Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : mrk interneta in telefona


fazan
05.11.2006, 15:39
Ali je danes še kdo bil brez telefonije in možnosti interneta v celjskem območju in če kdo ve kajh se je zgodilo kajti na tehnični pomoči nimajo pojma kaj bi bilo prav tako pa ne na telekomu ali so dolžni obvestiti kaj se dogaja.

wishmaster
05.11.2006, 16:29
Meni v okolici Celja dela internet brez problema.

fazan
05.11.2006, 19:13
pol pa ne vem na našem koncu smo bili brez vsega od 11 ure daljhe pa do 16 ure tako interneta kot telefonskih linij.

wishmaster
05.11.2006, 20:29
Pol ste imel kaj narobe na centrali.

tazja
07.11.2006, 15:37
Tudi pri nas so problemi(okolica celja). Včeraj ni delalo nič cel dan, sem obvestila siol in so rekli, da je nekaj narobe z linijo in da bodo obvestili telekom, ki bi me naj danes kontaktiral. Seveda me ni. Zvečer je delal internet in tv, telefon ne, danes zjutraj spet ni delalo nič, zdaj pa spet delata internet in tv, telefon pa ne. Itak, da me še nihče ni kontaktiral, siol pa kao nič ne more:dontknow: . Dost mam vseh počasi:censored: ...

fazan
07.11.2006, 16:15
To je nekajnenormalnega zdej dela vendar je stanje polomija vse v kockah ip telefonijo prekinja
kličeš tehnično pomoč pošilajo na telekom iz telekoma nobenga odziva ko sem pa poklical 116 mi je pa bilo rečeno počakajte da boste pri serviserju na vrsti.

wishmaster
07.11.2006, 17:13
S kerega konca Celja pa si ?

MB Ace
07.11.2006, 21:25
Hm, meni se je pa danes okrog 21:30 naekrat za sekundo pojavla ikona v opravilni vrstici da je omrežni kabel izključen. Nakar ni deloval internet. Resetiram računalnik, ne dela, izključim roter iz elektrike, potem probam še enkrat; ne dela. Imam router Ganymede z vklopljenim požarnim zidom in samo en računalnik. Nakar se hočem prijavit na roter da vidim če je vse v redu. In doživim za mene neprijetno presenečenje. Moram povedat da sem spremenil geslo za dostop, se pravi nimam tistega ki je prednastavljen. Vpišem geslo in mi javi da ni pravo. Nekajkrat poskusim, ne gre. Potem vpišem tisto prejšnje in začuda dela. No nakar ugotovilm da so vse nastavitve izbrisane, router se je dobesedno resetiral sam. Zanima me kaj bi lahko bil vzrok, ali je siol kaj počel na routerju (ne vem sicer kako, saj sem spremenil geslo oz. dvomim da bi vse nastavitve zbrisali brez vedenje uporabnika ali pač) ali da je celo kdo vdrl v router??? Mogoče se je kateremu tudi to zgodilo?? Sam ne vidim drugega razloga zakaj je prišlo do tega..

storz
08.11.2006, 07:45
To je nekajnenormalnega zdej dela vendar je stanje polomija vse v kockah ip telefonijo prekinja
kličeš tehnično pomoč pošilajo na telekom iz telekoma nobenga odziva ko sem pa poklical 116 mi je pa bilo rečeno počakajte da boste pri serviserju na vrsti.

mi pošleš username na PM da preverim?

tazja
09.11.2006, 10:23
Telefon ne dela že tretji dan....

storz
09.11.2006, 10:28
Telefon ne dela že tretji dan....

telefonska ni bila registrirana na modemu. Probajte zdaj. Drugače pa bi to moral tudi na 0801000 - 3 narediti.

tazja
09.11.2006, 15:29
Dela. Hvala!

Vsemogočni
12.11.2006, 16:16
Tudi pri nas so problemi(okolica celja). Včeraj ni delalo nič cel dan, sem obvestila siol in so rekli, da je nekaj narobe z linijo in da bodo obvestili telekom, ki bi me naj danes kontaktiral. Seveda me ni. Zvečer je delal internet in tv, telefon ne, danes zjutraj spet ni delalo nič, zdaj pa spet delata internet in tv, telefon pa ne. Itak, da me še nihče ni kontaktiral, siol pa kao nič ne more:dontknow: . Dost mam vseh počasi:censored: ...

Tud drugje majo vsega dost:

http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2760837/an/0/page/0#2760837