Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : En srčkan primer medijske manipulacije


mataj
31.08.2006, 00:33
Kombinacija, ki kar kliče po nizkih udarcih: George Galloway (anti Izraelski, pro arabski ekvivalent Iva Hvalice) daje intervju na Sky news (dve besedi: Rupert Murdoch).

http://www.youtube.com/watch?v=CXBBeR0bp9k&eurl=

Bodite pozorni na glasnost z Gallowayevega mikrofona. Vsakič, ko Galloway pove nekaj, kar je v nasprotju s politično pozicijo Sky News, mu zmanjšajo jakost mikrofona. Najbolj je to očitno pri 4. minuti in 10 sekundah posnetka.

Vsakič, ko Galloway zine nekaj, kar Sky News ni všeč, posnetk, ki se vrti levo od njega, kar naenkrat čudežno preneha biti nem.

Na koncu, ko so imeli Gallowaya totalno poln kufer, so poslali nekega možakarja, da se je sprehajal za njim in tako odvračal pozornost gledalcev.

buba
31.08.2006, 04:13
-- se mnogo bolj, je zanimiva njegova teza, ki se skriva v podstati, mozganske opranosti, vecine v zahodni druzbi ( kar seveda ne pomeni, da v muslimanski, te opranosti ni seveda ) -- pa vendarle -- misljenje povprecnega zahodnega plebejca se ne razlikuje mnogo od bivsega CCCP muzeka -- samo opranost tega misljena, manj boli, kot je bolela opranost muzekovega --- ali drugace -- there is no God but Allah ...pa se malo bolj drugace -- ljudje verjamejo vsemu, samo lastni zdravi pameti ne -- "ucitelji" imajo zares lahko delo...:(

pk
31.08.2006, 18:59
-- se mnogo bolj, je zanimiva njegova teza, ki se skriva v podstati,zares lahko delo...:(:D :D :D
na hitro se prebere ... v prostati,....:rolling: