnoja..

človek
19.08.2006, 16:47
Bi jih moral opravičevat..?
Zaenkrat so tako močni, da pomoč zahtevajo in dobijo..
Vsaka supersila plava na jezeru gnoja..

:2thumbs: Glej, glej tudi midva včasih trčiva v ista bregova. Se strinjam, prej sem te verjetno narobe razumel. Sorry!:shy: :shy:

Medved Pu
19.08.2006, 17:10
:2thumbs: Glej, glej tudi midva včasih trčiva v ista bregova. Se strinjam, prej sem te verjetno narobe razumel. Sorry!:shy: :shy:
Veliko pogledov imamo drugačnih, vseh pa ne moremo imet, človek preprosto ni tak, razen če se ne ukloni neki ideologiji...
Jaz razumem Nimdo, Meto in Mambo, črpajo iz pozitivnih karakteristik USA družbe, tule se nekako res navidezno znajdemo na nasprotnih bregovih, ker pač debatiramo na ta način.
Še zdaleč ni vse slabo in ne vse dobro pri katerikoli družbi.
Je pa težko ujeti duh današnjega časa, ker razmišljamo malce po včerajšnjih predstavah in podatkih, ki so za nas še danes, večinoma novi..
Paradoksalna vzporednica je Slovenija-Španija. Lotili so se izkopavanj žrtev Frankizma. Je bil dober-slab?
Enaka vprašanja kot pri nas, le predznak krvnika in skrbnika "družbe"-diktatorja je nasproten.
Preproste razlage torej niso mogoče...;)

cactus
19.08.2006, 18:20
"Preproste razlage torej niso mogoče...," nam filozofsko predloži naš ljubi medo.

osat pa prav: so pa zato najlepše....ker jih lahko vsak zastop.

cactus
19.08.2006, 18:37
Čaki mal Nimda, mal ga lomiš.
Verjetno vsak zastopi da je bil povojni zločinec.
Samo stopnja opravičevanja je različna.

Sori, prag je važen.

cactus
19.08.2006, 18:51
Kaj ni simpel?
Simpl k pasulj, sam opravičevanje je yeba. Za ene in druge, kenede.

cactus
19.08.2006, 18:55
Še zmeri je simpl.
Pa veš zakaj? Teh dvesto načinov sploh ni povezanih....

mataj
21.08.2006, 18:25
"Če nočete, da je vaše spolovilo vidno, dajte kovinsko ploščo v hlače" (CNN)

http://youtube.com/watch?v=LxxAIwU5htU

Na koncu posnetka.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :uvi:

Pikado
21.08.2006, 18:54
:rolling: :rolling: :rolling:

mataj
21.08.2006, 20:34
Verjetno se še spomnite ko so kak teden nazaj v angleškem parlamentu nekaj žagali Blaira in je možakar jadrno naštimal nekaj, kar je folku odvrnilo pozornost in si tako rešil foteljček, varnostnice na letališčih pa so zastonj prišle do zaloge parfumov, deodorantov in ostalih takih in podobnih zaplembe vrednih tekočin. (http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3078564)

The Register se je pozanimal pri kemikih, kako bi lahko bilo možno narediti bombo iz tekočin, pretihotapljenih na letalo.

http://www.theregister.co.uk/2006/08/17/flying_toilet_terror_labs/

Zelo kratek in štorast prevod.

Eksploziv, ki naj bi ga osumljeni pretihotapili in sintetizirali na aeroplanih, naj bi bil triaceton triperoksid ali TATP. To je tudi edini znani eksploziv, ki ga je možno na relativno enostaven način narediti iz običajnih kemikalij. Precej močna reč, a tudi nestabilna in nepredvidljiva. Bližnjevzhodni samomorilski bombaši, ki ga tudi edini uporabljajo, mu zaradi tega pravijo "satanova mati".

Če je med cenjeno publiko kak đihadist, ki bi rad izpeljal napad tako, kot so si ga zamislili Bushevi in Blairovi propagandisti, mu bodo sledeča navodila prišla nedvomno zelo prav.

Najprej nabavite dovolj belila za lase ali razkužila (3% peroksid) in ga s pomočjo destilacije skoncentrirajte. V kolikor vam domači laboratorij pri tem ne pogori, lahko ostali dve sestavini, aceton in žvepleno kislino, nabavite brez težav.

In sedaj pride najbolj zabaven del. Vzemite vaš peroksid, aceton in žvepleno kislino, pazljivo odmerite in spravite v steklenice, primerne za tihotapljenje v letalo. Peroksid in aceton lahko že kar takoj zmešate pod pogojem, da mešanica ostane hladna. Ne pozabite na hladilne vrečke, termometer, dovolj veliko laboratorijsko čašo (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/12/Beakers.jpg), mešalno palčko in pipeto. Vse to boste potrebovali.

Najbolje bo, da letite v prvem razredu in naročite šampanjec. S pomočjo vedra z ledom, ki pride zraven, boste kemikalije verjetno lahko zmešali, ne da bi zanetili požar na letalskem stranišču.

Ko je letalo nad oceanom, zelo diskretno prenesite vaše pripomočke v stranišče. Mešanico acetona in peroksida zlijte v laboratorijsko čašo, čašo postavite v vedro z ledom od šampanjca, po kapljicah dodajajte kislino in pri tem stalno mešajte. Pazljivo spremljajte temperaturo. Mešanica se bo segrevala in če postane prevroča, eksploziv ne bo dovolj močan. Pravzaprav, če mešanica postane zares vroča, lahko pride do prezgodnje eksplozije, ki bo sicer dovolj močna da vas ubije in naredi nekaj škode na stranišču, a prešibka za karkoli drugega.

