Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : mozno na istem prikljucku: adsl2 + vdsl ?


howrude
05.09.2006, 02:55
A kdo ve ?
butatsto vprasanje :D
verjetno da ne, sam vseeno vprasam :)

madmitch
05.09.2006, 07:51
Na isti parici ni možno.

MrBoombastic
05.09.2006, 08:06
Kaj bi z dvema sploh? Raje hitrost povečaj malo. 2 nista možna, ker načeloma v hišo/stanovanje prideta samo 2 žici - ena za podatke do tebe, ena od tebe

kitl
05.09.2006, 09:31
Lahko imaš le v primeru, da naročiš še en priključek. (parico)

howrude
05.09.2006, 11:33
MrBombastic sprasujem zato, ker bom slej ali prej spremenil na VDSL (cena pri istem 10mbit paketu je 3ksit cenejsa), sedaj pa ko ze moram 5 tednov vsakodnevno resetirati sagema pa se bolj pogosto pomislim na vdsl (ki bi sicer on 1.9 naj bil na voljo tudi v mojem kraju). Sprasujem pa zato ker sem ob prehodil nekateri uporabnikom bral neke scary scenarije ko so uporabniki dlje casa (zaradi domnevno telekoma) ostali brez interneta. In sem pac razmisljal da bi en 1 mesec imel oba, dokler ne vidim da vdsl ne deluje stabilno.

Kitl, a ves mogoce na pamet kolko je se ena parica ? To pomeni da tudi v primeru (vseh slovenskih ponudnikov interneta) ko se zahteva polno razvezan dosto do interneta da je treba imeti prej telekomovo parico ? (polno razvezan dostop se pogosto oglasuje kao da ni potrebno imeti nic z telekomom, a parica prej je pa obvezna? )

kitl
05.09.2006, 12:14
V priemru, da naročiš T2 in označiš tam nimam telefona ti T2 časti nov priključek(parico), ki sicer stane pri Telekomu 19k. Problem lahko samo nastane v primeru, da v vašem kraju ni prostih kapacitet če so načeloma potem ne plačaš nič.