Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Vnebohod kominterne


TIGR
29.08.2006, 08:44
VNEBOHOD KOMINTERNE

Letošnji praznik Marijnega vnebovzetja (včasih največji praznik v slovenskem občestvu) je zaznamoval slovensko politiko tako odmevno, da bo leto 2006 nedvomno eno prelomno obdobje za slovensko duševnost in duhovnost. Polno je razodetji, mirovništva, prenavljanja zavesti, napodkov v boljšo bodočnost in bogaboječih napovedi. Res velik »angažma«, posebno pri levi retorični soldateski, ki danes »odkriva« pravi obraz Jezusovih naukov.
Nemogoče je se ne zavedati, da v Sloveniji levica peša na verodostojnosti in jo jezi, ker »Janševisti« ne nasedajo več na dolgoletni »kulturni boj«, ki jim je v letih po padcu Demosa, v navezi z podzavestno indoktrinacijo večine Slovencev, priskrbel lagodno vladanje. Je sicer še nekaj reminiscenc vzklikanja pravljicam OF-NOB in titoizmu pri obujanju spominov zombijev v ZZB, a ne vžgejo več, posebno ne pri mladini. Maneverski prostor apologetov propadlih »tekovin«, se je zanesljivo skrčil. Torej! Poskrbeti je treba za novo strategijo reševanja, kar se še rešiti da. Toda kako? Nositelji pretekle, za Slovence najbolj nesrečne ideologije, ne bi bili oni, če bi se ne domislili revolucionarnih potez v zavajanju družbe, posebno tiste, ki še vedno nosi v sebi seme nepogrešljive doktrine in obenem nagnjenje k »vernosti«. Direktni napadi na Cerkev (kot nositeljico Jezusove besede) in vero, kot so bili dolgo let rdeča nit na vseh področjih družbenega udejstvovanja in izobraževanja, niso več aktualni. Sovraštvo do Cerkve, ki je sicer še vedno prisotno v lepem številu Slovencev, ne zaleže več v eurodružbi (ta nosi v zastavi Marijne zvezde), ki tega sovraštva ne pozna in ga tudi ne podpira, saj vesoljno krščanstvo danes išče skupni imenovalec v oblikovanju moderne družbe z najširšo strpnostjo, posebno v duhovnem smislu, kjer je vera kohezijski faktor zahodne civilizacije. N.pr. strpnost do napadalnega Islama je po mojem mnenju, v današnji realnosti, skoraj mazohistična. To se nam lahko kruto maščuje, če ne bomo dobili učinkovitih instrumentov za zajezitev širjenja Islama v tkivo naše civilizacije. Marsikdo danes upravičeno opozarja, da smo na pragu spopada dveh nasprotnih si civilizaciji in ta opozirila ni jemati pišmeuharsko.
Ker se naša rdeča levica zaveda, da ne bo prišla spet do oblasti z zastarelo metodo nasilnega rušenja tradicionalne vere Slovencev, si je izmislila vzporedno »novo vero« s katero naj bi preselila boj na duhovno raven, to se pravi kot duhovni antagonist RKC. Kdo naj bi bil najbolj primeren za tako misijo? Ni naključje, da se je pojavil na sceni tisti šaman, ki ima pri levici, kljub njegovim političnim zasukom in svojeglavi interpretaciji pooblastil, še največjo avtoriteto (po Kučanu) in to je Janez Drnovšek. Jaz bi ga označil za enega najbolj zvitih, ciničnih in intrigantskih osebnosti, ne samo v obdobju predosamosvojitvene jugopolitike, ampak še posebno po njej. Dober psiholog-retorik, ki pozna mehanizme indoktrinacije, je izkoristil naravno zaverovanost Slovencev in teatralno zasedlal taktiko vraževerstva in parapsiholoških efektov njegovega šamanstva v »spreobrnjenju«, da bi se razglasil za novega mesijo, ki edini zna pravilno oceniti izvirne Kristusove nauke. Na labilno psiho Slovencev je znal vplivati z uprizoritvijo določenega rituala povzetega po »svetih modrecih« indoevropskega porekla in skuša sedaj to utrditi s posebno koreografijo sestankov na tistih gradovih, ki so jih njegovi idoli tako vestno rušili, kot pričevanja zaostalosti in zatiranja proletarjata. Ne pozabi začiniti vse skupaj z njegovo boleznijo, saj je ta tisti encim, ki vzbuja v čustvih Slovencev tisto prilagodljivost in razumevanje za njegove nedvomno destruktivne posege za rušenje Slovenske države in njene mednarodne kredibilnosti in ugleda. Ustanovil je gibanje, ki po svojem naslovu da slutiti neke vrste mesijanstva za vrednote (ki jih v preteklosti nikoli ni upošteval), katere slonijo na krščanskih temeljih miru, pravičnosti in razvoja. V tej zmedenosti njegovih »vernikov« je prišel tako daleč, da očita Cerkvi dvatisočletno nerazumevanje in instrumentaliziranje izvirnih Kristusovih naukov, katere on danes »odkriva v pravi luči« in jih podarja svojim vernikom (indoktriniranim titoistom-levičarjem) kot razodetje tisočletja in razkritje vseh grehov RKC. Neverjetno je dejstvo, kako so se prenekateri zagrizeni deklarirani ateistični levičarji, kar čez noč spremenili v za duhovnost dovzetne osebe, kar dokazuje labilnost lastnega prepričanja zaradi dolgoletne indoktrinacije v »nezmotljivost« vodilnih apologetov rdeče levice, četudi kameleonsko nadomešča marksizem z vzhodnimi verstvi in filozofijo.
