Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Pomanjkanje sex-a


tonchi7
21.10.2006, 23:19
Kako začeti, moj večni problem. V glavnem moja zgodba je takšna: Z ženo sva skupaj že okoli deset let (pustimo podrobnosti), imava otroke in se na splošno kar ujameva. Ko sva se spoznala, že zaradi svoje starosti še ni imela kaj prida izkušenj v spolnosti. Počasi se je marsikaj novega naučila (od mene, da ne bo pomote) in sprejela kot nekaj normalnega. Problem pa nastane pri količini seksa. Za njo se mi zdi, da bi ji bilo dovolj 1x na teden, včasih še manj medtem ko pa jaz potrebujem več. Zame je sex nekaj najbolj fantastičnega na svetu in zelo uživam v dobrem sex-u. Če začneva debato o količini sex-a, pride navadno z odgovorom vsi pa niso tako kot ti. Ne maram pa tega, da sexava samo zaradi tega, da sem jaz potešen. Zelim, da tudi ona uživa. In zadeva zgleda nekako takole (recimo, če opišem ta "hude" primere): Dela ona popoldan, jo počakam tudi če sem crknjen in upam, da bo kaj; delam jaz popoldan vem, da ne bo kaj ker je že zaspala. Gleda ona film, gledam z njo do konca in upam, da bo kaj; gledam jaz film, reče grem spat, ugasnem TV grem za njo mogoče bo kaj. Ko pride kdaj do "tihega tedna" jaz prej končam, ker jo preprosto potrebujem. Na splošno sva v spolnosti že marsikaj sprobala (tako, da jo je treba tukaj samo pohvaliti:2thumbs: ) in ko pride res dober dan je sex full dober.
Kaj narediti?
A si najdit ljubico?
Problem:
1.) V osvajanju sem odkar počnem to dotalna nula, če že dobro začnem, potem nekje zaj...m ali pa nimam sreče. Imel sem možnost pri dobrih puncah, a kaj ko mi jezik ne teče. Prvič ko jo vidim jezik teče gladko, drugič ne spravim kaj pametnega iz sebe
2.) Če bi že našel punco, ki bi bila za akcijo, želim, da imava na razpolago prostor in čas (čas pa je problem, nekam zginit za recimo pol dneva). Ker želim v seksu UŽIVAT.
Največji problem pa je tvegat razdor v družini. Ampak ko mine par dni mogoče teden brez sex-a sem "psihično" čisto na psu.
Ne vem več kaj naj :dontknow::dontknow: :dontknow:

castor
21.10.2006, 23:45
pogovori se s ženo :dontknow: :clown:

to zna biti kr velik problem, ja...

KRUNCHY
22.10.2006, 09:09
jah enim paše enkrat, enim velik, enim nič...tko pač je.

Mirko7
22.10.2006, 09:48
Živjo tonchi7.
Najslabi je narediti iz problema problem. Če boš šel skok čez plot to ni pomojem nobena rešitev. Slej, ko prej vse se vrne, vse se obrne, pa še potem ne vem,če bi lahko mirno spal,ko bi prevaral svojo ženo. Razumem te,da ti sex veliko pomeni in da v njem uživaš:) . Ampak to se,da rešiti na boljši način.
Praviš,da ti ne gre najbolje pri osvajanju, pomojem zlih zaradi tega žena noče imeti večkratnih spolnih odnosov steboj.
To kar bom zdaj napisal, to ne velja samo za tebe. Nasplošno za večino.
Večina moških ob sklenitvi zakonske zveze misli, da je žena njihova lastnina, in jo jemle samoumevno. V bistvu pa se vez takrat šele žačne. Partner nam je zaupal del svojega življenja. Nam moškim se zdi to samoumevno in do partnerice se začnemo drugače vesti, v bistvu pa bi jo morali šele zdaj začeti resno osvajati. Vsako jutro, ko se zbudimo, bi morali začeti partnerja na novo zapeljevati. To velja za oba spola.
Če se boš najprej naučil osvajati svojo ženo, potem boš lahko začel osvajati tudi druge punce.
Poleg tega pa je zelo važna tudi prava komunikacija med partnerjema. Statistika pravi, da zlih zaradi prave komunikacije pride do veliko skokov čez plot. Če hočeš vedeti, kje lahko dobiš prave informacije o pravi komunikaciji moški-ženske, lahko prebereš knjigo (zakaj moški lažejo in ženske jočejo ali zbližanje in ujemanje)zelo dobro ,če jih prebereta skupaj s tvojo ženo je kar nekaj koristnih nasvetov :) . Zakaj bi prizadel ženo in pustil svoje otroke, ki jih imaš rad, preden se zpleteš s kakršno koli drugo žensko.
Želim ti veliko uspeha pri napredovanju uspešne veze in sex-a:2thumbs:

soncnica
22.10.2006, 10:07
s skokom čez plot boš "uničil " pomoje marsikaj....tko da- lazje se je usest pa mal pogovort, upoštevat želje drugega,..

gia
22.10.2006, 19:05
oki, že to, da dejansko sprašuješ, če nej si omisliš ljubico, kaže na tvojo stopnjo razvoja. pa poročen si in otroke maš za božjo voljo!
nekak srčno dvomim, da so se težave s količino seksa pojavile šele po 10 letih zakona. če ti pač seks toooolk pomeni, bi že zdavnej tut mogel stran.

Če začneva debato o količini sex-a, pride navadno z odgovorom vsi pa niso tako kot ti. Ne maram pa tega, da sexava samo zaradi tega, da sem jaz potešen. Zelim, da tudi ona uživa.
jah, želja po seksu se med ljudmi dejansko razlikuje. ne moreš nekoga prisilit, da si želi več seksa, tut silit v človeka ni fajn, ker je ponavadi efekt ravno obraten.

probej tako kot je napisal Mirko.

Žeruh
22.10.2006, 21:48
Mirko7 ti je zelo dobro svetoval. Zapeljuj svojo ženo.
Vendar pazi, začetek tega je težek. Ne moreš kar naenkrat z lepega to začeti, ker ženske sklepajo, da imaš nekaj za bregom;) (čeprav je res).
Najbolje je da začneš z sitnicami. pohvali jo nekako, naprimer: v teh hlačah si pa ful vitka,...ali.. Zares dobro kosilo si skuhala.... Ko jo pohvališ ne pričakuj nič za povračilo, pohvali jo in naprej nadaljuj dan.

Povabi vso družino na pijačo...sladico ali kaj takega. Tu boš moral vztrajati, saj te bo žena kar nekakjkrat "odbila", ker nima časa (pospravljanje, otroci), ali je preutrujena. Moral jih boš vsaj 7-krat povabit:clown: , da bodo enkrat šli. Na "izletu" bodi prijazen in ko pridete domov ne pričakuj nič za povračilo. Ženske začutijo, ko nekaj pričakuješ od njih in to jih odbija. Če nič ne pričakuješ, hitro kaj dobiš;)

Še prej pa jo nekajkrat kar tako poljubljaj (medtem ko gleda TV ali pomiva posodo). Ko (ne če ampak KO) bo rekla da nehaš ali ni zdaj čas, reci da jo želiš samo poljubiti in nič drugega.

Moram te opozoriti, da ni UNIVERZALNEGA NAČINA USREČEVANJA IN ZAPELJEVANJA ŽENSK, zato moji predlogi bilahko bili napačni pri tvoji ženi.:angel: Dobro razmisli o njej, pomisli kako se je odzivala v preteklosti na vse situacije in preuredi situacije zapeljevanja, da bo primerna zanjo.

Skok če z plot pa bi bila rešitev v primeru, da je tvoja žena posesivna-na denar mahnjena-pleharca-evil*****-slaba mama-:evil: -:nonono: -ženska. Če ni takšna, jo ne varaj.

Morena
23.10.2006, 15:48
A si najdit ljubico?
S tem vprašanjem si jasno pokazal, da si kmet.

madmitch
24.10.2006, 08:09
Mirko7 ti je zelo dobro svetoval. Zapeljuj svojo ženo.
Vendar pazi, začetek tega je težek. Ne moreš kar naenkrat z lepega to začeti, ker ženske sklepajo, da imaš nekaj za bregom;) (čeprav je res).
Najbolje je da začneš z sitnicami. pohvali jo nekako, naprimer: v teh hlačah si pa ful vitka,...ali.. Zares dobro kosilo si skuhala.... Ko jo pohvališ ne pričakuj nič za povračilo, pohvali jo in naprej nadaljuj dan.

Povabi vso družino na pijačo... ITD ITD.

Če tega vsega ne počneš že sedaj in moraš to početi SAMO za F*K, se mi tvoja draga smili, ti pa tudi. S*X ni edina težava.

mrjerry
24.10.2006, 12:18
Se enkrat jo vprasaj, v cem ONA misli, da je vzrok, da si zeli seksanja tako poredko.
Odgovor `niso vsi taksni, kot ti', ni sprejemljiv (od kje pa ona ve, kaksni so ostali?)

Vprasaj jo, ali je njej seksa dovolj. Ali uziva? Ali meni, do so njene seksualne potrebe izpolnjene. Morda jo kaj moti, zavira. Morda imata za nazaj kaj nereseno, pa se to v njej kuha in jo to zavira.

Ce pa je ona s tem zadovoljna, ji moras pa dat jasno vedet, da ti nisi. Ker ti je premalo. Zdaj se ti prilagajas njej. Ce imas tega dovolj, ji predlagaj, naj si vzame en teden casa za razmislek in naj ti nato predstavi njen pogled na vprasanje, kaksne so moznosti zadovoljitve tvojega libida.

