Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : SAGEM in FIREWALL


verc
17.09.2006, 16:22
Zanima me ali je skozi firewall od SAGEMA lahko priti do lokalnih računalnikov!!?? Ima že kdo take izkušnje. Zgodilo se mi ravno to. Na SAGEMU imam vklopljen firewall pa mi je kljub temu nekdo vdr v računalnik in mi zagnal ukaz cmd.exe /c echo ip odjemalca. Koliko smo sploh sigurni pred hekerji?!

danijel2
17.09.2006, 16:54
Kaspersky internet securty 6.0 mogoče?

Flukturr
14.03.2007, 07:42
Zanima me ali je skozi firewall od SAGEMA lahko priti do lokalnih računalnikov!!?? Ima že kdo take izkušnje. Zgodilo se mi ravno to. Na SAGEMU imam vklopljen firewall pa mi je kljub temu nekdo vdr v računalnik in mi zagnal ukaz cmd.exe /c echo ip odjemalca. Koliko smo sploh sigurni pred hekerji?!

A se da kje dobiti kakšna navodila kaj vse se da naštelat na strani firewall?

Kako sploh vklopiš firewall?
A je dovolj da imaš na strani firewall/policies opcijo disable firewall je to že to?
Kaj pa vse tiste dodatne opcije spodaj?

Kaj pa na zavihku attacks? Je tudi vse treba dati na enable? :dontknow:

Tnx, F.

Ipod
14.03.2007, 10:32
Navodila Sagem (http://storitve.siol.net/oprema/komunikacijski-prehod/)