Celotna zgradba Drnovškovih destabilizacijskih manevrov, ne more ostati brez odmeva apologetov doktrine titokomunizma v Sloveniji in še posebno v zamejstvu, kjer imamo še bolj indoktrinirano populacijo kot v matici. Primorski dnevnik, ki ima neposreden vpliv na zamejce (kot edini dnevnik v slovenskem jeziku), kateri posredno vplivajo tudi na obmejne prebivalce na slovenski strani, priskoči na pomoč Drnovšku z objavljanjem določenih člankov, ki namigujejo na začetek »duhovne ofenzive«, ki bi vplivala tudi na slovenske vernike na celotnem našem kulturno-jezikovnem ozemlju. Slučajno sem bral Primorski dnevnik 17. avgusta 06, kjer je obilica člankov, ki se izrazito naklonjeno ukvarjajo z verskimi praznovanji, kar v preteklosti ni bilo nikoli tako opazno. Cvetka v teh pisarijah je seveda glosa »našega uglednega zgodovinarja« Jožeta Pirjevca, ki ni prenesel ideje, da bi se ne udeležil maše na Brezijah in pozorno poslušal pridigo ljubljanskega metropolita, da bi se ja kaj izcimilo v prid novih smernic prave interpretacije vere, ki jih oznanja mesija Drnovšek. Seveda je dobil motiv le v izjavi, da Cerkev nasprotuje raziskovanju z embrionalnimi matičnimi celicami, ki mu je dal dosti misliti v diskusijah o pomenu vere, ki jih ima v zadnjem času tudi sam s sabo (tako vsaj on pravi). Takoj pove, da se mu zdijo tradicionalne oblike religije neprimerne za današnji čas. Njegovo potovanje v Tibet mu je dokazalo, kako se lahko nuja človeka po nadnaravnem, izrodi v oblike ritualnega vraževjerja, s katerim se je težko sprijazniti. Ne manjka tu »kritičnega« napada na duhovščino in papeža. Vsekakor začne in konča gloso z Drnovškovimi besedami: »Molitve in maše bi morali prenesti v stvarnost«. Eklatanten primer podpore šamanskim eksperimentom Drnovška, da bi vnašal zmedo med vernike in tudi nevernike z »razsvetljenjem«, kakšna naj bi bila nova vera in njen pomen za Slovence. Zanimivo, da pri njemu Pirjevec ne najde vraževerstva. Sicer je vraževerstvo zelo širok pojem. Ali ni bila določena forma vraževerstva v dobi kulta osebnosti in diktatorskih malikov, ki se še danes pojavlja in katero g. Pirjevec vneto zagovarja z zgodovinskimi »dokazi« pravoverstva?
Smo v času pred lokalnimi volitvami in je bilo pričakovati, da se bo levica poslužila kake take poteze, ki bo vplivala na duhovno plat slovenske družbe, ki je vedno kazala izredno občutljivost na interiorne dražljaje glede »pravice in resnice«. Poskus uzurpacije duš je prvi primer posega kominternovcev na versko področje in to ne v tradicionalnem uničevanju opija za narod, ampak z uvajanjem heroina za narod Drnovškove tvrdke »GPR«, ki bo predstavila celo njene »neodvisne« kandidate na lokalnih volitvah.
Celo laška manjšina pri nas je dodala malo popra k volilni enolončnici levice, z obujanjem že stare pravljice o srečanju 3 predsednikov za spravno dejanje (tudi o tem piše Primorski dnevnik). To farso je načela »Unione italiana« s tiskovnim sporočilom Maurizia Tremula in Furia Radina, ki sta poslala pismo italijanskemu predsedniku Giorgiu Napolitanu, ki naj bi zainteresiral slovenskega in hrvaškega predsednika k temu dejanju, katero bi bilo ključnega pomena pri nameravani ustanovitvi nove euroregije (sic!). Da je ta spravna pobuda v bistvu farsa mitinga Alpe-Adria, ki nima nobene dejanske veljavnosti sprave, ampak je le predvolivni manever, dobi bralec potrditev v knjigi Petra Merkuja »Mednarodna diplomacija sprave« v kateri nazorno in tehtno ugleden avtor obrazloži, kaj vse zahteva mednarodna realna sprava.
Praznik vnebovzetja je bil velika priložnost levice za njeno »duhovno ofenzivo« na duše Slovencev, ki so še vedno dokaj dovzetne za take agitpropovske manevre kominterne. Zanimivo bo videti v kakšni meri bodo ti manevri vplivali na destabilizacijo današnje slovenske vlade (pravi nameni celotnega sklopa dogodkov), ki si prizadeva z muko povleči Slovenijo iz več kot polstoletne ideološko-močvirne stagnacije. Zrelost (tudi na duhovnem področju) Slovencev bo nedvomno zanesljivo ocenjena že na lokalnih volitvah.

TIGR
29.08.2006, 09:34
Komunisti in fašisti/nacisti so vedno dobro in zgledno sodelovali, nazadnje pri obsodbi skupnega sovražnika TIGRa in še prej pri usklajeni AVNOJ maniji, sporazumu Hitler-Stalin, sodelovanju pri umiku fašističnih zločincev iz Slovenije itd.
Da komunisti genetsko sovražijo RKC, sploh ni presenetljivo, boji med religijami so bili vedno najbolj krvavi, mlajša ko je religija, bolj je nora. Drnovšek je zgolj javno pokazal komunizem v pravi luči - gre za religijo.

Strinjam se!

redfax
29.08.2006, 10:13
super - koncno ena tema, ki govori o polpretekli zgodovini...:happy:

TIGR
30.08.2006, 11:44
Kot vzeto pač. Pravijo, da se zgodovina ponavlja.

Temid
30.08.2006, 11:49
Šta je htio pjesnik da kaže?

nexus
31.08.2006, 08:50
Šta je htio pjesnik da kaže?

Tudi on sam ne ve točno! :veryevil:

TIGR
31.08.2006, 13:03
Tudi on sam ne ve točno! :veryevil:

Kaj pa Hrvat hoče? Govori srbskio in cel svet te bo razumel:rolling: Nexus, od kot si se pa ti pobral?

