Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sagem fast3344 WIFI HEEEELP


Svedr
10.10.2006, 19:21
Pozdravljeni !

Če ne bom jest pop*zdu !!
Nej mi nekdo prosim pomaga !

Rad bi povezu notebooka brezžično na internet.....
V sagemu imam kartico, pol sm si še eno za u notebooka sposodu k z uno not ni nč delal......, pol sm še enga notebooka si sposodu pa nč.....
V sagemu je vse aktivirano, omrežje v notebooku najde , piše povezava 54mg odlično lovi signal vse sam piše da je pri BREZŽIČNI MREŽNI POVEZAVI da je OMEJENA ALI PREKINJENA POVEZAVA .....
Vse sm že spreminjov in na modemu in na notebooku .....
Kje je caka ?

Najlepša hvala za pomoč !!

LP

storz
11.10.2006, 07:20
Pozdravljeni !

Če ne bom jest pop*zdu !!
Nej mi nekdo prosim pomaga !

Rad bi povezu notebooka brezžično na internet.....
V sagemu imam kartico, pol sm si še eno za u notebooka sposodu k z uno not ni nč delal......, pol sm še enga notebooka si sposodu pa nč.....
V sagemu je vse aktivirano, omrežje v notebooku najde , piše povezava 54mg odlično lovi signal vse sam piše da je pri BREZŽIČNI MREŽNI POVEZAVI da je OMEJENA ALI PREKINJENA POVEZAVA .....
Vse sm že spreminjov in na modemu in na notebooku .....
Kje je caka ?

Najlepša hvala za pomoč !!

LP

keteri kartici pa imaš notri v notebooku? Ali si si dal najnovejše gonilnike zanjo? A si probal prvo brez kakeršne koli zaščite in brez vkloplenih filtrov?

f@st3344
28.10.2006, 19:14
Pozdrav,

Tudi sam imam podoben problem, kartica deluje kot odjemalec v prenosniku(z sagem gonilniki) BP, V Prehodu pa nikakor. Sagem jo zazna, celo poveže se, ne dobi pa IP-ja, DHCP preko kabla deluje, Če vpišem statični IP - izgleda zadeva ok, poveže se, še vedno pa ne pingam modema. Meni zadeva izgleda kot napaka v samem modemu - na wireless vmesniku.Kartica kot sem že omenil deluje BP.Ker pa mi Adsl povezava deluje od prvega dneva brez težav (poznane so mi težave s servisiranjem Sagemov), si skoraj ne upam odnesti modema na servis, ker pa povezavo rabim res občasno bom raje še en kabel potegnil..:) do konca leta 2007 ko bo upam potrjen standard n (Wi-Fi) takrat kupim AP.
Ima morda vseeno kdo kakšno idejo ?

Sharac
28.10.2006, 19:44
Ne to pa nebo drzalo to vi neki ne znate prav ti modemi pa kartice so pa ja tako kvalitetne da mora biti kaj drugega.

Ste prepricani da wifi kartico vtikate v pravilno lukno na sagemu kartica namrec ne gre v ETH porte. Uporaba pile pa ni ravno zazeljena.

Drgac pa mac filtre off oz. vse off morda vam bo delal wep pa se potem vsake tolko enostavno umre (na tak nacin kot ste omenjali - povezava je ipja oz. tcp ne dela).

Pa zopet opozorilo stay away od teh produktov.

f@st3344
28.10.2006, 20:30
Deloma se strinjam z odgovorom, (Stay Away) deloma pa ne morem...
Pač
Naročil sem ADSL, zraven sem dobil takle modem (F@st) in tule nisem imel kake posebne izbire, kakor pravim pa zadeva ADSL deluje brezhibno, že trkam.. :)

Ker sem dobil original Wireless kartico, sem si rekel pa dajmo stestirati...

No kot že omenjeno sem se z zadevo nekaj časa zaj...
ampak očitno nisem dobro porezal - pobrusil utorov (cirkularček je še vedno prevelik za tako drobne zadeve) ..

Sharac hvala za opozorilo

na Wi-Fi pcmcia oz pc- cardu tako da ni pravilno ležal v eth2 portu na modemu.Namočil sem ga še malo v solno kislino, zdaj je pa zadeva v redu in celo deluje :)

No šalo na stran, Zadeva mi je shodila po "erase flash" zaenkrat dela, bomo pa videli koliko časa bo

lp