Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Kupid


kilkenny
17.10.2006, 07:08
V Kupidu ne morem spremeniti kraja in posledično drugih nastavitev. Ima kdo kakšno idejo?

Maj
25.10.2006, 04:35
Pojdi na Kupido z Internet Explorerjem pa bo šlo.

Firefox sicer dela lepo ampak pri spremembi kraja bivanja pa nimaš šans.

Možnosti ti sploh ne ponudi.

Mislim, da sem celo pisal na Siol pa zgleda, da jim je prav malo mar za Kupido kot tudi za celo kopico drugih predlogov ki sem jih jim dal pa se ni še prav nič spremenilo.

Bloge promovirajo kot, da bi bili ne vem kaj, Kupido so pa povsem zanemarili in čeprav je brezplačen ga komaj kdo še uporablja-morda tudi zato, ker se moraš razkriti(anonimni emaili ne delajo), če se želiš registrirati.

Sicer pa pojdi na ALISIZA.COM, ki se mi zdi še daleč najboljši povsem brezplačni iskalnik stikov.

Lp

Goody
26.10.2006, 10:02
Hvala, ker ste javili napako, je res, da se v brkljalniku iz družine Mozilla, pojavila napaka pri vpisu kraja. Napako bomo v čimkrajšem času odpravili, verjetno že ta vikend.

Dokler pa je še tako, se težavi lahko začasno izogne tako, da se izbere neko drugo državo, nato pa se ponovno izbere Slovenijo. Po temu pa je možno izbrati tudi kraj (občino). ALi pa se te nastavitve popravi z internet explorerjem, ...

Maj
27.10.2006, 00:22
Me veseli, da ste končno opazili napako.

Sicer bi pa predlagal, da je natančna izbira kraja(vsaj pokrajine) obvezna že pri sami registraciji, ker sedaj je dovolj že samo, če določiš državo.
Slovenija pa kljub vsemu ni tako majhna, da ne bi vplivalo iz kje nekdo prihaja.
Večina sploh ne ve, da se da določiti natančen kraj bivanja in zato pusti kar Slovenija.

Spremeniti bi morali tudi to, da se lahko ljudje registrirajo že samo s tem, da na vse odgovorijo z raje ne povem.
Tu bi se morali zgledovati po tujih straneh, kjer ti ne dovoli, da se registriraš dokler ne izpolniš prav vseh rubrik ter ne napšišeš vsaj svojega kratkega opisa.
Tukaj pa dva klika in si že registriran potem pa stokajo kako se jim nihče ne javi,...

Ravno tako bi pri iskalniku lahko dodali možnost iskanja po uporabniškem imenu, ker tega mislim, da samo vi nimate.

Pri odgovarjanju na pisma bi tudi lahko dodali odgovarjanje s citatom-torej, da bi tisto kar je nekdo poslal tebi ostalo.

Pa dajte naredite malce več reklame za Kupido, ker ni prav nič slabši od OnaOn le zreklamirati ga ne znate tako kot to karnaprej počne onaon.
Včeraj so verjetno celo plačali, da so v Tedniku objavili eno lepo zgodbico o dveh, ki sta se našla prek onaon drugih ponudnikov pa sploh niso omenjali...

To bi tudi vi lahko kje storili.

Ravnotako nam pošiljate reklame, da imamo brezplačni spletnik, blogos pa dvomesečno uporabo Telefonskega imenika in take bedarije nikoli pa ne napišete, da imamo tudi brezplačno iskanje zmenkov, ker nekateri za to sploh ne vedo in potem celo plačujejo naročnino za Ona on.

Predvsem bi lahko naredili kakšno reklamo v kakšni ženski reviji, pa v raznih temah, ki jih naraje berejo punce,... ker to, da se prijavi na teden morda ena ali dve ženski se mi zdi pa skoraj sramota za Siol.

Kupidu bi se res lahko malo bolj posvetili, ker sploh ni tako slab, da ne bi bil zelo uporaben-le malce zreklamirati bi ga morali saj ljudje drugega kot Ona on sploh ne poznajo in so se potem prisiljeni podrediti njihovi izkoriščevalski politiki, ki je še vsaj tisočkrat hujša od te, ki jo ima Siol pri cenah interneta.

Lp