Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol - Spam


SloCop
11.09.2006, 19:55
A ne obstaja neko pravilo da mora vsako reklamna - naročena ali nenaročena - elektronska pošta vsebovati tudi povezavo oz. navodila s pomočjo katerih se odjavimo če teh sporočil ne želimo več prejemati.

Od kje mate Siolovci pravico meni pošiljat te bedaste reklame?


Spoštovani!
Dovolite nam, da vas ponovno opozorimo na akcijo Povabi prijatelja, s sodelovanjem v kateri si lahko omogočite do 50-odstotno znižanje vaše mesečne naročnine. Da bi vam olajšali nabiranje novih naročnikov, vam pošiljamo privlačno elektronsko vabilo, ki že vsebuje nagovor prijatelju ter vašo identifikacijsko številko.

PAČ NE DOVOLIM.

Ste nam že poslali kup pošte domov... vsakemu članu posebaj, pa še spemate, mogoče bi kdo šefe zamenjal pa ne bi bilo treba denarja stran metat za reklame. Dejansko ugotavljam da igrate podlo, saj mnogo uporabnikov predvsem novopečenih ne ve da vaš paket za 4 jurje ni isti kot tisti pri T2. Tudi fore s popustom pri naročnini so zavajujoče..... da ne govorimo še o čem. Torej pustite me pri miru s temi blesavimi mejli.


Jst predlagam da si sami iščete nove naročnike, ker jaz nimam nič od tega jih zadnji teden usmerjam h konkurenci. Za njih je ceneje, meni pa je vseeno kje je kdo dokler je zadovoljen z mojo odločitvijo :) Torej, moji ''varovanci'' so predvaem takšni kiso že naročniki starih paketov in za njih ne dobim nič. Vi pa zgubite dvojno :)


l.p.

drnovurb
11.09.2006, 20:02
we.care@siol.net

SloCop
11.09.2006, 20:04
kaj we care

rda
11.09.2006, 20:23
Če ste doslej v e-novicah našli kaj zanimivega zase, ali pa tudi če niste – pišite nam in povejte, kako naj jih ukrojimo, da bodo po vaši meri. Naš naslov je e-novice@siol.net.

Če v prihodnje tovrstnih obvestil ne želite prejemati, pošljite sporočilo na odjava.sporocil@siol.net in v polje Zadeva vpišite Odjava.

SloCop
11.09.2006, 20:47
to piše v novicah... v tem spamu pa ne

MrBoombastic
11.09.2006, 20:51
to piše v novicah... v tem spamu pa ne
Jaz sem tudi mnenja, da bi moral v vsakem spamu biti link za odjavo.

klemenr
13.09.2006, 09:58
Pozdrav,

Bomo uredili preko spletne strani moj.siol.net - da si bo uporabnik označil kakšna obvestila (prodajna, novosti, izpadi, nadgradnje, itd..) želi prejemati. Se pa strinjam s tem, da bi to že moralo biti omogočeno.

lep pozdrav, Klemen Ramoveš

mckeky
13.09.2006, 22:10
Heh......podobno me razjezi ko u reklami po TV... Ko recejo le za 9evrov... ne powejo pa za kolko casa... in da bo nato cena priblizno le za jurja manj kot pa solo paket.. To je zavajanje kupcev!!!!!!!!!! drugace pa.......klemenr..... lepo, da upostevate zelje uporabnikov