Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol Tv še Vedno Ne Dela Pravilno


moglasi
06.09.2006, 08:05
Še vedno: neizenačene glasnosti kanalov in POPAČEN ZVOK.

moglasi
08.09.2006, 09:53
Še vedno: neizenačene glasnosti in na nekaterih kanalih popačen zvok!
Recimo: A KANAL ima zelo popačen zvok!
Pa prosim.. ne mi napisat da se mi to samo zdi.. saj popačenost
zvoka lahko dokažem .. Lahko izrišem signal na kablu in signal na SIOLU!!!!

OD ODGOVORNIH PA ŠE NOBENEGA ODGOVORA!
(poslal mail na SIOL, poslal OS gsopodu klemenr...)

brabrabranc
08.09.2006, 10:22
kontaktirej storža, on si prizadeva!



Še vedno: neizenačene glasnosti in na nekaterih kanalih popačen zvok!
Recimo: A KANAL ima zelo popačen zvok!
Pa prosim.. ne mi napisat da se mi to samo zdi.. saj popačenost
zvoka lahko dokažem .. Lahko izrišem signal na kablu in signal na SIOLU!!!!

OD ODGOVORNIH PA ŠE NOBENEGA ODGOVORA!
(poslal mail na SIOL, poslal OS gsopodu klemenr...)

moglasi
08.09.2006, 13:01
Vem, ampak zdi se mi da je to problem ki ni tako hitro rešljiv... in ne bo mogel nič narediti.
Pa saj sem poslal sporočilo klemnuR... pa še mail na SIOL.
Če to ne zadostuje.. tudi prav... namreč ...
glede na to da do sedaj ni nobenega odgovora... se mi zdi da so seznanjeni z problemom.. samo rešitve pa ne najdejo. Vsaj upam da je tako, kajti-- če problema ne opazijo...
v takem primeru bi pa res lahko bili zaskrbljeni... zelo!

prenos22
08.09.2006, 14:34
Da ne odpiram nove teme. Kaj pomeni "No data could be fetched for this URL (011)" na zaslonu od TV ko vklopim vse kable za SiOL TV?

Hvala za kakšen pameten odgovor.

rock
08.09.2006, 14:38
Amino ne dobi podatkov s strežnika!
Zanič ali narobe povezani kabli. Če si nov naročnik TV morda še nimaš aktiviran...

prenos22
08.09.2006, 14:44
hvala za hiter odgovor. Danes so mi prenesli telefonsko številko in telefon ne dela prav tako pa tudi TV. Upam, da bodo hitro uredili zadevo.....

Pepko
08.09.2006, 15:04
:censored: :dontknow: :dontknow: mi smo se pa hotl prjavt na siol trio pa kr neki pravjo d nimamo neki vredu podpisanga????
le kaj bi bli to?:dontknow: :P

miro74
08.09.2006, 15:06
Včasih je kriv tud star firmware na modemu, pa zato ne dela tel in TV.

storz
09.09.2006, 07:06
hvala za hiter odgovor. Danes so mi prenesli telefonsko številko in telefon ne dela prav tako pa tudi TV. Upam, da bodo hitro uredili zadevo.....

pošlji mi username na PM.