Jelengar
24.10.2006, 13:20
Ja Tonci7. Najdi si ljubico. Ampak (pazi!) s privoljenjem svoje zene. :veryevil: Zato bo pa treba prebrat se enkrat zgornji post od Dzerija. Sicer pa, jaz vsak dan sexam najmanj trikrat, velikokrat pa celo veckrat kot trikrat. ;) Midva se z zeno, preden odideva v sluzbo, poljubiva. Ce se kdaj slucajno srecava med sluzbenim casom, se tudi poljubiva (ob srecanju in slovesu). Ko se srecava doma, po prihodu iz sluzbe, se tudi poljubiva. Ko greva spat, se za lahko noc tudi poljubiva. Ampak, to je minimum. Sicer pa tudi drugace ni problema glede pomanjkanja sexa, ceprav imava razlicne potrebe. Ampak, imava se rada in se eden za drugega potrudiva, a ne? ;) Se ti sanja o cem govorim? ;)

Kyrra
24.10.2006, 14:57
Kaj pa mastrubacija? :D

brabrabranc
24.10.2006, 15:02
Kaj pa mastrubacija? :D

ah, sej veš, da nbena rokca ne more nadomestit....

Kyrra
24.10.2006, 15:06
Ej, hotela sem samo nakazat na še kakšno drugo možnost.

Samo res, tip najprej pomisli na ljubico. Kakšno pomankanje domišljije. :nonono:

brabrabranc
24.10.2006, 15:38
Ej, hotela sem samo nakazat na še kakšno drugo možnost.

Samo res, tip najprej pomisli na ljubico. Kakšno pomankanje domišljije. :nonono:....ali pa kot v prejšnji temi "Ko prevaraš" by Lady of Joy, se je kojci poslužila s poročencem. Kok brez domišljija.;)

Kyrra
24.10.2006, 16:04
Ja, če pa uporabljaj(m)o prej vse kaj drugega kot možgane, potem pa javkaj(m)o po forumih :angel:

brabrabranc
24.10.2006, 16:14
Ja, če pa uporabljaj(m)o prej vse kaj drugega kot možgane, potem pa javkaj(m)o po forumih :angel:

true! ;)

Žeruh
24.10.2006, 22:21
Če tega vsega ne počneš že sedaj in moraš to početi SAMO za F*K, se mi tvoja draga smili, ti pa tudi. S*X ni edina težava.

Tip je navedel problem: pomankanje sexa:censored: . Z vsem tem rituali(ki smo jim ga svetovali(jaz in moja draga)) bo začel z motivacijo, da dobiu F*K.;) Medtem pa se bo naučil mnogo tega, kot to, da S*X ni no.1 ting in de vorld. Naučil se bo vzajemnega spoštovanja in to bo tudi dobil nazaj, tako bo tudi kot bonus dobil F*K, čeprav takrat ne bo to tako pogrešal:approve: .
Človeka je potrebno motivirat in zanj je sedaj edina motivacija da dobi večkrat S*X. Med potjo do končnega cilja se bo marsikaj naučil in bo dobil na koncu nekaj kar ni pričakoval, je pa bolje kot si je mislil.

Tonči stari!
mrJerry, Jelengar in Mirko so ti dobro svetovali,(upam, da tudi jaz). Pogovori se z drago - 5x premisli, kaj boš rekel in priprpravi se na vse možne odgovore, ki jih boš dobil in kako boš nanj odreagiral.

klemen20
25.10.2006, 09:23
men ga tud primankuje... jest bi vsak dan 3x ... sam zenske pac ne delujejo tko... (vsaj vecina ne)...

pa ne pozabt, zenski se seks ne zacne ko ji sleceh hlacke ampak ze veliko prej... prinesi ji kaksno darilce (npr. vrtnico), nared kej namest nje, peli jo na kksn izlet, v glavnem sprosti jo, dej vedt da jo mas rd, pa bo to samo po sebi prslo...

D' Andre
25.10.2006, 09:51
Tvoja žena je frigidna ledena kocka. Slej ko prej ga boš drugje namočil in potem za pravljice o srečni družini ne bo prostora. Zdi se, da si normalno potreben moški torej je problem v babi. Ugotovi, zakaj je frustrirana in jo pelji k psihiatru ali pa se je odkrižaj. Seveda je vprašanje, koliko daleč boš ti pripravljen iti - ali boš ostal pri domačem ognjišču le zavoljo udobja, hkrati boš pa f*kotožen. It's your choice.

zverina
25.10.2006, 09:55
Tona, ka j pa če si se v 10 letih tko mal zapustu(higiena, prekomerne nosne dlačice, malj daljši nohti, zadah po čebuli.....)?