Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : no data could be fetched ...


eduardo
20.10.2006, 13:18
SIOL TV uporabljam že vrsto let, doslej le z običajnimi napakami (kocke, občasno izginotje kakšnega kanala, zamrznitev amina ...) Zdaj pa se je redno začela pojavljjati nova - prii menjavi kanalov postane zaslon črn, na belem okencu pa se izpiše: no data could be fetched on this URL (110). Če amino ugasnem, težava čez nekaj minut izgine in sistem se znova postavi, dokler se ne ponovi čez nekaj časa - včasih čez pet minut, včasih čez nekaj ur. Resetiranje modema in amina ne vpliva na to anomalijo. Kaj bi lahko bilo krivo: linija, hardware, kaj drugega?

drnovurb
22.10.2006, 21:25
Amino?

SloCop
22.10.2006, 21:54
Ena težava glede no data could be fetched se pojavi tudi če imaš ADSL in en port2 povezan na PC drugega port2 pa na amino. Če preko prvega port2 uporabljaš tudi internet in imaš sočasno gor obešen še router z dhcp strežnikom se potem amino zmede :)

porta 2 sta med sabo povezana kot swixh

eduardo
22.10.2006, 23:50
Ena težava glede no data could be fetched se pojavi tudi če imaš ADSL in en port2 povezan na PC drugega port2 pa na amino. Če preko prvega port2 uporabljaš tudi internet in imaš sočasno gor obešen še router z dhcp strežnikom se potem amino zmede :)

porta 2 sta med sabo povezana kot swixh


Nimam routerja, samo switch. Opisano napako pa mi javlja tudi ponoči, ko imam ugasnjen računalnik.

storz
23.10.2006, 06:18
SIOL TV uporabljam že vrsto let, doslej le z običajnimi napakami (kocke, občasno izginotje kakšnega kanala, zamrznitev amina ...) Zdaj pa se je redno začela pojavljjati nova - prii menjavi kanalov postane zaslon črn, na belem okencu pa se izpiše: no data could be fetched on this URL (110). Če amino ugasnem, težava čez nekaj minut izgine in sistem se znova postavi, dokler se ne ponovi čez nekaj časa - včasih čez pet minut, včasih čez nekaj ur. Resetiranje modema in amina ne vpliva na to anomalijo. Kaj bi lahko bilo krivo: linija, hardware, kaj drugega?

lahko bi bil tudi switch? a lahko probaš v drugem portu ali pa direktno na modem?

lp,
storz