Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : že 4 dan mi ne dela SIOLOV telefon


fprelog1
02.09.2006, 09:32
zdaj pa 'že' dela. Če bo komu delalo pol leta brezhibno, naj taisti priporoča siolov razvezan dostop drugim, drugače ne.!!!


na Ptuju smo dobili siolovo obvestilo, da bomo zaradi upgrada komunikacijskega prehoda kake pol ure brez linije. Potem cel dan ni delal internet, na deskhelpu za informacije nisem nikoli čakal manj kot 10 minut, že 4 dni pa ne dela ne telefonija ne TV. Danes zjutraj je sicer port1 že registriran za telefonsko številko, tako da lahko k nam kličejo, 'zvoni' pa v prazno, ker je telefonski aparat mrtev, niti signala ni. Na srečo T-2 gradi v bližini novo centralo ... na njihov prehod lahko priključim celo moj stari dobri ISDN telefon. Imel sem DUO, potem TRIO, potem po nasvetu SIOLA AMINO vrnil nazaj na siol, DOST MAM razvezanega dostopa, siol temu še ni dorasel...

bostov
03.09.2006, 06:47
Ubožček, cele štiri dni ti ne dela. Meni ne dela že več kot mesec dni, pa noben nič ne naredi. Lahko se samo na glavo postavljam pa kličem 080 vsak dan, ali pa če grem sam v centralo telefonijo popravljat.

mverckov
04.09.2006, 18:34
Danes je točno mesec dni kar so mi priklopili siol telefonijo.In zadeva še vedno ne deluje.Zgleda ,da bomo res morali sami iti na centralo popravljat.Na SIOL-u se jim pač gladko j... za nas.Številko 081000 pa že tako ponoči sanjam,operaterje pa že osebno poznam.Doma me bodo pa tako počasi nagnali,če ne poštimam telefonov v prejšne stanje.Ali imajo take probleme s Siol telefonijo tudi v LJ,ali samo mi iz periferije?

billycl
07.09.2006, 00:32
tolažim se s tem, da nisem edini ki mi telefonija ne dela.
en teden dela potem tri dni ne dela pa spet dela pa ne dela pa..... sedaj se ne sekiram več, ker mi vsaj internet dela

bostov
07.09.2006, 13:33
Naj si to telefonijo vtaknejo tja, kjer redko posije sonce...:veryevil:

fprelog1
07.09.2006, 21:09
-----Original Message-----
From: forumi@siol.net [mailto:forumi@siol.net]
Sent: Thursday, September 07, 2006 3:59 PM
To: franc.prelog@siol.net
Subject: OBVESTILO - SiOL Forumi


Pozdravljen-a, fprelog1!

Ker se na forumih vse bolj širi val nestrpnosti in smetenje po temah (spam), vam sporočamo, da bomo strožje obravnavali kršitelje ter aktivneje čistili neprimerne objave.

Zaradi dolžine tem bodo najdaljše zaklenjene; v kolikor boste hoteli na isto temo odgovarjati, ustvarite novo z enakim naslovom ter dodano zaporedno številko (npr. Fantazije II.).

Držite se tematike teme in ne spemajte povsod... Za vse, ki radi poklepetate imamo čvekalnico, za ostale osebne stvari pa zasebna sporočila.

Naredimo forume spet prijazne - obnašajte se tako do drugih, kot želite da se drugi do vas!!! :)

Hvala za razumevanje!

Ekipa SiOL Forumi
http://forumi.siol.net

(če ste to elektronsko sporočilo prejeli dvakrat, se vam globoko opravičujemo)

borisu
07.09.2006, 21:34
Ne se sekirat. To smo dobili vsi.

asteriks1
12.09.2006, 14:48
Od včeraj mi v Krškem ne dela telefon (dodatna linija že tako in tako ne dela od aprila). Ali kdo ve, na kateri centrali je tokrat napaka in kdaj bo odpravljena? Tehnik na tehnični pomoči je obljubil, da me pokliče na mobitel pa nič. . Očitno imajo preveč dela..:nonono:

storz
12.09.2006, 15:07
Od včeraj mi v Krškem ne dela telefon (dodatna linija že tako in tako ne dela od aprila). Ali kdo ve, na kateri centrali je tokrat napaka in kdaj bo odpravljena? Tehnik na tehnični pomoči je obljubil, da me pokliče na mobitel pa nič. . Očitno imajo preveč dela..:nonono:

napaka je še vedno in jo s telekomom odpravljamo. Problem je pa samo v telefoniji.

MrBoombastic
12.09.2006, 15:54
Ne se sekirat. To smo dobili vsi.
Jaz nisem. Nimam označenega okenca za prejemenje sporoil administratorja.. :) Sicer pa mislim, da s tem mailom oni sami spamajo, ne uporabniki.