Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : strežnik


zverina
03.11.2006, 16:54
forum zadnje cajte nekaj štrika-nonstop je strežnik preobremenjen. A se da to porihtat?:kmet:

eisenhower
03.11.2006, 17:17
to se je začel pojavljat, ko so začel z blogi, izgleda kot da imajo obe storitve na istem strežniku:dontknow::dontknow:

nejc
04.11.2006, 09:01
Zelo moteča zadeva. SIOL bi lepo prosil, če bi to čimprej odpravli, ker je katastrofa na trenutke.

rock
05.11.2006, 13:30
Mene heca mozilla. Sedajle ne morem odpirat novih tem in ne morem do zasebnih sporočil. Čaka me odgovor storža!?

sJavorshek
05.11.2006, 15:35
Najbrž je preveč uporabnikov gor, pa šteka. :veryevil:

Teo
05.11.2006, 18:38
http://img230.imageshack.us/img230/784/untitled1ni3.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=untitled1ni3.jpg)

****a no, a tlk ste nesposobni?!?

eisenhower
06.11.2006, 10:42
čakte mal no, tole danes dopoldan pa presega že vse meje:nonono::nonono::nonono:

dajte že porihtat enkrat ta strežnik, al pa zaprite forum, če ne mislite zagotoviti nemotenega delovanja:mad:

a je težko napisat eno obrazložitev, pa napoved, kdaj boste stvari popravili:dontknow::dontknow:, že več kot mesec se vlečejo tele težave, pa prav nič ne izgleda, da jih boste poštimal. Na lep način skrbite za zadovoljstvo svojih uporabnikov.

eisenhower
06.11.2006, 11:22
vedno bolj se mi zdi, da so jim zdaj blogi daleč najpomembnejša stvar, ker nekaj kao ful znanih šentflorjancev piše notr. Solit se naj grejo kar so v zadnjih dveh mesecih iz foruma nardil.

freya
06.11.2006, 11:53
jp
še ko ima človek voljo in si vzame mal časa za forum, je strežnik preobremenjen
bad, bad...

Rodrigo
06.11.2006, 12:16
forum zadnje cajte nekaj štrika-nonstop je strežnik preobremenjen. A se da to porihtat?:kmet:

Sem ravno mislil temo odpret. To da ima vodilni ponudnik internetnih storitev v Sloveniji praktično vsak dan nedostopne nekatere usluge zaradi preobremenitve je nedopustno. To se dogaja resnično vsak dan - večkrat na dan. To morjo porihtat in to takoj.

Paganini
06.11.2006, 12:59
to zoprno sporočilo strežnik je preobremenjen - poskusite kasneje bi bilo fino in fajn odpraviti :2thumbs:
ni denarja za boljši strežnik ??
ste le ''nesposobni'' ???

slatka
06.11.2006, 17:19
Mene tud moti, da te kar naenkrat vrže ven, kot da si "tazadnja kura v vasi"!:evil:

Katrin
06.11.2006, 17:44
Mislim, tole je pa res že smešno no...

rock
06.11.2006, 18:00
Ampak reklame pa so.:veryevil:

Nincha II.
06.11.2006, 20:39
vedno bolj se mi zdi, da so jim zdaj blogi daleč najpomembnejša stvar, ker nekaj kao ful znanih šentflorjancev piše notr. Solit se naj grejo kar so v zadnjih dveh mesecih iz foruma nardil.

Se strinjam, Eisenhower.

Waaaa, blogi. Super. To je pa neki cist novega :nonono:

Se takrat, ko bi rada kej objavila, je streznik preobremenjen in moram objavo se enkrat napisat .... :censored:
Kmal se mi ne bo dal vec tega pocet, zaradi nesposobnosti nekaterih... :dontknow:

Slowhand
06.11.2006, 23:49
Pa objavljajte ponoči.Trenutno 5 prijavljenih,pa vse deluje,kot je treba....:)

Goody
07.11.2006, 08:13
Mene heca mozilla. Sedajle ne morem odpirat novih tem in ne morem do zasebnih sporočil. Čaka me odgovor storža!?

včasih nagaja modzila, če ni updatjtana ;)
več bi znal pa admin pomagat

težave na stežniku so zaenkrat odpravljene ... ;)

doli
07.11.2006, 09:27
težave na stežniku so zaenkrat odpravljene ... ;)
Lažeš, nič ni bolje. Še vedno javlja "Strežnik je trenutno preobremenjen. Poskusite ponovno kasneje."
Obup.

bobi
07.11.2006, 09:49
včasih nagaja modzila, če ni updatjtana ;)
več bi znal pa admin pomagat

težave na stežniku so zaenkrat odpravljene ... ;)

Goody ne bo držalo :clown:

Z novo FF2,0 mi je forum prvih dva dni delal normalno, včeraj pa je bila stran čisto zmešana!
Ostale strani je odpiralo normalno, samo siol je imel stran kar pokončno :rolling:

Težave na strežniku so še zmeraj ;)

Goody
07.11.2006, 09:55
ok, hvala za obvestilo, bom javila naprej, da še vedno ne dela, dobro ... ;)

lady_lucifer
07.11.2006, 13:00
am, se vedno ni popravljeno...:D

stLARA
07.11.2006, 13:47
am, se vedno ni popravljeno...:D

se sploh ne opazi :veryevil: :rolling:

Goody
07.11.2006, 14:39
prosim za malo potrpežljivosti, ... že delajo na tem, da ne bo več težav s serverjem

Če pa vam javlja server, da je preobremenjen, prosim javite ... ;)

rda
07.11.2006, 17:13
Zopet javlja (ob 18:12)

lp

Nincha II.
07.11.2006, 17:54
prosim za malo potrpežljivosti, ... že delajo na tem, da ne bo več težav s serverjem

Če pa vam javlja server, da je preobremenjen, prosim javite ... ;)

Ura 18:51 ...

Spet se je pojavilo ----> Strežnik je trenutno preobremenjen. Poskusite ponovno kasneje.

:nonono: :evil: :nonono:

Zdej pa res res najeda ta zadeva noooo ....

rock
07.11.2006, 18:09
včasih nagaja modzila, če ni updatjtana ;)
več bi znal pa admin pomagat

težave na stežniku so zaenkrat odpravljene ... ;)
Mozillo imam tazadno verzijo (ki ni bla build; nekaj se je še dogajalo z razvojem a zadeva ni bla stabilna) tko da updejtana ne more bit.
"lisička" FF pa mi zarad sistema dodatkov, ki nikol niso pravočasno narjeni nekak ne sede. Novi IE, ka pa vem?? Po par dnevnem delu z njim na privzeto nazaj postavu mozillo. Mozilla je pač zlezla v mezinc.

Preobremenitve strežnika pa sem dons vidu ene 5-krat. Zadnjič pred par minutami.

zverina
07.11.2006, 18:12
men mozzila tukaj nikol ne nagaja.

rock
07.11.2006, 18:19
Kero verzijo maš?

hatatitla
07.11.2006, 18:53
Tud jaz imam Mozillo pa mi je danes že nekajkrat server preprečil uporabo. Le kaj se dogaja? Saj nam boste povedali, kajne?:ja: :yes: :happy: :happy:

Nincha II.
07.11.2006, 21:50
Jaz imam tud tazadnjo verzijo Mozille, pa mi vseeno kaze, da je streznik preobremenjen.

Najpogosteje pozno dopoldne in zgodaj zvecer.... zdejle recimo ni nobenih problemov :-P

nejc
08.11.2006, 08:09
Tudi sam uporabljam FireFoxa in se mi poraja vprašanje, če imamo s preobremenjenim strežnikom probleme samo uporabniki mozzile, uporabniki IE pa ne?:D

Resno: zelo moteče je, včeraj od 19.00 do 20.00 nisem prišel do foruma.

rock
08.11.2006, 08:14
Tudi sam uporabljam FireFoxa in se mi poraja vprašanje, če imamo s preobremenjenim strežnikom probleme samo uporabniki mozzile, uporabniki IE pa ne?:D

Resno: zelo moteče je, včeraj od 19.00 do 20.00 nisem prišel do foruma.
Snoč, ko je bil problem sem probal tudi IE7 pa je blo isto!

Paganini
08.11.2006, 08:32
prosim za malo potrpežljivosti, ... že delajo na tem, da ne bo več težav s serverjem

Če pa vam javlja server, da je preobremenjen, prosim javite ... ;) goody, z vsem spoštovanjem, ne me basat :)

ta hip preobremenjen :D

nattka
08.11.2006, 08:38
goody, z vsem spoštovanjem, ne me basat :)

ta hip preobremenjen :D


enako ...

lady_lucifer
08.11.2006, 08:40
pa dej postimejte ze to nooooooo :mad::mad:

Goody
08.11.2006, 09:01
hvala :)

no, še malo potrplejnja prosim, sej se bo porihtalo, stabiliziralo ... delajo na tem ...
sam pridno mi javljajte ...lahko tut na mail: imenik@siol.net ;) ali forumi@siol.net ;) če tuki ne bo šlo ...

p.s rock sem admina prosila, naj ti pomaga ...

brabrabranc
08.11.2006, 15:43
pojma nimajo....važno je, da so tiste nebuloznosti, blogi imenovani skos on-line!

rock
08.11.2006, 16:06
Z moje strani ni nič posebenga. pač mal šteka in to povem. Spreminov nisim na svoji strani nič. Problem je pri vas!
Se pa dostkrat dogaja da odprem nekaj "tabov" in pol vse osvežim. včasih je v njih nekajkrat odprt tudi ta forum, Če ste jaj spreminjal morda ne obdela vseh zahtevkov z istga IP-ja, ki priletijo skor naenkrat.
Skratka ni zime, forum se da prebrat. če takoj ne gre pa čez pol ure,

Paganini
08.11.2006, 17:51
Z moje strani ni nič posebenga. pač mal šteka in to povem. Spreminov nisim na svoji strani nič. Problem je pri vas!
Se pa dostkrat dogaja da odprem nekaj "tabov" in pol vse osvežim. včasih je v njih nekajkrat odprt tudi ta forum, Če ste jaj spreminjal morda ne obdela vseh zahtevkov z istga IP-ja, ki priletijo skor naenkrat.
Skratka ni zime, forum se da prebrat. če takoj ne gre pa čez pol ure, ne bluzi :D
vse mora delat kot sneta skira, na klik, ne pa na pol ure :veryevil:

andraz.sajn
08.11.2006, 18:36
tut na operi ne dela (da ne bi slučajno spet rekl da je kej pr userjih narobe)
Firefox..........ne dela

IE6, IE7.........ne dela

Nincha II.
08.11.2006, 20:24
Zakaj dol na dnu strani ne morem videt, kdo vse je online? :dontknow:
A je to samo pr men? :blush:

fancy
08.11.2006, 20:27
Tudi pri meni je tako :)
Verjetno zaradi prevelikega števila prijavljenih :veryevil:

ponga
08.11.2006, 21:53
Zakaj dol na dnu strani ne morem videt, kdo vse je online? :dontknow:
A je to samo pr men? :blush:

ja, res se ne vidi... :veryevil:

eisenhower
09.11.2006, 07:49
se pa se, sam mal naokol moraš priti (preko hitrih povezav);)

Goody
09.11.2006, 08:03
Kdo je prisoten ... (http://forumi.siol.net/online.php)

eisenhower
09.11.2006, 09:39
cel dopoldan mir, zdaj pa je spet začel:nonono::nonono:

zverina
09.11.2006, 11:26
mene še ni dans ven vrglo.

eisenhower
09.11.2006, 11:39
je enih parkrat, sam je kr vzdržno

zverina
09.11.2006, 12:52
firma SIOL, mal sem vas prehitro pohvalu.:evil:

Goody
09.11.2006, 14:04
mislim, da je vmes res malo zajamral, sam zdejle se mi zdi, da dela OK ...
:shy:

eisenhower
09.11.2006, 14:07
je pa cel siol strahotno počasen:nonono::nonono:

Goody
09.11.2006, 14:09
ja, neki spet nagaja, že popravljajo ...

Faust
09.11.2006, 18:18
ej:rolling: :rolling: :rolling: na spem je priletela tema z naslovom "Odrešitev po komunistično":rolling:

Mislm, da to lih ne paše tja:D . Na spemu se bolj pogovarjamo o .....:kiskis: ,:muci: ,:cvek: ,:disco: ,:boobs:Več kot polovica objav v temi je bil spam. Torej spada tja. Tako kot bo še katera, v kateri bo več spama kot ostalih odgovorov.

Nincha II.
10.11.2006, 10:30
Zdej zgleda ze precej boljse s serverjem.

A lahko vprasam, a to mora zdej po novem tko bit, da se ne vidi, kolk je uporabnikov online?
Sej sem vidla Goodyjin odgovor, sam a zdej bom mogla it pa vsakic tisto objavo iskat, da bom vidla, kdo je gor? Sori, lahko da sem jaz slepa, sam tle na forumu ne vidim nobenega gumba, ki bi mi to pokazal... :blush:

freya
10.11.2006, 10:34
Hitre povezave ( zavihek zraven zasebnih sporočil).................. kdo je prisoten

Nincha II.
10.11.2006, 10:35
Hitre povezave ( zavihek zraven zasebnih sporočil).................. kdo je prisoten

OK, OK ... ze vidim :D

Hvala, Freya ;)

Goody
10.11.2006, 10:38
gumb za vpogled v to kdo je prisoten, najdeš trenutno pod hitre povezave ... (čisto spodaj je link za Kdo je prisoten (http://forumi.siol.net/online.php)
tole, da jih trenutno ni spodaj, je samo začasno, ker admin testira ... Bo kmalu vse po starem ;)

TuNina
10.11.2006, 10:39
sicer pa.. glede teh prisotnih. marsikoga, ki JE prisoten, ni na seznamu, ker je v "skritem" načinu.

kot recimo jaz :cool:

admin
12.11.2006, 18:42
Forumi so bili prestavljeni na nov strežnik.

Prosim da mi sporočite, če boste odkrili kakšno napako.

hvala!

spartan
13.11.2006, 07:24
Zakaj pa ne morem pošiljati sporočil:dontknow:

Kje pa je seznam prikazanih na forumu:shy:

admin
13.11.2006, 09:44
Ali lahko malo bolj podrobno opišeš svoj problem.

spartan
13.11.2006, 10:05
...se je uredilo; že laufa;)

iri
13.11.2006, 10:07
verjetno imaš iste probleme kot jaz, ko včasih "gumbek" za pošiljanje odgovora kar ne prime. Jst grem potem še enkrat nazaj in notri, pa se zrihta v drugem poskusu.

spartan
13.11.2006, 10:20
verjetno imaš iste probleme kot jaz, ko včasih "gumbek" za pošiljanje odgovora kar ne prime. Jst grem potem še enkrat nazaj in notri, pa se zrihta v drugem poskusu.

tudi to včasih....če odgovor pišem dalj časa. Ampak zanimivo, da mi net-povezava med tem časom dobro laufa.

