Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : ponudba + paketi


eleanor
21.09.2006, 02:53
Torej, sam sem že naročnik pri siolu mnogo let.

Po imenu ne poznam svojega paketa in me tudi ne zanima kateri je, vem pa da imam 1024 downloada in 256 uploda. Zdej me pa zanima, kaj moram narest da bom imel 1024/1024 oboje?

1) Kaj moram narest, da si to lako spremenim?
2) Kolko bi to koštal več na mesec?
3) Ali so še kšne druge varke, ki bi jih moral vedeti, če vzamem tole?

dkivi
21.09.2006, 04:53
pri siolu to ni mogoče

eleanor
21.09.2006, 05:14
Kolk uploada pa je mogoče pri 1024? A je čist onemogočena ta zadeva.

A se pri T2 da narest, da podpira siol televizijo (al majo tud kšno tako ponudbo kt siol za televizijo)?

kitl
21.09.2006, 07:59
T2 ima svojo televizijo ne da se pa, da bi na T2 gledal Siol Tv.

miran74
21.09.2006, 16:31
1024 ne gre gre pa 768 moraš naročit višjo hitrost 10Mbit/sec 768Kbit/sec vendar se pozanimaj če je na tvoji lokaciji to možno

Veron
21.09.2006, 20:27
T2 internet + siol tv = ne gre :)
T2 internet + T2 tv = gre

moglasi
24.09.2006, 15:13
Torej, sam sem že naročnik pri siolu mnogo let.

Po imenu ne poznam svojega paketa in me tudi ne zanima kateri je, vem pa da imam 1024 downloada in 256 uploda. Zdej me pa zanima, kaj moram narest da bom imel 1024/1024 oboje?

1) Kaj moram narest, da si to lako spremenim?
2) Kolko bi to koštal več na mesec?
3) Ali so še kšne druge varke, ki bi jih moral vedeti, če vzamem tole?

Za 1/1 ne vem, toda priporočam da greš takoj na novi siol paket... saj je cenejši od tega ki ga imaš!