Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : siol tv ne dela


sanchy
16.10.2006, 15:25
u četrtk smo priklopil siol tv in takrt je skoz pisal data could not be fatcehd...pa sm klicala na 080 1000 pa so rekl da mi še kr niso povečal hitrosti in naj bi v pondelk delal..pa pridm dam usa vesela da bo delal pa pržgem pa se uno da upišeš kodo pojav..pa že programi delajo sam slike pa ni:mad: :mad: kšn predlog

storz
16.10.2006, 16:33
u četrtk smo priklopil siol tv in takrt je skoz pisal data could not be fatcehd...pa sm klicala na 080 1000 pa so rekl da mi še kr niso povečal hitrosti in naj bi v pondelk delal..pa pridm dam usa vesela da bo delal pa pržgem pa se uno da upišeš kodo pojav..pa že programi delajo sam slike pa ni:mad: :mad: kšn predlog

Na telekomu pravijo da so šele jutri dopoldne dogovorjeni, da naredijo prestavitev na sami centrali in takrat bi moralo začeti delovati.

lp,
storz

storz
16.10.2006, 16:45
hmm, sicer delam od doma tako da nimam polnega vpogleda ampak probaj čez ene 15 minut če ti bo delal tv.

artep
16.10.2006, 17:17
Tudi jaz imam isti problem? Ali bi pri nas potem moralo tudi jutri začeti delovati?

sanchy
16.10.2006, 17:18
aha..no upam da bo ane..k zdj še kr ni slike

artep
16.10.2006, 17:23
Sanchy pa to ti je sam kazal bel ekran pa pisal tist data.... pa tam si lahk prtisnla ok in to je to? Kk ti programi delajo?

sanchy
16.10.2006, 17:25
ne glej men zdj že pokaže use programe pa lah tut izberem pa piše u kotu recmo slo 1..sam je samo črno use

samomas
16.10.2006, 17:33
Sam sem v soboto dobil opremo za SIOL-TV in poleg dopis, da je storitev aktivirana. Ker mi ni delovalo sem danes preveril na 0801000 kako in kaj in dobil odg., da Telekom še ni opravil priklopa. Nisem pa dobil podatka kdaj bo to izvedeno. Na koga se lahko obrnem, poleg 0801000, da bi dobil podatek kdaj bo opravljen priklop (glede na to, da mi je Siol sporočil, da je storitev aktivirana)?

LP, Samo

artep
16.10.2006, 17:36
Jst sm dobil tut dans list na katerem je pisalo da je aktivirano pa sm klical na 0801000 pa je rekla da bo pač poslala na telekom da naj neki prklopjo. Baje pa traja do 8 dni. Sam na listu pa piše da je aktivirano. Pol nej rajš napišejo da bo aktivirano čez 10 dni.

Aja Sanchy tep pol že kaže kanale gor. Jst še nism tk daleč. Upam da nam bo jutr vsem začel delat sam ne vem al je storž mislu sam na tebe al na vse. Pomojem na vse.

clutch
16.10.2006, 19:53
Sej bo =))). Bo pa toliko slajse, ko bo dejansko zacelo delat =)

artep
17.10.2006, 12:18
No dans dopoldne se pr nas ni zgodil nč novga :dontknow:

storz
17.10.2006, 12:31
Tudi jaz imam isti problem? Ali bi pri nas potem moralo tudi jutri začeti delovati?

ne vem kaj je zate, daj mi kakšne podatke da preverim.

storz
17.10.2006, 13:05
Sem iz Zidanega Mosta. Mojim sosedom vse dela ampak ne vem kk dolg so mogl čakat na to da je začel delat. Men na listu piše da je aktiviran zdej pa ne dela.

javi mi naročniške podatke na PM, ker drugače ne morem preveriti

storz
17.10.2006, 13:50
No dans dopoldne se pr nas ni zgodil nč novga :dontknow:

no tudi ti bi moral imeti zdej urejeno.