Se mi je pa zadnje čase iz tega naslova izgubilo kar nekaj postov....tako da sem jih moral vedno znova pisati.

iri
13.11.2006, 10:52
jst sem se že strenirala, da skopiram najprej vse :D

drugač se pa meni nereakcija gumbka pojavi tudi pri krajših postih

zverina
13.11.2006, 11:20
zelo pridni! Stvar deluje brezhibno.:disco:

strašljivka
13.11.2006, 14:53
...dobr ste poštimal, ravno prejle pa je nekaj blokiral in se ni hotel povezat na stran. dela pa hitrejš kot prej. kako pa je z rubriko "danes praznuje" ? bo al je ne bo več ?

pa še nekaj, nedolgo nazaj je bila pod FILMI še rubrika z scenami in slikami iz vizualno in vsebinsko zelo dobrih a pogosto širši filma neuki publiki neznanih filmov. ker je ne najdem več me zanima a je še kje, al je šla zavedno po gobe ?

TuNina
13.11.2006, 15:09
strašlivka.. a misliš tole temo: http://forumi.siol.net/showthread.php?t=6089

strašljivka
13.11.2006, 16:05
strašlivka.. a misliš tole temo: http://forumi.siol.net/showthread.php?t=6089
o, ja, to ! :2thumbs:

Nincha II.
13.11.2006, 19:41
Pohvale Siol tehnicni ekipi! Forum deluje hitreje kot prej in tudi zdi se, da je s tisto "preobremenjenostjo" konec :approve:

zverina
13.11.2006, 22:16
a bi se dalo zrihtat, da bi imeli anima avatarje?:shy:

eisenhower
13.11.2006, 22:26
moderator moraš biti;)

Nincha II.
13.11.2006, 23:03
a bi se dalo zrihtat, da bi imeli anima avatarje?:shy:

Neeeeeeeee ... :O
Sam tega ne, prosim. Ker to je pa tko nadlezno, da ni res, ko beres in ti neki pred ocmi plese :evil:

cactus
14.11.2006, 00:42
Zdej pa morde bo! Sm vidu, d admin piše s tardečo. Tak ljudje so mal bl resn...
Vprašanje:
a je ta strežnik tut vaš, ah, spletna stran, vaša??

http://www2.shrani.si/nalozi.php

Men s prou lepo tardečo barvo napiše, da ne morem gor, ker moj IP ni v slovenskem območju.
Ješušmarija je to neugodno. Sem pa hotu slikce arizonske toče napopat, pa mavrice, pa mravljinčke....pa ene par neuničljivih saguarov.... tako pa nič.

Ajd, maš rešitev?

TuNina
14.11.2006, 06:13
rešitev se imenuje imageshack (http://imageshack.us/). ta ne diskriminira med domačimi in tujimi IPji :D

freya
14.11.2006, 06:17
moderator moraš biti;)

nima veze
glede hitrosti sem pa prijetno presenečenA
:2thumbs:

eisenhower
14.11.2006, 06:38
nima veze
glede hitrosti sem pa prijetno presenečenA
:2thumbs:

:Ov mojih cajtih, smo modi lahko imel animirane avatarje:dontknow::dontknow:

zverina
14.11.2006, 11:17
Neeeeeeeee ... :O
Sam tega ne, prosim. Ker to je pa tko nadlezno, da ni res, ko beres in ti neki pred ocmi plese :evil:

nič ne bo plesalo.:evil:

Imam Cliff Burtona kako solira.:approve: :2thumbs:

zverina
14.11.2006, 11:54
administratorji, a ste se že odločil o anima avatarjih?:P

Goody
16.11.2006, 11:19
a bi se dalo zrihtat, da bi imeli anima avatarje?:shy:

že tko server jamra, kadar je preveč vsega ... poleg tega je malo moteče, če vse bliska in miga po enkranu ;)

zverina
16.11.2006, 11:35
že tko server jamra, kadar je preveč vsega ... poleg tega je malo moteče, če vse bliska in miga po enkranu ;)


sam zdaj ko prihajajo prazniki bi lahko nekaj veselga imel.:clown: Jst mam npr. božično drevesce.:approve: z lučkami.:2thumbs:

Goody
16.11.2006, 14:49
bomo mogoče kej pripravli,
sam veseli ste pa lahku tut kr tku, al ne? :D

zverina
16.11.2006, 15:34
ševede:approve: , sam ne več tolko banat.:2thumbs: