Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Jao kaj delate


Hero
21.09.2006, 14:20
Jah... Jst bi sam rd vprašu če siol sploh ve kaj dela. Internet dela samo do ene 19:00 pol pa kr crkne in ne dela celo noč do ene 6h, 7h zjutri.

mdg
21.09.2006, 14:25
To maš redukcije interneta, ker preveč celo noč
qrbarijo dol vlačiš :approve: :D

miro74
21.09.2006, 14:53
:D :rolling:

a ni mel že nekdo podobne težave. mal preišči forum.

Slowhand
21.09.2006, 15:17
Zaprosi vaško poštarco,naj ob odhodu iz službe pusti centralo prižgano....:rolling:

mdg
21.09.2006, 15:20
al pa čistilko, da naj pusti šaltere na miru :D

storz
21.09.2006, 15:31
Jah... Jst bi sam rd vprašu če siol sploh ve kaj dela. Internet dela samo do ene 19:00 pol pa kr crkne in ne dela celo noč do ene 6h, 7h zjutri.

a si kej prijavil na 0801000?

Hero
21.09.2006, 16:48
Lej mi mamo 2mb internet... in če bi mi klical bi rekl "ja sej vam bomo znizal na 1mb pa bo use vredu" phew glih do tega mi pa ni

Slowhand
21.09.2006, 17:16
Da nimaš aktiviran kakšen parental control ? Al gre pa za kakšna vzdrževalna dela.Si preveril ?

Hero
21.09.2006, 17:19
Ne nimam vkloplen. Kar se tice vzdrzevalnih del pa ne verjamem d bi cel let rihtal tole.

vajenc
21.09.2006, 17:56
Hojla!
Če si doma blizu Domžal ali kakšnega drugega srednje valovnega oddajnika. Je stvar sledeča. Jaz sem imel podobne težave, fantje na Siolu ti ne morejo pomagat, ubistvu lahko, da ti prijavijo napako na telekom. Jaz sem prestopil na duo paket pred časom in so nastale kar naenkrat težave s sinhronizacijo točno tako uro, kot opisuješ ti. Problem je v tem da je sagem preveč občutljiv na signale,ganimade ali iskrin modem pa ne, vse ga zmot pri sinhronizaciji. In ker to nima zrihtan, je treba linijo ločit,notri v njem se neki signali zmešajo in vmes je treba dat filter, ki ga majo telekomovci. In stvar dela odlično od takrat nimam več težav s prekinitvijo modema. In sagem dela brez težav. More pa un Siolovc napisat da sumiš v oddajnik, no če si doma blizu oddajnika, pač tako težavo sem imel jaz. je pa res da mi je to delal skor dva mesca, tko da se mi je že mal mešal.

Lp

kitl
21.09.2006, 18:17
vajenc ima prav to smo v Domžalah skoraj vsi s Sagemi občutili, čeprav se je meni to popravilo takoj ko so firmware mi nov naložili se pravi lanskega oktobra od takrat teh težav nisem imel več razen linija je zelo nihala po 19 uri to se je pa končalo tako ko so nas preklopili v zemeljsko omrežje pred mesecem dni. Zdaj sem sicer šel na VDSL, ki naj bi bil še bolj občutljiv pa tudi tu ni nobenih motenj več.

fazan
21.09.2006, 20:36
Zaprosi vaško poštarco,naj ob odhodu iz službe pusti centralo prižgano....:rolling:
Tale je pa malo preveč naeletrena bi mu ja poskušali pomagat kot pa.......

synopsis
21.09.2006, 22:40
Tale je pa malo preveč naeletrena bi mu ja poskušali pomagat kot pa.......

ej sorry sam ta je bla pa svetovna no :rolling: :rolling:

Hero
27.09.2006, 18:12
Hojla!
Če si doma blizu Domžal ali kakšnega drugega srednje valovnega oddajnika. Je stvar sledeča. Jaz sem imel podobne težave, fantje na Siolu ti ne morejo pomagat, ubistvu lahko, da ti prijavijo napako na telekom. Jaz sem prestopil na duo paket pred časom in so nastale kar naenkrat težave s sinhronizacijo točno tako uro, kot opisuješ ti. Problem je v tem da je sagem preveč občutljiv na signale,ganimade ali iskrin modem pa ne, vse ga zmot pri sinhronizaciji. In ker to nima zrihtan, je treba linijo ločit,notri v njem se neki signali zmešajo in vmes je treba dat filter, ki ga majo telekomovci. In stvar dela odlično od takrat nimam več težav s prekinitvijo modema. In sagem dela brez težav. More pa un Siolovc napisat da sumiš v oddajnik, no če si doma blizu oddajnika, pač tako težavo sem imel jaz. je pa res da mi je to delal skor dva mesca, tko da se mi je že mal mešal.

Lp

Aha. A loh sam poveš glede tega filtra... a je to kšn program al kšna stvar d kupš pa daš not al pa kej. Heh. :angel:

vajenc
27.09.2006, 22:35
Evo to je ta čudo. Meni ga je dal Telekomovc ki je prišel k meni domov, ta je bil res Normalen tip, prišel pomeril reku, če ne bo delal naj ga pokličem. Ker problem je v tem zgleda kok blizu si oddajnika in tut oni niso čist 100% da bo ta filter delu kr pri vsakem doma.

Hero
28.09.2006, 07:34
Evo to je ta čudo. Meni ga je dal Telekomovc ki je prišel k meni domov, ta je bil res Normalen tip, prišel pomeril reku, če ne bo delal naj ga pokličem. Ker problem je v tem zgleda kok blizu si oddajnika in tut oni niso čist 100% da bo ta filter delu kr pri vsakem doma.
Aha a pol morm ubistvu poklicat telekom da pride, si ogleda in da sprobamo stvarco? :2thumbs:

vajenc
28.09.2006, 09:24
Aha a pol morm ubistvu poklicat telekom da pride, si ogleda in da sprobamo stvarco? :2thumbs:


Tako je če si samo Siolov naročnik potem moraš poklicati na znano cifro in prijaviš napako pri Siolu, tam mu že omeniš da ti leti zgleda nekaj notri. Pol pa čakaš da te kdo pokliče.