Po nekaj urah --pod pogojem, da ne omedlite zaradi hlapov in da ostali potniki in posadka ne opazijo vašega početja-- boste imeli dovolj veliko količino TATPja, da boste lahko končali svoje poslanstvo. Sedaj ga morate samo še kako urico ali dve sušiti in vaša bomba je gotova.

mataj
21.08.2006, 22:16
Komedija:D :rolling: A so pri "osumljencih" v hišah in stanovanjih našli belilo za lase, aceton za čiščenje laka z nohtov in kislinsko sredstvo za odtoke?:clown: :rolling: :PNekateri niti potnih listov niso imeli.

1knap
22.08.2006, 00:45
KRONANI OSLI!

1knap
22.08.2006, 00:48
Nekateri niti potnih listov niso imeli.
IN ŠE OBTOŽENI NISO BILI!

Pesek v oči bedakom....

mataj
22.08.2006, 08:40
Nestrpno čakam na uradne obtožbe in sodne procese. Če bojo. ;)Kolikor vem, ob vsem kravalu dosedaj ni bilo niti ene obsodbe. Tudi sodnih procesov je bilo bolj malo.

ozayrus
22.08.2006, 09:28
Me zanima, kako bi varnotniki na letališču reagiral, če bi pršu z kovinsko ploščo v gatah

1knap
22.08.2006, 09:55
Nestrpno čakam na uradne obtožbe in sodne procese. Če bojo. ;)

Ta bo zelo težka..., ko so unim tipom našli tono amonijevega nitrata so ga že prvi dan veselo kazal na BBC...
Bo kar ta... "zaradi pomankanja dokazov izpuščeni" in tožbe proti državi sledijo...

yamamoto
22.08.2006, 17:00
Film po resničnih dogodkih. :rolling: :veryevil:

yamamoto
22.08.2006, 20:07
Preveč resničnih za moj okus...;)

No bojo pa ta pravi film primerno popravili, ko ga bojo posneli. :evil:
Takrat bo glavni igralec ves lep in pošten, kot slika pravega kristjana, brez današnjega licemerja. :veryevil:

anarchy
23.08.2006, 16:08
Kaj pa, ce se vse tekocine na hitro vrze skupaj? Drugace sem slisal, da je to zelo mocen eksploziv, da je ze vrglo nekje eno steno, ko so se eni igrali z tem, ali jih je ubilo ali ne, s ene spomnem, to se je zgodilo nekje v sloveniji. To so bombe, ki so namenjene povzrocanju skode in ne poku, zato mi niso toliko vsec, rjsi imam explozive, ki pocijo mocno, samo, da so varni.

hobak51
02.09.2006, 15:17
Vsekakor je borba proti terorizmu prva na prioritetni listi. Moje mnenje pa je, da so Blairovci preveč mehki do tega pojava. Če bi bila Thatcherjeva naokoli, bi bilo tole precej bolje urejeno...

Skratka tovariš Reid je "skeptičen, zelo skeptičen". Njegova vera (ali ne-vera) je seveda njegova pravica. Gotovo pa ne bom njemu verjel stvari, do katerih je "skeptičen". V borbi proti terorizmu 100% podpiram politiko ZDA in VB. Tako bo tudi v bodoče, pa če so levakarji še tako "skeptični do razrednega sovražnika".:evil:

100% podpiram politiko ZDA in VB:evil:
DA ,samo ne zločinca BUSHA-
Koliko ljudi je ubil s svojim načinom vladanja še sam ne ve-
mar ne..

Landon89
02.09.2006, 19:02
100% podpiram politiko ZDA in VB:evil:
DA ,samo ne zločinca BUSHA-
Koliko ljudi je ubil s svojim načinom vladanja še sam ne ve-
mar ne..koga je ubil??

Lintvern
24.09.2006, 11:03
Vojna v Iraku spodbudila terorizem

Ugotovitve poročila v nasprotju z Bushevimi trditvami

Svet, 24. september 2006 11:11
New York - RTV SLO

Zaupno poročilo ameriških obveščevalcev navaja, da je vojna v Iraku po vsem svetu dala zagon novim generacijam islamskih skrajnežev. (http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=120830)

:nonono:

" Ta dokument bi moral postati zadnji žebelj na krsti argumentov predsednika Busha za vojno v Iraku. "

Demokratski senator Ted Kennedy

Dalmatinec
24.09.2006, 13:07
Vsekakor je borba proti terorizmu prva na prioritetni listi. Moje mnenje pa je, da so Blairovci preveč mehki do tega pojava. Če bi bila Thatcherjeva naokoli, bi bilo tole precej bolje urejeno...

Skratka tovariš Reid je "skeptičen, zelo skeptičen". Njegova vera (ali ne-vera) je seveda njegova pravica. Gotovo pa ne bom njemu verjel stvari, do katerih je "skeptičen". V borbi proti terorizmu 100% podpiram politiko ZDA in VB. Tako bo tudi v bodoče, pa če so levakarji še tako "skeptični do razrednega sovražnika".:evil:

mah, ne morem verjet, da sploh kdo izven zda še verjame tem pravljicam o "krutih teroristih"...:nonono: