Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nadgradnja SagemModema 3344


ybur
25.10.2006, 09:15
Prvo en lep pozdrav!

Sem klical na siol za nadgradnjo modema, pa mi pravijo da to na daljavo ni mogoče ker ne najdejo moj modem preko MAC naslova in da naj zadevo nesem v trgovino, kjer bojo modem nadgradili. Imam pa verzijo -> FAST3344-5.32.6.19-280-1921/0 <- . Rad pa bi uporabljal modem kot router in če prav vem bi rabil novejšo verzijo!!! Zdaj me pa zanima, če bi ti Storž lahko tole nadgradu, da mi ni treba v trgovino skakat, ker jo nimam bliz!!!

Lep pozdrav!

storz
25.10.2006, 12:10
Prvo en lep pozdrav!

Sem klical na siol za nadgradnjo modema, pa mi pravijo da to na daljavo ni mogoče ker ne najdejo moj modem preko MAC naslova in da naj zadevo nesem v trgovino, kjer bojo modem nadgradili. Imam pa verzijo -> FAST3344-5.32.6.19-280-1921/0 <- . Rad pa bi uporabljal modem kot router in če prav vem bi rabil novejšo verzijo!!! Zdaj me pa zanima, če bi ti Storž lahko tole nadgradu, da mi ni treba v trgovino skakat, ker jo nimam bliz!!!

Lep pozdrav!

bo zdej. drugače pa veliko olajšaš zadevo če mi daš username in MAC naslov :)

ybur
25.10.2006, 12:48
Naj, naj, naj lepša hvala STORŽ. Zdej pa je tko k more bit :) ! Car si Storž!!! :2thumbs: Naslednjič dam vse podatke :) , nism vedu :blush:

LP

p.s. hvala lepa

storz
25.10.2006, 12:49
Naj, naj, naj lepša hvala STORŽ. Zdej pa je tko k more bit :) ! Car si Storž!!! :2thumbs: Naslednjič dam vse podatke :) , nism vedu :blush:

LP

p.s. hvala lepa

sam na PM ne tko javno na forum

japke
26.10.2006, 10:40
jaz imam trio slab mesec. kako pa ugotovim, ali je modem nadgrajen?
ali se modem samodejno posodablja?

lp

afk4life
27.10.2006, 06:44
Samodejno se modem ne posodablja, če je pa potrebno, se nadgradnje vršijo s strani Siola.

Verzijo lahko ugotoviš tako, da greš v Sagemove nastavitve (v brskalnik vpiši IP 192.168.2.1, user/pass = user/user). Pod quick status lahko v tabeli USB pogledaš verzijo.

Če verzija ni 7.35, lahko pokličeš na 080 1000 in prosiš za nadgradnjo modema.

japke
27.10.2006, 09:06
ok, moj je FAST3344-5.32.7.35-207-1447/0 torej je sagem tudi router.

thx