Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Company of Heroes


mrjerry
23.10.2006, 08:38
Po dolgem casu je (sicer ze septembra) izsla realnocasovna strategija, ki vsaj na pogled izgleda, da ponuja nekaj novega in zanimivega. Od izzida Zero Hour namrec se nisem naletel na tovrstno igro (razen Battle for Middle Earth, ki mi pa drzi posebno mesto v srcu :clown: ), ki bi me prepricala.

Company of Heroes po svoji zasnovi prav nemarno oponasa znano nadaljevanko Band of Brothers, po izgledu pa Call of Duty. Pa vendarle gre za strategijo. Inovacija igre je graficni pogon, s katerim lahko prosto premikamo in zoomamo kamero. Vojaki so izdelani izjemno detajlno, zato iz close-up kamere pri tleh izgleda skoraj tako, kot Call od Duty ali Medal of Honour. Tudi zvocni efekti so podobni.

Igra ponuja kar precej strateskih opcij, zaradi odlicno zasnovanega vmesnika pa se ne zdi prekomplicirana. Vojaskim enotam ni vseeno, pod kaksnim kotom so obrnjene proti nasprotniku ali v kaksnem kritju se nahajajo, prav tako ni vseeno, s katerim tipom orozja se lotite nasprotnika. Zaenkrat sem preigral le tutorial in tezko recem kaj dosti vec, se mi pa zdi, da je meni najljubsa igralska zvrst po dooooooolgem casu dobila imena vrednega nasprotnika.

Nekaj screenov:
http://www.companyofheroesgame.com/images/screens/large/img_28.jpg
http://www.companyofheroesgame.com/images/screens/large/img_26.jpg
http://www.companyofheroesgame.com/images/screens/large/img_21.jpg
http://www.companyofheroesgame.com/images/screens/large/img_01.jpg

mrjerry
24.10.2006, 07:11
Vceraj sem igral kaksno urico in morm rect, da je zelo obetavno :P
Toplo priporocam :approve:

eisenhower
24.10.2006, 09:06
Vceraj sem igral kaksno urico in morm rect, da je zelo obetavno :P
Toplo priporocam :approve:

Izgleda fenomenalno:P, zdaj me še sam hardverske zahteve zanimajo:shy:

mrjerry
24.10.2006, 09:41
Zdele ne vem iz glave, mi pa na P4 3.0GHz in geforce 6600GT dela zelo zelo zadovoljivo. Ni tok hudo kot tele slike zgoraj (dejanski screenshoti so mal drugacni, ker gledas iz bolj pticje perspektive), je pa bols kot karkoli sem zadnje case videl.

Pa zvok je hud... Ce imas woofer vkljucen, grmi ko tristo mater.

Wiper
29.10.2006, 20:49
Ja špil je res hud, zvočni učinki pa fenomenalni!

Cime3
31.10.2006, 23:20
Igramo online na hamachi
ime: slo-sportmania
geslo: slo-sportmania
res je zakon

alessy
14.11.2006, 07:08
Res je hud špil, ga sam tudi igram malo online, z kolegi. Bi pa vprašal, ali je možno kako online določit barve igralcem.
Fora je ta, ko recimo igra več igralcev ali če igra računalnik še zraven, so nasprotniki vsi rdeči. Mislim, ne razloči se kdo je kdo, kar me malo moti, me pa zanima če je kdo to že uporabljal in kako je s tem.