Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : povezava brez kabla


CodE GurU
17.10.2006, 09:02
najprej se opravičujem, če sem odpru temo ki že obstaja, ma sem malo pogledal pa jo nisem zasledil.
zanima me pa sledeče, če bi lahko drugi amino na drugi televiziji priključil kakoda nebi rabo vlečt kablov. sedaj imam enega na pcju, bi dal pa še enega k sestri, sam imava predaleč sobe in bi bilo preveč kablov.
prosm za pomoč, upam da zastopte mojo stisko.:)

drnovurb
17.10.2006, 19:06
http://www.telekom.si/teletrgovina/omrezna_oprema/brezvrvicni_omrezni_vmesniki/

...ampak je drago...


Lp

SloCop
17.10.2006, 19:24
ce ma sestra pc, in imas adsl ima najbrz ze kabel?
če ja je v tem utp kablu uporabljenih samo 4 od 8 zick... druge 4 lahko uporabis za amino

francl
23.10.2006, 12:22
http://www.telekom.si/teletrgovina/omrezna_oprema/brezvrvicni_omrezni_vmesniki/

...ampak je drago...


Lp

Še vedno drago, a precej ceneje (kao v akciji):
http://www.broadbandcarrier.net/ruckus_special.htm

Ravnokar naročen komplet za 110 GBP. Posebej na moje teženje dodano pošiljanje v evropo. Dajte naročat, mogoče dobim kakšen procent ;)