Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Težave z DVD pl. od kar imam Siol TV


Echani
30.08.2006, 20:19
Skratka. OD kar imam siol TV. Imam to težavo. DVD sem vklopil v drug možn vhod (Av1 (je v obliki scarta)(eden je scart, eden pa AV2), Aminota v scart, Video recorder pa v analogni vhod na TV. Zdaj mi pa DVD dela sljedno, tv zazna neko dogajanje in javi EURO-Scart, pri čemer se TV, preklopi na AV-2, ampak tam ni nobene slike iz DVDja. ČE pa poslušam glasbo in kliknem gumb za DVD plyer (kjer se ta glasba vrti) nenadoma zaslišim recimo -1sekundo. GLasbe.

Poizkusil sem vse kar mi je prišlo na pamet, zamenjal uhode, brskal po meniju pri tv
(na meni od dvd sploh nisem mogel priti), sem čisto obupal in preden začnem kupovati neke dodatke ki bi mi kar koli pomagal pri tej težavi bi rad prašal prvo vas!

:) Hvala v naprej

SloCop
31.08.2006, 06:16
To bo bolj problem tvojega TVja in tvoje oprosti ''nesposobnosti'' kot pa Siol TVja. :)

drnovurb
31.08.2006, 08:09
Če si DVD priklopil v navadni analogni (verjetno s tem misliš antenski) vhod na TV-ju, si moraš nastaviti kanal na katerem DVD "oddaja". Slika sedaj ne bo več na AV kanalu, ampak na enem izmed navadnih kanalov, le da boš moral ga nastavit. VCR-ji imajo (mislim da) kanal 39....

LP

dkivi
31.08.2006, 08:36
Če si DVD priklopil v navadni analogni (verjetno s tem misliš antenski) vhod na TV-ju, si moraš nastaviti kanal na katerem DVD "oddaja". Slika sedaj ne bo več na AV kanalu, ampak na enem izmed navadnih kanalov, le da boš moral ga nastavit. VCR-ji imajo (mislim da) kanal 39....

LP36 kanal je rezerviran za vcr in dvd pri ant. vhodu:),nekateri TV-ji imajo to že avtomatsko nastavljeno če pritisneš 0 na daljincu tko da daj na TV-ju 0 in prižgi dvd,če ni nič,potemročno poišči na 0 36 kanal moral bi delat
ups ...neki sem spregledu....
dvd poveži v vcr tega pa na ant vhod....

drnovurb
31.08.2006, 11:52
No sej....bliz sem bil :D

Echani
31.08.2006, 14:14
uredu za zdaj vas razumem. Skratka VIDEO RACORDER sem nastavil na AV (antenski uhod) amapk med predvajanjem kaset se sliši glasen šum (neprestan) in sem skoraj siguren da če bom priklopil nanj dvd se zadeva ne bo spremenila:rolling:

DA nahitro opišem kake vhode imam in izhode.

Amino (ni potrebno da pišem En scarrt)
DVD izhod en Scart
VIdeo recorder dva scart vhoda(čeprav nad nobenim ne piše dirketno scart)
TV dva scart uhoda (nad enim piše Scart nad enim AV-2,S-video)

Jaz imam priklopljeno (trenutno ko TV vidi sliko in zvok VIdeorecorderja a je v ospredju močen šum(zvok))
Videorecorder na Antenski vhod, DVD v Av-2(s-video) priključek zgleda morda celo je neke vrste scart. Aminota pa na Scart. Od teh treh naprav dela samo amino tako kot bi blo tereba.

Pri video recorderju je v zvoku šum. DvD se pa ni spremenil bom poizkusil še DVD priklopt na Video recorder ampak imam občutek da s tem da šum ne bo izginil:dontknow:

Upam da sm vam povedal več in da mi bode sedaj še lažje pomaggali

dkivi
31.08.2006, 14:49
uredu za zdaj vas razumem. Skratka VIDEO RACORDER sem nastavil na AV (antenski uhod) amapk med predvajanjem kaset se sliši glasen šum (neprestan) in sem skoraj siguren da če bom priklopil nanj dvd se zadeva ne bo spremenila:rolling:

DA nahitro opišem kake vhode imam in izhode.

Amino (ni potrebno da pišem En scarrt)
DVD izhod en Scart
VIdeo recorder dva scart vhoda(čeprav nad nobenim ne piše dirketno scart)
TV dva scart uhoda (nad enim piše Scart nad enim AV-2,S-video)

Jaz imam priklopljeno (trenutno ko TV vidi sliko in zvok VIdeorecorderja a je v ospredju močen šum(zvok))
Videorecorder na Antenski vhod, DVD v Av-2(s-video) priključek zgleda morda celo je neke vrste scart. Aminota pa na Scart. Od teh treh naprav dela samo amino tako kot bi blo tereba.

Pri video recorderju je v zvoku šum. DvD se pa ni spremenil bom poizkusil še DVD priklopt na Video recorder ampak imam občutek da s tem da šum ne bo izginil:dontknow:

Upam da sm vam povedal več in da mi bode sedaj še lažje pomaggalikorodirani ali slabi stiki oziroma slab lot na koaksial kablu lahko povzročijo tak šum

MrBoombastic
31.08.2006, 16:29
Pri video recorderju je v zvoku šum. Lahko je tudi zaradi tipa TV. Kateri model imaš?

fancy
31.08.2006, 16:33
Lahko je tudi zaradi tipa TV. Kateri model imaš?

Primavera od Rudi Čajevec verjetno :dontknow: