Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Počasno delovanje SIOL TV


Ladislav
08.09.2006, 12:50
Zanima me zakaj ko imam vklopljeno Siol TV pri prestavljanju se programi tako počasi prestavljajo, da lahko zraven zaspiš. Poskusil sem že z novim kablom, resetiranjem itd. Še vedno počasi.

Hvala za odgovore in nasvete.

moglasi
08.09.2006, 12:53
Za zdaj se pri meni programi (na AMINOTU 110) kar hitro preklapljajo. Malo dlje traja edino na računalniku (VLC)
Torej imaš mogoče nekaj narobe.

Ladislav
08.09.2006, 13:27
Ma ne nimam nič na računalniku - dva TV iz sagema in na obeh je prestavljanje programov zelo zelo počasno. Niti da bi se videlo kater program gledaš, šele ko greš na drugega ti izpiše program na kater sem že bil. Vem da sem že neki bral da se da Aminote nadgradit ampak......

lepotec
10.09.2006, 18:15
Jaz imam isto težavo s prestavljanjem programov.:nonono: :nonono:

Smile
10.09.2006, 20:54
podoben primer imam jaz - kaksen dan dva po resetiranju aminota je za menjavo programa potrebno priblizno dve sekundi, medtem ko je potrebno po parih dneh pocakati 2 sekundi da sploh sprejme ukaz in potem se 2 za menjavo programa...po resetu zadeva zacne normalno delovati...

storz - kaksna ideja zakaj oz kaj narediti?

storz
11.09.2006, 06:25
podoben primer imam jaz - kaksen dan dva po resetiranju aminota je za menjavo programa potrebno priblizno dve sekundi, medtem ko je potrebno po parih dneh pocakati 2 sekundi da sploh sprejme ukaz in potem se 2 za menjavo programa...po resetu zadeva zacne normalno delovati...

storz - kaksna ideja zakaj oz kaj narediti?

nisem še slisal kaj takega, sam zgleda da bo sam amino kriv. Dej ga nesi v Teletrgovino (če imaš TRIO) pa ga bodo poslal na servis, ti dobiš pa nadomestnega. Priporočam ti pa vseeno, da prej pokličeš tja, da se prepričaš, da imajo kakšnega nadomestnega.

lp,
storz

miro74
11.09.2006, 07:59
Z 1.7 firmwarom amino preklaplja dosti hitreje. Mogoče vam uspe še kaj uredit da bi še hitreje. Očitno je softwersko.

storz
11.09.2006, 08:07
Z 1.7 firmwarom amino preklaplja dosti hitreje. Mogoče vam uspe še kaj uredit da bi še hitreje. Očitno je softwersko.

ja sam na začetku pravi, da mu dela normalno

J_O
11.09.2006, 10:21
Z 1.7 firmwarom amino preklaplja dosti hitreje. Mogoče vam uspe še kaj uredit da bi še hitreje. Očitno je softwersko.


Kdaj boste tudi ostalim, kateri imamo črtice nadgradili firmware iz 1,4m na 1.7?

celko100
11.09.2006, 12:11
Kdaj boste tudi ostalim, kateri imamo črtice nadgradili firmware iz 1,4m na 1.7?

Ja to bi tudi jaz potreboval.

storz
11.09.2006, 12:15
ne bomo dokler ne dobimo potrditve od uvoznika, da lahko nadgrajamo. Vse je odvisno od njih.

miro74
11.09.2006, 12:29
Tud ta 1.7 še naj ne bi bla čisto pripravljena. Vsaj tako je rekel tomazz.

storz
11.09.2006, 12:45
Tud ta 1.7 še naj ne bi bla čisto pripravljena. Vsaj tako je rekel tomazz.

ja sej to je to, ker še ni in dokler ne dobimo neko potrjeno ne bo šlo ven.

J_O
11.09.2006, 13:48
ja sej to je to, ker še ni in dokler ne dobimo neko potrjeno ne bo šlo ven.

Popolnoma razumljivo.:2thumbs:

jkocbek
30.04.2008, 23:10
Jaz imam težavo s sagemom.
Sploh ne morem gledat TV..ko ga vklopim rabi najprej ~5 min da se postavi, nato izberem Siol TV, pol spet rabi ~5 min, in potem dobim sporocilo "Video na zahtevo trenutno ni na voljo..." Če ga resetiram je spet isto. Včasih mi uspe priti celo tako daleč, da vpišem 4 mestno kodo in pridem v meni, ampak dela tako počasi da stisnem nekaj in se vsaj 2 mi nič ne zgodi..
Nesel sem komunikator na servis, ker se ni mogla posodobit programska oprema..to so mi naredili in tam pokazali da komunikator deluje super..zelo odzivno..doma pa ista pesem; počasi in brez možnosti gledanja TV. Od centrale sem po cesti oddalje 1,4 km.
Na Siolu trdijo da pri nijh vse štima, v kar pa močno dvomim, glede na to da se komunikator sinhornizira s strežnikom in me včasih pripelje celo do Siol menija dvomim da je napaka na moji strani. Siol mi vsak dan obljublja odpravo napake; dobil sem že sporočilo, da je napaka odpravljena...vendar ista pesem!
Pojma nimam kaj narediti..:dontknow: