Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Šola B2


Arabella
31.08.2006, 19:23
Zanima me, če kdo podrobneje pozna šolo B2, predvsem me zanima študij prek interneta smer poslovni sekretar. Rada bi videla, da se oglasi kdo, ki je vpisan v to šolo ali nekoga pozna, ki tako študira.
Pa še drugo vprašanje, ki mogoče ravno ne spada sem, se pa navezuje na prvo, kakšne so možnosti za tovrstno zaposlitev po diplomi?

fancy
31.08.2006, 19:25
Za dobre poslovne sekretarke se vedno najde delo.

ponga
01.09.2006, 06:18
Poslovni sekretarji se kar lepo zaposlujejo, saj vse več delodajalcev za opravljanje tajniških del želi osebo, ki ima končano višjo šolo.

Kahla
01.09.2006, 06:20
Jaz B2 ne poznam, poznam DOBO, in nekaj ljudi, ki se je odločilo za študij preko daljave. Menim, da je ta način študija, ne glede na izbrano šolo, odvisen predvsem od vsakega posameznika, kako mu tak način študija ustreza. Ima tako prednosti (čas) in slabosti (če si tip človeka, ki mora vse slišati, potem je bolj slaba varianta), kot vse stvari. Predvsem je potrebna silna samodisciplina.

Glede tvojega drugega vprašanja, mislim, da ni nobene razlike ali diplomiraš po tradicionalni varianti ali po e-varianti. Folk s tovrstno izobrazbo je še kar iskan. Bi ti pa mogoče še predlagala, če se odločaš za VI. stopnjo, da se raje odloči za VII., ki jo ponuja trenutno mislim, da samo DOBA (www.doba.si) .

Arabella
01.09.2006, 19:41
Glede na moja leta bi raje nekaj krajšega, sicer pa sem absolventka na pedagoškem faksu, pa že toliko let nisem nič naredila, ker sem zaposlena v čisto drugi branži, zdaj se mi je pa nabralo toliko novih izpitov, da me je kar minilo, pa še nekaj že opravljenih je po nekaj letih treba znova opravit :nonono: . O tej šoli B2 sem pa tako mimogrede nekje prebrala in me kar zanima, glede na to, da hodim v službo in imam malega otroka
( no, trenutno sem še na porodniškem dopustu :), ki pa se kmalu izteče ).