TIGR
31.08.2006, 18:54
A nisi na Sabotinu pri visoko intelektualnih opravilih, ki jih vališ v hrib?:D ;)

Mu ne dovolijo več ! To je napad na "kulturno dediščino", pa ne ve točno niti zakaj......

lila5
31.08.2006, 19:06
VNEBOHOD KOMINTERNE

Letošnji praznik Marijnega vnebovzetja (včasih največji praznik v slovenskem občestvu) je zaznamoval slovensko politiko tako odmevno, da bo leto 2006 nedvomno eno prelomno obdobje za slovensko duševnost in duhovnost. Polno je razodetji, mirovništva, prenavljanja zavesti, napodkov v boljšo bodočnost in bogaboječih napovedi. Res velik »angažma«, posebno pri levi retorični soldateski, ki danes »odkriva« pravi obraz Jezusovih naukov.
Nemogoče je se ne zavedati, da v Sloveniji levica peša na verodostojnosti in jo jezi, ker »Janševisti« ne nasedajo več na dolgoletni »kulturni boj«, ki jim je v letih po padcu Demosa, v navezi z podzavestno indoktrinacijo večine Slovencev, priskrbel lagodno vladanje. Je sicer še nekaj reminiscenc vzklikanja pravljicam OF-NOB in titoizmu pri obujanju spominov zombijev v ZZB, a ne vžgejo več, posebno ne pri mladini. Maneverski prostor apologetov propadlih »tekovin«, se je zanesljivo skrčil. Torej! Poskrbeti je treba za novo strategijo reševanja, kar se še rešiti da. Toda kako? Nositelji pretekle, za Slovence najbolj nesrečne ideologije, ne bi bili oni, če bi se ne domislili revolucionarnih potez v zavajanju družbe, posebno tiste, ki še vedno nosi v sebi seme nepogrešljive doktrine in obenem nagnjenje k »vernosti«. Direktni napadi na Cerkev (kot nositeljico Jezusove besede) in vero, kot so bili dolgo let rdeča nit na vseh področjih družbenega udejstvovanja in izobraževanja, niso več aktualni. Sovraštvo do Cerkve, ki je sicer še vedno prisotno v lepem številu Slovencev, ne zaleže več v eurodružbi (ta nosi v zastavi Marijne zvezde), ki tega sovraštva ne pozna in ga tudi ne podpira, saj vesoljno krščanstvo danes išče skupni imenovalec v oblikovanju moderne družbe z najširšo strpnostjo, posebno v duhovnem smislu, kjer je vera kohezijski faktor zahodne civilizacije. N.pr. strpnost do napadalnega Islama je po mojem mnenju, v današnji realnosti, skoraj mazohistična. To se nam lahko kruto maščuje, če ne bomo dobili učinkovitih instrumentov za zajezitev širjenja Islama v tkivo naše civilizacije. Marsikdo danes upravičeno opozarja, da smo na pragu spopada dveh nasprotnih si civilizaciji in ta opozirila ni jemati pišmeuharsko.
Ker se naša rdeča levica zaveda, da ne bo prišla spet do oblasti z zastarelo metodo nasilnega rušenja tradicionalne vere Slovencev, si je izmislila vzporedno »novo vero« s katero naj bi preselila boj na duhovno raven, to se pravi kot duhovni antagonist RKC. Kdo naj bi bil najbolj primeren za tako misijo? Ni naključje, da se je pojavil na sceni tisti šaman, ki ima pri levici, kljub njegovim političnim zasukom in svojeglavi interpretaciji pooblastil, še največjo avtoriteto (po Kučanu) in to je Janez Drnovšek. Jaz bi ga označil za enega najbolj zvitih, ciničnih in intrigantskih osebnosti, ne samo v obdobju predosamosvojitvene jugopolitike, ampak še posebno po njej. Dober psiholog-retorik, ki pozna mehanizme indoktrinacije, je izkoristil naravno zaverovanost Slovencev in teatralno zasedlal taktiko vraževerstva in parapsiholoških efektov njegovega šamanstva v »spreobrnjenju«, da bi se razglasil za novega mesijo, ki edini zna pravilno oceniti izvirne Kristusove nauke. Na labilno psiho Slovencev je znal vplivati z uprizoritvijo določenega rituala povzetega po »svetih modrecih« indoevropskega porekla in skuša sedaj to utrditi s posebno koreografijo sestankov na tistih gradovih, ki so jih njegovi idoli tako vestno rušili, kot pričevanja zaostalosti in zatiranja proletarjata. Ne pozabi začiniti vse skupaj z njegovo boleznijo, saj je ta tisti encim, ki vzbuja v čustvih Slovencev tisto prilagodljivost in razumevanje za njegove nedvomno destruktivne posege za rušenje Slovenske države in njene mednarodne kredibilnosti in ugleda. Ustanovil je gibanje, ki po svojem naslovu da slutiti neke vrste mesijanstva za vrednote (ki jih v preteklosti nikoli ni upošteval), katere slonijo na krščanskih temeljih miru, pravičnosti in razvoja. V tej zmedenosti njegovih »vernikov« je prišel tako daleč, da očita Cerkvi dvatisočletno nerazumevanje in instrumentaliziranje izvirnih Kristusovih naukov, katere on danes »odkriva v pravi luči« in jih podarja svojim vernikom (indoktriniranim titoistom-levičarjem) kot razodetje tisočletja in razkritje vseh grehov RKC. Neverjetno je dejstvo, kako so se prenekateri zagrizeni deklarirani ateistični levičarji, kar čez noč spremenili v za duhovnost dovzetne osebe, kar dokazuje labilnost lastnega prepričanja zaradi dolgoletne indoktrinacije v »nezmotljivost« vodilnih apologetov rdeče levice, četudi kameleonsko nadomešča marksizem z vzhodnimi verstvi in filozofijo.
