Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Koncala zvezo s prevaro - je pot nazaj?


acetilenski
31.10.2006, 11:46
Pozdrav!

S punco sva bila skupaj 4.leta, oba studenta. Ona me je malo prehitela s svojim studijem tako, da se je letos udelezila absolventskega izleta...
Pred kakimi parimi meseci mi pove, da ne cuti vec "tisto nekaj do mene"... skusam ji razloziti, da po toliko letih tudi jaz vec tega ne cutim. Ampak, da drugace ves, da ti partner nekaj pomeni...Jaz cist iz sebe, ne razumem vec sveta.
V zadnjem letu sem jo precej zanemarjal, ker sem imel precej dela s faksom. Ona pa je imela ful vec casa, ker je bila v zadnjem letniku. Manjkali so tisti skupni trenutki, ki si jih par mora vzeti. Ampak tudi ona ni nic naredila zato, da bi bilo boljse. Sex je postajal vse bolj rutinski, sprostitveni...
Sva pa zelo velika prijatelja, povedala sva si vse... Malo sva hodila zurat, ker najprej njej ni bilo, nato meni. Jaz sem imel pred njo drugace precej zurersko zivljenje. Ona pac ne.


Odlociva se, ker je splet okoliscin tako nanesel, da greva zivet v skupno stanovanje, ce bova ze ostala skupaj. Jaz sem predlagal tako. Ona se je sicer obotavljala, ampak nato sprejme...


Konec septembra odpotuje na absolventa.

...verjetno si predstavljate kaj je sledilo. Ze med njenim absolventom iz sms-ov ugotovim, da je nekaj narobe.

Pride domov mi pove, da je bila z enim tipom, in da je sexala z njim.
Z mano konca, z onim tipom, ki ima punco in ji je jasno povedal, da je ne bo pustil ima se kontakt.
Iz stanovanj se izseli.

Meni se trga srca... Svet se mi je podrl. Pravi, da ze sama ne ve kako si naj to oprosti... Isce vse mogoce izgovore kaj sem vse delal narobe v zvezi. Samo caka na moje napake. S tipom prekine kontakt, ker jo je imel zgolj za sex.
Zdi se mi totalno zgubljeno. Pravi, da ni vedela, da je sposobna sexati brez custev z nekom. Jaz mislim, da se je malo zatrapala...
Veckrat sva v zadnjem mesecu prekinila kontak in ga ponovno obudila.
Bil sem ji pripravljen marsikaj oprostiti, ker jo imam res rad. A ona se v bistvu sploh ne bori zame. Ves kontakt, ki ga je imela z mano imam obcutek, je bil zgolj za lajsanje njene slabe vesti...

Ampak po drugi strani ne morem razumeti kako lahko naredis nekomu nekaj takega. Pa vem, da me ima rada se sigurno, ceprav samo na prijateljski ravni. Ampak tudi prijatelja ne za***es tako grdo.

clea
31.10.2006, 12:57
Haj.
Kokr se men zdi ona ni več zaljubljena v tebe. Še zmeraj te ma rada in ji je težko prekint vse stike, kar je normalno po 4 letih. In tud kokr si že sam rekel se je malo tudi zacopala v tistga tipa na absolventu.
Prej ko boš dojel, da je vajine ljubezni konec, boljš bo zate.
Vem da ti je zdaj res težko, ampak sej veš čas zaceli vse rane.
Sigurno si pa ne želiš, da bi bil druga violino, oziroma tip za celit rane.
Sej boš spoznal novo.

Limml
31.10.2006, 13:21
Haj.
Kokr se men zdi ona ni več zaljubljena v tebe. Še zmeraj te ma rada in ji je težko prekint vse stike, kar je normalno po 4 letih. In tud kokr si že sam rekel se je malo tudi zacopala v tistga tipa na absolventu.
Prej ko boš dojel, da je vajine ljubezni konec, boljš bo zate.
Vem da ti je zdaj res težko, ampak sej veš čas zaceli vse rane.
Sigurno si pa ne želiš, da bi bil druga violino, oziroma tip za celit rane.
Sej boš spoznal novo.

na žalost so dejstva taka, GL

acetilenski
31.10.2006, 17:50
Prej ko boš dojel, da je vajine ljubezni konec, boljš bo zate.
Vem da ti je zdaj res težko, ampak sej veš čas zaceli vse rane.
Sigurno si pa ne želiš, da bi bil druga violino, oziroma tip za celit rane.
Sej boš spoznal novo.

Vem, da je tako boljse zame. Zato sem sedaj tudi stike prekinil. Je pa hudo.

Prosil bi, ce mi lahko nekdo, ki je bil v vec-letnem partnerstvu (po moznosti kaka zenska) razlozi kako ves, da partnerja vec ne ljubis... Mislim tistih obcutkov, kot ko si zaljubljen itak ze vec ni po enem letu.
Ljubezen pa je za moje pojme nekaj drugega. Ker mi je to prva taka zveza (4.leta) pac ne vem kako to zvodeni...:dontknow:
A je mozno, da je punca samo zmedena, ker se ji je to zgodilo...?

nejc
31.10.2006, 18:16
Zmedena vsekakor je. Vendar pa to ne pomeni, da jo boš uspel prepričat, da se odloči za vaju. Najboljše za tebe je, da odmisliš vse.. Ne se ujet v začaran krog premišljanj in ugotavljal, kaj je bilo, kaj bi lahko bilo itd.. Sam se nekoč obiskal nešteto forumov in iskal "rešitve". Nima smisla. Se ti bo samo zrolalo. Govorim iz lastnih izkušenj. Zamoti se, zamoti se, zamoti se...čez čas bo bolje. . Zato še enkrat povem, kar je napisala clea: Prej ko boš dojel, da je vajine ljubezni konec, boljš bo zate. Tok samospoštovanja pa menda že maš, da po vsem tem ne boš klečeplazil za njo. Ona je tista, ki bi morala. Ne pa upat na to.

Žal.

mertseger
31.10.2006, 18:28
nisi edini na absolventu je tega OOOOOgromno. pusti jo čimprej in jo pozabi (kar bo verjetno težko) drugače bo verjetno še slabše...........ponavadi je

mobi-tel
31.10.2006, 21:38
Glede napisanega mislim, da se še ni zgonila tako kot ti in da ji to primanjkuje. Sej pomoje še sama ne ve kaj bi. Pomoje te ima še zmeri rada (sicer ne toliko kot prej) ampak se enostavno mora izživet. Čuti da se študentska leta iztekajo in se hoče čim prej izživet, ker je boljše to sedaj narest kot pa v globokem zakonu.

Moj nasvet; pust jo pr mer nekaj časa, čas bo pokazal svoje

Sa1nt
01.11.2006, 11:51
Je ze vecina povedala, da prej ko pozabis bolse je.
En nasvet iz moje strani...veliko tezje ti bo, ce bos poskusal z njo obdrzat neki stike. Pa tud ne se prevec
opirat na moznost da bo 1x spet tako kot je bilo. Zal, tega "filma" v zivljenju ne vrtijo.
Nejceve besede : Zamoti se, zamoti se, zamoti se...čez čas bo bolje. : ti bodo v najboljso pomoc pri "ciscenju" glave.

Lp, pa cimveč srece naprej.

acetilenski
01.11.2006, 19:14
V teoriji je vse tako enostavno, a kaj ko v praksi zgleda vse drugace...:nonono:

Obstajajo deli dneva, ko imam ogromno energije in volje, sem jezen na njo...

Pol pa spet pride nek trenutek, neka stvar, ki me spominja na najine skupne dni in se mi cisto zmesa. Ujamem se v zacaran krog misli.
Meni je pa v druzbi totalno brezveze, ker se ne morem vklopiti, ker sem z mislimi ves cas pri njej. Prav beden sogovornik sem, ker sploh ne morem poslusati in biti dobre volje...
Prekinil sem stike z njo, a hkrati mi je zaradi tega hudo. Cakam, ce se morda ona javi, a verjetno zaman. Jaz se javil ne bom to sem si obljubil. Pustim casu cas, a najbolj me muci, da jo s tem izgbuljam. Ceprav sem jo v bistvu ze izgubil.

Ne razumem kako se lahko cloveku kar tako zmesa v 14 dneh na absolventu...

Jelengar
01.11.2006, 20:15
Vsi pred menoj so ti ze dobro svetovali. Jaz bom samo dodal, da ne padi na finto "prijateljstva" (ta finta mi gre posebno na jetra). Skoda casa in energije zanjo. Cimprej pozabi! Seveda bo hudo nekaj casa, ampak bo vedno lazje. Srecno!

D' Andre
02.11.2006, 08:49
Tvoja bivša je izkoriščevalska k*zla. Ko te je potrebovala, si ji bil dober, ko te ni, te je zavrgla kot zadnjega debila. Pokaži malo zrelosti in notranje moči ter jo dokončno skenslej k tale te bo še 100 x zayebala, če bo mela priliko. Kensl, dokončen kensl je potreben, js ne bi mel opravka več s tole mrho. Boš reku ljubezen gor, ljubezen dol, je to sedaj pomembno? Ona je (očitno brez pomislekov) kljub vsej tej silni ljubezni radodarno, morda pod vplivom večnega izgovora št.1 alkohola raztegnila noge. Absolvent je bil le izgovor, da si je zluftala tamalo, lahko bi si jo tudi drugje. Dobro je, da je tud njo skenslal njen yebač, tko vsaj vidi, da se tako ne rešuje zvez.

Soleil
02.11.2006, 09:21
Glede na to, da sta bila skupaj 4 leta, pa da sta absolventa, sklepam, da je to za oba bila prva resna zveza, prvi fant, prva punca. Ali pa vsaj drugi/druga ...

To, da se je tvoji po domače povedano utrgalo na absolventu, me ne preseneča. Tega je veliko. Pa najbrž ni bila s prav veliko fanti do sedaj. Zazdelo se ji je, da se ji mora še malo utrgati, preden bo prepozno. Ni kaj. Ni zato zdaj prasica, kuzla in ne vem kaj še.

Jaz verjamem, da ni več zaljubljena vate, ona temu pravi metuljčki, in to je čisto normalo in bo kmalu tudi sma prišla do tega, da metuljčki ne trajajo vse življenje. Če hoče čutiti metuljčke, se mora zatreskati v drugega in to bo tudi sama odkrila, da je tako. Bo pa ugotovila tudi to, da med dvema ostane ljubezen, čeprav metuljčkov ni več.

Daj ji čas in ne je odsloviti zgolj iz principa, ko te kontaktira. Vmes razmisli tudi, kaj res sam hočeš in ne upuševaj drugih, ko ti pravijo, da je prasica. Samo zmedena je. To je ljubezen na preizkušnji.

acetilenski
02.11.2006, 09:53
Hvala vsem za odgovore...

Jaz sem njen drugi fant... Ona meni druga punca... S tem, da sem jaz imel ze nakaj vec izkusenj, ceprav ne veliko...

Najbolj me boli nacin kako je koncala zvezo. S takim koncem vzames cloveku vso dostojanstvo, spostovanje, samozavest... To se mi zdi totalno nezrelo. Vcasih imam res obcutek, kot da je bila preracunljiva. Ceprav tega skoraj ne morem verjeti.
Trenutno sem nesposoben za kakrsnakoli resna opravila. Kar bluzim tja v en dan. Hvala bogu, da ni izpitno obdobje...

Res ne stekam kaj se dogaja na tem absolventu. To je ala "spring break" varijanta? Enim je brezveze enim je totalno kul... Ocitno bom moral sprobati naslednje leto.

Kolk partnerjev(spolnih) potrebuje clovek, da se znori? Razumel bi, da se hoce znoreti. Ampak naj bi prej z mano koncala. Ne pa na tak ponizujoc nacin. Prvi, ki je imel par dni casa in je bil primeren, pa jo je ze dobil...

VR3
02.11.2006, 10:11
težko verjamem, da je to naredila zato da bi te ponižala oz. kot si rekel da bi ti vzela dostojanstvo, samozavest . večja verjetnost je, da takrat sploh ni mislila nate in se je zavedla kaj je tebi naredila šele potem ko je že bilo prepozno. Po mojem mnenju je malo možnosti da se zveza obnovi, čeprav poznam tak primer - sedaj sta poročena z enim otrokom.
In ja, za večino je absolvent springbrejk varianta - seks in alkohol vsepovprek.

acetilenski
02.11.2006, 10:16
težko verjamem, da je to naredila zato da bi te ponižala oz. kot si rekel da bi ti vzela dostojanstvo, samozavest . večja verjetnost je, da takrat sploh ni mislila nate in se je zavedla kaj je tebi naredila šele potem ko je že bilo prepozno.

Dol se je dala zadnja dva dni zapored. Po prvem veceru se je verjetno pa spomnila name... pa ji je bilo ocitno vseeno, ker pol se ne bi se enkrat...

D' Andre
02.11.2006, 10:43
Nima veze, ne premlevaj sedaj kako se je dol dajala, kaj bi če bi in podobno. Ali obstaja opravičilo za varanje, se lahko odloči le prevarani partner. Da je babo 'zaneslo', je poceni, primitiven in kretenski izgovor ljudi, ki to (ne)redno prakticirajo oz. ki so to že kdaj storili. Ja me je zanesl, sm se ponesreč nataknila na neki qrac. Ja, valda. Ni problem - varaj koker češ - dokler mi poveš to v ksiht, v vsakem primeru pa si odpikala. Da ti pa še laže v ksiht, se spreveda, pa kaže na nikakršen rešpekt do tebe - po dolgoletni zvezi je to popolno ponižanje - tak kolovrat od babe sam kenslej po hitrem postopku, ni vredn. Bo že ugotovila, ko te bo čez čas hotela na kako pijačko povabit. Verjem - vedno pokličejo hehe. :D

VR3
02.11.2006, 11:58
Dol se je dala zadnja dva dni zapored. Po prvem veceru se je verjetno pa spomnila name... pa ji je bilo ocitno vseeno, ker pol se ne bi se enkrat...
verjetno, ni pa nujno. verjetno se je zares zavedla kaj je naredila šele ko je bila nazaj v slo (back to reality:) ). tudi če ji ti oprostiš, ni nujno da bi veza funkcionirala, ker v prvi vrsti si mora sama oprostit, kar je pa težko. Sigurno je najlažja varianta za oba, da si najdeta novega partnerja.

acetilenski
02.11.2006, 12:14
Bil sem ji pripravljen oprostiti...

Pa sem izpadel bedak... Ni kazala nobenega zanimanja za ohranitev najine zveze, ker baje do mene vec nic ne cuti. Oziroma to kar cuti je malo vec od prijateljskega znacaja... Ce bi me ljubila mi tega ne bi naredila, to so bile njene besede in da je naj ne cakam, da se vrne iz tujine... A hkrati se je jokala, ohranjala kontakt... Zmedena pac.

Ker je ohranjala stike z menoj zgolj zato, da si je lajsala vest sem prekinil kontakt. Malo sem se zamislil kakega bedaka delam iz sebe. Doloceno mero samospostovanja pa se premorem zato sem nehal kleceplaziti za njo...
Tega se drzim, je pa tezko.
Najin zadnji stik je bil taksen:
Ko sem ji rekel, da bova tezko se kdaj kaj vec kot dva znanca je cisto ponorela... Povedal sem ji tudi, da se ocitno ni zrela, da bi vedela kaj steje v partnerstvu:
-zaljubljenost: sex,metuljcki,strast
-ljubezen: pa je se marsikaj vec, npr.: spostovanje in zaupanje...
Nato je zivcno odreagirala, da pac ni zrela...
Zazelel sem ji vse najlepse in se pobral iz lokala.

clea
02.11.2006, 12:41
Acetilenski. Zaslužiš si boljšo zmedenost gor ali dol. Za tako obnašanje ni opravičila. Še posebej kar se tiče varanja. Tud če bi zvezo ohranila bi imela vedno nek grenak priokus. Drgač pa z vsakim dnem bo lažje. Sigurno pa je zdaj težko, ko si po 4 letih na tak način ostal sam. Aja by the way a te lahko vprašam kolk si star.

acetilenski
02.11.2006, 12:43
24 let. Jezi me to, da ona priblizno ve kaksne so to bolecine, ceprav je bila tisto se srednjesolska ljubezen... njen bivsi tip je njo namrec prevaral in takrat je ona z njim takoj koncala...
Na zacetku zveze mi je to veckrat vrgla naprej, da naj pazim... Jaz sem bil v zvezi vedno zvest. Obstajajo skusnjave a, ko se spomnis kaj s tem naredis partnerju me mine.

gusti
02.11.2006, 12:47
Ma kaj naj ti rečem...Boli...se mi je zgodilo nekaj mesecev nazaj...po petih letih veze. :sick: Zdaj bivšo je zamedel nevemkdo in se je začel razpad veze, ki je trajal nekaj mesecev: sva se pogovarjala, pa vse, pa ne vem kaj mi je vse rekla, od tega , da me nikoli ni ljubila, da nikoli ni bila zaljubljena vame, pa take fore:nonono: :nonono: Ma sem bil patetičen kot zadnji kužek, jokcal, pa prosil, na KONCU PA SE SKULIRAL IN PRENEHAL TEŽIT (pošiljat mejle, sms...).
Zdaj je nekaj časa minilo, kak dan je mal slabši;) , pol je kateri precej boljši, pojavljajo se nove punce:blush: , pa gre.
Za na konec: pusti času čas: če sta si namenjena, se bosta še srečala, če ne, boš srečal boljšo...
GLAVO GOR!
gusti

San-Sen
02.11.2006, 13:09
Bilo je že kar precej dobrih odgovorov. Mogoče bi jim le še kakšno malenkost dodal.
Vsi smo ljudje in delamo napake - žal tudi takšne, ki prizadenejo druge; če je v igri alkohol in določeno vzdušje, bi bilo morda to še do neke mere opravičljivo, in mogoče bi bilo, ob znatni meri racionalnosti in zaupanja, da bi se med vama še vse uredilo. Vendar menim, da to, da je punca v npr. 10 dneh 2x seksala z neko osebo težko razumemo kot tovrstno napako.
Gotovo je, da kakšno hitenje in klečeplazenje ne pride v poštev.

Trenutno si moraš najprej racionalno urediti življenje - da se izkoplješ iz tiste vajine samozadostnosti, od katere sedaj ni veliko ostalo. Najprej kontaktiraj (stara) prijateljstva, ki so morebiti v teh 4 letih vajine zveze malo zbledela (bivši/sedanji sošolci, tisti, s katerimi si žuriral). Dovolj bo morda en dober star prijatelj. Pojdita zopet malo žurat - verjetno se ti ne bo težko vključiti nazaj, sploh če si že prej precej žuriral, pa tudi po starosti ne izpadaš iz konkurence... Gre za to, da normalno zaživiš. Začni se ukvarjati s kakšnimi novimi stvarmi... tako spoznaj nove ljudi... zamoti se - kot sta dejala nejc in sa1nt
Tako boš bolj trezno razmišljal in si boš pravilneje odločal.
Pa še precej verjetno bi bilo, da spoznaš novo dekle (pazi edino le, da ne boš od nje v momentu pričakoval istih dobrih lastnosti kot jih je imelo tvoje prejšnje dekle - sploh, če je do takrat še ne boš popolnoma prebolel).
Če pa npr. še nikogar ne boš spoznal, pa bo čez čas prejšnje dekle hotelo, da je zopet kaj med vama, pa boš verjetno tako takrat tudi bolje vedel, kako ravnati in kakšna odločitev bi bila pravilna.

lady_lucifer
02.11.2006, 15:54
acetilenski, zdej pa dost razglabljanj in premisljevanj o preteklih dogodkih in njenem obnasanju;) takoj zdele si najd eno drugo "zaposlitev", mi kle ze vse vemo :approve::D

zverina
02.11.2006, 16:14
kot zaposlitev mu predlagam amatersko igranje hokeja na ledu:approve: . Šport za prave dede.:2thumbs:

phil350
02.11.2006, 18:35
Strinjam se! Tako kot so povedali vsi moji predhodniki!
A tebe vseeno boli in bolelo te bo še verjetno nekaj časa 4 leta niso malo, ti pa jo imaš vseeno še rad. Res bi bilo najboljše, če jo skušaš čim prej pozabiti. Razmišljaj pozitivno o sebi imej pozitivno mnenje. Na žalost si proti svoji volji primoran začeti novo življenje, ko pa bo prišla druga jo v ničemer ne primerjaj z bivšo.
Nikakor pa ne začenjaj več z njo, ker te bo še bolj bolelo saj je zapravila tisto najvažnejše to pa je ZVESTOBA in ZAUPANJE. Drži se, pa srečno!!!

acetilenski
03.11.2006, 05:18
Hvala za odgovore. Vem, da me imate ze poln kufer...

Samo kaj ce pa se mi res mesa... Ker sem totalno nor na njo. :rolling:
Vsak dan, ze mesec dni, se zbujam ob 4h ali 5h zjutraj, pa ne zato, ker bi tako rad vztajal zgodaj. Ampak zato, ker kar zacnem sanjati o njej in nato se zbudim... Vcasih se kar mislim, da je film to kar se je zgodilo.:nonono: Kdo bi si mislil, da bom kdaj ob 7h zjutraj ze tekal po Tivoliju;)

Prav ogoljufanega se pocutim... Zavedam se, da del krivde za napake (morda celo vecji) v zvezi nosim tudi sam. Delal sem na tem, sama je rekla, da se zelo trudim, ocitno se je trudila tudi sama, ce ne se ne bi preselila skupaj in nato se je zgodil absolvent... Torej je bila ljubezen res na trhlih nogah.
OK, spet bo en prijavil tako, da ce imas nekoga resnicno rad, ga pustis oditi...
Mene pa se vedno vsaj 2h na dan mucijo misli kako jo dobiti nazaj. Ker res ni tak tip, ki vara. Zato verjamem, da bi tudi zaupanje lahko kdaj spet zgradila... To je prav destruktivno kar pocnem sam s sabo. Na hipe se zavedam tega...
Ker ocitno me noce. Tezko se soocim s tem. Upam, da je res samo zmedena...

lady_lucifer
03.11.2006, 07:46
tebi ocitno ni pomoci, ker skoz neki premlevas, jao :nonono: RELAX PA DELEJ NEKEJ DRUGEGA!!:approve:

frikec
03.11.2006, 08:00
Res si dobil dosti dobrih odgovorov. Eno je razum, drugo so čustva. V povezavi s temi dvemi platmi pa je tista telesna 'odvisnost'... Pred leti sem v enem strokovnem članku zasledil, da so znanstveniki proučevali hormon oxitocin (oksitocin), ki je najbolj znan pri nosečnicah in kasneje še bolj pri doječih materah. Služi pa temu, da se mati in otrok s tem hormonom navežeta. Torej postajata odvisna drug od drugega. Fora tega članka pa je bila, da so ta hormon našli tudi pri parih (tj. partnerskih zvezah). Znano je, da ko smo zaljubljeni
se v telesu v večjih količinah sprošča hormon endorfin (eni pravijo tudi hormon sreče). Kot vsaka zaljubljenost pa je tudi ta med vama ponehala (običajno se to zgodi po 1 ali 1,5 letu). Takrat pa se prične namesto tega hormona izločati hormon oxitocin. Ta pa pripelje do tiste telesne (fizične) odvisnosti.
Torej, vzemi ves ta proces, ki ga sedaj doživljaš kot eno zdravljenje. Najprej se boš moral fizično ločiti od nje, potem pa pride še čustvena raven vsega tega in na koncu lahko najdeš razumske razlage vsemu temu. Mogoče se takrat (sedaj je še prehitro) vprašaš, kaj je bil tvoj delež v tem odnosu in tvoj delež pri razpadu odnosa.
Veliko nasvetov dobrih nasvetov si dobil. Jaz ti dam še dva. Prvi je ta, da se začni ukvarjat sam s sabo. Ugotovil boš (po vsej tej 'samozadostni vezi', kot jo ti poimenuješ), da je največ vredno to, da si sam živ, da si lahko samostojen in neodvisen. Da lahko obneš glavo kamor te je volja in greš tja kamor ti paše. Zaenkrat si imel dovolj prilagajanja in duo akcije.
Drugi je pa ta, da moraš takšno zadevo pogledat iz drugega zornega kota (drugo projekcijo - če me razumeš) in se vprašaj česa si se rešil in ne kaj si izgubil. (op. izguba je najpogosteje tisti vzrok zaradi katerega ljudje občutijo žalost - tj. čustvo) In ta čustva te zdele najbolj medejo... ti meglijo predstave in razum. Po izkušnjah pa ti lahko povem, da nikol ne boš še na slabše. Tista naslednja, ko bo, bo ziher boljša od te - pa tud če se ti je skoz do sedaj zdelo, da je bila ta 'sanjska'.
Torej, pomisli: česa si se rešil??
Ko to razčistiš pa onda idemo dalje...

frikec
03.11.2006, 08:05
pa še to... če te je tipica prevarala, pa ti je to povedala in bo mogoče hotela nazaj, potem vedi da se dela norca iz tebe. Pač nisi djed in ona je orng frajerka, ko te tak okol prsta.
In če si ti taka mevža, da jo hočeš nazaj, kljub temu, da te je prevarala, potem te bo še drugič in tretjič... Sam si ugotovil, da te je to najbolj prizadelo. Torej budi muško in ti pejt! Sicer te bo ta njena nezvestoba (če bosta kdaj skupaj) skozi spremljala in ti bo vedno težje. Konec koncev boš ti tisti, ki jo bo od***al, ker te bo tolk matralo.
Si djed ali nisi?

Nincha II.
03.11.2006, 09:53
Hvala za odgovore. Vem, da me imate ze poln kufer...

Samo kaj ce pa se mi res mesa... Ker sem totalno nor na njo. :rolling:
Vsak dan, ze mesec dni, se zbujam ob 4h ali 5h zjutraj, pa ne zato, ker bi tako rad vztajal zgodaj. Ampak zato, ker kar zacnem sanjati o njej in nato se zbudim... Vcasih se kar mislim, da je film to kar se je zgodilo.:nonono: Kdo bi si mislil, da bom kdaj ob 7h zjutraj ze tekal po Tivoliju;)

Prav ogoljufanega se pocutim... Zavedam se, da del krivde za napake (morda celo vecji) v zvezi nosim tudi sam. Delal sem na tem, sama je rekla, da se zelo trudim, ocitno se je trudila tudi sama, ce ne se ne bi preselila skupaj in nato se je zgodil absolvent... Torej je bila ljubezen res na trhlih nogah.
OK, spet bo en prijavil tako, da ce imas nekoga resnicno rad, ga pustis oditi...
Mene pa se vedno vsaj 2h na dan mucijo misli kako jo dobiti nazaj. Ker res ni tak tip, ki vara. Zato verjamem, da bi tudi zaupanje lahko kdaj spet zgradila... To je prav destruktivno kar pocnem sam s sabo. Na hipe se zavedam tega...
Ker ocitno me noce. Tezko se soocim s tem. Upam, da je res zmedena in tako kot je en napisal, da ce sva si res usojena bova se nasla skupaj...

Frikec ti je dobr napisal in se strinjam z njim, ceprov sem zenska ;)

Sej smo ze skor vsi vecinoma bli tam, ko si ti zdej, tko da si ne mislit, da se tebi dogaja kaj nenavadnega in cudnega... Dej casu cas, pocni druge stvari, ki te veselijo in bos videl, kako sploh opazil ne bos, da ti bo pocasi odsla iz misli in srca... Ker si zdej se cist navezan na njo, verjamem, da se slisi nemogoce, ampak ni.

Ne razumem, zakaj se pocutis ogoljufanega, potem pa v istem stavku dodas, da tudi sam nosis del krivde za konec zveze... Torej? :dontknow:

Aja, mogoce je bila pa selitev tisti njen zadnji poskus, da se nekako resita kot par, ne vem, to moras njo vprasat... Ampak tko kot otrok al pa poroka al pa karkoli drugega ne resi trhle zveze, tako jo tut selitev v skupno stanovanje ne. Tko da jaz tega ne vidim kot neki, kar bi nujno moral bit dokaz ljubezni (vecinoma pa je, to je res!)...

In tisto, da ni "tak tip, ki vara" - oprosti, ampak :rolling:
Ja, kaj je zdej, a bos rekel, da si jo ti na absolventu prevaral al ona tebe? :shy:
Vem, da je tezko bit objektiven in da te za dolocen cas trezno razmisljanje zapusti, ampak dej preberi svoje stavke ;) Cist si zaslepljen z njo...
In ne, ne verjamem, da je po taki prevari mozno zgradit tako zaupanje nazaj, kot je blo prej. Jaz vem, da ce bi jaz prevarala, sploh ne bi upala pomislit, da bi me tip vzel nazaj, tako kot jaz ne bi njega, ce bi on mene varal... Ko enkrat tisto zgrajeno upanje zapravis, ni nikoli vec enako. Ne vem pa, ce si resnicno zelis tega....
Razmisli.

In to, da sta si usojena... ah, kako romanticno, sam skoda da zivljenje ni pocukran film :D

nejc
03.11.2006, 17:22
Frikec :drop:

:2thumbs:

acetilenski
04.11.2006, 08:50
Iskreno hvala vsem za vzpodbude in razlage kaj se dogaja z mano;). Frikec predvsem tvoj post mi je dal za misliti...

Itak, da se mi zdi, kot da sem najbolj ubogi clovek na tem svetu trenutno... Je prav lazje, ko berem, da ste vsi sli skozi to fazo... Nekateri celo veckrat.

Ko odlozim moja roza ocala in skusam biti objektiven vidim v bistvu kakega bedaka sem delal iz sebe... Ja cisto sem zaslepljen z njo...
Boli me najbolj to kako se dela mocna pred vsemi kolegi, meni pa je govorila kako ji je hudo... Jokala se je tudi enkrat... Saj streznitev bo verjetno prisla. Upam, da bom takrat ze sebe imel toliko pod kontrolo, da bom jo sposoben zavrniti...
V glavnem ona je sedaj glavna, je v srediscu pozornost, ja znoreti se hoce, ker se se ni. Vsi novi kolegi so pomebnejsi od najine 4-letne zveze. Prelevila se je iz male sive miske...
Zal sem postal kolateralna skoda...

Poizkusil se bom zamotiti, si racionalno organizirati zivljenje, kot ste svetovali. Mah sploh ne razumem kako sem si dopustil, da je prislo tako dalec, da sem postal od nekoga tako odvisen.
Pa sem bil zelo samostojen, zanimiv tip, privlacen za zenske, imel kaj za povedati, imel hobije, kolege....
To res ni bila zdrava zveza. Vsaj zame ne. Kar je imela od mene je posesala. Trenutno sem en nesamozavesten, nesamostojen, zafrustriranec, z obilo problemov sam s sabo :nonono: .

Vsaj stanovanjski problem sem resil... Danes grem zurat:)

LP

snežko
04.11.2006, 10:39
:) poti nazaj ni - pot gre vedno naprej - in ti moraš začeti gledati naprej, kajti življenje ti na pot prinaša nove zanimive dobrote. pusti preteklost zadaj in glej v prihodnost....

nobeden ne pravi da je to lahko, a če praviš da si bil samostojen in samozavesten verjamem da si tega sposoben.

Jelengar
04.11.2006, 11:16
Poizkusil se bom zamotiti, si racionalno organizirati zivljenje, kot ste svetovali. Mah sploh ne razumem kako sem si dopustil, da je prislo tako dalec, da sem postal od nekoga tako odvisen. Pa sem bil zelo samostojen, zanimiv tip, privlacen za zenske, imel kaj za povedati, imel hobije, kolege....
To res ni bila zdrava zveza. Vsaj zame ne. Kar je imela od mene je posesala. Trenutno sem en nesamozavesten, nesamostojen, zafrustriranec, z obilo problemov sam s sabo :nonono: .

Vsaj stanovanjski problem sem resil... Danes grem zurat:) LP
Ej, v teh casih imeti rešen stanovanjski problem ni od muh. Poskusi najti se ostale pozitivne stvari, ki se ti bodo sedaj pricele dogajati. ;) :2thumbs: Glede odvisnosti pa ni treba krivit samega sebe. Pazit moras, da te ta izkusnja ne bo (prevec) zagrenila. Sicer pa vedi, da v ljubezni ni garancij. :dontknow: Nikoli ne vemo kako dolgo bo trajala. :dontknow:

slatka
04.11.2006, 11:16
Ko sem bila jaz v podobni situaciji kot ti sedaj, se mi je v bistvu "podrl svet". Samozavest mi je padla na nulo in smilila sem se sama sebi sto na uro. Lahko ti povem, da daj samo času čas, ne bo takoj bolje! Morda bo trajalo en teden ali pa morda eno leto, to je odvisno samo od tebe, v kolikšnem času si jo zmožen prebolet, ampak sem sigurna da jo boš! Ko sem si jaz na novo ustvarila samopodobo, ti povem ,da sem "močnejša" kot kdajkoli prej, začneš se resnično cenit! Prišel bo pa tud čas, ko se boš na novo zaljubil in vem, da sedaj ne verjameš, a smejal se boš temu, kakšen "bedak" si bil, da si jokal za njo! Le pojdi žurat, saj moraš iti sedaj čimveč med ljudi! Le pogumno, saj nisi edini, ki mora dat to skozi!:2thumbs:

acetilenski
08.11.2006, 11:56
Spet se oglasam... Po nekaj dnevih zatisja sem spet cisto na psu. S punco sva spet imela kontakt, ker sem jaz bedak jo klical... Nisem mogel,ostati skregan z njo. Ma jaz sem mazohist.
Upam, da je vec ne bom, ko je volja mocna mi to ne pride na pamet... Sam, ko se mi custveno zrola je pa druga pesem. No in v nedeljo je bil en tak dan. Imel sem macka... V soboto, ko sem zural je bilo kar fajn, dokler nisem zacel spet depresirat. Tezil sem puncam kar vsevprek... To sploh nisem jaz. Pa sploh mi ni do drugih punc trenutno. Edino sex pogresam:)
Najbolj bolano je to, da se vedno gojim upanje, da bova kdaj skupaj pa tudi ce je to samo 10 minut na dan... In zaradi tega misljenja se cel z***em. Rekla mi je da se TRENUTNO v prihodnosti ne vidi z mano in se ji zato zdi fer da je ne cakam. Sploh pa jo je sram ful, kar mi je naredila. In jaz bedak se obesam na ta trenutno...

Se mi zdi, da prav malo depresiram.
Nic me ne veseli, vzkipljiv sem,... Ljubezen=Bolezen.
Ko trezno razmisljam vidim v bistvu svoj del krivde za razpad ljubezni... To se je dogajalo ze pred absolventom in pol imam zaradi tega v bistvu se ful obcutek krivde. Cez saj to si si sam skuhal... Jo odgnal... S svojim igorantskim odnosom, ukvarjal sem se sam s sabo, njo precej zanemarjal, precej sem kompas izgubil in pa samostojnosti... Je pa dejstvo, da je bila ona v najini zvezi tudi kdaj taksna, dokler me ni prerasla... in pol sem ji postal dolgocasen.
Je pa dejstvo, da ce bi bila ona bolj zrela bi se zadeve resile s pogovori in kompromisi, kar sva v bistvu pocela, dokler se ni zgodil ta slaven absolvent.

VR3
08.11.2006, 12:47
pa nej se mal izpove, kaj je tle slabga... če mu to pomaga.

mišljeni
08.11.2006, 13:31
Vse je že bilo napisano kako in kaj:

Dve ali pa tri ideje da se boš zamotil:

1.Kupi star avto in ga razstavi in nato obnovi,
2. Kupi kuhinjo in jo sam vgradi (vzami si čas pri izbiri)
3. Prebeli stanovanje oziroma kupi izolacijo pa gips plošče, nato pa zbeli ko boš konec.

Obljubim da bo učinkovito, samo glavo je treba pristaviti k stvari.

Bodi dec pa ji povej da nimaš časa ker avto šraufaš....:D (seveda če te bo ona poklicala)

nejc
08.11.2006, 14:46
@acitelenski:
Verjetn te bo še kdaj zagrabla takšna želja. Takrat se samo spomni stavka:
"Čez čas bo bolš..."

To je žal vse, kar ti še lahko rečem. Sem biu v podobni situaciji pred cca pol leta. Ko zdj gledam za nazaj, LOL:rolling:, ka vse sem delu in razmišlu zarad ene koze(je ostala moja prava prijatelca, ampak v ljubezni je pa koza). Res nima smisla. Ti bom pa napisal še nekaj, akr sem se spomnil že pri prvem postu, ki sem ga v tej temi objavil.

Ti njo s takšnim obnašanjem še dodatno odvračaš(to bo verjetno velik kera pritrdila).Fora je v tem, da jo boš ti MORDA začeu privlačit, ko se boš naučil živet brez nje, ko bo videla, da si dovolj močan, da si biu sposoben it naprej, da si dovolj dec itd...
Ironija je pa v tem, da takrat tebi ne bo več do nje.

Vsekakor pa mislim, da je prav, da se vsake tok razpišeš tu, da se spoveš, da spraviš občutke iz sebe. Kot rečeno, čz čas bo bolš. Drži se. Držimo pesti.

zverina
08.11.2006, 16:03
Iskreno hvala vsem za vzpodbude in razlage kaj se dogaja z mano;). Frikec predvsem tvoj post mi je dal za misliti...

Itak, da se mi zdi, kot da sem najbolj ubogi clovek na tem svetu trenutno... Je prav lazje, ko berem, da ste vsi sli skozi to fazo... Nekateri celo veckrat.

Ko odlozim moja roza ocala in skusam biti objektiven vidim v bistvu kakega bedaka sem delal iz sebe... Ja cisto sem zaslepljen z njo...
Boli me najbolj to kako se dela mocna pred vsemi kolegi, meni pa je govorila kako ji je hudo... Jokala se je tudi enkrat... Saj streznitev bo verjetno prisla. Upam, da bom takrat ze sebe imel toliko pod kontrolo, da bom jo sposoben zavrniti...
V glavnem ona je sedaj glavna, je v srediscu pozornost, ja znoreti se hoce, ker se se ni. Vsi novi kolegi so pomebnejsi od najine 4-letne zveze. Prelevila se je iz male sive miske...
Zal sem postal kolateralna skoda...

Poizkusil se bom zamotiti, si racionalno organizirati zivljenje, kot ste svetovali. Mah sploh ne razumem kako sem si dopustil, da je prislo tako dalec, da sem postal od nekoga tako odvisen.
Pa sem bil zelo samostojen, zanimiv tip, privlacen za zenske, imel kaj za povedati, imel hobije, kolege....
To res ni bila zdrava zveza. Vsaj zame ne. Kar je imela od mene je posesala. Trenutno sem en nesamozavesten, nesamostojen, zafrustriranec, z obilo problemov sam s sabo :nonono: .

Vsaj stanovanjski problem sem resil... Danes grem zurat:)

LP


ma kaj cviliš?:evil: Saj si dec menda, al kaj.:2thumbs:

acetilenski
08.11.2006, 20:18
To je žal vse, kar ti še lahko rečem. Sem biu v podobni situaciji pred cca pol leta. Ko zdj gledam za nazaj, LOL

A te je tudi prevarala in nato koncala?

Vsekakor pa mislim, da je prav, da se vsake tok razpišeš tu, da se spoveš, da spraviš občutke iz sebe. Kot rečeno, čz čas bo bolš. Drži se. Držimo pesti.

Hvala za podporo. Ja v bistvu mi pomaga, ko spravim to iz sebe, ker me prijatli ze tezko poslusajo :):dontknow:

zverina
08.11.2006, 22:02
prvo se vprašaj, zakaj te je prevarala.

nejc
09.11.2006, 08:10
A te je tudi prevarala in nato koncala?Hvala za podporo. Ja v bistvu mi pomaga, ko spravim to iz sebe, ker me prijatli ze tezko poslusajo :):dontknow:
Mislim da ne. V mojem primeru je šlo za to, da je že od začetka vse skupi baziralo na lažeh in potem so se laži samo še kopičile(z njene strani). Resda tudi ni šlo za tako dolgo obdobje, vendarle pa sem jaz mislil, da je to to. Pa je bilo prej kaj drugega:D. Tako da sem se na koncu znašel v situaciji, ko nisem več vedel, katerim njenim besedam naj še sploh verjamem. Znašu sem se v situaciji, ko sem imel zelo omajano zaupanje do vseh, ko je bil poteptan moj ego, samozavest, ko so bili nekateri moji ideali sestuti v prah itd... V tem smislu je moja situacija podobna tvoji. Pa tudi tvoje reakcije, kokr vidim:D.Sem se pa ogromno naučil, predvsem o sebi. Najpomembnejše je to, da se zavedaš, da ti še vedno večino časa tvoje počutje, razmišljanje in dejanja narekujejo čustva. Ne se odločat v takšni situaciji! Počakaj na trenutke streznitve. To imej vedno pred očmi, ko jo boš hotel klicati ipd.. Eni znajo skoz takšna obdobja it brez večjih vznemirajanj, drugi ne. Sam spadam med slednje. Ni nič narobe, če veliko razmišljaš, ker boš tako najverjetneje prej prišel do zaključkov kot nekateri drugi. Prav je, da zadevo premlevaš in kar je najpomembneje, imej pred očmi, da 1x boš zadevo moral PREMLETI!!! Vendarle pa ne premlevaj njenih odločitev in dejanj! Tega ne boš nikdar zmožen razumeti, še posebej ne, če njej ni jasno, kaj hoče.

nejc
09.11.2006, 08:19
prvo se vprašaj, zakaj te je prevarala.
Kaj bi s tem rešil? Kot prvo oseba ni kriva, če je bila s strani partnerja prevarana, temveč je za to kriv partner. Kot drugo pa po mojem tud njej ni jasno, zakaj je to storila in kaj hoče, tako da je on nikakor ne more razumeti.:dontknow:

nattka
09.11.2006, 08:34
Kaj bi s tem rešil? Kot prvo oseba ni kriva, če je bila s strani partnerja prevarana, temveč je za to kriv partner. Kot drugo pa po mojem tud njej ni jasno, zakaj je to storila in kaj hoče, tako da je on nikakor ne more razumeti.:dontknow:


se strinjam, da je najbolj podlo iskati krivdo v prevaranem partnerju ...

vsak je sam odgovoren za svoja dejanja ...

nejc
09.11.2006, 08:38
ti še nisi bil razočaran v življenju?:dontknow:

zverina
09.11.2006, 08:42
ti še nisi bil razočaran v življenju?:dontknow:


sm...ampak nikol v taki meri kot ta acetilenski.....mogoč odvisn od karakterja. Mal se bojim za poba, ker mi deluje tako, kot, da bi se že spogledoval s štrikom.

nattka
09.11.2006, 08:45
sm...ampak nikol v taki meri kot ta acetilenski.....mogoč odvisn od karakterja. Mal se bojim za poba, ker mi deluje tako, kot, da bi se že spogledoval s štrikom.

in zato rabi da nekdo še norce brije iz njega ...??

zverina
09.11.2006, 08:47
in zato rabi da nekdo še norce brije iz njega ...??

saj ne brijem norce iz njega.:( Sem mu hotu na svoj način pomagat.

nattka
09.11.2006, 08:53
pri srčnih bolečinah je edini zdravnik čas ...

ves razum odpove, ko se srce lomi ... žal je tako ...
edino še pomaga, da te nekdo strpno posluša ... pa naj pove, ker mu bo lažje ...

zverina
09.11.2006, 09:04
pri srčnih bolečinah je edini zdravnik čas ...

ves razum odpove, ko se srce lomi ... žal je tako ...
edino še pomaga, da te nekdo strpno posluša ... pa naj pove, ker mu bo lažje ...

točno tko.:approve:

Torej dragi acetilenski za vse morebitne bodoče in sedanje srčne težave smo ti dalje pripravljeni deliti nasvete.:approve:

nattka
09.11.2006, 09:19
točno tko.:approve:

Torej dragi acetilenski za vse morebitne bodoče in sedanje srčne težave smo ti dalje pripravljeni deliti nasvete.:approve:


you are cute ...:D

zverina
09.11.2006, 09:28
ampak še vedno bi si upal trditi, da vsem njegovim težavam botruje njegova premajhna spolna aktivnost do punce(bivše).

acetilenski
09.11.2006, 09:30
Mal se bojim za poba, ker mi deluje tako, kot, da bi se že spogledoval s štrikom.
Heh:) Tak tip res nisem... Vseeno hvala za skrb. Ce ne bi imel prijatlov, druzine bi bilo res hudo...
Verjetno potem taki ljudje pomislijo na to. Ne na strik niti enkrat nisem pomislil...

Je pa res, da sem zapadel v obcasno depresijo:dontknow: Pol si skusam tako pomagati, da nekoga gnjavim po teleofnu al pa se izlijem tule na forumu...

prvo se vprašaj, zakaj te je prevarala.

Mah vem, da se tega naj ne bi spraseval... Samo je pa dejstvo, da med nama ni vse stimalo. Ce ne se to ne bi zgodilo. Ja vcasih sem bil res prasec, sem jo hotel spreminjati...
In ce sem jaz bil prasec, je sedaj ona prasi...
To je najslabse kar lahko delas partnerju. To je bila pogojna ljubezen, ceprav sem jo v bistvu reeees mel rad tud taksno kot je bila. Stvari za ketere je videla, da so dobre za njo je pol itak sama od sebe sprejela. Saj prisilit nikogar v nic ne mores. Sem jo pa pol spet drugace dvignil, da je dobila samozavest... V bistvu sem se jaz prevec ukvarjal z njo, namesto da bi se sam s sabo.
In me je prerasla...
Zal se za nazaj spreminjati ne da, ce bi lahko bi z veseljem.

ampak še vedno bi si upal trditi, da vsem njegovim težavam botruje njegova premajhna spolna aktivnost do punce(bivše).
Sexala sva skoraj vsak dan. Je pa res, da je to bil vecinoma sportni sex-sprostitveni... NI bilo tistih trenutkov... Ona se ni potrudil zame, jaz ne za njo... Premalo sva se ukvarjala z nama- Jaz sem bil cisto ignorantski, skoncentriran na faks v zadnjem letu...

nattka
09.11.2006, 09:35
Zal se za nazaj spreminjati ne da, ce bi lahko bi z veseljem.

sprejmi dejstvo, da nista več par ... razumsko se tega loti ...
najdi si nov hobi, da odvrneš misli od nje ...

daj času čas ... ni druge ... saj te razumemo, a skozi to moraš sam ...

pa nikar ne išči krivde v sebi ... samo brezveze bi premleval preteklost ...
in ne hiti v novo zvezo, da bi pozabil bivšo ...
ker bi prizadel nekoga, ki ni kriv in ne bi nihče od vaju užival v takem odnosu ...

imaš pa izkušnjo in potegni iz nje največ ...

pa srečno ... enga :kisses: na lička ...;)

nattka
09.11.2006, 09:35
ampak še vedno bi si upal trditi, da vsem njegovim težavam botruje njegova premajhna spolna aktivnost do punce(bivše).

mislim da ni vse samo v kvantiteti ...

zverina
09.11.2006, 09:35
Heh:) Tak tip res nisem... Vseeno hvala za skrb. Ce ne bi imel prijatlov, druzine bi bilo res hudo...
Verjetno potem taki ljudje pomislijo na to. Ne na strik niti enkrat nisem pomislil...

Je pa res, da sem zapadel v obcasno depresijo:dontknow: Pol si skusam tako pomagati, da nekoga gnjavim po teleofnu al pa se izlijem tule na forumu...Mah vem, da se tega naj ne bi spraseval... Samo je pa dejstvo, da med nama ni vse stimalo. Ce ne se to ne bi zgodilo. Ja vcasih sem bil res prasec, sem jo hotel spreminjati...
In ce sem jaz bil prasec, je sedaj ona prasi...
To je najslabse kar lahko delas partnerju. To je bila pogojna ljubezen, ceprav sem jo v bistvu reeees mel rad tud taksno kot je bila. Stvari za ketere je videla, da so dobre za njo je pol itak sama od sebe sprejela. Saj prisilit nikogar v nic ne mores. Sem jo pa pol spet drugace dvignil, da je dobila samozavest... V bistvu sem se jaz prevec ukvarjal z njo, namesto da bi se sam s sabo.
In me je prerasla...
Zal se za nazaj spreminjati ne da, ce bi lahko bi z veseljem.


Sexala sva skoraj vsak dan. Je pa res, da je to bil vecinoma sportni sex-sprostitveni... NI bilo tistih trenutkov... Ona se ni potrudil zame, jaz ne za njo... Premalo sva se ukvarjala z nama- Jaz sem bil cisto ignorantski, skoncentriran na faks...


sem vedel, da je glaven krivec sex.:approve:

Drugač pa vidim, da si skuliran poba in ti želim veliko sreče.:2thumbs:

zverina
09.11.2006, 09:43
mislim da ni vse samo v kvantiteti ...


točno tako, vse je odvisno od kvalitete.

In kot je v prejšnem postu butanolski priznal, da je bilo obilice sexa(brez tistga ta pravega žara:P )

acetilenski
09.11.2006, 13:44
točno tako, vse je odvisno od kvalitete.

In kot je v prejšnem postu butanolski priznal, da je bilo obilice sexa(brez tistga ta pravega žara )

Samo, a je vedno zato moski odgovoren? Da pripravi vzdusje, ...?

A ni to dajanje in sprejemanje... Ko pa zapades v eno rutino je pa kriza ja. Saj, ko sva bila oba sproscena in imela cas je bila tudi kvaliteta ornk;)
Punci v bistvu vmes kdaj pa kdaj ni bilo do sexa v zadnjem casu. Tega se spomnim sedaj... Ocitno samo do sexa z mano ne:) .
Pa ni mi pustila, da bi ji ... Oziroma je raje kar na hitro opravila s sexom. Kot neko dolznost.

zverina
09.11.2006, 14:27
ti so to mal preveč sikiriki.

Sam še nekaj....a orgazme je doživela s tabo?

grofica
09.11.2006, 15:27
:kisses: Samo, a je vedno zato moski odgovoren? Da pripravi vzdusje, ...?

A ni to dajanje in sprejemanje... Ko pa zapades v eno rutino je pa kriza ja. Saj, ko sva bila oba sproscena in imela cas je bila tudi kvaliteta ornk;)
Punci v bistvu vmes kdaj pa kdaj ni bilo do sexa v zadnjem casu. Tega se spomnim sedaj... Ocitno samo do sexa z mano ne:) .
Pa ni mi pustila, da bi ji ... Oziroma je raje kar na hitro opravila s sexom. Kot neko dolznost.

JA ITAK...PA VERJETN JE SKOS MIŽALA, PA NA ENGA LUŠKANGA MISNLA...:blush: :blush: :kisses:

acetilenski
09.11.2006, 15:55
Sam še nekaj....a orgazme je doživela s tabo?
Ja itak, da jih je. Mislim zdaj ste ze prav nesramni. Pa to se je dogajalo zadnji mesec dni recimo...
Ko sva imela oba izpite... Poleti na morju pa je itak bilo krasno...

Mislim ej prav hudobni ste postali;) Kot, da ze ne bi bil dovolj na tleh...:nonono:

brabrabranc
09.11.2006, 17:12
:kisses:

JA ITAK...PA VERJETN JE SKOS MIŽALA, PA NA ENGA LUŠKANGA MISNLA...:blush: :blush: :kisses:

lol, ti res nisi normalna...

zverina
09.11.2006, 18:01
Ja itak, da jih je. Mislim zdaj ste ze prav nesramni. Pa to se je dogajalo zadnji mesec dni recimo...
Ko sva imela oba izpite... Poleti na morju pa je itak bilo krasno...

Mislim ej prav hudobni ste postali;) Kot, da ze ne bi bil dovolj na tleh...:nonono:

ni problema metilenski.:2thumbs:

O.k jst mislm, da se je punca naveličala(ne zarad tebe), itak mlada še je, praviš, da je bla na absolventu...kaj te vem, mislim, da si še hoče mal privoščit. Tko, da mislim, da krivda ni na nobeni strani. Fajn bi blo, če bi tud ti tko razmišljal(na noben način pa ne smeš iskat napake pr seb). Drugač pa sori, čes mogoču dobu vtis, da te mal z.aj.e.bavamo.

btw. grofi:kisses: velkom bek

elvis
09.11.2006, 19:22
Vedno glej pozitivno na stvar. Bolje, da ti je to naredila zdaj, kot pa denimo v zakonu. Če bi te imela rada, ti tega nikoli ne bi naredila...

Moj nasvet: zapri to knjigo in jo vrži v koš za smeti.

Začni brati novo knjigo...

zverina
10.11.2006, 08:28
:approve: ...mislim, da sva fantu zlo pomagala.:2thumbs:

Po par letih se bo ziher spomnu dveh forumašev (zverine in grofice), ki sta mu z bistroumnimi nasveti pomagala zatreti največjo krizo v njegovem življenju.:approve:

giv mi fajf:fight:

nattka
10.11.2006, 09:44
no tale metadonski je zdej dubu čist vse nasvete in namige ... zdej bo znal kako naprej ...:approve:

zverina
10.11.2006, 11:35
no tale metadonski je zdej dubu čist vse nasvete in namige ... zdej bo znal kako naprej ...:approve:

no problem:2thumbs:

čeprav mislm, da je fant mal preveč ne vem kako se naj izrazim-prijazen, občutljiv. Punci bo še ziher žal, da ga je pustila.:approve:

Jelengar
10.11.2006, 12:44
čeprav mislm, da je fant mal preveč ne vem kako se naj izrazim-prijazen, občutljiv. Punci bo še ziher žal, da ga je pustila.:approve:
Se absolutno strinjam. :approve: Ampak to zna biti past v katero se lahko Cetinski ujame, ce ne bo dovolj trden. In prav zato me tudi skrbi za Cetinskega, da ne bo pokleknil, popustil v casu globokega blues-a, ker ta punca ga pa ziher ni vredna. Cetinski. :2thumbs:

zverina
10.11.2006, 15:47
ne bo pokleknil. Po našem duševnem servisu tukaj se je sprelevil v pravega deca.:approve:

snežko
10.11.2006, 16:13
:) po moje je propadel in šel k njen na kolena prosit odpuščanja kakšen bebo je bil.......

zverina
10.11.2006, 18:10
ne bo!:approve:

Fanta muči samo to, da ima predobro dušo.:approve:

acetilenski
10.11.2006, 20:53
Mah morda maste prav...;)

Ljubezen = Bolezen

Ce pa mi je cisto s***ala zivljenje. No v bistvu sem si ga sam. S tem, ko sem si dopustil zaiti v tako odvisnost...
Ja morda bi jo moral zna****it, vrct iz stanovanja, jo poslati v kur... samo kaj bi pomagalo?
Na njen nivo bi se spustil...

Edino dostojanstvo bi moral ohraniti ne pa da sem kleceplazil za njo... Sem pac mislil, ajde zgodilo se je. Vem, da sem delal ****arije v zvezi ti si mi vrnila... Ampak ni bilo to to. Ker to sva resevala s kompromisi.
Slo se je preprosto za koncanje zveze na najbolj podel nacin, ceprav verjetno se sama tega ni nacrtovala, ampak nekje v podzavesti je to ze morala imeti...

Mah saj v zivljenju vsaka rit pride enkrat na svoj sekret...

zverina
10.11.2006, 21:02
prijatelj kar je blo je blo.

Zdaj morš naprej gledat.:2thumbs: Mah pust kozo boš vidu, da bo še cvilila za tabo.:approve:

Jelengar
10.11.2006, 22:19
Mah saj v zivljenju vsaka rit svoje mesto najde...
Verjetno si mislil, da za vsako rit raste palica in vsak lonec najde svojo pokrovko. ;)
Zdaj ga pa nehaj bixat, Maliganski. :nonono: Svet Martin is in da house. :D A si ded al nisi? Bemu 100 matr. :D Ala, gremo! :D Najlepsi slovenski praznik je pred durmi. :ham: :cin: :kmet:

Škrlatka
11.11.2006, 10:18
Pozdrav!

S punco sva bila skupaj 4.leta, oba studenta. Ona me je malo prehitela s svojim studijem tako, da se je letos udelezila absolventskega izleta...
Pred kakimi petimi meseci mi pove, da ne cuti vec "tisto nekaj do mene"... Ona to imenuje metuljcke. skusam ji razloziti, da po toliko letih tudi jaz vec tega ne cutim. Ampak, da drugace ves, da ti partner nekaj pomeni...Jaz cist iz sebe, ne razumem vec sveta.
V zadnjem letu sem jo precej zanemarjal, ker sem imel precej dela s faksom. Ona pa je imela ful vec casa, ker je bila v zadnjem letniku. Manjkali so tisti skupni trenutki, ki si jih par mora vzeti. Ampak tudi ona ni nic naredila zato, da bi bilo boljse. Sex je postajal vse bolj rutinski, sprostitveni...
Sva pa zelo velika prijatelja, povedala sva si vse... Pogovarjala ogromno, ampak je vedno bilo tako, da se je ona precej zapirala vase in sem jo moral najprej precitati in jo sprovocirati, da se je odprla... Malo sva hodila zurat, ker najprej njej ni bilo, nato meni. Jaz sem imel pred njo drugace precej zurersko zivljenje. Ona pac ne. Bila sva en tak samozadosten par.

Nato se pred 5.meseci tudi pogovoriva kaj katerega moti na partnerju, predvsem njo...
Zacnemo delati na tem...

Odlociva se, ker je splet okoliscin tako nanesel, da greva zivet v skupno stanovanje, ce bova ze ostala skupaj. Jaz sem predlagal tako. Ona se je sicer obotavljala, ampak nato sprejme...
Stanovanja se veseli, kompletno si ga urediva, uziva v tem, tudi jaz... Vseliva se avgusta. Septembra mi pove, da je bilo poletje krasno in da sedaj spet cuti tisto nekaj do mene. Prizna, da sem se res spremenil in da se trudim...

Konec septembra odpotuje na absolventa. Pred absolventom se jo hecam, da mi naj poslje razglednico od vseh tipov s kerimi bo srala. Zdi se ji totalno bedasto...

...verjetno si predstavljate kaj je sledilo. Ze med njenim absolventom iz sms-ov ugotovim, da je nekaj narobe.
Bila sva nekako intuitivno povezana...
Pride domov mi pove, da je bila z enim tipom, da ni sexala z njim. Ampak, da je to ze dovolj, da ji naj dam mir teden dni, da se zbere.
Z mano konca, z onim tipom, ki ima punco in ji je jasno povedal, da je ne bo pustil ima se kontakt.
Iz stanovanj se izseli.
Seda je v tujini za 2.meseca. S tem, da je cez vikend doma ponavadi doma...
Nakar jaz vse bolj slutim, da je moralo biti na absolventu se kaj vec... Koncno mi prizna, da je s tipom sexala 2x.
Meni se trga srca... Svet se mi je podrl. Pravi, da ze sama ne ve kako si naj to oprosti... Isce vse mogoce izgovore kaj sem vse delal narobe v zvezi. Samo caka na moje napake. S tipom prekine kontakt, ker jo je imel zgolj za sex.
Zdi se mi totalno zgubljeno. Pravi, da ni vedela, da je sposobna sexati brez custev z nekom. Jaz mislim, da se je malo zatrapala...
Veckrat sva v zadnjem mesecu prekinila kontak in ga ponovno obudila. Pravi, da me pogresa kot prijatelja, najine pogovre. Da sem edini, ki jo razume, ko ona pove nekaj na dolocen nacin. Ampak, da me ne ljubi. Ce bi me mi tega ne bi naredila.
Bil sem ji pripravljen marsikaj oprostiti, ker jo imam res rad. A ona se v bistvu sploh ne bori zame. Ves kontakt, ki ga je imela z mano imam obcutek, je bil zgolj za lajsanje njene slabe vesti...

Ampak po drugi strani ne morem razumeti kako lahko naredis nekomu nekaj takega. Pa vem, da me ima rada se sigurno, ceprav samo na prijateljski ravni. Ampak tudi prijatelja ne za***es tako grdo.

Lahko rečem le to, da sem bila na podobnem mestu kot ona, sama na absolventu, tipa imela doma,ampak nisem bila z nobenim ne srala, ne seksala, se ne muckala,
zakaj? zaradi ljubezni do svojega. če te bi resnično ljubila, tega ne bi naredila.

acetilenski
12.11.2006, 15:40
Ex-Punca mi je pisala mail nakar sem jo jaz poklical...:dontknow:

Povedala mi je v bistvu to kar sem pobral iz vasih izjav... :rolling:
Kot, da bi brala tale forum :)

Da, ce bi me res ljubila mi tega ne bi naredila. Da me ima rada kot prijatelja...:(
Zal ji je, da se je tako grdo koncalo. Da tega res ni nacrtovala.
Ljubezen je umirala ze dolgo, ker me je kao prerasla... Jaz pa sem tonil s problemi na faksu in s tem povezano samozavestjo, ki se je odrazala se na ostalih podrocjih vse nizje... Nisem bil vec fant v katerega se je zaljubila.
Postal sem ji nezanimiv. Malo se je ustrasila resnega zivljenja - selitve v skupno stanovanje.
Dosedaj je bila vedno pridna siva miska in se ji je sedaj dobesedno zrolalo. Boljse sedaj kot cez 10.let...
Rekla ja, da trenutno ne more biti z mano, ker ni ljubezni. Kaj pa bo v prihodnosti pa se ne ve. Da se bo morda cez pol leta, ko me vidi s kako drugo punco tepla po glavi...:dontknow:

Nincha II.
12.11.2006, 16:38
Ex-Punca mi je pisala mail nakar sem jo jaz poklical...:dontknow:

Povedala mi je v bistvu to kar sem pobral iz vasih izjav... :rolling:
Kot, da bi brala tale forum :)

Da, ce bi me res ljubila mi tega ne bi naredila. Da me ima rada kot prijatelja...:(
Zal ji je, da se je tako grdo koncalo. Da tega res ni nacrtovala.
Ljubezen je umirala ze dolgo, ker me je kao prerasla... Jaz pa sem tonil s problemi na faksu in s tem povezano samozavestjo, ki se je odrazala se na ostalih podrocjih vse nizje... Nisem bil vec fant v katerega se je zaljubila.
Postal sem ji nezanimiv. Malo se je ustrasila resnega zivljenja - selitve v skupno stanovanje.
Dosedaj je bila vedno pridna siva miska in se ji je sedaj dobesedno zrolalo. Boljse sedaj kot cez 10.let...
Rekla ja, da trenutno ne more biti z mano, ker ni ljubezni. Kaj pa bo v prihodnosti pa se ne ve. Da se bo morda cez pol leta, ko me vidi s kako drugo punco tepla po glavi...:dontknow:

Ko zenske recemo "Rada te imam kot prijatelja", pol to najveckrat pomeni podnapis "Nocem bit s tabo, ker mi nisi (vec) vsec in do tebe ne cutim nic posebnega"... pac diplomacija, da ne bi koga uzalile :D

No, zdej ko sta se pogovorila in ves, pri cem si, pa je cas, da gres naprej...
Upam, da se te ne lotevajo kaksne misli, da bi jo cakal al pa kaj podobno naivnega? ;)

Skrlatka ti je pa pomoje do sedaj najboljs in najbolj jasno odgovorila.

Jelengar
12.11.2006, 20:03
Rekla ja, da trenutno ne more biti z mano, ker ni ljubezni. Kaj pa bo v prihodnosti pa se ne ve. Da se bo morda cez pol leta, ko me vidi s kako drugo punco tepla po glavi...:dontknow:
Hey, dobra novica. :) :2thumbs: Trenutno pomeni samo trenutno. :veryevil: Lahko da bo ze jutri (naslednji trenutek) hotela biti spet s teboj. :nonono: Ali pa cez 6 mesecev. :nonono: Morda pa celo cez 6 let :nonono: (potem, ko jo bo kdo drug dal na cevelj). Skratka, imas sanse in ti jo le cakaj kot vdani pes celo svje zivljenje. :nonono: Se splaca. :2thumbs: :nonono: Jst sm ti ze pred dnevi svetoval, da se pricni tolct po glavi :hammer: , da morebiti spremenis konstelacijo svojih frnikul v glavi. Ce ne razumes mene, upam vsaj, da si razumel Nincho II. ;) :clown:

acetilenski
12.11.2006, 21:56
Je bilo kje govora o tem, da jo bom cakal?;)

Samo porocam najnovejse informacije iz moje osebne soap opere :2thumbs: :rolling
Drzi pa to, da se se mi vedno trga srce od vsega in bo se trajalo nekaj casa...

zverina
13.11.2006, 10:38
jst sem še vedno mnenja, da je glaven vir vseh težav in križev metanolskega premajhna seksualna aktivnost.:approve:

nejc
13.11.2006, 10:42
Zate je torej seks vse, kar od zveze pričakuješ. Nič več, nič manj.:dontknow:

Ne strinjam se povsem z gornjim postom. Vsekakor je ona kriva, tudi če je bil to glavni razlog pri njej. Če bi ji blo dovolj do njega, bi se o tem pogovorila z njim.

zverina
13.11.2006, 10:46
Zate je torej seks vse, kar od zveze pričakuješ. Nič več, nič manj.:dontknow:

Ne strinjam se povsem z gornjim postom. Vsekakor je ona kriva, tudi če je bil to glavni razlog pri njej. Če bi ji blo dovolj do njega, bi se o tem pogovorila z njim.


jeee:nonono: , gospod ministrant se spet oglaša.

Ni sex vse . Pomen pa veliko v vezi.:approve: .

nejc
13.11.2006, 10:50
jeee:nonono: , gospod ministrant se spet oglaša.

Ni sex vse . Pomen pa veliko v vezi.:approve: .
:clapping: Kje si ministranta vn potegnu?:dontknow::D:rolling:
Ker pa te očitno motijo nekatera moja načela, pa si preberi moj podpis.:approve:

Sam to sem hotu slišat. Pomeni veliko.

Torej, če je njej to predstavljal problem, je ona kriva, če se o tem ni pogovorila. Ji že ni bilo dovolj do njega. Kakorkoli pogledaš, na koncu prideš do zaključka, da njej ni bilo toliko do njega kot njemu do nje. To "je glaven vir vseh težav in križev metanolskega"

mrjerry
13.11.2006, 11:03
Seks seveda ni vse, je pa cisto slucajno ena redkih stvari, ki je res samo od obeh partnerjev (vsaj v vecini primerov). Zafrkavas se lahko s kolegi, knjige beres v bralnem krozku, kolesaris s klubom, pijes pivo s sodelavci itd... seksas pa samo s partnerjem. Ce partnerka ne mara tenisa (ali ce je zelo slaba), gres se vedno lahko brez vecjih obolevanj igrat s kolegom. Ce zaskripa pri seksu, pa mnozica zasilnih izhodov hitro usahne.

Iz tega ven je seveda ocitno, da seks ni vse, je pa izjemno pomemben v partnerskem odnosu. Po mojem mnenju bi se bilo potrebno s tem ukvarjati dosti vec, kot pa se vecina folka ukvarja.


acetilenski je pa razpet med dve vprasanji. Eno je, ali je nacin, na kakrsnega ga je punca pustila, opravicljiv ali ne, drugi pa, kaj bi lahko on naredil v preteklosti, da do tega sploh ne bi prislo.

acetilenski
13.11.2006, 12:47
acetilenski je pa razpet med dve vprasanji. Eno je, ali je nacin, na kakrsnega ga je punca pustila, opravicljiv ali ne, drugi pa, kaj bi lahko on naredil v preteklosti, da do tega sploh ne bi prislo.
Razmisljam o vsem skupaj in v bistvu sem prisel do sklepa, da me bolj kot to, da me je prevarala. Boli to, da je konec med nama... Sama priznava, da sva oba delala napake in da krivda ni na nobeni strani... Torej po moje se res hoce preprosto znoreti pa sem zal kolateralna skoda.


Pa brez skrbi, da je bil sex OK. Sigurno ji je pasalo na absolventu, ce ne nebi. Ce ne drugega, ker je bilo drugace, s tujcem... Samo to se ne pomeni, da je bil najin sex slab...

Jaz pa pac ne razumem kako lahko custva tako izginejo... Ker je to pac moja prva dolgoletna zveza! Metuljckov pri meni ze dolgo vec ni. Vem pa koliko mi ona pomeni - to je zame ljubezen

zverina
13.11.2006, 13:30
pozab jo že enkrat.:evil:

gusti
13.11.2006, 16:46
Acitelenski: Zverina se mal zafrkava, pa zakaj ne.... Jaz ti bom pa mal drugače, ker te razumem v piko. Ljubezen je res nekaj najvišjega, kar vsakdo ne zmore....vendar si ti med tistimi, ki zmorejo:2thumbs: Ni to vsakodnevno prinašanje vrtnic, večerje, gledanje sončnega zahoda, v dvoje opazovanje ljubečih šimpanzov v živalskem vrtu.;) Je veliko več: razumevanje, sprejemanje, odpuščanje... in opažam, da gre pri tebi zares za ljubezen, ki pa je NIČ za zvezo, če ni obojestranska. Ja, tako to je v življenju in nikogar ne moreš prisiliti, da bi ljubil....in zato bivši punci odpusti za vse, pusti ji svobodo, naj užije, kar misli, da je zamudila.

Na koncu bo po vsej verjetnosti spoznala, kaj je storila, vendar takrat boš ti že v neki super vezi: z boljšo, lepšo, bolj simpatično....in takrat se boš zasmejal sam sebi....Zato pa potrebuješ čas, lahko tudi mal več časa in prišla bo.

Jelengar
13.11.2006, 17:16
Acetonski, ne spomnim se, da bi kdo na tem forumu dobil toliko dobrih in dobronamernih nasvetov in mnenj kot ti. :2thumbs: To je zagotovo znak, da je Boginja ljubezni (katera ze :clown: ) na tvoji strani. :2thumbs: Tvoja bivsa te prav zagotovo ne ljubi vec. Na zalost je to lahko ugotovila samo tako (na vulgaren nacin), da ti je nabila rogovje, taksno kot v mojem avatarju. ;) Tako je, kot pravijo vsi in precastiti Gusti. Za ljubezen morata biti dva (tako kot za tango). Zdaj imas tudi ti koncno nekaj casa, da se ukvarjas sam s seboj, malce pospravis po podstresju in se pripravis na naslednjo ljubezensko izkusnjo z novo in vecjo ljubeznijo. Drzi se! :2thumbs:

grofica
13.11.2006, 19:13
jeee:nonono: , gospod ministrant se spet oglaša.

Ni sex vse . Pomen pa veliko v vezi.:approve: .

:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

zverina
13.11.2006, 19:20
domine.:approve:

snežko
13.11.2006, 21:19
:) ma nikol jo nau pozabu...ga že vidm kako si še čez 5 let misli nanjo in si ga meče na roko pa ...

acetilenski
13.11.2006, 21:47
ma nikol jo nau pozabu...ga že vidm kako si še čez 5 let misli nanjo in si ga meče na roko pa ...
Malo je sedaj ze tole zaslo in preslo v norcevanje iz mene...:nonono:
Ma kaj se niste bili zaljubljeni in predstavljajte si da vas partner nepricakovano zapusti...? Ja kakorkoli obracam bilo je nepricakovano.

Dobro, da sem se tolko ze skuliral, da me ti zlobni komentarji ne ganejo kaj prevec in jih gledam v luci tega, da vam ocitno ze grem malo na jetra... :D

Zato se bom probal vzdrzati pisanja v to temo...:dontknow:

zverina
13.11.2006, 22:03
oprost.

Mal smo res pretiraval.

Jelengar
13.11.2006, 22:26
Acetilenski, samo obljubi, da kadar bos kdajkoli v skusnjavi, da bi se "odplazil" k svoji bivsi, pred tem vprasaj nas za mnenje. Ena taka dobra varovalka bo to, da ne bos sel v nepremisljeno akcijo v trenutkih sibkosti. ;)

nejc
14.11.2006, 07:48
:) ma nikol jo nau pozabu...ga že vidm kako si še čez 5 let misli nanjo in si ga meče na roko pa ...
To snežko iz svojih izkušenj govori :rolling::veryevil:

legenda
14.11.2006, 09:36
Če je res ljubiš imaš resen problem.Pogovor včasih ne zaleže, ko vidiš da pride zopet k tebi ji povej da čemu te želi raniti v srce. Težko je z čustvi, res globoke rane pustijo, res pa je da čas naredi svoje.
Včasih da ljubezen traje je potrebno vpeljati neakj novega v življenje. Primer ti dam svoj kaj delam svoji ženi (sva kar nekaj časa poročena več kakor destletje).
V poštnem nabiralniku sem pustil pismo ( v pismu pa sledi kje in kaj je morala narediti) , morala je iskati po celi hiši voziti sez avtom, da je prišla do konca vmes so bile "nagrade in sledi" do naslednje točke... na koncu je morala priti v spalnico...
drugič sem z prijatelji pel serenado pod balkonom(frendi imeli kitare ustna harmonka)...
tretjič sem v sobi prižgal 350 sveč, večerja, ki sem jo sam skuhal ....
Ne daj da ti zamre ljubezen

gusti
14.11.2006, 11:18
Malo je sedaj ze tole zaslo in preslo v norcevanje iz mene...:nonono:
Ma kaj se niste bili zaljubljeni in predstavljajte si da vas partner nepricakovano zapusti...? Ja kakorkoli obracam bilo je nepricakovano.

Dobro, da sem se tolko ze skuliral, da me ti zlobni komentarji ne ganejo kaj prevec in jih gledam v luci tega, da vam ocitno ze grem malo na jetra... :D

Zato se bom probal vzdrzati pisanja v to temo...:dontknow:


Zakaj bi se vzdržal pisanja? Kot vidiš nas je več takih, ki te razumemo in se ne delamo norca. Tema je zanimiva (vidiš po ogledih) in zato moraš pisat dalje, ker nas je:D veliko takih, ki smo šli gremo ali bomo šli skozi podobne stvari. In vspodbuda je vsakokrat dobrodošla, ker vedi, da boš še kdaj padel v naslednjih mesecih.:approve: Si pač tak tip človeka, preveč čustven in nekaj časa bo še trajalo in ta tema je zate:2thumbs:
tko, da čakamo nadaljevanje pisanja...

Jelengar
14.11.2006, 13:17
Če je res ljubiš imaš resen problem.Pogovor včasih ne zaleže, ko vidiš da pride zopet k tebi ji povej da čemu te želi raniti v srce. Težko je z čustvi, res globoke rane pustijo, res pa je da čas naredi svoje.
Včasih da ljubezen traje je potrebno vpeljati neakj novega v življenje. Primer ti dam svoj kaj delam svoji ženi (sva kar nekaj časa poročena več kakor destletje).
V poštnem nabiralniku sem pustil pismo ( v pismu pa sledi kje in kaj je morala narediti) , morala je iskati po celi hiši voziti sez avtom, da je prišla do konca vmes so bile "nagrade in sledi" do naslednje točke... na koncu je morala priti v spalnico...
drugič sem z prijatelji pel serenado pod balkonom(frendi imeli kitare ustna harmonka)...
tretjič sem v sobi prižgal 350 sveč, večerja, ki sem jo sam skuhal ....
Ne daj da ti zamre ljubezen
Legenda, kapo dol :kmet: in moj :drop: . Moski, ki tako ravna s svojo zeno nikoli ne more zgresiti. Zena mora vedno vedeti, da je od moza obozevana.. Tale nasvet je sicer prepozen za tole temo Acetilenskega. Je pa dober nasvet za prihodnost.

acetilenski
15.11.2006, 08:08
Vceraj mi je ex-punca poslala mejl z zgodbico powerpoint o odpuscanju:

Jaz sedaj vec nic ne stekam... Zakaj mi to posilja??

zverina
15.11.2006, 09:14
ne morm prebrat.:evil:

Se spomnš, ko sem napisal, da se bo še se za tabo metala.:approve:

Mirko7
15.11.2006, 09:18
Vceraj mi je ex-punca poslala mejl s tole zgodbo, kao kot njena zgoba:

http://www.gigasize.com/get.php/177528/Moja_zgodba.pps

Jaz sedaj vec nic ne stekam... Zakaj mi to posilja??


Da se ne obremenjuj ali joči, raje pojdi svojo pot in na novo začni svoje življenje in išči drugo ljubezen. Da se je ona veliko naučila od tebe in da te ima v dobrem spominu. Zato ti hoče najboljše, da se pobereš-glavo po konci, ker so ti vrata na veliko odprta v novi ljubezni, samo malo se razglej in sreča ti bo naklonjena:) .
Nauk zgodbe verjemi v življenje in verjemi v sebe, ker uspelo ti bo.

gusti
15.11.2006, 10:32
Da se ne obremenjuj ali joči, raje pojdi svojo pot in na novo začni svoje življenje in išči drugo ljubezen. Da se je ona veliko naučila od tebe in da te ima v dobrem spominu. Zato ti hoče najboljše, da se pobereš-glavo po konci, ker so ti vrata na veliko odprta v novi ljubezni, samo malo se razglej in sreča ti bo naklonjena:) .
Nauk zgodbe verjemi v življenje in verjemi v sebe, ker uspelo ti bo.


Točno tako....isto je meni bivša naplozala.....:nonono:

Jelengar
15.11.2006, 12:02
Vceraj mi je ex-punca poslala mejl s tole zgodbo, kao kot njena zgoba:

http://www.gigasize.com/get.php/177528/Moja_zgodba.pps

Jaz sedaj vec nic ne stekam... Zakaj mi to posilja??
Ej, ne morem odpret, ker nimam instaliranega Power Pointa. Ampak da je sla svojo zgodbo predstavit v Power Pointu!?!? :O Borat bi rekel: waaa-waaa-weee-waaa. :rolling: Je zraven tudi kaj dokaznega materala (fotk) z absolventa? :P No, in kaj pise v tej predstavitvi?

Sicer je pa Moja_zgodba.pps tudi z geslom zascitena. kje je geslo Kriptografski???

P.S.
A ti nas mal zahebavas?

zverina
15.11.2006, 14:03
kaj s res naredu z onim tipom, ki ti jo je speljal?

Jelengar
15.11.2006, 14:08
Upam, da sta sla skupaj na en per. Saj tip ni nic kriv. :dontknow:

zverina
15.11.2006, 14:15
Upam, da sta sla skupaj na en per. Saj tip ni nic kriv. :dontknow:

tud je kriv. 50%delež krivde je njegove saj je vedel, da je punca v vezi.

Jst bi ga ubil.:evil:

acetilenski
15.11.2006, 14:17
Tip je nazaj s svojo punco katera nic ne ve oziroma si misli svoje... Sem mu pa skuhal rahlo ****arijo tako, da ga njegova drzi malo na kratko

Jelengar
15.11.2006, 14:21
tud je kriv. 50%delež krivde je njegove saj je vedel, da je punca v vezi.

Jst bi ga ubil.:evil:
Tud ce je vedel (pa ne vem ce mu je povedala), ni kriv. Ce se mu je ponudila, pol nimas kaj.:dontknow:

Jelengar
15.11.2006, 14:22
Acetienski, kaj pise v Moji zgodbi? Daj text na plano! :D

zverina
15.11.2006, 14:23
Tip je nazaj s svojo punco katera nic ne ve...

jst bi ga ubiu. Vsej na gobec ga dej enkrat.:evil: Če ne pa men povej:evil: :evil: . Matr si me raskuru. A si dec al ne...on butl pa se zdej smeji.:evil: :evil: Jst bi ga na gobec

Jelengar
15.11.2006, 14:24
Tip je nazaj s svojo punco katera nic ne ve oziroma si misli svoje... Sem mu pa skuhal rahlo ****arijo tako, da ga njegova drzi malo na kratko
In kaj imas od tega? :nonono: Tip ti je vendar naredu uslugo. Na en per gresta lahko skupaj.

acetilenski
15.11.2006, 14:32
Pa jaz tipa sploh ne poznam... Je pa pac en ****ir ocitno. Moja pa mu je nasedla... S tem ko bi fizicno obracunal z njim bi se spustil na njegov nivo.

nejc
15.11.2006, 15:02
joj veš kak so me raskurli....morm it dol s foruma, da se mal pomirim.

Pa u.p.m. tukej cviljoi ti gustiji, etilenskiji al kaj so kot babice v predjamskem gradu.:evil: Ne morm več tega brat jst sem aut iz te debate.:evil:
S si prevelko dozo testosterona všpricu dans zjutri al ka?:rolling: Prav zverinski postajaš.:D:veryevil:

Spet se strinjam z Jelengarjem. Začuda:O

Un tipo ni nič kriv. Tud če ga na gobec, se bo zarad tega trenutno počutu fajn(mogoče),za kasnej boš pa največ za svojo samozavest naredu, če bo zadevu spelu pokončno,tj. od***u vse kar je v zvezi z njo in šou naprej brez kakšnih maščevanj. Vsaj zame to velja.:approve:

Be inspired
24.11.2006, 12:07
Poti ni nazaj, kva ti ni jasn..??

Halo, če te je bejba za***ala..mislim.!!

Verjetno je kruto poslušat nasvete, ampak sprijazni se, za***ala te je, v ljubezni za to ni placa.:nonono: :nonono:

domine
25.11.2006, 00:08
vsak se more zavedat, da ko 1x prevaraš si za vedno prevarant, še posebi če maš zvezo, pa da te partner prevara...to je najbolj hinavsko svinjsko..brez besed. Če varaš pomeni, da te je STRAST premagala in da nimaš močne osebnosti, da ostaneš zvest... žal je življenje tako, da smo ljudje različni in s tem tudi naše osebnosti...za vse prevarane: ŽIVI NAPREJ IN SE NE OBREMENJUJ...ker ko 1x v zvezi škripa,če se to ne popravi v hitrem roku, pomeni da se bosta razšla...

LP vsem

DrK
03.12.2006, 17:25
Da pristavim svoj loncek :)
S punco sva bila v zvezi isto obdobje kot ti s svojo oz. se mal dalj.

Tudi jaz sem bil na absolventu pa nje ni bilo zraven, ker je pac mlajsa. Na absolventu sem imel
priloznost, da jo prevaram pa tega nikoli nebi zvedela. Tudi sicer sem imel priloznosti, da jo prevaram, pa
tega nisem izkoristil .... danes mi je zal.

Moje zivljenje je bilo namrec precej podobno tvojemu, koncati faks, pa sluzba. Tudi ona je posvecala veliko casa studiju. No stvar je funkcionirala, dokler se nisem zaposlil in zelel kupiti v stanovanje in vse kar gre zraven.

Tukaj pa se je malce zalomilo. Zakaj ? Oba s punco sva veliko delala na kariernem podrocju in sva malce zanemarjala druzabne zadeve. Predvsem ona, zaradi obveznosti in samega znacaja je raje ostajala doma, kar pa mene ni ravno navdusevalo. Ko pa sem jaz postal tisti, ki bi se preselil skupaj, vzel kredit ipd.... je bila ona tista, ki bi zurala.

Seks je bil v vecini primerov zelo dober, primeri, ko bi seksala na fotosintezni nacin so bili precej redki, vendar se je frekvenca taksnih zacela povecevati :)

Poleti sem ji dal konec ... in od takrat naprej imam macka vsako soboto in nedeljo :) Ziveti sem zacel drugace vendar pa pridejo trenutki, ko se mi mal stozi po njej. V taksnih primerih razmisljam o prijetnih stvareh - ritkah, ... :).

Upam, da ti je v uteho, da nisi edini na svetu s taksnimi problemi .... ampak ni panike. Zdej je veseli december :)

lp

Be inspired
04.12.2006, 20:47
pa še zdej te psihira vidim. pozab jo.

acetilenski
07.01.2007, 21:27
S punco sva spet nazaj skupaj.:2thumbs: :) Hvala vsem za pomoc v tezkih trenutkih ;)

d28
07.01.2007, 22:06
Ne mislite si, da se nekatere stvari nikoli ne bi zvedele. Slej ko prej se VSE zve! ;)

lady_lucifer
08.01.2007, 09:10
S punco sva spet nazaj skupaj.:2thumbs: :) Hvala vsem za pomoc v tezkih trenutkih ;)

:rolling::rolling::rolling::nonono:

summer
08.01.2007, 09:17
S punco sva spet nazaj skupaj.:2thumbs: :) Hvala vsem za pomoc v tezkih trenutkih ;)

vse kar ti lahk povem je, da ne bosta dolgo.....:nonono:
drgač pa velik sreče:)

nejc
08.01.2007, 14:41
Kok te bo z***alo šele, če se bo zgodilo še 1x. Upam, da se ne bo. Srečno:)

Dj sam povej, ko je že blo tok napisanga. A te je ona prosla, če jo vzameš nazaj, al si ti njo?:dontknow:

domine
09.01.2007, 22:03
lolo, si pa res mal čudn oz. kr mal velik čudn, hehe...verjem da delaš zopet napako;;; zdele ti je mogoče mal vseen, za naša mnenja.(se ti zdi da ti zavidamo..itd..) sam hočmo ti dobr...

Si pa sam svoj osebek, tko da deli kar hočš, sam tvoje srce bo v kratkem al pa mal kasnej spet žalostno..tko da,že žalujujemo s tabo. oz. lahko žalujete sam brez mene. K s tem pokažeš kok maš močno osebnost, da res rečš enkrat NE, kar si nardila si nardila, ne bom pozabu nikol...

Sej po drugi strani k bosta sexala niti na to ne boš mislu, k boš pa enkrat mel mal več časa, se boš pa spominju na te stvari in JIH BOŠ OBŽALOVOV...:veryevil:

Srečno in nasvidenje

Odstopam od te teme

ARMEDhodzic
11.01.2007, 12:08
Pozdrav!

S punco sva bila skupaj 4.leta, oba studenta. Ona me je malo prehitela s svojim studijem tako, da se je letos udelezila absolventskega izleta...

blablablabla

Ampak po drugi strani ne morem razumeti kako lahko naredis nekomu nekaj takega. Pa vem, da me ima rada se sigurno, ceprav samo na prijateljski ravni. Ampak tudi prijatelja ne za***es tako grdo.

sidarta prav, da je pot v x. mogoče bi to moral probat.

:evil:

Jelengar
12.01.2007, 08:52
Moderator, ne zaklepat tele teme, ker bo Acetilenski ziher kmalu prišel nazaj jokat, da se mu je baba s****ala s šefom na novoletni fešti, al pa na sindikalnem izletu, ali čem drugem podobnem. Prilik bo še več kot dovolj. :rolling:

pinky
12.01.2007, 08:53
uf ... do novoletne fešte je še predolg ... bo kaj druzga prej

summer
12.01.2007, 11:28
velikonočna jajca:D

albina
12.01.2007, 15:41
acetilenski..............:nonono: ogromna škoda zate!!!!!!!!

reanimate
16.01.2007, 13:45
Moje prvo vprašanje na tem forumu!

Kako za hudiča boš lahko šel oz. si šel preko tega???

nejc
19.01.2007, 08:26
A ni zanimivo, da acitelenski sploh ne povoha več te teme?:dontknow:

nattka
19.01.2007, 10:37
metadonski je pred časom objavil, da sta s punco spet skupaj ...

nejc
20.01.2007, 11:50
Po moje ga stiska(pri srcu) vsakodnevno, zato pa tud ne rabi takšnih opomnjanj, kaj je bilo.:dontknow:

dina9
24.01.2007, 14:25
Ko sem brala tole zgodbo me je kar ganilo da je fant tako močno navezan na svojo bivšo...
In zdaj sta spet skupaj?
Moje mnenje je da je morda zaslepljen od vsega kar se mu je dogajalo in je malo zablokiral v svojih čustvih..
Vsekakor pa bo vsak dan bolj "zdrav" in bo težko požreti prevaro.Ok,če bi bilo punci še žal.Ampak ne,ona je še naprej z drugim...Dokler je ta ni postavil na realna tla in jo poslal kamor sodi.
In potem je revica prišla še nazaj.
Pa daj človek kako lahko to požreš?Pa sem mislila da sem jaz čudna:rolling:

amaze646
05.02.2007, 11:39
Svetujem ti, da se cim vec ukvarjas s sportom. Tek, kolesarjenje, delaj sklece itd. Tako bos na stvar hitreje pozabil in se malo sprostil. Obvezno je, da moras odvecno slabo energijo, ki jo trenutno imas nekam dat. Sportaj in bodi cim vec v druzbi pa bo hitro bolje. Nikakor pa se ne zapirat vase in skos cepet doma.

amaze646
05.02.2007, 11:58
S punco sva spet nazaj skupaj.:2thumbs: :) Hvala vsem za pomoc v tezkih trenutkih ;)

Na ***** mi grejo taki slabici. A nimas nic ponosa al kaj, da te neko kljuse tak srat vozi. Jaojaojao...Lej vsi pravijo da ti zelijo sreco z njo, jaz ti pa po tem zelim obratno, da te se enkrat z***e in tokrat se huje, da se bos enkrat naucil. Ona je prsla, teme ne pogleda vec:D:D. Prebral sem celo temo in priznam, da si se mi skos smilil ampak preobrat te zgodbe je pa nedopusten. Resnicno upam, da te spet od***a, kar te slej ko prej bo. Pa brez zamere

Lencka
05.02.2007, 19:24
Na ***** mi grejo taki slabici. A nimas nic ponosa al kaj, da te neko kljuse tak srat vozi. Jaojaojao...Lej vsi pravijo da ti zelijo sreco z njo, jaz ti pa po tem zelim obratno, da te se enkrat z***e in tokrat se huje, da se bos enkrat naucil. Ona je prsla, teme ne pogleda vec:D:D. Prebral sem celo temo in priznam, da si se mi skos smilil ampak preobrat te zgodbe je pa nedopusten. Resnicno upam, da te spet od***a, kar te slej ko prej bo. Pa brez zamere
No, no... saj nas je večina skeptičnih... ampak dajmo malo pozitivnosti :clown: Dajmo l'bezni možnost. Mogoče bo pa to okrepilo njuno zvezo. :dontknow:
(Priznam, da niti sama sebi ne verjamem, ampak ne smemo takoj obsodit na dosmrtno ječo, pardon, na hiter konec.)

popka
05.02.2007, 20:53
jest pa verjamem, da se bosta poročila in mela 6 otrok:approve:

freya
05.02.2007, 21:22
ma ćist ste padl notr...

Lencka
06.02.2007, 10:40
Gremo pobirat stave??? Jaz pobiram. (Seveda tudi provizijo!) :D

summer
06.02.2007, 11:41
brezveze stave....
ker itak nikol ne veš, če je srečn..to je pomembno,..ne to da bosta skup in mela 6 otrok..to če bo zvesta in če bo srečn..in lahko pozabil preteklost

Lencka
06.02.2007, 11:47
summer, vse veselje si mi uničila (pa priložnost za zaslužek tudi) :( :clown:
Saj verjetno mu vsi privoščimo srečo, samo eni smo malo skeptični. To je znak, da nam ni vseeno in mu ne privoščimo še globjega padca (vsaj večinoma). Smo pa mrhovinarji, ki čakamo... :angel:

summer
06.02.2007, 11:49
JZ VERJAMEM :Dda sta lahk skup ja...sm srečna ne bosta...........

zaslužiš pa lahk s športnimi stavami:)

amaze646
06.02.2007, 11:58
99,9% je ta zveza obsojena ze v naprej na cisti propad! Ko je nekje zaupaje skrhano in ko je nekje en toliko pretrpel kot ta decek potem po moje stvari ne morejo biti nikoli vec taksne kot so ble. Ce ne sedaj pa s casom, ko se bo spomnil za nazaj kaj mu je naredila. Lahko bo sam sebi govoril da ji zaupa, verjame itd...ampak sam v sebi globoko ve, da to ne more storiti. Ko te enkrat oseba za potesitev svojih potreb spravi tako na tla kot je njega imas slej ko prej nek odpor. Tudi ce blo klapalo ji bo kdaj v prihodnosti to sponasal. Zanj ne vem, za sebe pa vem , da ko si en zaserje mojo zaupanje in mojo ljubezen ga ne morem vec imeti v bljizini. Do takrat pa cloveku vedno stojim ob strani in sem mu vedno v pomoc...

MsExtra
06.02.2007, 13:32
Tale Acetilenski je pa glih tak kot, da bi sebe poslušu. Sam, da sem bil jaz šest let pa tri mesece z njo pa eno leto in pol sva skupi žvela, pa še otroke bi že lahk skor mela pol se je pa ona nazaj domov odselila. Pa si čist navezan pa čist v ****u, isto k tale sam me pa prav zanima kaj mu je natvezla, da je tako hitro pozabil na vse skupaj. Pa še oglasiš se ne več. Jaz sem sedaj šele en mesec narazen sam, kar takole na hitro pa to ne gre. Da najprej praviš ne potem že spet ja pa bla bla... To pomeni, da si še zmeden in ne veš točno kaj bi rad. Takšne stvari se je treba resno lotit pa pogovorit pa tako naprej. In ona ga je pa še prevarala? No fajn bodte vsi ostali. Ste mu dajali pa vredu nasvete sam kaj k zastonj, saj vam sedaj nič več ne poroča in je takoj pozabil. Samo bo prišel spet dan .... Ti frik pa uživaj dokler boš. Upam, da do konca in se slišimo.

popka
06.02.2007, 17:11
jest pa pravm, da se iz lastnih napak človek največ nauči:approve:

sicer pa, kje pa piše, da mata zvezo enako snovano kot prej? mogoče sta se pa zdej zmenila, da poskusta z odprtim tipom zveze:cool:

Soleil
06.02.2007, 18:53
Kaj pa vem, če je taka (ponovna) zveza res obsojena na propad.

Poznam par, ki je šel skozi podobne križe in težave. Ko sta komaj začela, se je našla ena gobčna, uporniška bejba, ki je mulca speljala prvi. Pač se je namalala in ga hotela imeti, če me razumete. Tip je popustil čarom in potem celo bil par mesecev s to punco - bolj tako, neresno, kot kaj drugega. Potem ga je hotela še malo "prikleniti" in imeti z njim bolj resno zvezo, pa jo je poslal v P.M. in bil nato samski. Ne dolgo za tem je začel spet osvajati tisto prvo punco - kakšno leto jo je sicer moral pecat, ampak ga je uslišala. Po nevem koliko letih sta zdaj še zmeraj skupaj.

Pač se zgodi ... lahko kuhaš mulo in si nesrečen, lahko pa požreš tisto, kar misliš, da je ponos in slediš srcu.

Lencka
07.02.2007, 09:03
Verjetno je precej odvisno od posameznika, če lahko požre kaj takega... odprta zveza, ja, samo potem bi morala biti taka že od začetka, ne pa, ko se enemu od njiju zazdi... dajmo no...
Problem je v tem, ker dvomim, da lahko nekdo tole resnično "pusti za sabo" - ko se bosta spet kaj spričkala, si bosta pa tole pod noge metala.
Lahko se pa motim - v dobro tegale dečkota.

Dancefreak
08.02.2007, 05:23
Haj.
Kokr se men zdi ona ni več zaljubljena v tebe. Še zmeraj te ma rada in ji je težko prekint vse stike, kar je normalno po 4 letih. In tud kokr si že sam rekel se je malo tudi zacopala v tistga tipa na absolventu.
Prej ko boš dojel, da je vajine ljubezni konec, boljš bo zate.
Vem da ti je zdaj res težko, ampak sej veš čas zaceli vse rane.
Sigurno si pa ne želiš, da bi bil druga violino, oziroma tip za celit rane.
Sej boš spoznal novo.
poslušaj jo, sicer je pa en rek "Once A cheater always a cheater" kar pomeni "Enkrat je varala, vedno bo varla"

Sicer pa taki ljudje nimajo v glavi spucan, oz ne vejo kaj imajo, niso srečni v življenju če "površinsko" ne menjajo stvari/osebe, ni jim za vsebino, smo da se naveliča že gre človek naprej, kapitalizem(Vse na hitro, pa brez stroškov, obveznosti)

Samo pozabi jo

acetilenski
22.02.2007, 21:42
Pozdrav vsem!

Se opravicujem, ker se tako dolgo nisem javil. Kje je razlog? Hmmm. Imel sem precej obveznosti na faksu. Last but not least je pa seveda to, da sem se tega foruma skusal izogibati. ker sva s punco spet skupaj.
Vem sebicno. Ko sem vas rabil sem visel tukaj... No umaknil sem se tudi zaradi zbadljivk in podobnih izjav, ki so se zacele vrstiti...
Zakaj sem tukaj? Bolj zaradi firbca, ker si nisem mislil, da bo tema dobila toliko klikov in da se je kar ziva.

S punco je krasno, bolj kot kadarkoli prej. Mislim, da cuti enako. Da kaj takega oprostis je seveda potrebno imeti veliko energije in volje in pogovarjanja in ne vem se cesa. Tezko je bilo in se bo in je, a upam, da bom scasoma pozabil oz. se cim manj spominjal na to.

Da se odgovorim na nekaj vprasanj:
Nisem na metadonu ;)
Ne ni je tip s katerim je bila odj..., ce bi zelela bi se imela lahko vedno kontakt, ker jo je se obcasno nadlegoval.
Nisem pritegnjen, da sem jo vzel nazaj. Preprosto rad jo imam in ona mene ocitno tudi. To si dokazujeva vsakdan.
Kaj bo, bo pokazal cas, upam da nama uspe.

bydewey: pokazal sem ji to temo in jo je prebrala...

LP