Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : vecerja


veska
03.10.2006, 18:14
kja naj jem za vecerjo, k delam do 17 ure in dopoldan pac neki prigriznem, kako polozrnato bombeto, kake grisine, kak caj in pa kavo spije, vcasih kako banano...ko pirdem domov, kaj naj jem?
Tip gre na toplo malco in mu je vseen, jaz bi pa obcasno neki na zlico...al kaj...pa ne morem pasulj jest ob 18 uri zvecer...help

Agosto
03.10.2006, 20:18
kja naj jem za vecerjo, k delam do 17 ure in dopoldan pac neki prigriznem, kako polozrnato bombeto, kake grisine, kak caj in pa kavo spije, vcasih kako banano...ko pirdem domov, kaj naj jem?
Tip gre na toplo malco in mu je vseen, jaz bi pa obcasno neki na zlico...al kaj...pa ne morem pasulj jest ob 18 uri zvecer...help

kanelone:P
zdaj imaš že pripravljene od 5.10. v akciji (mislim da okoli 300 SIT 500 g);)

zverina
04.10.2006, 09:24
jaz po 15:00 , nič več ne jem. Probej tako.

3nity
04.10.2006, 10:12
jaz po 15:00 , nič več ne jem. Probej tako.
cel dan brez tople prehrane?

Kahla
04.10.2006, 11:04
Sva že dve ja.

nattka
04.10.2006, 11:49
jaz po 15:00 , nič več ne jem. Probej tako.

uhh ... jaz po 18.00, pa se včasih smilim sama sebi ...
res pa je da si privoščim kosilo, veska pa samo nekaj grizljanja ...

zverina
04.10.2006, 12:08
Sva že dve ja.

jaz sem fantek:shy:

zverina
04.10.2006, 12:10
cel dan brez tople prehrane?

bogat zajtrk imam, nato kosilo nekje ob 14:00, potem pa post. Metabolizem se mi je tako navadil, da niti ne čutim potrebe po hrani.

Kahla
04.10.2006, 13:26
jaz sem fantek:shy:
To vem, jest pa Veska sem mislna drgač. ;)

Wella
04.10.2006, 13:35
Jaz si naredim kaksno pasto na hitro al pa rizotko. Imas ze ful pripravljenih omak od Barile ki se res dobre. :2thumbs:

Kahla
04.10.2006, 14:08
Res so dobre, ne pa tud zdrave.

mrjerry
04.10.2006, 14:28
V kaksnem smislu ne pa tud zdrave?

dvojčica
04.10.2006, 14:41
najbrž v smislu konzervansov:)

clea
04.10.2006, 14:46
probaj polento pa mlek

zverina
04.10.2006, 21:52
Jaz si naredim kaksno pasto na hitro al pa rizotko. Imas ze ful pripravljenih omak od Barile ki se res dobre. :2thumbs:


une iz Eurospina so zakon.:P

Kahla
05.10.2006, 11:47
najbrž v smislu konzervansov:)
Ikzektli

mrjerry
05.10.2006, 12:06
Pih. :approve:
Sicer je res, da si omake pripravljam sam (ce je le mozno), pa ne zaradi konzervansov ampak zato, ker jih slucajno znam pripravit okusnejse. Prisotnost konzervansov pa mi nikoli ni bil nikakrsen faktor pri izbiri prehrane, pa sem se vedno zdrav :approve:

Kahla
05.10.2006, 12:18
No, sej ti verjamem, sam skos pa ne morš teh konzerv jest. Vse je tolk slano pa to, je že bolš ena easy enolončnica a ni? Taka "z vrta".

mrjerry
05.10.2006, 14:42
Tud enoloncnice ne mors jest celo zivljenje.

Imas pa prav, bariline omake so preslane. Ampak sol ni edini konzervans, poleg tega ni problematicna (pac spijes vec tekocine) in poleg tega dobis tudi druge omake (ne bariline), ki so manj slane ;)

Mowgli
05.10.2006, 15:24
Zakaj pa čez dan raje ne poješ kaj toplega, veska? Saj imate malico, ne? Zvečer pa kos sira, prgišče mandeljnov ali orehov, jogurt, sadje... če ti paše, pa pač sendvič...

Sicer pa omaka za pašto ne vzame kaj bistveno več časa, kot odpiranje Barilline steklenke. Ttuna+paradajz, smetana+soja+sir+morda kak nastrgan oreh, bučke ali jajčevci v smetanovi omaki.... Pašta je vedno v 20 minutah gotova...

ponga
07.10.2006, 12:32
kja naj jem za vecerjo, k delam do 17 ure in dopoldan pac neki prigriznem, kako polozrnato bombeto, kake grisine, kak caj in pa kavo spije, vcasih kako banano...ko pirdem domov, kaj naj jem?
Tip gre na toplo malco in mu je vseen, jaz bi pa obcasno neki na zlico...al kaj...pa ne morem pasulj jest ob 18 uri zvecer...help


zakaj ne? :dontknow:

Njuška Trap
10.10.2006, 20:48
Na žlico, praviš?
Zelenjavne juhe, čorbice - namečeš zelenjavo, začimbe, notri lahko vržeš lečo, drugič riž, kdaj kakšne makarončke zraven, pa je...