Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Kaj je pomembno pri igranju iger preko interneta (dve vprašanji)


dady
10.10.2006, 17:12
-kaj je pomembno pri igranju iger prek neta Download ali upload
-pri igrah so video nastavitve, antialising kaj je tu najbolje 2x, 4x itd:dontknow: Filtering mode 2x 4x

mckeky
10.10.2006, 17:28
Po moje oboje... ...vazno da imas cim manjsi ping..

Antialising je ena izmed video nastavitev pri igrah.. Gre za glajenje robov. Pri 4x bos imel lepso sliko kot pri 2x , res pa je, da bos imel pri 4x manj FPSja kot naprimer pri 2x oz. na off ..

Sicer redko igram igre, ompak ko jih, pa pri Multiplayer ne dam veliko na lepo grafiko ampak da imam cim vec FPSja oz. da igra cim bolj gladko tece... pac kk komu pase, tk si pa nastima... Seveda pa ne nabit grafike do tolko, da igra steka.

rockstar1707
11.10.2006, 06:35
MIlsim, da tole bolj spada pod Igre kot pod racunalnistvo. Prestavljam.

mrjerry
11.10.2006, 07:28
- pomembno je oboje, ceprav obicajno potrebujes vec downloada od uploada. Ti namrec na streznik posiljas podatke o sebi, s streznika pa vleces dol podatke o vseh ostalih. Teh je vec, posledicno rabis boljsi upload.
- video nastavitve pri igri morajo biti taksne, da ti racunalnik cim manj steka. rabis dovolj fpsjev (idealno je nad 35), to pa zato, da ima racunalnik dovolj rezerve za komunikacijo s streznikom. V nasprotnem primeru se ti lahko zgodi, da igra v kriticnem trenutku stekne.

Zdaj, ko so razsirjeni LCD monitorji sicer AA prihaja bolj do izraza, ampak vseeno je se vedno bolj pomembno, koliko imas FPS. Podobno velja za AF.

Pa zelo pomembno je, da takrat, ko igras igre, ne uporabljas neta za nic druega. Za ta cas skenslaj e-mule in torrente, razen ce nimas ravno 4/1 linije ali kaj podobnega.

T|c T4c
16.10.2006, 15:44
Pri nekaterih igra ( kot je CS:S) obstajajo configi ki ti nastimajo nastavitve tko da bos mel kar se da najboljse FPS-je. Cim vec FPS-jev mas tem manj pinga in bos pol posledicno bolsi od tisttih ki majo vecjega. Ena izmed takih strani, ki majo take confige oz. imajo namige je www.fpsbanana.com.