Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : 1 mega na en 2 mega


simnovv
30.08.2006, 18:06
Kako spremenit hitrost iz 1024/256 na 2048/384 ali se , da preko interneta brez digitalnega potrdila

miro74
30.08.2006, 18:10
http://moj.siol.net/narocilo

MrBoombastic
30.08.2006, 18:14
O povišanju hitrosti naročnikom septembra pa nič govora.

simnovv
30.08.2006, 18:20
kje dobit digitalno potrdilo

MrBoombastic
30.08.2006, 18:23
Najboljša varjanta, da greš na upravno enoto (izdajo ti ga brezplačno). Sigen-CA

madmitch
30.08.2006, 21:08
Tukaj (http://www.sigen-ca.si/obrazci-fo.php) dobiš obrazec in ga odneseš na eno od upravnih enot (http://www.sigen-ca.si/RA-fizicne.php#fo).

blaz_u
31.08.2006, 09:14
kje dobit digitalno potrdilo

Za spremembo hitrosti ne potrebujes digitalnega potrdila.

http://moj.siol.net/narocilo

simnovv
31.08.2006, 11:19
če jaz zdaj tole spremenim na 2 mega bo samo 1500 sit več na mesec ali so še kakšni drugi stroški

MrBoombastic
31.08.2006, 11:24
Ne, nič drugega. A ni to dovolj?

MrBoombastic
31.08.2006, 11:32
No, 1.437,84 (6 €) je cena za 2 mega/mesec

anzev
31.08.2006, 12:13
Koliko časa pa traja da ti priklopijo teh 2 mega? Jaz sem namreč obrazec za naročilo ( povečanje hitrosti) izpolnil v torek, pa mi internet še vedno deluje z 1 mega?

MrBoombastic
31.08.2006, 12:37
Kakšne 3 dni verjetno. V končni fazi je vse od Telekoma odvisno, kdaj ti odprejo pipico.

zubor
31.08.2006, 18:57
Če boš imel srečo, ti bojo sami od sebe vse naredili. Jaz je nisem imel in sem moral SAM urgirati na Telekomu, ko pa so tam uredili sem moral urgirati še na Siol-u, da so v računalniku popravili mojo hitrost...vse skupaj cca 14 dni.
LP Borut

simnovv
31.08.2006, 21:14
o groza jaz sem že naroču upam , da se bojo zmigal

simnovv
01.09.2006, 09:33
men že dela hitrej samo prepočasi vleče samo okoli 173kbps max sem pričakoval vsaj ene 220kbps

MrBoombastic
01.09.2006, 10:08
Poglej, na koliko je modem sinhroniziran?

storz
01.09.2006, 10:34
men že dela hitrej samo prepočasi vleče samo okoli 173kbps max sem pričakoval vsaj ene 220kbps

pošlji mi podatke pa bom preveril

simnovv
01.09.2006, 11:19
kaj je treba sinhronizirat nimam pojma storz kaj naj ti pošljem

anzev
01.09.2006, 15:52
Hm, meni so zgleda tudi že prešaltali. Samo da mi dela net na 1.1M (cca. 140KBps)

simnovv
01.09.2006, 17:05
hm pri meni je morda kriva tudi oddaljenost od centrale (6km)

anzev
01.09.2006, 17:54
he, hecno. Zdaj mi deluje pa z 1.75M. Še malo pa bom dobil to, za kar sem plačal.

EDIT: evo 2Mbit

simnovv
01.09.2006, 19:10
pa ti ne razumeš če imaš 2048/384 moraš to delit z 8 in dobiš pravo hitrost

zubor
01.09.2006, 19:39
Meni dela pa tako..kr OK...

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 372.40Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 1.96Mb/s

Borut