Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Menjava paketov


alessy
26.09.2006, 17:50
Pozdravljeni!


Mene zanima kako je z prehodi med paketi. Trenutno imam paket za študente in dijake in plačujem 6600 sit mesečno. Me pa zanima kaj se zgodi, če ne pošljem potrdila o šolanju za nadaljevanje tega paketa??? V kateri paket padem in koliko bom moral plačevati za tisti paket mesečno ???


Drugo me zanima če se prestavim na paket solo, a moram spet kakšne pogodbe za dve leti podpisovat , kolk stane prehod ??? Nekje sem bral da stane prehod 15.000 sit, sam to neki za pizzicato pa te ... Pač zanimajo me podrobnosti o tem.

Drugače mi pa dve letna pogodba poteče naslednje leto v januarju za ta paket ki ga imam sedaj.


Hvala
l.p.

Marpa
26.09.2006, 17:55
T-2 za 3.500 SIT se mi zdi, da je vsebinsko primerljiv s paketom, ki ga imaš sedaj.

Torej, če imaš možnost T-2, else next

lp

alessy
26.09.2006, 18:58
Ja saj vem, sam sem mal izven centra, tak da mam več kot 2 km in seveda ni možno. Čakam še na bolše ponudbe. Drugače čakam tudi da volja pride v Velenje, če že T2 ne morem met.

1mb-lol
27.09.2006, 08:36
Če ne boš oddal potrdila o šolanju pravočasno oz. če izgubiš status študenta dijaka whateva padeš v paket s ceno 8.060 za 1mb A NI CENA LOL? :D :D :D Mini kredit hahahaha... men se je to že zgodil pa se nism počutil ne vem kako prijetno da sem deval 8.000 za 1mb...

Lp ;) upam, da boš zadevo rešil. :2thumbs:

T-a-d-e-j
27.09.2006, 09:09
Preveri Amis tukaj: http://www.amis.net/home/zasebni_preveri.php. Upam stavit da dobiš 1 mega že za 4 jurje saj je Velenje precej večje mesto kot Lenart denimo...

Maj
29.09.2006, 02:35
Kolikor sem prebral bo Mobitel v kratkem posodobil svoje UMTS omrežje tako, da bo lahko prenašalo 3,6MB tako, da se bo očitno kmalu bolj splačalo imeti internet preko Mobitela kot pa preko Siola.

Aja pa, da ne bo čisto OT to, da menjava paketa Solo z 1024kbps na pizzicato 512kbps stane celih 15 jurjev je pa res čista sramota.

Lp

bojchi74
29.09.2006, 14:11
Jaz sem zadnjič klical na siol kako je sedaj ko mi poteče vezava (za 2 leti) študenskega paketa. Zanimalo me je, če je potrebno poslati potrdilo o šolanju. Saj po moji logiki, če ga ne bi poslal enostavno padeš v SOLO paket in profitiraš pri 1 mega tako kot imam sedaj par 100 tolarjev (študentski cca 6800, solo cca 6200). Ampak po njihovem ne gre tako. :nonono: Če ne pošlješ potrdila enostavno moraš plačeveti cca 8000, zato ker je bila takšna cena ob sklenitvi pogodbe. Ok sem rekel, a je možno če grem v SOLO paket. Ja ni problema dobite novo pogodbo z VEZAVO ZA 2 LETI. ZAKAJ!!!!!!!! :dontknow: In najbolj butasto: prinesite svoj star modem v Teletrgovino in dobite novega. ZAKAJ? :dontknow: Če pa normalno deluje. NAJ MI NE KDO POJASNI ZAKAJ JE POTEBEN NOV MODEM IN NOVA VEZAVA ZA DVE LETI! Poslal sem potrdilo, da imam zaenkrat mir, vendar iščem drugo varianto, po možnosti z razvezo zanke ali pa preko kabelske. Za obe varianti sem za kakšen kilometer predaleč.

fazan
29.09.2006, 14:22
:2thumbs: Pozdravljeni!


Mene zanima kako je z prehodi med paketi. Trenutno imam paket za študente in dijake in plačujem 6600 sit mesečno. Me pa zanima kaj se zgodi, če ne pošljem potrdila o šolanju za nadaljevanje tega paketa??? V kateri paket padem in koliko bom moral plačevati za tisti paket mesečno ???


Drugo me zanima če se prestavim na paket solo, a moram spet kakšne pogodbe za dve leti podpisovat , kolk stane prehod ??? Nekje sem bral da stane prehod 15.000 sit, sam to neki za pizzicato pa te ... Pač zanimajo me podrobnosti o tem.

Drugače mi pa dve letna pogodba poteče naslednje leto v januarju za ta paket ki ga imam sedaj.

Če si kolčkaj pri pameti pojdi v najbližjo teletrgovino jim povej kaj bi rad in ti bodo pošteno razložil.Delaj po svoji vesti in svojih apetitih.Je pa nekaj v kolikor ti ni potekl za paket študent če si bil vezan boš plačal nekaj penalov če boš prekinil prehitro.To se pozanimaj.Mislim pa da paketi študent ne obstajajo več ampak so samo solo duo ali trio in med njimi majhna razlika v ceni.:nonono: :rolling:


Hvala
l.p.

rda
29.09.2006, 14:44
NAJ MI NE KDO POJASNI ZAKAJ JE POTEBEN NOV MODEM IN NOVA VEZAVA ZA DVE LETI! .
Nov modem dobis, ker na novih paketih postanes lastnik modema ti (sedaj je lastnik Telekom).

Vezava? Zaradi poslovne politike Siol-a :nonono: (ali kako se ze temu rece...)

mark2
29.09.2006, 15:48
NAJ MI NE KDO POJASNI ZAKAJ JE POTEBEN NOV MODEM IN NOVA VEZAVA ZA DVE LETI!

Tudi zato, ker stari modemi ne podpirajo ADSL2+. Če boš naročil večje hitrosti, te bodo prestavili na centralo - IPBAN, ki ima ADSL2+.

Če bi pa ostal na stari centrali pa menjava naj ne bi bila potrebna. Vezati se ti ni potrebno, saj modem lahko tudi kupiš.

Lp

bojchi74
29.09.2006, 19:02
Torej vsi, ki so se nekoč vezali s pogodbo bodo morali zamenjati modem tudi, če ne želijo večjih hitrosti ter se s tem spet vezati na Siol ali pa plačat za modem ? sit. ŽIVELA DEMOKRACIJA. Kaj vse si lahko privoščijo Telekom, Siol in Mobitel.

Maj
29.09.2006, 19:37
Poglej malo ostalo ponudbo-morda si pa med tistimi srečneži, ki imajo možnost dobiti internet od kakšnega drugega ponudnika (T2, Amis, Volja, kabelski operater,...)

Sicer se ti pa ni treba vezati na novo-samo v tem primeru plačuješ pač dva jurja več ali pa moraš najprej kupiti izreden Sagemov modem:veryevil: