Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : poddomene


domen13
04.11.2006, 13:48
Dan!

Zanima me, če je možno preko spleta dodati nove poddomene pri siolu, ker mam jo tle registrirano domeno, saj mi je zoprno vsak dan pošiljati e-mail za dodelovanje poddomen?

lepo prosim za odgovor ter lp domen

rda
04.11.2006, 17:01
Ni vazno kje imas registrirano domeno. Poddomene dodajas tam, kjer imas DNS streznike. Ce imas to pri Siolu, potem kontaktiras Siol :)

domen13
05.11.2006, 09:21
aha, sam zoprno mi je vsak dan pisat na dns@siol.net za dodelovanje poddomen, to me moti, da nimajo koker majo nekateri cpanel, pa to.

rda
05.11.2006, 14:15
Zakaj pa bi vsak dan menjaval poddomene ?

Ce ze res moras, pol pac pisi maile dokler se te ne navolijo in ponudijo vmestnika :)

domen13
05.11.2006, 14:32
vsad dan, dobrno no, ne glih vsak dan, ampak tko, ker gostujem na serverju raznim frendom :D

dal
05.11.2006, 16:48
Potem pa se zmeni za "wildcard" DNS (da vsi naslovi kažejo na tvoj IP).

domen13
06.11.2006, 18:21
ok, zdej sem poslov e-mail za "wildcard" DNS, bom vidu kaj mi bodo odgovoril... lp

domen13
08.11.2006, 13:02
sem uštimal, tenks vsem

lp