Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nezadovoljen


SloCop
06.09.2006, 17:08
:2thumbs: :2thumbs: Torej... ADSL uporabnik že par let, zaradi zagotovil na 0808000 da je na moji lokaciji možen ADSL 2+ grem iz starega paketa na paket trio. Še med montažo tehnik telekoma govori kako je krasno bo sedaj ko bom imel lahko dva amina... No pa zmontira in zadeva ne dela... oz. dela samo na enem tvju. Pravi model da mora v centrali nekaj premaknit pa bo. No in ni bilo. To je bilo marca letos. ADSL 2+ je na moji lokaciji možen šele od včeraj... torej čez pol leta od montaže in obljub. No zgodbe še ni konec.... kljub temu da je spoštovani KlemenR pred časom pisal po forumu da je na vseh IPBANIH moćen razvezan dostop, moja malenkost sedaj ne more imet 2 x tv ker IPBAN na moji lokaciji ne podpira razvezanega dostopa. WTF?

Torej.... sem se kratkomalo če se lepo izrazim za***al ko sem podpisal za 24 mesecev. Res da ne rabim ISDN plačevat... moram pa zato poleg tria še CATV če želim gledat TV na več kot enem sprejemniku.

Res poceni..........


Siol BRAVO!

Iz tedna v teden me presenečate... ko že mislim da bolj ne morete za***at zadeve vam to uspe.
:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

wishmaster
06.09.2006, 17:22
Glede razvezanega dostopa, ti lahko sam omenim, da ni kriva centrala ali pa kakšna oprema. Ampak samo politika. Kjer je Telekomova oprema, na centrali je možen tudi razvezan dostop. To mi je pred dnevi pojasnil serviser, ki me je popeljal do centrale in mi tud pokazal kako poteka zadeva.

borisu
06.09.2006, 17:34
"Kjer je Telekomova oprema, na centrali je možen tudi razvezan dostop"
Lepo te prosim povej mi čigava oprema pa bi lahko bila na centralah, če ne od Telekoma????? Vse centrale so Telekomove !!!!!!

SloCop
06.09.2006, 18:06
"Kjer je Telekomova oprema, na centrali je možen tudi razvezan dostop"
Lepo te prosim povej mi čigava oprema pa bi lahko bila na centralah, če ne od Telekoma????? Vse centrale so Telekomove !!!!!!

Mislim da se motiš

wishmaster
06.09.2006, 18:17
Lahko se Siol zgovarja na to, da je možen razvezan dostop možen samo na njihovih lokacijah. Zakaj pa je potem cenik od Telekoma za Razvezan dostop ? Ima tud SIol svojo opremo tako kot Volja in Amis, in tudi tukaj ponuja iste cene kot preko Telekoma (1x dražje kot volja in mastni zaslužek). To mi naj kdo pojasni kakšna je razlika med Telekomovim Dslamom in Siolovim DSLAMOM ??

SloCop
06.09.2006, 18:20
ma ubistvu mene to ne zanima kaj ma kdo pa kaj ne.... vem da nimam moznosti dveh tv jev in da mi je bilo to na zacetku leta obljubljeno...... in vem tudi da gratel polaga cevi......... in vem tudi da so Siolovi šefi da ne rečem kakšne grde besede....

sr@nje
06.09.2006, 18:24
:D telekomovc ti je buče prodal :2thumbs: , joj, joj, joj.

SloCop se strinjam, zagotavljajo, obljubljajo, ko enkrat podpišeš pa nič ne dela, ali vsaj ne tako kot bi moralo.
Če imaš možnost odstopi od pogodbe, saj izvajalec svoje pogodbe ne more izvršiti.
Če imaš kabeljsko TV, imaš verjetno lahko tudi kabeljski internet, morda pride v poštev T2.???
SiIol naj ti zadevo povrne v prvotno stanje,

Kaj res veljajo pogodbe samo za uporabnike???

Žal smo večinoma prisiljeni na enega ISP, tako da niti nimaš kaj dosti izbirat, se pa časi počasi in sigurno spreminjajo.
Obstajajo tudi institucije, kot je recimo Urad RS za varstvo potrošnikov, Zavod za varstvo potrošnikov,
Društvo za varstvo potrošnikov.

Gre predvsem za zavajanje in to ustno, ko se išče krivca ga ne boš našel.

Če imaš pa že v pogodbi vpisana 2x TV in je bila poizvedba pozitivna, potem imaš tudi črno na belem.

SloCop
06.09.2006, 18:28
na pogodbi je 1x tv......
telemach se slike ne more zagotovit dobre pri nas kaj sele internet... pač kup gnoja ki se gre firmo... vsaj v novem mestu
t2 je predaleč....
ubistvu mi je siol uredu samo vedno je kaj... ampak res vedno al telefon ne dela al upload ne dela al končno dobimo IPBAN pa ne morem met dveh tvjev....... grr

korenje
06.09.2006, 18:43
slocrap, a ni zdej gratel zacel tm po novem mestu polagat optiko? tko da bo verjetno kmal t-2 mozn tut tm...

lady_lucifer
06.09.2006, 18:43
slocrap, a ni zdej gratel zacel tm po novem mestu polagat optiko? tko da bo verjetno kmal t-2 mozn tut tm...

jes, ful je ze polozenga:2thumbs:

SloCop
06.09.2006, 18:47
slocrap, a ni zdej gratel zacel tm po novem mestu polagat optiko? tko da bo verjetno kmal t-2 mozn tut tm...

ja je..... tudi pri nas samo preden bo to zalaufalo bo minilo nekaj časa ...

btw korenček ne za***avaj da ne pokličem zajca ki te pohrusta

korenje
06.09.2006, 18:47
teh grozenj z zajcki sm ze navajen :D

lump muc
06.09.2006, 21:26
pejt na VDSL2 raje konec leta :approve:

wishmaster
07.09.2006, 08:26
telekomovc ti je buče prodal , joj, joj, joj.

Sr@nje, a je zgornje na mene letel. Nisem tak ******, da ne bi ločil razlike. Mi pa ti povej kaj se dogaja ko se odločiš za razvezan dostop ? Na Telekomovi opremi bi lahko samo odjavil ISDN ali PSTN, pa ti ADSL še vseeno deluje. Sam politika dela svoje (Telekomova in Siolova).

sr@nje
07.09.2006, 14:47
Wishmaster, sej tko sem mislil, oboji prodajajo buče, to je siolovo, to je telekomovo, samo da se zgovarjajo en na drugega in ko je kaj narobe, krivdo valijo seveda na drugega.

Ravno točno ne vem, sem pa vprašal ko so mene razvezal :D in so prišli po razcepnik telekomovci in je rekel da izklopijo samo iz ISDN, drugo nič.
Kako to fizično zgleda ne vem, vem pa da sem po razvezi imel težave tako s telefonijo kot internetom in ker so po razcepnik prišli po 14 dnevih sem zato tudi vprašal, če so me v kak drug d-slam ali kaj že priklopil, pa je rekel da ne .

Torej je TELEKOM/SIOL =, ostali pa morajo iti po protokolu, ki ga je določil telekom za najem centrale,... .

TO je le še en dokaz kako nas molzejo.

tomazz
07.09.2006, 20:27
Kot vsi ostali mora tudi Siol imeti svojo opremo za polno razvezo, drugače bi polna razveza bila možna povsod a ne? Seveda je tehnično možna povsod, kako bi pa na to konkurenca gledala, če bi Siol lahko polno razvezo prodajal na Telekom centralah si pa lahko predstavljaš.

wishmaster
07.09.2006, 20:46
Kot vsi ostali mora tudi Siol imeti svojo opremo za polno razvezo, drugače bi polna razveza bila možna povsod a ne? Seveda je tehnično možna povsod, kako bi pa na to konkurenca gledala, če bi Siol lahko polno razvezo prodajal na Telekom centralah si pa lahko predstavljaš.

Sam zakaj pa ima potem Telekom cenik za razvezan dostop na njihovi strani ?

korenje
07.09.2006, 20:49
siol+telekom=siolkom :D

tomazz
07.09.2006, 20:50
Mogoče ne razumem kaj hočeš vprašat, ampak za vsak razvezan dostop ponudnik plačuje Telekomu parico. Verjetno ne pričakuješ, da če ima ponudnik svojo opremo, Telekom da parico brezplačno, ravno obratno, najem je dražji kajti Telekom potem od parice seveda posredno nima nič več.

sr@nje
07.09.2006, 21:09
Sej to je tud ena od cvetk, sej mormo za svoje kable, katere smo sami plačali, sami kopali in zdaj spet najmnino plačevat.

SloCop
07.09.2006, 21:13
Sej to je tud ena od cvetk, sej mormo za svoje kable, katere smo sami plačali, sami kopali in zdaj spet najmnino plačevat.


me prov zanima kolk si ti str in kolksi dal kesa in kolk si kopov ;)

sr@nje
07.09.2006, 21:22
me prov zanima kolk si ti str in kolksi dal kesa in kolk si kopov ;)


V penziji še nisem, kot kaže jo tudi ne bom dočakal, keša nisem dal nič, so pa mi starši od ust trgal, da so plačal, kopal pa sem :2thumbs: , pa tudi na sestanke gradbenega odbora sem hodil :D .
Če ti bo lažje nisem mlad, pa tud starega se ne počutim ;) .

synopsis
07.09.2006, 21:45
fantje meni je full hudo, ko imate s siolom take tezave...ce bi jih imel sam bi verjetno pravtako norel :)

Drugace pa sem trenutno pogledal povezavo in sem zelooo prijetno presenecen :) Torej tudi tako dela siol ;)

Login Type: PPPoE
Login Status: Connected
Connection Uptime : 24 days, 00:06:13

SloCop
08.09.2006, 05:50
V penziji še nisem, kot kaže jo tudi ne bom dočakal, keša nisem dal nič, so pa mi starši od ust trgal, da so plačal, kopal pa sem :2thumbs: , pa tudi na sestanke gradbenega odbora sem hodil :D .
Če ti bo lažje nisem mlad, pa tud starega se ne počutim ;) .

Da te mama sliši glede tistega trganja od ust :)

Balonar
08.09.2006, 07:45
:rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :2thumbs:

Smaug
08.09.2006, 08:25
:D telekomovc ti je buče prodal :2thumbs: , joj, joj, joj.

SloCop se strinjam, zagotavljajo, obljubljajo, ko enkrat podpišeš pa nič ne dela, ali vsaj ne tako kot bi moralo.
Če imaš možnost odstopi od pogodbe, saj izvajalec svoje pogodbe ne more izvršiti.
Če imaš kabeljsko TV, imaš verjetno lahko tudi kabeljski internet, morda pride v poštev T2.???
SiIol naj ti zadevo povrne v prvotno stanje,

Kaj res veljajo pogodbe samo za uporabnike???

Žal smo večinoma prisiljeni na enega ISP, tako da niti nimaš kaj dosti izbirat, se pa časi počasi in sigurno spreminjajo.
Obstajajo tudi institucije, kot je recimo Urad RS za varstvo potrošnikov, Zavod za varstvo potrošnikov,
Društvo za varstvo potrošnikov.

Gre predvsem za zavajanje in to ustno, ko se išče krivca ga ne boš našel.

Če imaš pa že v pogodbi vpisana 2x TV in je bila poizvedba pozitivna, potem imaš tudi črno na belem.

Boga mi, zaradi takih kretenskih izjav me prime, da bi ljudi v solno kislino makal. Popravi me, ce se motim, ampak ti delas na T-2. Oziroma ta podatek niti ni relevanten, pomembno je, da si velik zagovornik le tega.
Zdaj pa mi prosim razlozi, kako lahko tako idiotsko in brezsramno pljuvas konkurenco, ceprav ste/so sami se 3x slabsi!? Ne me jeebat, ljudje so na vas prikljucek cakali po pol ****evega leta, medtem ko ste/so vsakic smeje odgovarjali "da bo kmalu urejeno". Zaradi taksnega odnosa do svojih strank bo nekoc nekdo ostal brez genitalij, ne samo brez sluzbe! Sicer pa bodi vsaj tiho, ce ze ne mores biti realen.

P.S.: Vem da ta post ni primeren, ampak I just don't give a ****....

M.T.
08.09.2006, 08:56
Ni slabo napisan....se pa bojim, da si se na napačnega spravil:P

Smaug
08.09.2006, 09:18
Ce sem se zmotil, potem se mu iskreno oproscam. Sicer ponavadi ne sodelujem v tem sklopu, sem pa dobil obcutek, da je sr@nje velik zagovornik T-2. Torej se enkrat, ce sem se zmotil, se ti oproscam.

Leti pa to na vse ostale (se bodete ze nasli).

sr@nje
08.09.2006, 14:51
Boga mi,
Zdaj pa mi prosim razlozi, kako lahko tako idiotsko in brezsramno pljuvas konkurenco, ceprav ste/so sami se ....

Kot ti je M.T. napisal nisem pri konkurenci, sploh nisem tega foha in sem tudi eden izmed na*egnjenih pri T2,
ravno tako se počutim pri Siolu.
Iz men govori le gnev in bes dolgoletnega staža na internetu in nič koliko nategov na suho.
O tem lahko napišem roman.
Ne vem pa zakaj bi bilo mene sram, zakaj ne napišeš naj bo Siol sram???

Na dvig hitrosti čakam že 8 delovnih dni sicer 10 dni in mi jo še niso dvignili, včeraj sem klical na znano številko, kjer mi je operater rekel če ne bo konec tega tedna , bo pa drug teden, in to naj bi bil odgovor, oprosti, sem polno razvezan, se pravi s telkomom nimam nič, zato pričakujem da bo moj ponudnik telefonije,Tv in interneta Siol za mene poskrbel v najkrajšem možnem času. Šef pa ni bil dosegljiv;) .

In za mene to ni normalna čakalna doba.

Pisal sem na info@siol.net in vprašal koliko traja da dvignejo hitrost, odgovor 2-3 dni, 4- ti dan vprašam zopet kdaj bo, mi odgovorijo da traja 7 dni.
In koga naj bo sedaj sram??? morda mene, žal ne, če ne bi plačeval, me že zdavnaj nebi bilo tu.
In še to, za zadovoljno stranko je potrebno zelo malo in to je malo prijaznejšega odnosa in angažiranosti.
Izgovarjanje na telekom >> ne pali<<, ker z njim nimam nič, sicer živijo v isti bajti, naredijo dva koraka in zadeva je rešena in glede na to da se ukvarjajo s telekomunikacijo, je zadosti en klic, ampak to je pretežko.

Dvig hitrosti je popolnoma rutinsko dejanje, saj ti že pri izpolnjevanju obrazca pokaže vse možnosti, ki jih imaš ali nimaš, tu ni nič drugega, kot napisati nalog za dvig hitrosti.
Pa tudi vreme je bilo lepo, tako da na kakšne strele se ne morejo izgovarjati.;)

sr@nje
08.09.2006, 14:58
Da te mama sliši glede tistega trganja od ust :)

Žal tudi telefona ni dočakala, tako da je bilo trganja od ust toliko več pri eni plači.;)

storz
09.09.2006, 06:52
Kot ti je M.T. napisal nisem pri konkurenci, sploh nisem tega foha in sem tudi eden izmed na*egnjenih pri T2,
ravno tako se počutim pri Siolu.
Iz men govori le gnev in bes dolgoletnega staža na internetu in nič koliko nategov na suho.
O tem lahko napišem roman.
Ne vem pa zakaj bi bilo mene sram, zakaj ne napišeš naj bo Siol sram???

Na dvig hitrosti čakam že 8 delovnih dni sicer 10 dni in mi jo še niso dvignili, včeraj sem klical na znano številko, kjer mi je operater rekel če ne bo konec tega tedna , bo pa drug teden, in to naj bi bil odgovor, oprosti, sem polno razvezan, se pravi s telkomom nimam nič, zato pričakujem da bo moj ponudnik telefonije,Tv in interneta Siol za mene poskrbel v najkrajšem možnem času. Šef pa ni bil dosegljiv;) .

In za mene to ni normalna čakalna doba.

Pisal sem na info@siol.net in vprašal koliko traja da dvignejo hitrost, odgovor 2-3 dni, 4- ti dan vprašam zopet kdaj bo, mi odgovorijo da traja 7 dni.
In koga naj bo sedaj sram??? morda mene, žal ne, če ne bi plačeval, me že zdavnaj nebi bilo tu.
In še to, za zadovoljno stranko je potrebno zelo malo in to je malo prijaznejšega odnosa in angažiranosti.
Izgovarjanje na telekom >> ne pali<<, ker z njim nimam nič, sicer živijo v isti bajti, naredijo dva koraka in zadeva je rešena in glede na to da se ukvarjajo s telekomunikacijo, je zadosti en klic, ampak to je pretežko.

Dvig hitrosti je popolnoma rutinsko dejanje, saj ti že pri izpolnjevanju obrazca pokaže vse možnosti, ki jih imaš ali nimaš, tu ni nič drugega, kot napisati nalog za dvig hitrosti.
Pa tudi vreme je bilo lepo, tako da na kakšne strele se ne morejo izgovarjati.;)

daj mi pošlji na PM tvoj username, da pogledam kaj tolk časa traja

lp,
storz

sr@nje
11.09.2006, 08:25
Storz hvala za ponujeno pomoč, ampak se mi zopet porajajo vprašanja :D , na info@siol.net, sem glede tega poslal 5 emailov, klical helplinijo .

Zakaj to oni ne uredijo, saj ste to vendar ena ta ista služba?

A dejansko telekom ovira siol?

storz
11.09.2006, 09:35
Storz hvala za ponujeno pomoč, ampak se mi zopet porajajo vprašanja :D , na info@siol.net, sem glede tega poslal 5 emailov, klical helplinijo .

Zakaj to oni ne uredijo, saj ste to vendar ena ta ista služba?

A dejansko telekom ovira siol?

pojma nimam, ker ne vem kje kaj stoji itd. Če mi javiš username lahko preverim.

sr@nje
11.09.2006, 10:05
Kot vedno Storz zrihta tik tak.
Hvala

sr@nje
11.09.2006, 20:29
Ma pa to ni res, ko ima hudič mlade ,... .

Čeprav sem že dva meseca polno razvezan sem danes dobil račun za ISDNBA 3078,70 + 615.74 DDV=3694 Sit
Ma sej se mi ne da več pisat, skratka zaračunal so ISDN +Trio, keterega akcijo 3 mesece brez naročnine sem koristil samo prejšnji mesec, kje sta še 2 meseca???

Skratka ne bom več faxiral reklamacijo, bom šel kar osebno urejat, ker zdej imam pa dost in bo treba enemu ornk po mizi udarit.
Tri mesece že nisem dobil računa kot se zagre.

gloris
16.09.2006, 00:40
na pogodbi je 1x tv......
telemach se slike ne more zagotovit dobre pri nas kaj sele internet... pač kup gnoja ki se gre firmo... vsaj v novem mestu
t2 je predaleč....
ubistvu mi je siol uredu samo vedno je kaj... ampak res vedno al telefon ne dela al upload ne dela al končno dobimo IPBAN pa ne morem met dveh tvjev....... grr
T2 se približuje http://www.t-2.net/?AUID=60568010D1590C0010F6

Maj
16.09.2006, 00:53
Pri nas po vasi T2 ne bo nikoli položil svojih kablov tako, da upam, da bo končno že prišla ven tista Amis Air ponudba.

Morda kdo ve kdaj, če sploh bodo zadevo usposobili?

Ipod
16.09.2006, 15:22
Po neuradnih informacij amis sploh nima zakuplenih pravic pri apeku za frekvenco oddajanja. In je vse še globoko v testni fazi.

Maj
16.09.2006, 17:53
Meni so rekli, da naj bi začeli redno oddajati še letos.
Očitno jim zadeva na žalost ne gre po načrtih, upam pa, da jim uspe vsaj v roku enega leta ko se meni izteče vezava pri najboljših in najdražjih :evil:

Ipod
16.09.2006, 18:00
Moj brat tut čaka, da začnejo z oddajanjem. Včasih lepa lega hiše ne ponuja vsega :)

T-a-d-e-j
16.09.2006, 18:29
Po neuradnih informacij amis sploh nima zakuplenih pravic pri apeku za frekvenco oddajanja. In je vse še globoko v testni fazi.

Po neuradnih informacijah so na takih frekvencah (tako visokih) da jih po slovenski zakonodaji ni potrebno zakupiti.

Leonardo
16.09.2006, 19:18
FANTJE JA PA KAJ JE Z VAMI KAKI AMIS SE ZMEŠANI SAJ SIOL NET JE NAJBOLJŠI A ME RAZUMETE NAJBOLJŠI! SAJ TI VSE NUDIJO SEVEDA ZA PRIMERNO CENO. KO SEM DELAL ADSL A VESTE KAJ MI JE VSE POŠTA PONUJALA SEM REKEL GO HOME SIOL DE BEST IN BASTA. VERJEMITE MI RES NAJ BOLJŠI!:) :2thumbs:

oskar1
16.09.2006, 19:23
:nonono: :nonono: :nonono:

Maj
16.09.2006, 19:30
FANTJE JA PA KAJ JE Z VAMI KAKI AMIS SE ZMEŠANI SAJ SIOL NET JE NAJBOLJŠI A ME RAZUMETE NAJBOLJŠI! SAJ TI VSE NUDIJO SEVEDA ZA PRIMERNO CENO. KO SEM DELAL ADSL A VESTE KAJ MI JE VSE POŠTA PONUJALA SEM REKEL GO HOME SIOL DE BEST IN BASTA. VERJEMITE MI RES NAJ BOLJŠI!:) :2thumbs:

Ej ne se DREEET pojdi raje v posteljo in jutri ko se malo naspiš in popustijo substance bo precej bolje.
;)

Veron
16.09.2006, 19:59
svet gre dalje, žal ne s korak v času ampak za njem =)