Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Upload ne deluje ...


DeJvX
02.09.2006, 10:32
Že prejšnji teden sem klical na siol, da bi pogledali kaj je narobe, kajti download deluje normalno, uploada, pa praktično ni .... Strani mi odpira po 2 minuti, če jih sploh odpre ... Ko je prišel drugi dan delavec Telekoma, je spet delalo vse normalno, prejšnje 3 dni pa ni ... No, zdaj je od tega minil en teden in spet je isto. Download normalen, uploada pa ni. Ne morem ne mailov pošiljat, ne igrat iger s kolegi ... praktično nič ... No, še rezultati današnjega testa na speedtest.si (po 20. poskusu, kjer ni prekinlo) :

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 4.81Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 1.92Mb/s


Prosil bi za pomoč, če bi kdo vedel kaj bi to bilo ... Naj povdarim, da imam vse programe zaprte, ter tudi probal sem izklopit požarni zid, vendar je vedno isto ... Tudi z drugim računalnikom (beri prenosnik), sme šel preko iste linije na internet in tudi tam je isto. Moje uporabniško je: davidko

LP, David

storz
02.09.2006, 11:20
Že prejšnji teden sem klical na siol, da bi pogledali kaj je narobe, kajti download deluje normalno, uploada, pa praktično ni .... Strani mi odpira po 2 minuti, če jih sploh odpre ... Ko je prišel drugi dan delavec Telekoma, je spet delalo vse normalno, prejšnje 3 dni pa ni ... No, zdaj je od tega minil en teden in spet je isto. Download normalen, uploada pa ni. Ne morem ne mailov pošiljat, ne igrat iger s kolegi ... praktično nič ... No, še rezultati današnjega testa na speedtest.si (po 20. poskusu, kjer ni prekinlo) :

Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 4.81Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 1.92Mb/s


Prosil bi za pomoč, če bi kdo vedel kaj bi to bilo ... Naj povdarim, da imam vse programe zaprte, ter tudi probal sem izklopit požarni zid, vendar je vedno isto ... Tudi z drugim računalnikom (beri prenosnik), sme šel preko iste linije na internet in tudi tam je isto. Moje uporabniško je: davidko

LP, David

ali imaš mogoče router?

DeJvX
02.09.2006, 11:23
Nimam. Z modema direktno v računalnik ...

was24184
02.09.2006, 11:54
Js sem mel isto stvar! Download OK, upload NI! Strani se pa niso odpirale ali pa napol! Preveri izgubo paketov! Js sem mel okoli 15% izgubo, sedaj pa mi že nekaj dni dela normalno, odkar mi je en telekomovc stvar "popravil".

LP

storz
02.09.2006, 13:03
Nimam. Z modema direktno v računalnik ...

pokliči prvo na 0801000, da bomo naprej prijavili

DeJvX
02.09.2006, 13:15
Pri preverjanju izgube paketov sem probo s siolom, ampak tam ni uspelo niti 1x. zato sem pinga arnes.

Statistika preverjanja dosegljivosti za 193.2.1.87:
Paketov: Poslanih = 146, Prejetih = 140, Izgubljenih = 6 (4% izguba),
Povprečni čas v milisekundah:
Minimum = 16ms, Maksimum = 216ms, Povprečje = 32ms

To so rezultati. Vsekakor bom poklical, samo do ponedeljka ne, kajti nimam časa v ponedeljek, da bi bil doma.

Hvala za pomoč

LP, David

DeJvX
05.09.2006, 11:07
Včeraj sem klical na siol in danes bi naj prišel Telekomovec, amppak, ko me je zjutraj klical je net delal spet normalno. Seveda sem mu takrat rekel, da dela vse normalno ... Zdaj pa spet ni blo uploada in sem resetiral modem in spet deluje kot more. Kaj je to možno, da je kriv modem? Nimam časa, da bi vsake toliko časa resetiral modem ... Včasih dela po 2 uri, včasih 10, včasih pa sploh ne ... Imam modem Iskratel SI 2000. Imam še telefonsko od telekomovca, tako, da če je to krivo bi še ga lahko zaj poklical, da pride pogledat ...

LP, David

ps. upam na hitro pomoč :D