Celotna zgradba Drnovškovih destabilizacijskih manevrov, ne more ostati brez odmeva apologetov doktrine titokomunizma v Sloveniji in še posebno v zamejstvu, kjer imamo še bolj indoktrinirano populacijo kot v matici. Primorski dnevnik, ki ima neposreden vpliv na zamejce (kot edini dnevnik v slovenskem jeziku), kateri posredno vplivajo tudi na obmejne prebivalce na slovenski strani, priskoči na pomoč Drnovšku z objavljanjem določenih člankov, ki namigujejo na začetek »duhovne ofenzive«, ki bi vplivala tudi na slovenske vernike na celotnem našem kulturno-jezikovnem ozemlju. Slučajno sem bral Primorski dnevnik 17. avgusta 06, kjer je obilica člankov, ki se izrazito naklonjeno ukvarjajo z verskimi praznovanji, kar v preteklosti ni bilo nikoli tako opazno. Cvetka v teh pisarijah je seveda glosa »našega uglednega zgodovinarja« Jožeta Pirjevca, ki ni prenesel ideje, da bi se ne udeležil maše na Brezijah in pozorno poslušal pridigo ljubljanskega metropolita, da bi se ja kaj izcimilo v prid novih smernic prave interpretacije vere, ki jih oznanja mesija Drnovšek. Seveda je dobil motiv le v izjavi, da Cerkev nasprotuje raziskovanju z embrionalnimi matičnimi celicami, ki mu je dal dosti misliti v diskusijah o pomenu vere, ki jih ima v zadnjem času tudi sam s sabo (tako vsaj on pravi). Takoj pove, da se mu zdijo tradicionalne oblike religije neprimerne za današnji čas. Njegovo potovanje v Tibet mu je dokazalo, kako se lahko nuja človeka po nadnaravnem, izrodi v oblike ritualnega vraževjerja, s katerim se je težko sprijazniti. Ne manjka tu »kritičnega« napada na duhovščino in papeža. Vsekakor začne in konča gloso z Drnovškovimi besedami: »Molitve in maše bi morali prenesti v stvarnost«. Eklatanten primer podpore šamanskim eksperimentom Drnovška, da bi vnašal zmedo med vernike in tudi nevernike z »razsvetljenjem«, kakšna naj bi bila nova vera in njen pomen za Slovence. Zanimivo, da pri njemu Pirjevec ne najde vraževerstva. Sicer je vraževerstvo zelo širok pojem. Ali ni bila določena forma vraževerstva v dobi kulta osebnosti in diktatorskih malikov, ki se še danes pojavlja in katero g. Pirjevec vneto zagovarja z zgodovinskimi »dokazi« pravoverstva?
Smo v času pred lokalnimi volitvami in je bilo pričakovati, da se bo levica poslužila kake take poteze, ki bo vplivala na duhovno plat slovenske družbe, ki je vedno kazala izredno občutljivost na interiorne dražljaje glede »pravice in resnice«. Poskus uzurpacije duš je prvi primer posega kominternovcev na versko področje in to ne v tradicionalnem uničevanju opija za narod, ampak z uvajanjem heroina za narod Drnovškove tvrdke »GPR«, ki bo predstavila celo njene »neodvisne« kandidate na lokalnih volitvah.
Celo laška manjšina pri nas je dodala malo popra k volilni enolončnici levice, z obujanjem že stare pravljice o srečanju 3 predsednikov za spravno dejanje (tudi o tem piše Primorski dnevnik). To farso je načela »Unione italiana« s tiskovnim sporočilom Maurizia Tremula in Furia Radina, ki sta poslala pismo italijanskemu predsedniku Giorgiu Napolitanu, ki naj bi zainteresiral slovenskega in hrvaškega predsednika k temu dejanju, katero bi bilo ključnega pomena pri nameravani ustanovitvi nove euroregije (sic!). Da je ta spravna pobuda v bistvu farsa mitinga Alpe-Adria, ki nima nobene dejanske veljavnosti sprave, ampak je le predvolivni manever, dobi bralec potrditev v knjigi Petra Merkuja »Mednarodna diplomacija sprave« v kateri nazorno in tehtno ugleden avtor obrazloži, kaj vse zahteva mednarodna realna sprava.
Praznik vnebovzetja je bil velika priložnost levice za njeno »duhovno ofenzivo« na duše Slovencev, ki so še vedno dokaj dovzetne za take agitpropovske manevre kominterne. Zanimivo bo videti v kakšni meri bodo ti manevri vplivali na destabilizacijo današnje slovenske vlade (pravi nameni celotnega sklopa dogodkov), ki si prizadeva z muko povleči Slovenijo iz več kot polstoletne ideološko-močvirne stagnacije. Zrelost (tudi na duhovnem področju) Slovencev bo nedvomno zanesljivo ocenjena že na lokalnih volitvah.

A mi lahko prosim na kratko razložiš, kaj se je 15. avgusta takega pri nas zgodilo, da bo vplivalo na moj duševni mir......tega prelomnega dne me namreč ni bilo v Sloveniji in iz tvojega teksta na žalost ne morem razbrati in razvozlati kaj katastrofalnega in prelomnega se je tega dne zgodilo....

TIGR
01.09.2006, 07:26
Lila 5. A mi lahko prosim na kratko razložiš, kaj se je 15. avgusta takega pri nas zgodilo, da bo vplivalo na moj duševni mir......tega prelomnega dne me namreč ni bilo v Sloveniji in iz tvojega teksta na žalost ne morem razbrati in razvozlati kaj katastrofalnega in prelomnega se je tega dne zgodilo....

Nisem mislil na dan ampak na praznik, v kolikor navezan na malo daljše obdobje, ki je bil izrabljen z nenavadno publicistično aktivnostjo in to predvsem levičarsko. Vsakomur je jasno, da je Drnovškovo gibanje nastalo prav zato, da bo postavil novo fronto (in to na duhovnem področju zabeljenim s šamanstvom - zato tudi povdarjen veliki šmaren) z namenom rušiti novo vlado in pripomoči levici k ponovnemu dvigu. Sicer vso to teatralnost so vzeli resno le levi indoktriniranci. Ostale misli sem podal v prispevku.

FerdoX
01.09.2006, 08:31
Sej... Drnovškova preobrazba bi lahko res bila neka levičarska finta ampak jim to ne more biti preveč v čast. NAmreč spet gre za neko obupano potezo, ki vsaj na dolgi rok ne bo obrodila sadov.

Drnovšek je svoj imidž, poravzaprav balkanski kult osebnosti gradil na državniško ekonomski podlagi. Kvazi "sposoben" državnik z vezami povsod po svetu (telefonskimi ciframi nemškega predsednika naprimer).

Potem pa zavije v neke druge vode, ki naj bi bile "ločene od države" kakor rad sam pravi. Saj njegove filozofske deviacije so dejansko njegova stvar in ima do njih vso pravico ampak zanimivo je, da je Slovenija, kot zaprisežena LAIČNA država prav iz levice, ki se rada okliče za branilca le tega, dobila pravega verskega vodjo, ki je celo na eni od vodilnih funkcij države.

RKC ima vsak kanonsko pravo, ki duhovnikom prepoveduje opravljanje državniških in političnih funkcij. Drnovšek je ustanovil "cerkev", kjer je vse zmešano.

Skratka še en dokaz arogance slovenske levice, ki si na vseh področjih dovoli vse, medtem ko drugim pridiga kako morajo živeti, se obnašati, ločevati.......

mataj
01.09.2006, 14:31
Tale slikca zelo dobro odraža realnost komunizma (butec&butec):

http://www.johannorberg.net/UserFiles/Image/hitler_stalin.gifButasto :nonono:

Medved Pu
01.09.2006, 14:47
Tale slikca zelo dobro odraža realnost komunizma (butec&butec):

http://www.johannorberg.net/UserFiles/Image/hitler_stalin.gif
Živela ženin in nevesta!!!!
http://www.GratisSmilies.de/smilies/liebe/liebe_24.gif (http://www.GratisSmilies.de)

aladin
01.09.2006, 20:07
A mi lahko prosim na kratko razložiš, kaj se je 15. avgusta takega pri nas zgodilo, da bo vplivalo na moj duševni mir......tega prelomnega dne me namreč ni bilo v Sloveniji in iz tvojega teksta na žalost ne morem razbrati in razvozlati kaj katastrofalnega in prelomnega se je tega dne zgodilo....

tvoj duševni mir bo še naprej samo floskula.

otroci socializma imajo pač v glavah čudne parametre.

Medved Pu
01.09.2006, 20:16
Al je tisto z brki ženin...? http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e040.gif
Je kar Josip nevesta, tako je oboževal Hitlerja, Hitler pa Angleže..;) :2thumbs:

FerdoX
01.09.2006, 20:18
tvoj duševni mir bo še naprej samo floskula.

otroci socializma imajo pač v glavah čudne parametre.

Aladin... lepo te je spet brati :2thumbs:

aladin
01.09.2006, 20:29
Aladin... lepo te je spet brati :2thumbs:


ma kaj čem....vsaketoliko me sprovocirajo rozasti in lilasti, da kaj napišem...:rolling: :rolling: :rolling:

FerdoX
01.09.2006, 20:41
ma kaj čem....vsaketoliko me sprovocirajo rozasti in lilasti, da kaj napišem...:rolling: :rolling: :rolling:

Jaz sem že pozabil kdo je mene sprovociral .:D :D

mataj
01.09.2006, 21:38
tvoj duševni mir bo še naprej samo floskula.

otroci socializma imajo pač v glavah čudne parametre.Ja, pravzares. Zaradi svojih groznih mentalnih zločinov bi se morali metati na zobe, posipati s pepelom, kesati in iskati strokovno pomoč, oni pa nič. Namesto tega gojijo nekakšen duševni mir. Kako si drznejo! :hammer: :crazy: :veryevil:

http://www.freeweb.hu/p-dox/humor/kepek/christian.jpg http://www.freeweb.hu/p-dox/humor/kepek/penance.jpg

http://www.skotolsen.com/

aladin
02.09.2006, 06:26
Ja, pravzares. Zaradi svojih groznih mentalnih zločinov bi se morali metati na zobe, posipati s pepelom, kesati in iskati strokovno pomoč, oni pa nič. Namesto tega gojijo nekakšen duševni mir. Kako si drznejo! :hammer: :crazy: :veryevil:

http://www.freeweb.hu/p-dox/humor/kepek/christian.jpg http://www.freeweb.hu/p-dox/humor/kepek/penance.jpg

http://www.skotolsen.com/otroci socializma imajo v glavah malo čudne parametre.

slično je z otroci nacionalsocializma, ki se jim popularno reče neonacisti...

TIGR
02.09.2006, 07:14
Ja, pravzares. Zaradi svojih groznih mentalnih zločinov bi se morali metati na zobe, posipati s pepelom, kesati in iskati strokovno pomoč, oni pa nič. Namesto tega gojijo nekakšen duševni mir. Kako si drznejo! :hammer: :crazy: :veryevil:

http://www.freeweb.hu/p-dox/humor/kepek/christian.jpg http://www.freeweb.hu/p-dox/humor/kepek/penance.jpg

http://www.skotolsen.com/

Ti si pa res obseden od zakristij:D :D :D

mataj
02.09.2006, 13:19
Ti si pa res obseden od zakristij:D :D :DJa kje pa naj bi po tvoje lahko rešili problem čistih in duševno abnormalno mirnih možganov? V đamiji? Ali pa bi morali, v duhu ločevanja cerkve od države, v ta namen ustanoviti posebne civilne naglavosralne ustanove?

aladin
02.09.2006, 13:36
Ja kje pa naj bi po tvoje lahko rešili problem čistih in duševno abnormalno mirnih možganov? V đamiji? Ali pa bi morali, v duhu ločevanja cerkve od države, v ta namen ustanoviti posebne civilne naglavosralne ustanove?

komunizem je sicer mrtev, ampak anticerkveni refleks pa še brca:rolling: :rolling:

TIGR
02.09.2006, 14:15
komunizem je sicer mrtev, ampak anticerkveni refleks pa še brca:rolling: :rolling:

Saj v tem je fora!!!:2thumbs:

mataj
02.09.2006, 18:12
komunizem je sicer mrtev, ampak anticerkveni refleks pa še brca:rolling: :rolling:Anticerkveni refleks s komunizmom nima popolnoma nič. Anticerkveni refleks je nekaj takega kot antidrogeraški refleks

In ne, religija ni opij množic zato, ker je Marx to rekel. Religija je opij množic zato, ker se množice zadevajo z njo. Marx je to samo slučajno, mimogrede opazil.

http://www.skotolsen.com/vault/2000/opiate.jpg

Skot Olsen, "Opij množic" (http://www.skotolsen.com/cgi-bin/vault/vault.cgi?action=view&link=2000&image=opiate.jpg&img=&tt=)

aladin
02.09.2006, 18:36
Anticerkveni refleks s komunizmom nima popolnoma nič. Anticerkveni refleks je nekaj takega kot antidrogeraški refleks

In ne, religija ni opij množic zato, ker je Marx to rekel. Religija je opij množic zato, ker se množice zadevajo z njo. Marx je to samo slučajno, mimogrede opazil.

http://www.skotolsen.com/vault/2000/opiate.jpg

Skot Olsen, "Opij množic" (http://www.skotolsen.com/cgi-bin/vault/vault.cgi?action=view&link=2000&image=opiate.jpg&img=&tt=)


religija je opij za narod.

ostali so na metadonu...