Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Generic host process for win32 je naletel na napako in se more zapreti?????!!!!


dhaluzan
23.10.2006, 19:01
Med uporabo interneta se mi izpiše napaka (win32) in mi prekine povezavo.Če želim ponovno vpostavit povezavo morem računalnik ponovno zagnati in še 1x vspostaviti povezavo-to se mi dogaja ves čas!!!Če ima kdo kakšno idejo naj mi prosim sporoči,ker namreč po pogovoru z vsemi siolovimi svetovalci nisem prišel do zaključka!?(menjan je modem,mrežna,ter nov windows je gor)!!!

dhaluzan
23.10.2006, 20:26
Med uporabo interneta se mi izpiše napaka (win32) in mi prekine povezavo.Če želim ponovno vpostavit povezavo morem računalnik ponovno zagnati in še 1x vspostaviti povezavo-to se mi dogaja ves čas!!!Če ima kdo kakšno idejo naj mi prosim sporoči,ker namreč po pogovoru z vsemi siolovimi svetovalci nisem prišel do zaključka!?(menjan je modem,mrežna,ter nov windows je gor)!!!:mad: :( :censored:



1120

drnovurb
24.10.2006, 08:45
Naredi Windows Update & preišči računalnik za morebitne viruse....

San-Sen
24.10.2006, 13:53
Pred časom sem imel enako težavo. Vse se je uredilo, ko sem (na predlog nekoga na tem forumu) namestil (critical) security update za Windowse MS06-040, ki ga dobiš tu --> http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS06-040.mspx

To je zadevo rešilo tudi drugim, ki so takrat pisali, da imajo enak problem.
Ta popravek pa seveda dobiš tudi, če narediš windows update, kot je rekel drnovurb.

Ta varnostni problem (ki ga update odpravi) omogoča, da se ti na mašino inštalira internet worm IRC-Mocbot, zato lahko "za zihr" še preveriš, če nimaš slučajno tudi tega --> glej http://au.mcafee.com/virusInfo/default.asp?id=description&virus_k=140394
(predvsem poglej, če nimaš na disku (verjetno v c:\windows\system32) datotek wgareg.exe in wgavm.exe).

LP

M.T.
24.10.2006, 14:37
Sicer pa ne zakaj neki jezen bit, če ti lepo piše, da je napak na strani Windowsov....tud ne štekam kaj ti je ta siolov "svetovalec" sploh pomagu....bi lahko vedu da to nema veze ne z modemom ne z linijo ne z mrežno...

dal
24.10.2006, 16:44
Si sploh prebral, kaj ti napiše?

Prosimo, obvestite Microsoft o tej težavi.

Torej moraš poklicati na Microsoft, ne pa na SiOL. ;)

maxuss
24.10.2006, 18:33
Če apdejt ne pomaha, poskusi to:

Start Registry Editor (Regedit.exe) by clicking Start menu, and then click the Run icon.
In the small box that Opens, type: regedit then click the OK button.
The Registry Editor will now have opened…
Locate the following key in the registry:
HKLM\System\CurrentControlSet\Services\NetBT\Param eters
In the right-hand side of the window find an option called TransportBindName.
Double click that value, and then delete the default value, thus giving it a blank value.

The you must now navigate to the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE
You will see there is a String Value called: EnableDCOM
Set the value to: N (it should currently be Y)
Close the Registry Editor.
Shutdown and Restart your computer.

Vbistvu se tako zapre porta 135 in 145. Preverjeno pomaha.:rac:

dhaluzan
25.10.2006, 21:40
:) hvala vam ki ste mi pomagači do odgovor naenkrat mi ne dela oz.mi ne prikaze te napake :) mate pir v dober hehe ajd