Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : digitalno potrdilo


japke
04.11.2006, 13:56
na servisnih straneh sem zasledil, da lahko oddas naročilo za statični ip preko neta z digitalnim potrdilom.
imam mobitelov in poštarca certifikat.

na servisnih straneh v mojem profilu je opcija dodaj certifikat, ampak mi javi neko napako in se ne zgodi nič (v firefoxu) če isto poskusim z IE7, me sicer vpraša za certifikat, vendar ni naveden noben v seznamu.

ali moram pridobiti kak siolov certifikat za to, ali je kaj drugega?

lp

Tommy Kebab
04.11.2006, 14:36
To greš na svojo pravno enoto in zaprosiš za digitalno potrdilo.

http://www.sigen-ca.si/poslovni_subjekti.php

rock
04.11.2006, 15:53
Lahko uporabiš tudi bančni certifikat.

japke
04.11.2006, 16:02
saj imam digitalno potrdilo (od pošte in mobitela), samo na siolovih straneh mi ga ne prepozna, glej sliko;

f@st3344
05.11.2006, 12:20
Poskusi z internet explorerjem 6

rock
05.11.2006, 13:28
Men IE7 dela normalno. DURSOV portal je sicer trdu, da ne bom mogu podpisat (zmer se spravim oddajat zadnjo minuto) a je zadeva šla skozi. Verjetno napiše za vse kar nima v bazi zabeleženo, da preverjeno deluje.

Veron
07.11.2006, 19:05
Imam sigencov certifikat in mi dela normalno.

japke
07.11.2006, 21:48
hm ne vem kaj je to.
certifikat sem imel nameščen na pcju, naredil sem varnostno kopijo in formatiral pc, kasneje sem ga pač samo uvozil (in dela ; mobitelov).

v IE7 mi sicer piše, da certifikat ni preverjen. je morda to krivo?

kako torej preverim certifikat?

lp

DaDo13
08.11.2006, 12:36
Za SiOL pride v poštev samo sigencov certifikat.

rock
08.11.2006, 14:13
Tole pa ne bo držalo edino če se sedaj ne da več druzga uporabit. Na Servis brez problema hodim z NLB certifikatom.

japke:
IE7 očitno za vsak certifikat, ki je bil naložen v IE6 zahteva, da se ga potrdi (ne ponovno naloži!). Avtomatsko jih sam ne uporabi!

japke
08.11.2006, 21:13
kako pa potrdim certifikat?
kaj pa v firefoxu? (isto ne dela)

Tommy Kebab
08.10.2007, 21:41
Ja težavo imam tudi jaz linux+firefox in mi napiše (Digitalno potrdilo več ni veljavno!). Digitalno potrdilo mi pa poteče šele 2012 korenski certifikat sem tudi namestil in je isto. Samo še to da vprašam, če hočeš priti na servisne strani z digitalnim potrdilom more biti obvezno ip od TS/Siol?