Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Premala hitrost


HiPi
29.08.2006, 10:09
Pozdravljeni!

Vceraj so mi prisli priklopit adsl in v pogodbi imam napisano hitrost 4M na testih pa mi ne gre vec ko 900kb/s.
Zanima me kako dolgo rabijo da vklopijo pravi paket oziroma ce je prislo do napake?

LP Vito

bobi
29.08.2006, 10:14
Ne razumem, kaj ti ni prav :nonono:, 900kbs je še enkrat več kot bi moralo delati na paketu 4mbit.
To je približna brzina za 8mbit.

HiPi
29.08.2006, 10:25
Tocno Tak

Godfather
29.08.2006, 10:26
moje vprašanje na to temo je pa naslednje... meni so pa danes prišli zamenjat modem, opravil sem tudi registracijo na siolovih straneh, zanime me pa naslednje : koliko časa rabi telekom da preklopi na višjo hitrost?...

bobi
29.08.2006, 10:33
Tocno Tak

Sory, sem pomešal zadevo, maš prav, to je brzina za 1M :blush:
Jaz imam paket 1/1 in je brzina cca 1150/1150

Pokliči na siol naj sporočijo telekomu da te niso postavili na pravo hitrost, ali pa kontaktiraj storža preko osebnih sporočil, da on javi :2thumbs:

AlienRex
29.08.2006, 11:03
Morda gledas na DU metru hitrost? Pa preveri enote..morda je tistih 900kb/s v resnici 900KB/s kar bi znalo biti ok. Ce se prav spomnim DU meter kaze dvojno vrednost ce nimas prav nastavljeno.

Seveda pa je mozno da imas nastavljeno na privzetih 1M, pa so ti pozabili nastavit pravi paket.

bobi
29.08.2006, 11:04
kak mas 1/1 kaj pa potem spamas po siol forumah? Nebi reje sel na T2?
Kdo me bo dol naganjal, ti :clown:, bil sem pri siolu že takrat ko si ti še v planice sral in z cenami in priklučninami za adsl in isdn plačeval mrežo da imaš sedaj ti priklop za 1 tolar.

Mal se pomiri bučko

kitl
29.08.2006, 11:10
bobi :2thumbs:

HiPi
29.08.2006, 11:11
Ne gledal sem na različnih speedtest-ih zgleda da res na zacetku priklopijo osnovni paket. Zgoraj je omenil 3 dni meni so priklopli sele vceraj tak da bom videl kaj bo!

arhangel
31.08.2006, 15:17
ETO.

ZDEJ NEJ MI PA EN ODGOVORI NA TALE UPRAŠANJE!!

KAKO LAHKO PRI POVEZAVI 10 Mb/s DOWNLOAD DELUJE NA 150 kb/s. PA NE SAMO DOWNLOAD, VSA POVEZAVA JE OMEJENA NA TO HITROST!!!

MI LAHKO ŠE KDO POVE, PRI KATERI HITROSTI BI MOGLE BIT POVEZAVA 150 kb/s, TER KATERA HITROST BI MOGLA BIT PRI 10Mb/s!!!

ODGOVOR ČIMPREJ!!!!

MrBoombastic
31.08.2006, 16:23
1 megabit okoli 128 kilobajtov

fancy
31.08.2006, 16:28
ETO.

ZDEJ NEJ MI PA EN ODGOVORI NA TALE UPRAŠANJE!!

KAKO LAHKO PRI POVEZAVI 10 Mb/s DOWNLOAD DELUJE NA 150 kb/s. PA NE SAMO DOWNLOAD, VSA POVEZAVA JE OMEJENA NA TO HITROST!!!

MI LAHKO ŠE KDO POVE, PRI KATERI HITROSTI BI MOGLE BIT POVEZAVA 150 kb/s, TER KATERA HITROST BI MOGLA BIT PRI 10Mb/s!!!

ODGOVOR ČIMPREJ!!!!

A nadangeli pišejo samo z velikimi črkami :dontknow: a misliš da smo vsi gluhi :dontknow:

mckeky
31.08.2006, 17:03
ETO.

ZDEJ NEJ MI PA EN ODGOVORI NA TALE UPRAŠANJE!!

KAKO LAHKO PRI POVEZAVI 10 Mb/s DOWNLOAD DELUJE NA 150 kb/s. PA NE SAMO DOWNLOAD, VSA POVEZAVA JE OMEJENA NA TO HITROST!!!

MI LAHKO ŠE KDO POVE, PRI KATERI HITROSTI BI MOGLE BIT POVEZAVA 150 kb/s, TER KATERA HITROST BI MOGLA BIT PRI 10Mb/s!!!

ODGOVOR ČIMPREJ!!!!

130 dlja men na mega na sek :)

s si zihr prav prevero :)

HiPi
01.09.2006, 09:43
NERESNI SIOLOVCI!

Najbol me moti da je potrebno na tem siolu oziroma telekomu vedno gnjavit da kaj nardijo. Najprej sem moral dva mesca gnjavit skor vsaki drugi dan da so mi prisli sploh adsl naret pa polek sem moral narocit se isdn ker so rekli da ne morem tu imet razvezanega dostopa. Ze to je svinjarija! Zdaj ko sem koncno dobil adsl pa imam samo 1 mega paket namesto 4 in spet bo potrebno gnjavit eh brezveze!!!!!!!:nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :mad: :mad: :( :(


Namesto da bi popoldan doma delal sem moral cele dneve prezivet v pisarni!!!

storz
01.09.2006, 10:15
ETO.

ZDEJ NEJ MI PA EN ODGOVORI NA TALE UPRAŠANJE!!

KAKO LAHKO PRI POVEZAVI 10 Mb/s DOWNLOAD DELUJE NA 150 kb/s. PA NE SAMO DOWNLOAD, VSA POVEZAVA JE OMEJENA NA TO HITROST!!!

MI LAHKO ŠE KDO POVE, PRI KATERI HITROSTI BI MOGLE BIT POVEZAVA 150 kb/s, TER KATERA HITROST BI MOGLA BIT PRI 10Mb/s!!!

ODGOVOR ČIMPREJ!!!!

javi mi username pa bom pogledal, če je že sploh nastavljeno

simnovv
01.09.2006, 15:04
če imaš 4mbit ti naj bi delalo z 512kbps in nič več

storz
02.09.2006, 09:03
NERESNI SIOLOVCI!

Najbol me moti da je potrebno na tem siolu oziroma telekomu vedno gnjavit da kaj nardijo. Najprej sem moral dva mesca gnjavit skor vsaki drugi dan da so mi prisli sploh adsl naret pa polek sem moral narocit se isdn ker so rekli da ne morem tu imet razvezanega dostopa. Ze to je svinjarija! Zdaj ko sem koncno dobil adsl pa imam samo 1 mega paket namesto 4 in spet bo potrebno gnjavit eh brezveze!!!!!!!:nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :nonono: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :mad: :mad: :( :(


Namesto da bi popoldan doma delal sem moral cele dneve prezivet v pisarni!!!

pošlji m iusername na PM, če želiš da ti pomagam