Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : ISDN vs Videorekorder


anarchy
28.09.2006, 14:23
No zakaj dajem to primerjavo? Zato, ker nekateri pravijo, da je ena od teh tehnologij zelo uporabna, druga pa neuporabna in nepotrebna, vsaj tako je bilo, no le skusajte ugotoviti, kaj sem mislu z tem reci in katera od teh dveh tehnologij je uporabna in zakaj?

anarchy
01.10.2006, 17:49
No pa povejte, kako preprosto je snemati priljubljeno nadaljevanko na t-2 ali siol TV. Nekoc so rekli, da potrebujemo isdn, da je zelo uporabna stvar, no, jaz pravim, da mi je bilo odvec in je nisem potreboval, sedaj, ko pa mi dajemo vprasanje os snemanju programov iz siolTV, ali gledanju televizije na racunalniku, nam predstavniki SIOLA ali T-2 recejo, da le zakaj bi to potrebovali, da mi tega ne potrebujemo, ma kako lahko recejo, kaj mi potrebujemo in kaj ne?

SloCop
01.10.2006, 18:11
v telekomunikacijah bo v torek opis programa ki bo omogočal časovno nastavitev snemanja poljubnega števila kanalov sicer s pomočjo pcja... ampak :)

anarchy
03.10.2006, 20:58
bomo vidli, kako bo do uporabnika prijazen ta program, saj do zdaj so bili vsi programi neprijazni, oziroma siol jih sploh ne podpira, ter nekoliko zavira njihovo propagando.

SloCop
03.10.2006, 21:11
lahko ze vidis na www.aditeya.net

in verjemi da je uporaben :)

bobi
03.10.2006, 21:17
Ena od variant je tudi amino z hard diskom, res da ga še ni na tržišču pri nas, bo pa kmalu ;)

SloCop
03.10.2006, 21:28
pojav na tržišču ni problem.... tak amino lahko kupiš recimo na e-bayu... samo ti nič ne koristi če ni podprt s strani siola........

popravek.... ponudnika storitev ker ostali niso nič boljši

bobi
03.10.2006, 21:31
pojav na tržišču ni problem.... tak amino lahko kupiš recimo na e-bayu... samo ti nič ne koristi če ni podprt s strani siola........

popravek.... ponudnika storitev ker ostali niso nič boljši

Na to sem tud mislu, samo sem se narobe izrazu :clown:
Govori se da bo kmalu ;), bomo videli, nekateri pa kupovali plazme z diski.

SloCop
03.10.2006, 21:37
en p2 350 z nekaj 10 GB diska in daljincem pa ne nucas nobenega amina :) samo namestiš aditeja tv in stvar deluje kot se šika :)

janibani
04.10.2006, 00:05
en p2 350 z nekaj 10 GB diska in daljincem pa ne nucas nobenega amina :) samo namestiš aditeja tv in stvar deluje kot se šika :)
kje pa je dolpoteg te aditeje ?

SloCop
04.10.2006, 10:05
registrirat se moras....

www.aditeya.net

anarchy
04.10.2006, 14:37
pojav na tržišču ni problem.... tak amino lahko kupiš recimo na e-bayu... samo ti nič ne koristi če ni podprt s strani siola........

popravek.... ponudnika storitev ker ostali niso nič boljši

Ja z tem se vidi, koliko so nesramni, ker nam prepreciujejo, da bi lahko sami tako kupili take zadevce. Ce mamo vec kot en televizor, ba bi hotli, da jim placamo se 20.000 za vsak dodaten dekoder njim, a lahko bi dobili kje ceneje.